- Wolverine - - Κινηματογράφος -
Αυτό θα μπορούσε να στέκει αν σκεφτούμε ότι πήρε μια απόφαση και την πραγματοποίησε αλλά ύστερα από την τελευταία σκηνή με τον Magneto πολλά μπορεί να αλλάξουν...
Κι εμένα πάντως θα μου φαινόταν περίεργο να δω ένα νέο μέρος της ταινίας χωρίς τον Xavier, τον Cyclops και την Jean.

In anticipation of my resurrection...
http://www.youtube.com/watch?v=l3fC6ilsH_c
Και κάτι ακόμα δεν θα ήταν ωραίο να είχαν και τον Gambit στην νέα ταινία;

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται

In anticipation of my resurrection...
Λέτε να βγει και 5η ταινία? πολύ καλή φάση... μακάρι.. Προσωπικά δεν θέλω να τελειώσουν οι ταινίες Χ-men λολ
Φιλικά..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Και κάτι ακόμα δεν θα ήταν ωραίο να είχαν και τον Gambit στην νέα ταινία;
Παιδιά μη φοβάστε, όσο η χήνα γεννάει χρυσά αυγά (χρυσαυγήτικη χήνα!) θα βγαίνουν ταινίες!
Silme, για κάποιο λόγο φαντάστηκα ότι θα άκουγες μέταλ! Μου φαίνεται είναι καιρός να αναζωογονήσουμε το σχετικό τόπικ στο τυράχλαδο...
Πάντως έχουμε εν όψει Magneto, Deadpool και X-Men: First Class. Δεν είναι κι άσχημα! Μας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσουμε περισσότερο τους χαρακτήρες.
Μακαρι να βγει και αλλη ταινιααααααααα

Σε περίπτωση που έχει βρει κανείς το σχετικό video game (Wolverine) ας μου πει που το βρήκε γιατί εγώ με τόρρεντς δε βρίσκω seeeeeds!
Δυστυχώς crucifire μόνο σε prive torrents θα το βρεις (Πχ TheGT.net), εκτός και αν κάνεις λίγο υπομονή και περιμένεις να κυκλοφορήσει περισσότερο μέσα στο διαδύκτιο (free torrents)…![]()
![]()

αααα κοιτα κάτι βρήκα στο mininova για σένα δεν ξέρω αν σου κάνουν όμως....
http://www.mininova.org/search/wolverine/3
οταν εχει πανω απο 1000 ειναι ιος πρόσεχε. ![]()