ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΙΓΟΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ  Vol. - 2 - - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΙΓΟΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ  Vol. - 2 - - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Mantis61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
bladerunnerΜέλος
13/03/2003, 00:26:25
Αγαπητέ demosthenis πλάκα πλάκα, έχω παρατηρήσει και εγώ κάποια από τα όσα ανέφερες..

Αυτό σημαίνει 2 πράγματα:
Κάτι παίζεται με αυτό που ονομάζεται ομαδικός νοητικός έλεγχος

ή

Κράτα μου μια θέση στο κελί σου στο Δαφνί για να τα λέμε...

13/03/2003, 00:27:15
Εγώ με την κυρία από πάνω πολλές φορές σε άσχετα πράγματα λέμε ακριβός την ίδια ατάκα ακόμα και μιλώντας στο τηλέφωνο σε άλλη γλώσσα πέραν τις Ελληνικής .
Το αυτό συμβαίνει όταν είμαστε εγώ η από πάνω και η κοπέλα μου λέμε , θέλουμε , κάνουμε και οι τρεις ακριβός το ίδιο πράγμα την ίδια στιγμή .
Ε αν δούμε και το ίδιο όνειρο τότε με κόβω να τρέχω ……

Ο Αναζητών

Apostolos

13/03/2003, 00:29:15
Επεξήγηση για τη mara μιλάω ….. μη παρεξηγηθώ κιόλας

Apostolos

elpidaΜέλος
13/03/2003, 20:33:22
Μια θεσούλα και για μένα σας παρακαλώ σε εκείνο το ευάερο ευήλιο μέρος με τους ανθρώπους με τις άσπρες μπλουζίτσες ….

Κύριε Ramoglou, νομίζω πως καλό θα ήταν χωρίς να θέλω να παραβιάσω την προσωπική σας ελευθερία, που και που να μας λέτε τα όνειρά σας … έτσι για να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Ας μου εξηγήσει κάποιος, πέρα από το ότι μερικές φορές είναι σύμπτωση το να σκεφτόμαστε, κάνουμε, θέλουμε, κοιτάμε τα ίδια πράγματα με κάποιους ανθρώπους, τι άλλο μπορεί να είναι ή να σημαίνει αυτό το φαινόμενο ?

MaraΜέλος
14/03/2003, 01:04:31
Λογω κουρασης το μονο που θα καταφερω να κανω ειναι να απαντησω με δυο ερωτησεις...

Επικοινωνια σε καποιο αλλο επιπεδο??
Ενεργειες οι οποιες αλληλοσυμπληρωνονται ή αλληλοκαλυπτονται??

Ας προβληματιστουμε ολοι μαζι - οπως πολυ σωστα με εχει συμβουλεψει ο AVATARGR

demosthenisΜέλος
14/03/2003, 01:36:33
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΟΛΑ 8Α ΤΑ ΠΟΥΜΕ...
ΦΙΛΑΡΑ ΛΟΥΚΑ...ΤΟ ΠΡΑΖ'ΑΝ'ΞΕΡ'...ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ...ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΞΕΡΩ???
ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝ8ΡΩΠΙΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΕΩΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ...ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...
ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ????
...ΜΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ...
BLADERUNNER ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ,ΦΥΛΑΞΕ ΚΑΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ ΦΙΛΕ!!
ΕΛΠΙΔΑ,ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ...ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ(ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΨΑΧΤΟ ΛΙΓΟ ΑΝ ΘΕΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΑΣ!

D.Β15

MaraΜέλος
14/03/2003, 15:02:02
Φιλε Δημοσθενη προσπαθησα να ανταπαντησω στην Ελπιδα παραθετωντας 2 ερωτησεις στο γιατι μπορει να συμβαινει αυτο το φαινομενο... ουσιαστικα εκφραζωντας καποιο προβληματισμο ο οποιος μπορει να οδηγησει σε ενα βημα παρακατω ...

Θεωρω πως οι ταυτοχρονες σκεψεις απο καποια ατομα πιθανος λοιπον να οφειλετε σε καποια επικοινωνια σε καποιο αλλο επιπεδο απο αυτο που βιωνουμε την συγκεκριμενη στιγμη...

Η προβληματισμενη :)

elpidaΜέλος
14/03/2003, 15:29:39
Φίλοι μου σας ευχαριστώ, ναι με καλύψατε και με προβληματίσατε ακόμα περισσότερο.
Demosthenis θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου γιατί πιστεύω πως θα με ωφελήσει

Ενα ακόμα ευχαριστώ σε όσους με βοηθούν να ανακαλύπτω την άλλη διάσταση της ζωής και να κάνω τη ζωή μου πιο όμορφη.

demosthenisΜέλος
15/03/2003, 01:28:16
ΜΑΡΑ- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...
Ο ΄΄ΟΤΕ''ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ...ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΡ-ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑΔΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ,ΤΩΡΑ!!!

D.Β15

17/03/2003, 06:16:41
Δημοσθένη
Αν θέλεις γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος στο θέμα ΟΤΕ για να καταλάβουμε όλοι τι θέμα θέτεις.
Ευχαριστώ.

Ο Αναζητών

Apostolos

beyondΜέλος
17/03/2003, 07:49:24
ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ".
ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ..

MaraΜέλος
18/03/2003, 00:23:48
Αχμμμμ....μπερδευτικα λιγο!

Ποια η συνδεση ΟΤΕ με την επικοινωνια σε καποιο αλλο επιπεδο??
Φιλε Δημοσθενη μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος

T-SEEKERΜέλος
18/03/2003, 21:47:47
χαιρετώ τα καινούργια μέλη !
λοιπόν...

quote:
δεν ξερω αν πολλοι απο εσας εχουν παρατηρησει καποιες μυστηριες ομοιοτητες στην κα8ημερινοτητα μας που μας κανουν να φαινομαστε
ιδια κομματακια του ιδιου παζλ...
πιο διευκρυνηστικος:
εχει τυχει να ξυπνησετε με τον ιδιο πονοκεφαλο 1000 και πλεον ατομων
(χωρις ιδιεταιρο προβλημα το προηγουμενο βραδυ)
...να εχετε νευρα που πηγαζουν ...στο που8ενα
...να νιω8ετε μια αντιπα8εια - συμπα8εια σε ολα χωρις να ξερετε το γιατι
...να εχετε δει το ιδιο 8εμα ονειρου με ατομα ασχετα με σας???

το θέμα του ονείρου μπορεί να είναι πράγματι θεμα ESP ή παρομοίων αλλά τα παραπάνω δεν είναι κάτι το παράξενο . όπως προανέφερε καποιος , είμαστε άνθρωποι και φυσικό είναι σε γενικκό επιπεδο οι αντιδράσεις μας να συμπίτπουςν μερικές φορές . στο θεμα της διάθεσης το πρωί να ξέρετε ότι πολλές φορές μπορεί η διάθεση που θα έχουμε όταν θα ξυπνήσουμε να οφείλεται σε κάποιο όνειρο που είδαμε κατα τη διάρκεια της νύχτας και που ίσως να μ θυμόμαστε . μας επηρεάζουν .
στο θεμα της αντιπάθειας ή της συμπάθειας ατόμων , είναι φυσικό πως υπάρχουν άνθρωποι που "εκπέμπουν θετικη ενέργεια " και είνα αδύ΄νατον να μην τους συμπααθήσεις . πολλές φορές η ψυχή αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο... ένας άνθρωπος που λάμπει συνήθως είναι άνθρωπος που θα συμπαθήσεις αμέσως .
αλλά στο τελευταίο που είπες τί ενοείς ?:

quote:
και κατι αλλο-εχετε προσεξει τον ουρανο το προηγουμενο βραδυ πριν απ'ολα αυτα?

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

19/03/2003, 05:55:21
Μήπως θα πρέπει να κοιτάξουμε αν κάποια πράγματα μας έρχονται από το καταγεγραμμένο υποσυνείδητο ;;;
Μήπως βιώνουμε εν παραλλήλω κάποια πράγματα και σε άλλα επίπεδα τα οποία αντανακλούν και στο επίπεδο που απλά ονομάζουμε πραγματικότητα ;;;

Ο Αναζητών

Apostolos

XPONHS_kalΝέο Μέλος
19/03/2003, 12:04:11
Ενα άρθρο πού ίσως εξηγεί κάποια πράγματα...

http://www.innernet.gr/magazine/article_contents.asp?article=19&order=3

Φιλικά Χρόνης

ananasssΜέλος
19/03/2003, 12:15:54
quote:
Έχετε συμπτώματα παρόμοια με αυτά: πόνοι στο σώμα, σφίξιμο στο στήθος/στο στομάχι, πόνοι στα αυτιά/βουητό, πόνος στον λαιμό, πιάσιμο στον ώμο από την μία ή και τις δύο πλευρές που φθάνει στον αυχένα, το κεφάλι και τα ιγμόρεια, ξηρός βήχας, μεταλλική γεύση στο στόμα, κράμπες στομάχου/καούρες, πονοκέφαλοι/πόνοι στα ιγμόρεια, ναυτία, ζαλάδα/ίλιγγος, άγχος, αδυναμία συγκέντρωσης σκέψεων/ομιλίας/σύγχυση, κατάθλιψη, έλλειψη ενέργειας/χρόνια ή ελαφρά κόπωση, ανεξήγητα εξανθήματα, βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης, εξάψεις, δραματικές μεταπτώσεις στην διάθεση/θυμός/μελαγχολία.

Μεταξύ άλλων, στο site που παρέθεσε ο φίλος Χρόνης, γράφει τα παραπάνω, ως συμπτώματα από ...χημικά που μας ρίχνουν λέει τα αεριοθούμενα! Πω πωωω...
Και γω νόμιζα πως για τις καούρες έφταιγε η πίτσα με τόννο που έφαγα βραδιάτικα... τσ τσ τσσσ...

Υ.Γ. Συμπαθάτε με για αυτού του είδους αντιμετώπισης του θέματος, μα νομίζω πως μερικές φορές οι θεωρίες συνομωσίας και.. εξόντωσης του πληθυσμού, ξεπερνούν κάθε Σπίλμπεργκ!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

SecondbornΜέλος
19/03/2003, 18:27:00
Στο άρθρο αναφέρεται:
quote:
Έχετε συμπτώματα παρόμοια με αυτά: πόνοι στο σώμα, σφίξιμο στο στήθος/στο στομάχι, πόνοι στα αυτιά/βουητό, πόνος στον λαιμό, πιάσιμο στον ώμο από την μία ή και τις δύο πλευρές που φθάνει στον αυχένα, το κεφάλι και τα ιγμόρεια, ξηρός βήχας, μεταλλική γεύση στο στόμα, κράμπες στομάχου/καούρες, πονοκέφαλοι/πόνοι στα ιγμόρεια, ναυτία, ζαλάδα/ίλιγγος, άγχος, αδυναμία συγκέντρωσης σκέψεων/ομιλίας/σύγχυση, κατάθλιψη, έλλειψη ενέργειας/χρόνια ή ελαφρά κόπωση, ανεξήγητα εξανθήματα, βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης, εξάψεις, δραματικές μεταπτώσεις στην διάθεση/θυμός/μελαγχολία. Tα συμπτώματα δεν φαίνεται να περνάνε ποτέ παρ’ ότι οι ιατρικές εξετάσεις δεν δείχνουν τίποτα...

Μήπως ο τύπος "κατέβασε" εδώ πέρα όλη την ιατρική συμπτωματολογία Είμαι σίγουρος πάντως ότι ακόμα και οι πρώτοι άνθρωποι στον πλανήτη, τότε που η τεχνολογία ήταν ανύπαρκτη, εμφάνιζαν τέτοια συμπτώματα.
Η τακτική αυτού του συγγραφέα μου θυμίζει πολύ τις "καφετζούδες". Μιλάει τόσο γενικά που σίγουρα επαληθεύονται αυτά που λέει. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι λύθηκε το μυστήριο...

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

MaraΜέλος
19/03/2003, 22:09:36
Καλησπερα και απο δω

Φιλε T-SEEKER θα δεχτω το "ανθρωποι ειμαστε και οι αντιδρασεις συμπιπτουν" - ιδιως ατομα που γνωριζονται καιρο και πολυ καλα...ομως ετσι απλα αναλυεται το γεγονος οτι απο την πρωτη στιγμη που γνωριζονται 2 η 3 ατομα σκεφτονται ακριβως το ιδιο πραγμα στην ιδια χρονικη στιγμη ...και μαλιστα αυτο το κατι που σκεφτονται να ειναι κατι παντελως ασχετο (να μην εχουν δηλαδη καποιο συγκεκριμενο ερεθισμα για την ατιδραση αυτη) ????

Η προβληματισμενη

demosthenisΜέλος
21/03/2003, 19:43:30
καλησπερα και παλι...
δυστυχως δεν εχω ουτε χρονο ουτε δια8εση να απαντησω σε σαχλες απαντησεις...
για τον οτε ευχαριστως να μιλησουμε αλλα οχι εδω...
το e-mail μου μπορειτε ευκολα να το δειτε...
ευχαριστο

D.Β15

T-SEEKERΜέλος
21/03/2003, 20:50:40
καλησπέρα...
Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει φίλη μαρα , τότε είναι σαφές ότι υπάρχει και ο παράγοντας ψυχή και ψυχικές ικανότητες καθώς και τηλεπάθεια . πάντως το σίγουρο είνια ότι κάτι συμβαίνει . κάτι το οποίο ούτε εξηγείται με το νόμο των πιθανοτήτων αλλά ούτε και με οποιοδήποτε άλλο "λογικο" τρόπο . αυτό βέβαια όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε άτομα που ελάχιστα γνωρίζονται γιατί αν κάποια άτομα γνωρίζνται αρκετα΄ είναι φυσικό μερικές φορές να προβλέπουν το τι σκέφτοναι οι άλλοι καθώς και τις αντιδράσεις . πάντως πιθανολογώ ότι αυτό συμβαίνει μεταξύ ανθρώπων ίδιας περίπου ψυχικής σύνθεσης που αμέσως αληλοκαταλαβαίνονται . είναι εκπληκτικό πραγματικά και είναι μόνο ένα ελάχιστο δείγμα που μας δείχνει ότι οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων δεν περιορίζονται μόνο μεταξύ των 5 αισθήσεων...

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"