ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ζώα που δεν γνωρίζουμε οτι υπάρχουν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ζώα που δεν γνωρίζουμε οτι υπάρχουν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Sinwph31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
SinwphΝέο Μέλος
06/08/2004, 12:49:50
KALWS SAS BRHKA.H ISTORIA EINAI H EKSHS.ENA BRADY ME KSYPNHSE H GIAGIA MOY GIATI STO APENTI SPITI PETOUSE KATI PERIERGO.OTAN TO EIDA APORHSA KAI H PRWTH SKEPSH POU PERASE APO TO MYALO MOU HTAN OTI ISWS TELIKA NA YPARXEI BATMAN.HTAN MAYRO KAI OTAN ETOIMAZOTAN NA PETAKSEI ANOIGOTAN KAI SE YPSOS PERNOUSE TO YPSOS TWN KAGKELWN POU KATHOTAN.PARADOKSO EPISHS EINAI OTI PHDOUSE APO TO ENA SPITI STO APENANTI KAI KATHOTAN STA KAGKELA.OTAN HTAN KATHISTO DEN THA KSEPERNOUSE TO 1m.HTAN SIGOURA KATI POU DEN EIXA KSANADEI.OTAN EIPA THN ISTORIA MOU SE FILOYS MOU EIPAN OTI SIGOURA THA YPARXOUN ZWA TA OPOIA DEN GNWRIZOUME KAI MOU ANEFERAN KATI GIA KRYPTOZWOLOGIA.THA H8ELA NA AKOUSW GIA PAROMOIES EMPEIRIES H OTI KSERETE SXETIKA.
EYXARISTW!!!

06/08/2004, 16:27:20
Καλώς ώρισες και απο εμάς...

Ενα μέτρο ... καθιστό... δηλαδή οταν σηκωθεί όρθιο πόσο μεγάλο θα πρέπει να είναι.... Μπάτμαν δεν ήταν... σίγουρα μήπως ήταν κανένα μεγάλο πουλί πχ κανένας αετός η καμμια κουκουβάγια??

HermesΜέλος
06/08/2004, 18:40:49
Καλωσηρθες την Shnwph...!

Εχω προσωπικες εμπιρειες αλλα δεν ηταν ζωομορφο ον αλλα ειχε την μορφη ανθρωπου....ηταν απολυτα τρομακτικο και απολυτα μη πιστευτο...Ευτυχως υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε, γιαυτο υπαρχουμε για να τα ανακαλυψουμε!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι απαραιτητο να ηταν ζωο....που ξερεις?

"In nomine patris,et filii, et spiritus sancti."

07/08/2004, 02:29:30
quote:
OTAN EIPA THN ISTORIA MOU SE FILOYS MOU EIPAN OTI SIGOURA THA YPARXOUN ZWA TA OPOIA DEN GNWRIZOUME KAI MOU ANEFERAN KATI GIA KRYPTOZWOLOGIA.THA H8ELA NA AKOUSW GIA PAROMOIES EMPEIRIES H OTI KSERETE SXETIKA.

Ρίξε μια ματιά σε παλιότερα θέματα του forum:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2967
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1989
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2873

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

The_Dark_FairyΝέο Μέλος
09/08/2004, 16:59:22
geia se olous,
egw simfwnw me ton/tin Hermes.Den pistevw oti itan kapoio eidous zwo...Pistevw pws itan anthrwpos alla sigoura oxi o mpatman.alla .....who knows???????????

"All's been come to an end,
We don't have to pretend
slowly we fall asleep
and never wake up again.."

SinwphΝέο Μέλος
11/08/2004, 10:58:33
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ...Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΖΩΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΙ , ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΕΤΟΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ . ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ LINKS.

ΤΑ ΛΕΜΕ!

SinwphΝέο Μέλος
11/08/2004, 11:00:33
HERMES ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?

11/08/2004, 20:32:03
SINVPH,
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ JEEPERS CREEPERS?

cloud7Νέο Μέλος
12/08/2004, 03:48:14
Kalispera!
re file min tous les gia jeeper creeper's giati esto 1 sto 1.000.000 na einai alitheia kai auto pou eide o filos mas na einai j c's tote tin exoume oloi asxima ma para polu. an deis kai to duo tha katalabeis...

12/08/2004, 19:27:42
Γιατί δε γίνεστε λιγάκι πιο σαφείς?
Να καταλάβουμε επιτέλους βρε παιδιά για ποιο πράγμα συζητάμε.
Ευχαριστώ

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

14/08/2004, 14:23:30
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ JEEPERS CREEPERS.
ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.
ΤΟ 1 ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΣΤΟ 2 ΟΜΩΣ,Ο JEEPER CREEPER ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ
ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ SINVPH.
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΝΟΥΣΑ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ DVD.

HermesΜέλος
18/08/2004, 20:03:23
Sinwph...

Οταν ημουν 5 χρ.,παιζαμε κρυφτο με τα παιδια της γειτονιας μου(8 στο συνολο)...και οταν τελιωναμε... στα 100μ. περιπου ηταν ενας ανθρωπος κρεμουμενος απο κατι συκιες...και αν 5-10 δευτ. μπαινοεβγαινε και κοιταγε εμας ενω κρεμονταν...
Τα ματια του λαμπεριζαν(κοκκινα)...και τα μαλλια του ηταν ακαταστατα...τοσα χρονια περασαν και δεν ξεχασα τιποτα.
Το συζηταγα προσφατα με τους φιλους μου και κανενας δεν μπορουσε να εξηγησει αυτο που ειχαμε δει...Ποιος ξερει?8 ατομων ψευδαισθηση?...Ισως και να μην ηταν τιποτα...

Υ.Γ.
Λογο περιεργων πληροφοριων...Δεν λεω παραπανω, για να μην μαθευτουν επικινδυνες γνωσεις...οποιος θελει, ξερει που να με βρει...!

CYBERMASTERΜέλος
19/08/2004, 02:44:29
ΦΙΛΕ ΦΙΛΗ Sinwph ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΕΣΠΑ???
Α ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΑ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΖΩΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΩ 100% ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!?!
ΦΙΛΕ ΗΕRMES ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!!
quote:
ηταν ενας ανθρωπος κρεμουμενος απο κατι συκιες...και αν 5-10 δευτ. μπαινοεβγαινε και κοιταγε εμας ενω κρεμονταν...
Τα ματια του λαμπεριζαν(κοκκινα)...και τα μαλλια του ηταν ακαταστατα...

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΡΟΥΧΑ??? ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ??? ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!?!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ThiosΜέλος
19/08/2004, 02:54:21
quote:
Οταν ημουν 5 χρ.,παιζαμε κρυφτο με τα παιδια της γειτονιας μου(8 στο συνολο)...και οταν τελιωναμε... στα 100μ. περιπου ηταν ενας ανθρωπος κρεμουμενος απο κατι συκιες...και αν 5-10 δευτ. μπαινοεβγαινε και κοιταγε εμας ενω κρεμονταν...

Θα πω κάτι παντελώς ασχετο: Μόλις θυμήθηκα ότι όταν ήμουν γύρω στα δέκα, εγώ και η παρέα μου είχαμε την συνήθεια να ανεβαίνουμε πάνω σε συκιές (να λείπουν τα υπονοούμενα), να κρυβόμαστε και να τρομάζουμε αθώους περαστικούς. (Μουαχαχά )

Πάντως το θέμα τόσο του Ερμή, όσο και της Sinwph με ενδιαφέρει πολύ. Δυστυχώς, όμως δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω ακόμα σχετικό υλικό που να έχει σχεσή με αυτό, αλλά και που να αφορά τον ελλαδικό χώρο.

ksenitiaΜέλος
19/08/2004, 03:31:29
Emena pali kati san Roymanos klefths moy kanei.... Aytoi einai toso eyeliktoi kai exoyn kanei polles diarrh3eis mpainontas apo ta mpalkonia kai phdwntas san...katsikia. ???

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

HermesΜέλος
19/08/2004, 11:56:01
Φιλε CYBERMASTER...

Δεν μπορουσες να διακρινεις αν φορουσε ρουχα...αλλα παλι δεν πρεπει να ηταν γυμνος...Το περιεργο ηταν πως η κολωνα του ΟΤΕ ηταν διπλα του (σε 3μ. αποστ.) και φωτιζε γενικα τον χωρο, ομως η οψη του παρεμενε σκοτεινη...δεν μπορουσες να διακρινεις ποιος ειναι...πρωτα γιατι ηταν σε μεγαλη αποσταση απο εμας, και δευτερον το μονο που εβλεπες ηταν μια μαυρη ανθρωπινη οπτασια, με λαμπερα κοκκινα ματακια...Η αναγνωρηση του δεν ηταν δυνατη λογο της μεγαλης αποστασης απο το σημειο αναφορας (εμας δηλ.), και δεν εβγαλε κανενα ηχο.Δεν ξερω, εχω σκεφτει ολες τις φυσικες πιθανοτητες, του να γινει ενα τετοιο συμβαν.Μερικες εχουν βαση αλλες παλι καμια...δεν ξερω..?

Φιλη Ksenitita...
Ρουμανος κλεφτης? την δεκαετια του 1980-1990? στα βορεια προαστια?Με κοκκινα ματια?
Με μη αντανακλαστικο ειδωλο?...συγνωμη κιολας,αλλα δεν νομιζω...κατι καλυτερο να προτεινετε????

Φιλε Thios.
Ατυχως και εγω στην αναζητηση βρισκομαι...ελπιζω μοναχα να βγαλει καπου...

Deus X...

giagiakaΜέλος
19/08/2004, 14:28:15
την ταινια ο χρησμος της πεταλουδας την εχεις δει ?
O "Mothman" , σύμφωνα με το θρύλο, είναι ίσως ένα από τα πιο παράξενα "πλάσματα" που γνώρισε ποτέ η Αμερικανική ήπειρος. Κόκκινα μάτια, ψηλότερο από τον άνθρωπο, μεγάλα φτερά σαν της πεταλούδας, εκπληκτική ομοιότητα με την κουκουβάγια.

κοιτα εδω:
http://www.supernatural.gr/files_mothman.htm

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!

CYBERMASTERΜέλος
19/08/2004, 15:07:10
ΦΙΛΕ HERMES ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΝΩ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ???
ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΟΠΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

giagiakaΜέλος
19/08/2004, 15:21:40
για κοιτα το Link που παραθετω !

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!

giagiakaΜέλος
19/08/2004, 15:24:57
και εδω : http://mysteries.b2w.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=49

"Πρώτη αναγνώριση του Mothman

Όχι αρκετά τόσο σαφώς ορατός, αλλά ακόμα σίγουρα με ανθρώπινη φιγούρα, ήταν η φιγούρα που στεκόταν στη μέση του δρόμου μπροστά από μια γυναίκα που οδηγούσε τον πατέρα της κατά μήκος της Route 2 στο Chief Cornstalk Hunting Grounds της δυτικής Βιρτζίνια, των ΗΠΑ, το 1960 ή 61."