- ΑΚΟΥΤΕ "ΦΩΝΕΣ" ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πριν ένα χρόνο περίπου, τέτοιο καιρό, ετοιμαζόμουν να ανοίξω την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας. Κανείς τριγύρω, μόνο η συγκατοικός μου στα αριστερά μου. Καθώς σκύβω το κεφάλι να βγάλω τα κλειδιά απ' την τσάντα, βλέπω με την άκρη του ματιού μου έναν άνδρα να πλησιάζει απ' τα δεξιά, σαν να πάει κι αυτός να ανοίξει την πόρτα..Επειδή την εποχή εκείνη έμενα σε μια σχετικά κακόφημη περιοχή του Λονδίνου, και πρόσεχα πολύ ποιος με πλησιάζει, τινάζομαι απότομα προς τα πίσω για να απομακρυνθώ. Η φίλη μου με κοιτάζει παραξενεμένη και τρομοκρατημένη ταυτόχρονα. Γυρνάω δεξιά...άφαντος ο κύριος...Τεσπά, αφού ανεβήκαμε τα σκαλιά πέντε-πέντε και μπήκαμε στο διαμέρισμά μας, η συγκάτοικός μου μού λέει..."Δεν ξέρω τι έπαθες, αλλά είδα μια σκιά δίπλα σου".
(Just for the record, το να νιώσω ένα αεράκι δίπλα μου άνευ λόγου και αιτίας, ή να νομίζω ότι είδα κάτι με την άκρη του ματιού μου, το χω πάθει πολλές φορές και γνωρίζω πόσο συνηθισμένο είναι. Το να δω, όμως, έναν άνδρα, με χαρακτηριστικά προσώπου κλπ, the full works, να νιώσω την ανάσα του και να αντιλαμβάνομαι πλήρως εκείνη τη στιγμή ότι ένας άνθρωπος, με σάρκα και οστά, στέκεται δίπλα μου, πρώτη φορά μου συνέβη!!).
Sorry MADMAX αν ξέφυγα λίγο από το θέμα, μιας και φωνή (πάλι καλά, δλδ...)δεν άκουσα..![]()
Edited by - inandabove on 14/05/2004 21:42:37
Το μελλον θα δειξει, ελπιζω να αντεπεξελθουμε ολοι οι "παθοντες" με τον καλυτερο τροπο...
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
Οπως επικοινωνούμε με το στόμα , έτσι και μερικά άτομα που βρίσκονται μακριά επικοινωνούν με τη διαίσθηση. Η διαίσθηση είναι ένα είδος ραντάρ που όσοι τό έχουν πιάνουν πράγματα που άλλοι δεν τα καταλαβαίνουν. Δηλαδή είναι σαν να αισθανόμαστε κάτι και να λέμε: γιατί το βλέπω μόνο εγώ? -Μα γιατί έχεις μάτια , την εκτη αίσθηση.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με ταπείνωση σαν να μην έγινε τίποτε, και να μη δίνουμε σημασία όπως κάνουν και οι υπόλοιποι που δεν "βλέπουν" .
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΘΑ ΣΕΜΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ
C ΥΑ DUDES!?!
σχετικά με το θέμα που άνοιξε ο madmax, έχω ακόύσει και από άλλα άτομα , ότι ακούνε να φωνάζουν το ονομά τους , την στιγμή που κανείς άλλος δεν είναι το σπίτι. Μου έχουν πει ότι δεν έιναι κάτι κακό.
Όσο για μένα, έχω ακούσει και εγώ "φωνές" από το πουθενά, μάλιστα μία φορά είχα ξυπνήσει από αυτές και καθόμουν στο κρεββάτι μέχρι η φωνή να σταματήσει μετά από περίπου 30 με 40 δευτερόλεπτα, όπως χαμηλώνουμε τη φωνή στο ραδιόφωνο.
Ποιος ξέρει... φωνές από άλλη διάσταση; παιχνίδι του μυαλού ; μπορεί...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η φαντασία μας...
Φιλικά...
...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...
ΛΟΙΠΟΝ,madmax ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...!ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!
stavros_p ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΑΤΑΓΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΙΓΑ..ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΣΑ!!!!!
ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ?
georgette
α. δεν πιστευω να ειναι "φυλακες αγγελοι" γιατι λογικα δε θα ηθελαν να μας τρομαξουν η να μας ανησυχησουν
β. η ψυχραιμια μας τη δεδομενη στιγμη ειναι οτι πιο σημαντικο, εκαι ειναι το κλειδι για μενα, μαζι με το "ανοικτο μυαλο"
γ. αν πραγματι ηταν καποιες κακες οντοτητες και επενεβησαν οι φυλακες αγγελοι του καθενος και τις εδιωξαν, αυτο ειναι πολη καθησυχαστικο...
δ. δεν ξερω πραγματικα αν θα ηθελα να σταματησει να μου συμβαινει η να το ακουσω αλλη μια φορα (αν και η περιεργεια σκοτωσε τη γατα)
Ιδωμεν...
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ madmax ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ??????
Ο ΧΩΡΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ "OΛΟΙ ΜΑΣ" ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΟΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.
ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Η ΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΨΥΧΑΚΟΗ".
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ / ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΩΣ ΦΩΝΕΣ / ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ KAI EAN ΕΧΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ madmax.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Μια φορά όταν έβλεπα τηλεόραση ήμουνα χαλαρός όπως ποτέ και την στιγμή εκείνη ακούω τον αδελφό μου να με φωνάζει πάω στο δωμάτιό του και τον βλέπω στην ίδια κατάσταση που ήμουνα και εγώ του ρωτάω γιατί με φώναξε και μου είπε πως δεν με φώναξε αλλά ήθελε να με φωνάξει απλώς είχε χαλαρώσει τόσο πολύ που βαριότανε.
Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει με τις φωνές.
Όταν βρισκόμαστε σε ιδιαίτερες καταστάσεις (ξαπλωμένοι και πάμε να κοιμηθούμε ή ήδη κοιμησμένοι) μπορεί να επικοινωνούνε κάποιοι άνθρωποι μαζί μας χωρίς να το καταλαβαίνουν.