- Χειρομαντεια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Διαβασα καπου οτι ειναι δυνατον να υπολογισουμε την χρονικη περιοδο που θα συμβουν τα γεγονοτα που προβλεπουν οι καρτες. Θα ηθελα να μου πειτε πως γινεται αυτο και ακομα αν υπαρχουν συνδυασμοι καρτων οι οποιοι φανερωνουν καποιες καταστασεις.
Σας ευχαριστω πολυ και περιμενω τις απαντησεις σας.
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ;
ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΜΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ...
ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΞΙΚΟΙΩΘΕΙΣ ΜΕ Τ'ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ...ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ....
ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΒΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΕΣ.
Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΚΟΥ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ....
ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ...ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ +ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΚΟΝΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ +ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΦΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΝΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ +ΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΑ
ΣΤ'ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗ +ΜΑΡΙΝΑ...
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ-
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ-
ΑΝΤΜΙΝ!!!!!!!ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΦΩΣ!

respect
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥ(LENKOLAAAS!ΕΙΠΑ ΤΗ ΛΕΞΗ:)
ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ/ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ!
ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ;....ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ,ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ Σ'ΑΥΤΟ, ...ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ;
..ΑΛΛΑ + ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΣΤΗ ΟΡΘΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ "ΕΓΩ"
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ;;;;;("Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ" ΕΤΣΙ;)
ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
Η ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΣΙΓΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ-ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ,
ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ.
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ;
ΧΜ...
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΓΜΤ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.
ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ...
ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ/
ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΜΟΥ + ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΕΡΙΑ....
"ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ,
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ...
ΔΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!
ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΕΓΓΟΝΙΑ-ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ,
ΚΟΙΤΑ! ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΙΑ,ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ..."
...Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ,ΒΕΒΑΙΑ, ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ -ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΡΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ(ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΣΤΗΝ "ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑΡΑΓΙΑΜΑ")...-
(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ/ΟΥΤΕ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ!)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ "ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ" ΟΝΤΩΝ...
ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ(τωρα)ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ + ΤΟ ΔΕΞΙ....ΕΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...
ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΑ...(χμ..δες τα χερια της δικης σου γιαγιας)
ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ "ΕΠΙΛΟΓΩΝ" ΤΗΣ;
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ...
ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ) ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Η ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΙΑΣ
respect
τι σημαινει για σενα και μενα και για τον καθενα "θεος";
..ποια η επαφη "μαζι του";υπαρχει;
(επικοινωνια...εννοω..)
...+ αλλα τετοια "μακροσκελη" στην αναλυση...μαλλον ανηκουν σε αλλα θεματα.
η κινεζικη χειρομαντεια, οχι, δε σου λεει το μελλον.
Σου δινει ομως μια πολυ αναλυτικη "περιγραφη" σου...
αυτο ομως προσδιοριζει και τη σχεση σου με το χρονο δε νομιζεις;
(ο Ουσπενσκι -παραδειγμα-θεωρουσε διπολο την καρτα "θανατος" και την καρτα "τροχος της τυχης",γιατι αυτος(ο θανατος) ειναι ικανος να τον γυρισει...)
θεωρεις οτι ουτε η προβλεψη του καφε(!τι λεω η ψχ!)εχει να κανει με το μελλον!
καλα!
Πιστευω πως ολοι οι τροποι "προγνωσης"(του μελλοντος οπως λενε)...εξαρτωνται αποκλειστικα + μονο απο την ενοραση
του ατομου που τις κανει...
Σε αυτο ναι!Ειμαι Απολυτη.
Θεωρω οτι οσο πιο "σωστη" ειναι η διαισθηση ενος ανθρωπου τοσο πιο κοντα ειναι στο "θεο του"..οπως ο καθενας τον εννοει(για να μην μπερδευτουμε με αλλα θεματα...)
Ποια η σχεση σου (αφου εισαι θηλυκο)με την διαισθηση σου;
Αν εισαι σε τουτο το δρομο μπορουμε να μιλησουμε/αν οχι, λυπαμαι, αλλα θα χρειαστει να κανεις καποια ταξιδια στα εσωτερικοδωματα(ΣΟΥ) + καποια στιγμη στο μελλον ...θα βρεθουμε παλι.
Εδω θα 'μαι καλη μου.
φως+αγαπη
Ατμα

ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΑΜΑΤΑ( ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛ. ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ) ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΙΑ....
ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΩΡΘΨΣΕ ΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ...
respect