ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ολόκληρη η Γη μέσα στον υπολογιστή σας !!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Ολόκληρη η Γη μέσα στον υπολογιστή σας !!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

spirit23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
spiritΜέλος
22/08/2005, 23:17:37
Κα-τα-πλη-κτι-κο!!!

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14540&m=H04&aa=1

rizitisΜέλος
22/08/2005, 23:26:27
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6921

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ spirit!

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ"...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Edited by - rizitis on 22/08/2005 23:27:02

22/08/2005, 23:32:42
quote:
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ"...

και φαντάσου και από πότε τα βλέπουν....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

spiritΜέλος
22/08/2005, 23:34:49
thx rizitis,εχω καιρο ν μπω στο φορουμ και δεν ειδα οτι υπηρχε το θεμα...
αλλα δεν καταλαβα αυτο που γραφεις για το τι βλεπουν οι αλλοι,υπαρχουν κι αλλοι;

rizitisΜέλος
22/08/2005, 23:57:02
I mean my uncle, you know uncle Sam

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ;

OK! FOR A LONG TIME , BUT FOR HOW LONG?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

spiritΜέλος
23/08/2005, 00:05:44
χμ,Ι know about uncle ben,τωρα αμα δημιουργηθηκε και Sam,δηλωνω μαυρα μεσανυχτα..

παντως παραυτα,εχω μεγαλη περιεργεια και για το τι θα βρει ο φουξια ΠΥ8ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΥΘΑΡΙ,σαν λαγος βλεπω να προβαλει.

rizitisΜέλος
23/08/2005, 00:15:09

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

thirdly nostrilΜέλος
23/08/2005, 08:24:10
quote:
παντως παραυτα,εχω μεγαλη περιεργεια και για το τι θα βρει ο φουξια ΠΥ8ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΥΘΑΡΙ,σαν λαγος βλεπω να προβαλει.

Ελα PY8AGORAS μη μου πεις πως δε σου αρέσει ...

Δεκα ωρες σε ασπριζα ...

stratis79Μέλος
25/08/2005, 16:23:35
παιδιά για περισσότερες πληροφορίες το θέμα υπάρχει ήδη στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ με τίτλο google earth.
thirdly nostrilΜέλος
25/08/2005, 23:31:02
στο παραξενο ?!!
παραξενο ...

27/08/2005, 13:18:34

.

οταν πηγαινα στο δημοτικο (δεκαετια του 60) μου αγορασαν την εγκυκλοπαιδεια LIFE.

σε καποιον τομο της εδειχνε με πραγματικες φωτογραφιες τις δυνατοτητες των δορυφορων, δειχνοντας στην αρχη τον πλανητη και καταληγοντας με συνεχη ζουμ στα γραμματα μιας εφημεριδας ενος ασχετου τυπακου σε ενα παρκο!

και ολα αυτα ΤΟΤΕ!!!

φαντασθειτε τι γινεται σημερα...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

28/08/2005, 11:35:53
quote:

Φίλε spirit αυτό είναι η μεγάλη έκπληξη! Δε μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να βγει από'κει μέσα μετά από πολύ ψάξιμο και ανακάτεμα! Λαγούς με πετραχήλια και όχι μόνο! Αλλά δεν μπορώ να το αποκαλύψω από τώρα!

quote:

Ελα PY8AGORAS μη μου πεις πως δε σου αρέσει ...

Δεκα ωρες σε ασπριζα ...

Φίλε thirdly nostril ευχαριστώ πολύ για το "ρετουσάρισμα" και που ασχολήθηκες με το "μακιγιάζ μου"...

Μόνο που το φούξια δεν είναι φούξια άλλα προσομοίωση του αποχρώσεων του ερυθρού που απέκτησα από τις πολλές ώρες που ξόδεψα εις τας παραλίας και εις τα πελάγη της όμορφης χώρας μας...

Παρακαλώ λοιπόν να επιληφθείς του θέματος και να με αποκαταστήσεις για να μήν φαίνομαι άσπρος σαν το πανί!
Θα νομίσουν όλοι ότι αρρώστησα!

Καλού κακού πάντως δώσε μου το link της εικόνας για να τη βάλω ως νέα ψηφιακή υπογραφή (επειδή είναι μικρότερη και κομψότερη)...

Τα εύσημά μου λοιπόν, και σε προσλαμβάνω ως προσωπικό μου μακιγιέρ πριν από τις δημόσιες εμφανίσεις μου!

.
.
.

28/08/2005, 11:47:43
quote:
και ολα αυτα ΤΟΤΕ!!!

φαντασθειτε τι γινεται σημερα...

Λήσταρχε, τώρα ξέρουν και τι μάρκα σώβρακο φοράς, ακόμα και αν βρίσκεσαι 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης!

.
.
.

spiritΜέλος
28/08/2005, 17:53:09
quote:
Μόνο που το φούξια δεν είναι φούξια άλλα προσομοίωση του αποχρώσεων του ερυθρού που απέκτησα από τις πολλές ώρες που ξόδεψα εις τας παραλίας και εις τα πελάγη της όμορφης χώρας μας...

ε κι εγω βρε ΠΥ8ΑΓΟΡΑ Μ(ΟΥ γυρισα Ηλιοκαμενη αλλα δεν κανω κι ετσι..δηλαδη για να τονισω το χρωμα μου θα πρεπει να βαλω πορτοκαλι ψηφιακη υπογραφη η Καρα Φουξια οπως η δικια σου

28/08/2005, 19:49:43
quote:
ε κι εγω βρε ΠΥ8ΑΓΟΡΑ Μ(ΟΥ γυρισα Ηλιοκαμενη αλλα δεν κανω κι ετσι..δηλαδη για να τονισω το χρωμα μου θα πρεπει να βαλω πορτοκαλι ψηφιακη υπογραφη η Καρα Φουξια οπως η δικια σου

Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη που για άλλη μια φορά υπέπεσα στο σφάλμα της αλλαγής φύλου! (Σε αποκάλεσα φίλε spirit κάπου πιο πάνω!).

Όσο για το χρώμα, ε έπρεπε να δώσουμε μια επαρκή εξήγηση για το ότι δεν μας κάλυπταν ρεαλιστικά τα περιορισμένα χρώματα της παλέττας του Paint από τα accessories των Windows....

.
.
.

Edited by - PY8AGORAS on 28/08/2005 19:55:11

spiritΜέλος
28/08/2005, 23:03:37
ΠΥ8ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΥ8ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!

28/08/2005, 23:55:41

quote:

Λήσταρχε, τώρα ξέρουν και τι μάρκα σώβρακο φοράς, ακόμα και αν βρίσκεσαι 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης!

κι εγω ο βλακας νομιζα οτι μπορω να αλλαξω σωβρακο στην σπηλια χωρις να με βλεπουν...

λεω να απαντησουμε ληστοσυμμοριτικα: να κανουμε ενα υπαιθριο τσιμπουσι και μετα να λιασουμε τα ενδοξα γεννητικα μας οργανα στραμενα προς τους δορυφορους.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

thirdly nostrilΜέλος
29/08/2005, 15:40:39
Πριν από εναμιση χρονο (νομίζω) ειχε το RAM το world wild της NASA
όταν το πέρασα στον υπολογιστη μου κόλλαγε στο intializink…
και στα properties ελεγε πως εχω μαπα καρτα γραφικων
--φυσικα τη να σου κανει σήμερα η TNT2 !— (…και αυτό υπόψην)

Αφήνω εδώ καποια link
Αν και δεν μπηκα στη διαδικασία να δω τα παραπάνω … γιατι έχω ουτος η άλλος PSTN συνδεση

www.legionofglory.i8.com - www.roussanoglou-travel.gr
http://desktop.google.com/download/...gleEarthPro.exe

quote:
Παρακαλώ λοιπόν να επιληφθείς του θέματος και να με αποκαταστήσεις για να μήν φαίνομαι άσπρος σαν το πανί!
Θα νομίσουν όλοι ότι αρρώστησα!

Μπα ετσι που σε βλέπω ειχα αποφασισει να παρω το ΕΚΑΒ
αλλα οπως θέλεις

quote:
Καλού κακού πάντως δώσε μου το link της εικόνας για να τη βάλω ως νέα ψηφιακή υπογραφή (επειδή είναι μικρότερη και κομψότερη)...

Αμα τη μεγεθύνεις θα δεις ότι εχει ρετουσαριστει στη ζωγραφικη
Πανε στο http://imageshack.us/
Δώσε κάποιο e-mail και κωδικό που σου ζητά – (γιατι μπορει να τη βγαλω
κατάλάθος και να μη βλεπεις τιποτα )
Η κανε καποια δικιά σου από την αρχη ---ελπίζω να ξέρεις τη διαδικασία

--Αλήθεια ο Διογένης τι λέει για όλα αυτα--

quote:
λεω να απαντησουμε ληστοσυμμοριτικα: να κανουμε ενα υπαιθριο τσιμπουσι και μετα να λιασουμε τα ενδοξα γεννητικα μας οργανα στραμενα προς τους δορυφορους.

ΕΓΡΑΨΕΣ

29/08/2005, 23:13:07
quote:
κι εγω ο βλακας νομιζα οτι μπορω να αλλαξω σωβρακο στην σπηλια χωρις να με βλεπουν...

Γειά σου ω ρε Καπετάνιο!
Έτσι μπράβο!
Τότε θα δούνε πως "είναι βαριά, βαριά η ...... του τσολιά"
Ξέρεις, αυτοί θα τη μετρήσουν και θα τη ζυγίσουν ακριβώς....
θα βγάλουν τα αποτελέσματα και θα τα καταχωρήσουν στα βιομετρικά χαρακτηριστικά του διαβατηρίου σου...ύστερα και στο τσιπάκι, έτσι ώστε να ξέρει ο καθένας ποιος είναι και τι προσόντα έχει...
Ξέρεις από κάποια όρια και πάνω θα θεωρείσαι "τρομοκράτης" και συνεργάτης του Bin Ladin

.
.
.

thirdly nostrilΜέλος
31/08/2005, 10:52:15
στο PCWORLDαυτου του μήνα έχει μια μικρη γενικολογη αναφορα για το Google Earth –από αυτά που εχουμε δει …
αλλα συν της άλλης λέει πως σε συνεργασία με τη NASAβγηκε το Google Moon -Αυτό δυστηχως όμως ρολαρει σε λιγες και επιλεγμενες περιοχες
και οι φωτο που εχει είναι τοσο χαλια που ακομα και οι ιδιοι που το φτιάξανε βαζουνε διπλα με αυτές εικονες τυριων και ζητανε να μαντεψουμε ποιες είναι οι αυθεντικες

(κριμα-καλη σα σκεψη- ισως στο μελλον…)

quote:
Τα εύσημά μου λοιπόν, και σε προσλαμβάνω ως προσωπικό μου μακιγιέρ πριν από τις δημόσιες εμφανίσεις μου!

χμμ …

--αλλαγη πιθαριού με κατι πιο συνχρονο --

quote:

καλυτερα ετσι

τωρα θα βγει έτοιμος