- Η εξίσωση του έρωτα... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Η εξίσωση του έρωτα
ερρωσθε:)

clickonmebabe..
Ε ρε πρόοδο που έκανε ο homo sapiens,από Νεάντερταλ εξελίχθηκε σε ρομποτάκι.
Ο βαθμός & ο ενθουσιασμός με τον οποίο δεχόμαστε ένα τέτοιο Συναίσθημα παίζει ρόλο κατα πόσο εύκολα είναι δυνατόν να γίνει στην συνέχεια η αποδοχή, ή η απόρριψη ή οι μέσες λύσεις!!
[center]
Η εξίσωση του έρωτα
ΤΟ ΣΕΞ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΕΣΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΟΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Αναφέρομαι συγεκριμένα στα μηνύματα:
ΖΩΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ - Posted - 23/10/2004 : 20:22:10
Το Ψέμα και η Αλήθεια. Σχέσεις ανθρώπων - Posted - 23/10/2004 : 11:15:39
Τι χρειάζεται η ζωή για να γίνει απλή? - Posted - 23/10/2004 : 11:21:47
Η εξίσωση του έρωτα... - Posted - 23/10/2004 : 20:03:41
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??? - Posted - 23/10/2004 : 11:30:01
και
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ??? - Posted - 23/10/2004 : 11:34:03
ΤΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ - Posted - 23/10/2004 : 19:50:15
Απ'ότι μπορώ να υποθέσω, κάποιος συνάδελφος χρησιμοποίησε τον προσωπικό μου ηλεκτρονικό υπολογιστή που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου και θεώρησε ως "αστείο" τη χρήση του λογαριασμού μου. Εχω λάβει ήδη κάποιο mail από το συγκεκριμένο άτομο, που συνηγορεί σε αυτήν την υπόθεση...
O κωδικός πρόσβασής μου στα forums έχει ήδη αλλάξει από τον Admin λόγω αυτού του συμβάντος. Ωστόσο, σε περίπτωση που στο μέλλον αντιληφθεί κάποιος οτιδήποτε περίεργο, θα εκτιμούσα εάν επικοινωνούσατε μαζί μου μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.
Ο λογαριασμός του μέλους SMART, απενεργοποιήθηκε από τον Admin των forums ως υπεύθυνος για την προαναφερθήσα χρήση του λογαριασμού μου.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Amalia χαιρε:)
δεν ξερω ποιον θα μπορουσε να κανει κατι τετοιο:O--usingyournameimeandear
Συμφωνω ομως μαζι του,απο την αλλη--την επι του παροντος-
σε σχεση με το θεμα μας εδω//ασχετως του ατυχους συμβαντος με σενα..
..
quote:
ΤΟ ΣΕΞ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΕΣΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΟΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!
Aκριβως!
..αυτο ακριβως ποσες φορες το εχω πει ως συμπερασμα !-εσω και εξω..!-![]()
--και ξερεις κατι;αν δεν ειχαμε τοοοοση αποσταση θα λεγε κανεις πως το εγραψα εγω:Ρ//αν και ειναι αδυνατο για μενα να κανω such a thing (ομως..νομιζω σου ειχε ξανασυμβει κατι τετοιο-παρελθοντικα- dear:)
--strnge coincdnse
--
(αnyways...δωσμου τα στοιχεια.."Του"
//
i quess μολις ανακαλυψα το αλλο μου μισο
)
--apokalipsisasheuse2say..--
(Αtma+E~Ros~e)![]()

...cliconmebabe...