- ISRAEL....Η αυτοκρατορία του αίσχους. - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Συμφωνα με οτι μπορει να διατυπωσει ενα σημερινος ανθρωπος, στα θεματα παγκοσμιας κυριαρχιας, θα μπορεσει να πει οτι η μεγαλυτερη δυναμη αυτη τη στιγμη ειναι η Αμερικη, η Κινα, και σε θεματα συνομωσιων οι Εβραιοι η ποιο κοσμια το Israel...
Eχετε σκεφτει πως αυτη η σκοτεινη δυναμη που κρυβεται πισω απο ολα στη γη να ειναι Ελληνες?
Οπως εγινε και με τον Μ.Αλεξανδρο,πρωτα ηταν ηγετης τιμης και θαρρους, και μετα αλλαξε σε ακριβως το αντιθετο.
Υπαρχει περιπτωση να εχει γινει το ιδο με την Ελλαδα?
Ο λογος των ερωτησεων μου ειναι πολυ βαθης, και για να με καταλαβει καποιος σε αυτο το σημειο(και να μην αποτελεσω πηγη κοροιδιας), πρεπει να εχει διαβασει το Ισε ο Ανθρωπος του Φρ.Νιτσε.

όσον αφορά αν οι έλληνες κινούν νήματα και έχουν την δύναμη να ελέγχουν το παρασκήνιο κάποιων καταστάσεων ,απο μόνοι τους ακατόρθωτο,όχι όμως δύσκολο....
είμαστε ακόμη δυνατοί,στην θάλασσα....
στον κινηματογράφο....(20th fox century)...
http://www.pahh.org/ghs/film800plus.html
στο διάστημα(κριμιζής,κ.λ.π)
στην τεχνολογία(Μ.Ι.Τ νεγρεπόντε νικόλας)
amazon com...
στην χώρα μας δεν είμαστε δυνατοί.....
και μια γνωστή ατάκα..."ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"....
..γιατί βγάζουν τα μάτια τους ,λέγοντας "είμαι ο κανένας"....
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
υ.γ http://www.friesian.com/starwars.htm
http://www.econ.asu.ru/~filatov/300sp.html
WHISPERS OF THE DREAMS
quote:
Hermes,εξέφρασε ότι θές,χωρίς φόβο,δεν είμαστε για να κρίνουμε τις σκέψεις ,ούτε τα πιστεύω σου,συζήτηση πάνω σε όσα παραθέτεις θα κάνουμε προσπαθώντας να βρούμε αν έχουν στήριγμα οι ανησυχίες σου:)
Nα εισαι καλα φιλε μου, και οσο μπορω θα στο ανταποδιδω.
quote:
όσον αφορά αν οι έλληνες κινούν νήματα και έχουν την δύναμη να ελέγχουν το παρασκήνιο κάποιων καταστάσεων ,απο μόνοι τους ακατόρθωτο,όχι όμως δύσκολο....είμαστε ακόμη δυνατοί,στην θάλασσα....
στον κινηματογράφο....(20th fox century)...
http://www.pahh.org/ghs/film800plus.htmlστο διάστημα(κριμιζής,κ.λ.π)
στην τεχνολογία(Μ.Ι.Τ νεγρεπόντε νικόλας)
amazon com...
Διαβασα τα οσα ειπες και οντως ετσι ειναι, υπαρχουν Ελληνες που εχουν παγκοσμια αναγνωρηση και μεγαλη θεση σε ξενες χωρες.
Ομως, αυτο που εγω ηθελα να σας περασω σαν μηνυμα ηταν οτι, μηπως τελικα πισω απο ολη αυτη τη προπαγανδα αντισημιτισμου κρυβεται αλλη δυναμη και αυτη πισω απο το πεπλο του θυματος της ελεγχει τα παντα...μια sureal προσεγκιση της γενικης πραγματικοτητας με στοιχεια ανηθικισμου.
Ισως τιποτα απο αυτα να μην ισχυει, και ισως πισω απο ολα να μην ειναι αυτο που φενεται, αλλα αυτο που δεν θα περιμενε κανεις.
Ισως τελικα οι Εβραιοι να μην ειναι οι κυνηγοι, αλλα τα θυματα μιας ανωτερης δυναμης...που κρυβεται πισω απο τον Σιωνισμο.
Ακραιο και παραξενο θα πει κανεις, ομως στη ζωη ολα ειναι πιθανα.
quote:
στην χώρα μας δεν είμαστε δυνατοί.....και μια γνωστή ατάκα..."ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"....
..γιατί βγάζουν τα μάτια τους ,λέγοντας "είμαι ο κανένας"....
Πνευμα ανυποτακτο
.

- Οι Ελληνες
- Οι Εβραίοι
- Και οι "άλλοι"
Οσο και αν ακούγεται αυτό ρατσιστικό πιστεύω ακράδαντα ότι αυτοί οι δυο λαοί για ξεχωριστούς λόγους είναι και οι δυο πολύ έξυπνοι, καταφερτζήδες και εν γένει ξέρουν να χειραγωγούν τους υπόλοιπους...
quote:
Ισως τιποτα απο αυτα να μην ισχυει, και ισως πισω απο ολα να μην ειναι αυτο που φενεται, αλλα αυτο που δεν θα περιμενε κανεις.
Ισως τελικα οι Εβραιοι να μην ειναι οι κυνηγοι, αλλα τα θυματα μιας ανωτερης δυναμης...που κρυβεται πισω απο τον Σιωνισμο.
Βλέπω με χαρά ότι μπήκες στο νόημα...
Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ όπως φαίνονται...(ΦΟΒΟΥ τους Δωριείς και δώρα φέροντες-beware of the Greeks who bring gifts, αγγλιστί, βλέπεις μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μας)...

Avallon,και οι δύο λαοί έχουν σπουδαίο επιχειρηματικό δαιμόνιο.
Η διαφορά είναι ότι ο Έλληνας συνήθως επιζητά το γρήγορο και εύκολο κέρδος ενώ ο Εβραίος ενδιαφέρεται περισσότερο για μακροχρόνια κέρδη.
Στη χειραγώγηση αυτοί είναι "μάστορες".
Και εμείς καλοί είμαστε (κυρίως λόγω του επικοινωνιακού μας "οίστρου")αλλά χειραγωγούμαστε και εύκολα.Είμαστε δεκτικοί "μιλήματος".Ανέκαθεν.
Herme δεν καταλαβαίνω γιατί η "σκοτεινή" Αρχή που κρύβεται πίσω απ'όλα πρέπει ντε και καλά να είναι "Κακή"???
Δεν έχει σημασία αν είναι Σιωνιστική(όπως πιστεύω εγώ) ή αν είναι Ελληνική(όπως πιθανολογείς εσύ).
Πάντα είχα την απορία γιατί οι άνθρωποι έχουν αυτή τη συνήθεια να δαιμονοποιούν την εκάστοτε Αρχή!!!
Γιατί άραγε η έννοια της "Αρχής" είναι τόσο διαστρεβλωμένη?
Ίσως αυτό θα πρέπει να είναι το επόμενο "αναδρομικό" σου ερώτημα!
Ειπα σκοτεινο...οτι δεν φενεται τι ειναι φανερο?
Αλλα ετσι και αλλιως ο αλτρουισμος και ο ηθικισμος δεν ειναι παρα ιδεες του εγω του ανθρωπου.

quote:
Avallon,και οι δύο λαοί έχουν σπουδαίο επιχειρηματικό δαιμόνιο.Η διαφορά είναι ότι ο Έλληνας συνήθως επιζητά το γρήγορο και εύκολο κέρδος ενώ ο Εβραίος ενδιαφέρεται περισσότερο για μακροχρόνια κέρδη.
Πολύ σωστά το διευκρίνησες Kost...
quote:
Herme δεν καταλαβαίνω γιατί η "σκοτεινή" Αρχή που κρύβεται πίσω απ'όλα πρέπει ντε και καλά να είναι "Κακή"???
Μα ακόμη δε το κατάλαβες?
Ο Hermes είναι αναρχικός!

Ποιός μίλησε για Κακό?Μάλλον εσύ!!
Βρε μπαγάσα,σε τόσα μηνύματα που στέλνεις δεν παρουσιάζεις τους Σιωνιστές σαν μία βάρβαρη,αλαζονική και μισανθρωπική δύναμη?
Και στο τελευταίο μήνυμα δεν λες ότι ίσως αυτή η "διαβολική" δύναμη που κινεί τα νήματα να είναι Έλληνες με τους Εβραίους να είναι τα "θύματα" τους?
Σου έκανα την προηγούμενη ερώτηση διότι προσωπικά έχω αρχίσει να πιστεύω στην αναγκαιότητα μίας παγκόσμιας Αρχής.
Όπως έλεγαν οι αρχαίοι "Καλύτερα να άρχει ένας παρά πολλοί".
quote:
Βρε μπαγάσα,σε τόσα μηνύματα που στέλνεις δεν παρουσιάζεις τους Σιωνιστές σαν μία βάρβαρη,αλαζονική και μισανθρωπική δύναμη?Και στο τελευταίο μήνυμα δεν λες ότι ίσως αυτή η "διαβολική" δύναμη που κινεί τα νήματα να είναι Έλληνες με τους Εβραίους να είναι τα "θύματα" τους?
Λαθος φιλε μου...
Εγω κανω οτι κανω γιατι οι Σιωνιστες ειναι θρασυδηλοι,"κοτες" και μιασματα...ο μονος λαος στη γη που ολο κλεγεται και φωναζει, οταν ελεγχει τη μιση γη, ειναι οι Εβραιοι Σιωνιστες...Εχουν τετοια δυναμη στα χερια τους και δεν κανουν τιποτα...με λιγα λογια ειναι και ηλιθιοι και δεν ειναι ομορφοι στο πνευμα.
Μπορει φιλε μου να ειμαι ανηθικιστης και να μην με ενδιαφερει το αν οι Εβραιοι ειναι "καλοι" η "κακοι"....ενα ομως με νοιαζει και αυτο ειναι η απολελεσματικοτητα και η ανωτερωτητα....δυο ενοιες οχι ηθικες αλλα καθαρα λειτουργικες.
Θα μου πεις τι εισαι Αγιος και σε νοιαζει αν ειναι κακοι η καλοι?
Θα σου απανταγα οχι, αλλα ειμαι εγωιστης...διοτι αν παει καλα ο κοσμος γυρω μου παω και εγω καλα.
Οι ηλιθιοι Σιωνιστες, ετσι οπως τα εχουν κανει σε λιγο καιρο θα αφανιστουμε ολοι...δεν ειναι ανωτεροι απο κανεναν ειναι απλα αλεπουδες που ξεγελουν τους Κοκορες....μονο υπουλα μπορουν να κινηθουν.
Μην ξεχναμε πως, οι Σιωνιστες οντας μισανθρωποι και καθολου φιλαλληλοι, και σαν μην φτανουν αυτα ειναι και παραδοσιακοι ρατσιστες.Αρα λογικο δεν ειναι να πολεμαμε και εμεις για το καλο "ΜΑΣ", εκτος αν ειμαστε αρκετα ηλιθιοι να τους αφισουμε να κανουν οτι θελουν και να αποφασιζουν αυτοι για τη ζωη μας.
Οτι εχω πει, δεν ειναι αλτρουισμος δεν ειναι γενικο καλο, δεν ειναι καλοβουλη ιδεολογια....ειναι ΕΓΩΙΣΜΟΣ.![]()
Αλλα οπως σωστα παρατηρησες..."βάρβαρη,αλαζονική και μισανθρωπική δύναμη"...αυτο ομως δεν ειναι κακο...αυτο ειναι ασχημο και αθλιο να χαρακτηριζει μια παγκοσμια δυναμη...διοτι αυτη αποτελει προτυπο για επερχομενες δυναμεις...αυτη ειναι μοναχα η αποψη μου και τιποτα παραπανω.
Σου ξαναλεω για εμενα δεν υπαρχει καλο κακο...υπαρχει "εγω και εσυ",και για να καταλαβεις πως το εχω σκεφτει, στο εγω δεν ειμαι μοναχα εγω, αλλα μπορει να ειναι γενικο συνολο ανθρωπων.
quote:
Ο Hermes είναι αναρχικός!
Καθε αλλο...ειμαι απλα ανηθικιστης.

Herme η ιδέα που έχεις για τους Σιωνιστές είναι εντελώς εσφαλμένη.
Τους παρουσιάζεις σαν το Λάκη,το Μάκη,τον Τάκη και το Σάκη,τις αντίστοιχες γραφικές πατριωτάρες του Ισραήλ.
Ρε συ,ξέρεις για ποιούς μιλάμε????Έχεις ιδέα?Νομίζεις ότι τυχαία απέκτησαν τόση δύναμη??
Νομίζεις ότι μιλάμε για Λιακόπουλους, Φουράκηδες και Κεραμμυδάδες???
Θα μπορούσες να τους καταλογίσεις πολλά,αλλά από και ως πού "ηλίθιοι"????
Εδώ αγόρι μου μιλάμε για τα "σατανικότερα" μυαλά του πλανήτη,μιλάμε για ανθρώπους που από τα παιδικά τους χρόνια έχουν εκπαιδευτεί με την πιο αμείλικτη πειθαρχία με σκοπό μόλις "ψηθούν" να αρχίσουν να κυβερνούν τις τύχες του πλανήτη,ανθρώπους που γνωρίζουν τελειότερα από τον καθένα την Πολιτική και Στρατηγική τέχνη.
Μιλάμε για τις μεγαλύτερες κουφάλες που υπάρχουν,αυτές που έχουν την ικανότητα να σου κάνουν το άσπρο μαύρο μέσα σε 24 ώρες και να κατευθύνουν τα γεγονότα όπως αυτοί θέλουν.
Και κάτι άλλο,εάν ήσουν όντως ανηθικιστής θα τους παραδεχόσουν,θα τους έβγαζες το καπέλο.
Εάν όντως αξιολογούσες τυς ανθρώπους σύμφωνα με την "αποτελεσματικότητά" τους τότε θα τους είχες Νο1.
Ο Νίτσε που προανέφερες παρόλο που δεν τους γούσταρε καθόλου παραδεχόταν ότι πρόκειται για τα μεγαλύτερα "γατιά" που κυκλοφορούν στην πιάτσα.