ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΩΝ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΩΝ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/02/2004, 01:21:08
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

golden_ ariadneΜέλος
05/02/2004, 22:03:09

ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ???

(και γιατι χρησιμοποιεις κεφαλαια , τοσο δυσνοητα ειναι αυτα που γραφεις?)

06/02/2004, 00:32:25
Έχω διαβάσει για όλες σχεδόν τις υπάρχουσες Μυστικές οργανώσεις.

Σε καμία δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Αν έχεις κάποια άλλη πληροφορία, ευχαρίστως να τη διαβάσω...

(είχα ξεχάσει το Caps Lock)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

golden_ ariadneΜέλος
06/02/2004, 00:57:57
Και εγω εχω διαβασει πολλα για αυτες και γνωριζω ποιες ειναι οι περισσοτερες , αυτο ομως δεν με καθιστα απολυτο γνωστη του θεματος....
Πως μπορεις αλλωστε να εισαι σιγουρος για ενα τετοιο θεμα??
Τι ειδους μυστικες εταιρειες θα ηταν αν θα μπορουσαμε μεσα απο μερικα βιβλια να μαθουμε τα παντα γι'αυτες...

Πληροφοριες συγκεκριμενες δεν εχω , γι'αυτο το λογο ρωταω , αυτος δεν ειναι αλλωστε ο λογος του συγκεκριμενου forum?

Οταν εχω να πω κατι το λεω ...αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχω...μια υποθεση κανω κι οποιος γνωριζει κατι απανταει..

Νομιζω εγινα αρκετα σαφης..

06/02/2004, 01:12:25
Συγγνώμη, αν σου πω ότι γνωρίζω προσωπικά κάποιους βασιλείς θα το πιστέψεις;;;

Για να εκφέρω τόσο απόλυτη άποψη πάντως, κάποιος λόγος θα υπάρχει...

Άσε που αν μετρήσουμε τις μέχρι στιγμής στατιστικές πιθανότητες έχουμε τα εξής:

Εγώ δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο.

Εσύ δεν έχεις διαβάσει κάτι τέτοιο.

Αν δεν εμφανιστεί κανείς να πει το αντίθετο, οι πιθανότητες είναι να μην υπάρχει κάτι τέτοιο.

Η πιθανότητα του να υπάρχει, αλλά λόγω μυστικότητας να μην μπορεί κάποιος να το αποκαλύψει ή να μην το ξέρει κανείς στην τελική, απορρίπτεται, γιατί καθιστά το ερώτημα άτοπον!

Lets see...

golden_ ariadneΜέλος
06/02/2004, 01:27:27

Εχω μαθει στην ζωη μου να μην ειμαι απολυτη για τιποτα..

Οπως επισης και να μην ειμαι σιγουρη παρα μονο για τον ιδιο μου τον εαυτο - πολλες φορες βεβαια και αυτος με εκπλησσει...

Τωρα πως μπορεις να εισαι αδιαπραγματευτη με ενα τετοιο μυστικιστικο θεμα και να αφηνεις υπονοιες οτι κατι ξερεις παραπανω...προφανως θα εισαι μελος σε καποια απο αυτες...αυτο ομως δεν σε καθιστα παντογνωστη...

Επισης πιστευω οτι αυτο που γνωριζω εγω + αυτο που γνωριζεις εσυ δεν ισουται με το συνολο της γνωσης αυτων των πραγματων...αν ειναι ετσι να συνεργαστουμε να γραψουμε κανενα βιβλιο...

Ας μην προτρεχουμε λοιπον...ολο και καποιος θα υπαρχει που να'χει διαβασει κατι διαφορετικο απ'αυτα που εχουμε διαβασει εμεις...

06/02/2004, 01:40:33
Να σου πω: μην παίζουμε με τις λέξεις!

Ρώτησες κάτι και έκανα τον κόπο να σου απαντήσω.
Νομίζω ότι ήμουν σαφής, τώρα αν θέλεις να εξάγεις δικά σου συμπεράσματα, απορρίπτοντας αυτό που έγραψα, κάνε ότι νομίζεις... Αλλά, αν δε σε πειράζει, απέφυγε τις ταμπελίτσες.
Νομίζω ότι μπορούμε να συνδιαλεγόμαστε και σε καλύτερο επίπεδο.

Το Φόρουμ είναι ανοιχτό για οποιαδήποτε τοποθέτηση...

golden_ ariadneΜέλος
06/02/2004, 01:58:26
Αγαπητη μου
δεν βαζω ταμπελιτσες σε κανενα , τη δικη μου αποψη τεκμηριωσα.

Αν ο κοπος που εκανες να μου απαντησεις ηταν μεγαλος ισως θα επρεπε να το ξανασκεφτεις...συζητηση κανουμε και πασα αποψη επιδεχεται αμφισβητηση..

Τελος παντων εθεσα ενα ερωτημα....απαντησες....τελειωσε...
Που ειναι το προβλημα?
Επειδη εγω το ψαχνω ακομα??Απαγορευεται?? Θα'
πρεπε να μεινω στη δικη σου αποψη???

Και κατι ακομα...επειδη αρχισαμε παλι τα ιδια και δεν μ'αρεσει - και εισαι το μονο ατομο με το οποιο το παθαινω συνεχεια αυτο - τι εχει το επιπεδο της συζητησης μας? Σε προσεβαλα??

quote:
Να σου πω: μην παίζουμε με τις λέξεις!
Μαλλον εγω θα πρεπε να εξοργιστω!!

Λοιπον ειναι αργα και δεν μπορω να αναλωνομαι αλλο σε προσωπικες διενεξεις...Το θεμα τεθηκε λιγο παραπανω...σταματαω εδω..

06/02/2004, 02:20:57
quote:
Και κατι ακομα...επειδη αρχισαμε παλι τα ιδια και δεν μ'αρεσει - και εισαι το μονο ατομο με το οποιο το παθαινω συνεχεια αυτο -

Γιατί, καλή μου;;; Γνωριζόμαστε;;; Μήπως πρέπει να το ψάξεις γιατί όπως λες το παθαίνεις ειδικά μ' εμένα αυτό;

Εγώ δεν έχω πρόβλημα μαζί σου και ουδέποτε έγραψα ότι κακώς το ψάχνεις ή ότι απαγορεύεται, ότι με προσέβαλλες και άλλα τέτοια...

Βιάζεσαι, βιάζεσαι να εξάγεις συμπεράσματα... Ηρέμησε! Μια συζήτηση ανώνυμα στο Internet είναι. Γιατί να αλληλοσπαραζόμεθα; Εξάλλου μπορεί και να είμαι ο Γλύξμπουργκ!

Τί ζώδιο είσαι;

golden_ ariadneΜέλος
06/02/2004, 02:48:32

Επειδη εχω καποια ευθυνη στο θεμα αυτο μια που το ανοιξα δεν θα συνεχισω να ασχολουμαι με προσωπικες διαφωνιες...

Σου θυμιζω απλα οτι εχουμε αντιπαρατεθει σε τουλαχιστον αλλα δυο η τρια τοπικς αλλα αυτο τιποτα δεν εχει να προσφερει στο παρον θεμα...

Μπορεις επισης να λες οτι εισαι και ο Τζωρτζ Μπους η ακομα και η βασιλισσα Ελισαβετ...εγω ομως σε τι να βασιστω για να σε πιστεψω?

και κυριως...θα προτιμουσα να μην προσπαθεις να λειτουργεις πυροσβεστικα σε πυρκαγιες που εσυ η ιδια εβαλες (θα το εβρισκα εντιμοτερο)..εκτος αν ετσι νομιζεις οτι αναδεικνυεις το επιπεδο της συζητησης..

Καλη σου νυχτα
και ονειρα γλυκα και γαλαζοαιματα

ΥΓ. Εσυ τι ζωδιο λες οτι ειμαι?