ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΩΝ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΩΝ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
18/01/2004, 22:55:36
Αγαπητέ kynikos,

συγγνώμη, αλλά δεν αντιλήφθηκα την ειρωνία σου.
Μη με μαλώνεις, αλλά δεν τα πήγαινα καλά ποτέ με τις "κυνικές" εκφράσεις...

quote:
Αν λοιπόν η ασυδοσία θεωρήται επικύνδινη, τότε επικύνδινη και η ελευθερία που ίσως (κάποιες φορές) δέν χειρίστηκε σωστά, οδηγόντας στην ασυδοσία

Δεν ισχύει η μεταβατική ιδιότητα, πώς αλλιώς να στο πω;;; Άμα το πάμε έτσι, να μην αναπνέουμε είναι επικίνδυνο, ν' αναπνέουμε επίσης, ε, τί θα κάνουμε;;;

quote:
...σε ενα θέμα που υποτιθεται οτι έχει κλείσει...

Αυτό πού "πάει";

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

kynikosΜέλος
18/01/2004, 23:15:42
Zadok,
quote:
Δεν ισχύει η μεταβατική ιδιότητα, πώς αλλιώς να στο πω;;;

Ισχύει, ισχύει, απλά δεν τό βλέπεις. Αν θές να στό δείξω και μέ μαθηματικά σύμβολα,αλλα αγγλιστί, τα Ελληνικά μου δεν ειναι αρκετά καλά.

quote:
Άμα το πάμε έτσι, να μην αναπνέουμε είναι επικίνδυνο, ν' αναπνέουμε επίσης, ε, τί θα κάνουμε;;;

Δεν είπα να μην αναπνέουμε:- Να φορούμε μασκα όπου υπάρχουν δηλητηριώδη αέρια. Νά μήν προσπαθήσουμε να αναπνέυσουμε αν κατα τύχη βρεθούμε στό διαστημα - πρώτα να έχουμε οξυγόνο.

quote:
K: ...σε ενα θέμα που υποτίθεται οτι έχει κλείσει...
Z: Αυτό πού "πάει";

Εννοώ οτι κακώς συνεχίζω την συζήτηση εδώ, ειμαι εκτος θεματος. Αν μου πει κάποιος πού θα βρώ τό τόπικ "Ελευθερίας".
Ή ακόμα, ίσως να ανέρθει, και στην "άλλη" μας συζήτηση, περι Π.Α.

Κ.

19/01/2004, 00:24:49
Αγαπητέ kynikos,

νομίζω ότι συμφωνούμε ότι δεν πρέπει να καταλάβει περισσότερο χώρο στο παρόν τόπικ αυτή η συζήτηση.

Προσωπικά, θεωρώ ότι η ελευθερία δεν υποκρύπτει κινδύνους ποτέ.

Είναι στάση ζωής για μένα αυτό, οπότε δεν το συζητάω. Είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε, δε μου λέει κάτι. Αν προκύψει στο θέμα "Προπατορικό Αμάρτημα", στο οποίο συμμετέχουμε, για μένα θα ισχύει το ίδιο.

Απλά θα λυπηθώ, αν αναλωνόμαστε σε κουβέντες, λέγοντας πιθανόν τα ίδια πράγματα με άλλες λέξεις και "κολλώντας" σ' αυτές...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

24/01/2004, 12:39:41
Ελληνες γαλαζοαιματοι υπαρχουν?
Αν ναι, ποιοι?
Λειτουργουν υπερ της Ελλαδος ή εναντια αυτης?

Φιλικα......Κανένας.

Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!

alexeyev1970Μέλος
24/01/2004, 13:19:58
Αν το ψάξεις γενεαλογικά θα καταλήξεις στο γνωστό επώνυμο Γλύξμπουργκ.
Και δε νομίζω να κόπτωνται και πολύ υπέρ της Ελλάδος και των συμφερόντων της.
Εσείς τι λέτε?

24/01/2004, 15:16:36
quote:
Αν το ψάξεις γενεαλογικά θα καταλήξεις στο γνωστό επώνυμο Γλύξμπουργκ.
Και δε νομίζω να κόπτωνται και πολύ υπέρ της Ελλάδος και των συμφερόντων της.
Εσείς τι λέτε?

Δεχομαι αυτο που λες.
Αρα ο κινδυνος εχει απομακρυνθει απο την Ελλαδα καιρο τωρα.
Να ρωτησω κατι αλλο.
Μηπως υπαρχουν μη Γαλαζοαιματοι Ελληνες που εξυπηρετουν τα συμφεροντα
Γαλαζοαιματων?
Αν δεν υπαρχουν, λογικα θα επρεπε να ειμαι ευτυχισμενος.
Αν υπαρχουν , ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?

Φιλικα.....Κανένας.

Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!

24/01/2004, 17:21:19
Δεν ανήκω σε καμία παράταξη πολιτική και το ξεκαθαρίζω εξ αρχής.

Αλλά, μπορείτε να μου πείτε αν γνωρίζετε ότι χωρίς τον Γαλαζοαίματο, Ολυμπιακούς θα βλέπαμε με το κυάλι;;;

Και πιο "εσωτερικά" τώρα:

Αν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα, μήπως πρέπει ν' αναρωτηθείτε για τους Γαλαζοαίματους κομματάκι παραπάνω, όπως επίσης τί σημαίνει "Έλλην";

alexeyev1970Μέλος
24/01/2004, 17:31:25
Αν το κάνεις πιο ξεκάθαρο...

24/01/2004, 17:45:27
Τί να σου ξεκαθαρίσω ακριβώς, καλέ μου;

golden_ ariadneΜέλος
24/01/2004, 18:14:44
Τι σημαινει "Ελλην"?
Θελεις να πεις οτι Ελλην σημαινει γαλαζοαιματος?(μπορει και να καταλαβα λαθος)

Κι αν ναι τοτε Ελλην=γαλαζοαιματος γαλαζοαιματος=Γλυξμπουργκ
αρα Γλυξμπουργκ=Ελλην ????

..εξηγησε το λιγο καλυτερα..

24/01/2004, 20:28:25
Φυσικά και δεν είπα ότι "Έλλην" σημαίνει "γαλαζοαίματος".
Πιο πάνω ο αγαπητός Anounakis έγραψε κάποια πράγματα. Εγώ επίσης αναφέρθηκα σε κάποια στοιχεία κι έδωσα το λινκ για το τόπικ ET IN ARCADIA EGO.
Η λέξη "Έλλην" έχει πάρα πολλές ερμηνείες κατά τους γλωσσολόγους. Προσωπικά έχω βρει αυτή την ερμηνεία, η οποία με καλύπτει. Θα πρότεινα να το ψάξετε κι εσείς και εδώ είμαστε, να το ξανασυζητήσουμε...

alexeyev1970Μέλος
25/01/2004, 13:49:01
Μήπως είσαι σατανίστρια ? Για κοίτα τον αριθμό του μηνύματός σου!!
Κι εγώ όμως δεν κατάλαβα καλά. Δηλαδή Έλλην = γαλαζοαίματος? Δε ρωτώ ειρωνικά αλλά διευκρινιστικά. Περιμένω.

kynikosΜέλος
25/01/2004, 14:10:45
quote:
Μήπως είσαι σατανίστρια ? Για κοίτα τον αριθμό του μηνύματός σου!!

Μην σκάς, alexeyev1970, αν κάτσεις και εσύ στο esoterica.gr για αρκετό καιρό (και δεν την κοπανήσεις πρόωρα), θα φτάσεις καί εσύ στον μαγικό άριθμό!

Τα χαιρετίσματα μου στον Βισσαρίωνα!

666, ο... σατανιστής kynikos, το Τέρας της Αποκαλύψεως.

AnounakisΜέλος
25/01/2004, 14:24:44
quote:
Ελληνες γαλαζοαιματοι υπαρχουν?
Αν ναι, ποιοι?
Λειτουργουν υπερ της Ελλαδος ή εναντια αυτης?

Οι αρχαίοι Έλληνες "σοφοί" οι άνθρωποι των ιερατείων , οι "μυημένοι"
ίσως να έχουν ΄κάποια κοινή προέλευση με την μετέπειτα συμμορία γαλαζοαίματων...

Οι σύγχρονοι "γαλαζοαίματοι φυσικά και δεν λειτουργούν υπέρ της Ελλάδας...

Είναι λήσταρχοι που εξυπηρετούν μόνο το άπληστο συμφέρον τους χιλιάδες χρόνια τώρα...

Κάνουν μπίζνες σε παγκόσμιο επίπεδο και η ολυμπιάδα είναι ένα ακόμη επιχειρηματικό project τους.

Δεν νομίζω λοιπόν ότι ο Γλίσμπουργκ βοήθησε την Ελλάδα.

Την τσέπη του ίσως...

ουυυυ...
golden_ ariadneΜέλος
25/01/2004, 14:46:31
quote:
Κάνουν μπίζνες σε παγκόσμιο επίπεδο και η ολυμπιάδα είναι ένα ακόμη επιχειρηματικό project τους.

Δεν νομίζω λοιπόν ότι ο Γλίσμπουργκ βοήθησε την Ελλάδα.

Την τσέπη του ίσως...

...Συμφωνω απολυτως...

25/01/2004, 16:19:40
Βρε τί κόντεψα να πάθω, η καψερή!!!

Αγαπητέ alexeyev1970, να φανταστείς ότι έλεγα ότι εγκαίρως θα σταματούσα να γράφω! Πώς παρασύρθηκα έτσι;

Λοιπόν, νομίζω ότι είχα απαντήσει νωρίτερα στο ερώτημά σου.
Ο αγαπητός Anounakis, με έχει καλύψει επίσης.

Τώρα στο θέμα του Γλύξμπουργκ, νομίζω ότι διευκρίνησα τη θέση μου.
Γενικά πιστεύω ότι το 99% των ηγετών οποιασδήποτε κατηγορίας (πρόεδροι, βασιλείς ή άλλο) δεν φροντίζουν το καλό των λαών τους κι όταν το κάνουν, είναι γιατί τυγχάνει να συμπίπτει με το δικό τους.

Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι όταν κάτι αποτελεί πραγματικό γεγονός, θα διστάσω να το παραδεχθώ και το θέμα της υποστήριξης της Ελλάδος από τον Γλύξμπουργκ σε Ολυμπιακό επίπεδο είναι ένα πραγματικό γεγονός. Εγώ δεν αναφέρθηκα στο αν το συμφέρον του συμπίπτει με το συμφέρον της Ελλάδας, ούτε στο αν αξίζει τελικά αυτή η φιέστα.

alexeyev1970Μέλος
26/01/2004, 14:03:53
Ευτυχώς όλοι συμφωνούμε λοιπόν. Και ο anounakis το έθεσε σωστά. Αν για κάτι ενδιαφέρεται ο Γλύξμπουργκ(όνομα κι αυτό...)αυτό είναι η τσέπη του και κανένα κτήμα παραπάνω στο Τατόι.
Αλλά νομίζω αυτός είναι και ο σκοπός όλων των γαλαζοαίματων σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

alexeyev1970Μέλος
26/01/2004, 14:06:03
Πάντως(άσχετο με όλα τα προηγούμενα), έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο μαγικός αριθμός (......)να είναι μεταφρασμένος σε www ???

26/01/2004, 15:35:01
Σχετικά με το πρώτο:

Κάθε τι εξυπηρετεί κάτι, αλλιώς δεν υφίσταται.

Επί του άσχετου:

υπάρχει μία ιστοσελίδα συνομωσιολογίας (απ' αυτές που είναι της μόδας) η οποία τα διαδίδει αυτά και πολλά άλλα. Ε, προσωπικά νομίζω ότι άμα παρεκτραπούμε πολύ, ξεφεύγουμε κι απ΄τις πιθανότητες να εντοπίσουμε κάποια αλήθεια...

Edited by - Zadok on 26/01/2004 15:38:39

golden_ ariadneΜέλος
05/02/2004, 00:03:20

Διαβαζοντας με πολλη προσοχη ολα τα παραπανω μου δημιουργηθηκαν δυο αποριες...

καταρχην τι θεση παιρνει η εκκλησια για το θεμα των "γαλαζοαιματων"-το ειπε και ο φιλος anounakis- και 2ον ειναι δυνατον ολοι αυτοι οι λεγομενοι ευρωπαιοι γαλαζοαιματοι τυπου Γλυξμπουργκ να εχουν δημιουργησει καποιο ταγμα η μυστικη εταιρεια?
και επειδη η απαντηση φανταζομαι οτι θα ειναι θετικη , γνωριζει κανεις για ποια μυστικη εταιρεια μιλαμε?