- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Τελικά είσαι ψευτοαιρετικός ιεροεξεταστής και βρίζεις όλους τους ανθρώπους που διαφωνούν μαζί σου δογματικέ αυταρχικέ. Μάλιστα προσβάλλεις τα άτομα με ψυχική πάθηση τα οποία οι φίλοι σου οι Καθολικοί καταδίκαζαν σε θάνατο δια πυρός.
Ας τ' αυτά τώρα. Μια ξαδέρφη μου ξέρει την Ελένη Λουκά. Να σου κάνω κονέ;
Όποιος διαφωνεί...είναι μαλάκας(αν και κάποτε "συνομιλητής επιπέδου")
Εσύ "heretic" ποτέ δεν συμμετείχες σε διάλογο σοβαρό, αλλά πάντα σε αρνητική προσωπική σκιάγραφηση του συνομιλητή σου.
Η ειρωνική απάντησή μου δεν έγινε κατανοητή. Το οικονομολογικό μήνυμά σου αποτέλεσε προσβολή της δημοκρατίας. Υπονοεί πως ο λαός είναι ανίκανος και άσχετος από οικονομία και πρέπει να προστρέξει στους οικονομολόγους, στους κοινωνιολόγους, στους δημοτικούς σύμβουλους και στον κάθε λογής επιστήμονα. Με λίγα λόγια αν και τον αφορά τον λαό το "χρέος" ας μην ασχολείται διότι είναι άσχετος και δεν έχει ιδέα από μαθηματικά και οικονομολογία. Θα τον καθοδηγήσουν οι "ειδικοί" και όλα τα συνωμοσιολογικά σενάρια είναι θρησκευτικές αηδιούλες αμόρφωτων.
Είμαι σίγουρος πως αν επιχειρούσα να κάνω προσωπικό διάλογο μαζί σας, θα με κόβατε κατευθείαν με την δικαιολογία ότι είμαι άσχετος και μετά θα μιλούσατε κανένα 30λεπτο με αυταρχικό ύφος έτσι ώστε να επιβληθεί η άποψή σας ως αναντίρρητη αλήθεια.
Ακολουθείτε καθαρά την πολιτική τεχνική του δημαγωγού και του ισχυρογνώμονα, φτύνετε τον λαό κατάμουτρα και μετά λέμε για απολυταρχικά καθεστώτα ναζισμού, φασισμού τα οποία αντιθέτως έδωσαν σημασία και αξία στον απλό πολίτη του έθνους. Γι' αυτό άλλωστε αν ρωτήσουμε τους παλιούς του λαού πως περάσανε στην χούντα δεν θα φτάσουν στις ακραίες δηλώσεις που φτάνουν οι σημερινοί "δημοκράτες" του πασοκ, της νουδου και του σύριζα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η χούντα δεν έκανε απάνθρωπα πράγματα όπως εκτελέσεις πεζών, αλλά είναι ψέμα ότι τώρα δεν έχουμε απολυταρχικό καθεστώς. Δεν σέβεστε τον λαό και πιστεύετε στον ελιτισμό, αντίθετα ο ναζισμός και ο φασισμός ήταν εθνικιστική δημοκρατία ανεξαρτήτως των ωμοτήτων τους, ωμότητες τις οποίες διαπράττουν και "δημοκράτες".
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το γιατί δεν το ξέρω ούτε εγώ.Απλά μου βγαίνει.
Ομως η σελίδα της έχει κάτι απίθανο και σίγουρα δεν διακινδυνεύει την αξιοπιστία της και του δημοσιογραφικού οργανισμού, αναρτώντας το.
Απολαύστε...
http://edition.cnn.com/2015/07/07/world/greece-joffe-amanpour/index.html
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 09/07/2015 20:44:37
Οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή είναι θετικός προς την πολιτική του Τσίπρα, έχει χάσει κάθε επαφή με τη λογική
Οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή νομίζει, πως ασχολούμαστε με τον Τσίπρα, είναι Πύρινος.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.