- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο15!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Καλη επιτυχια σημερα στα κοριτσια και τα αγορια που δινουν Πανελληνιες...
αντε και να τελειωνουν γρηγορα.... και φυσικα ευχαριστα

Είναι όντως σοβαροί λόγοι αυτοί,αν βέβαια είναι και
αληθινοί.Και γιατι να μην είναι?
Δεν έχω προσωπική αντίληψη απο άλλα φόρουμ,γιατί όπως είχα δηλώσει
και στην αρχή της εισόδου μου στο esoterica.gr,είναι το μοναδικό
φόρουμ που έχω συμμετάσχει στη ζωή μου.Ιδιωτικό εννοείται.
Σε επαγγελματικά είναι διαφορετικά τελείως!
Ολα αυτά που γράφεις,πέρασαν σαν υποψία απο το μυαλό μου,δεν το
κρύβω αυτό,αλλά σε προσωπικό επίπεδο,αποφάσισα να είμαι απλά ο
εαυτός μου και έτσι δεν σκοτίζομαι καθόλου.Αν έχω τις πάγιες
θέσεις μου,τι με νοιάζει το πόσο παραπαίουν δεξιά και αριστερά
οι συνομιλητές μου?
Οσο για υποστηρικτές,αν είσαι παγιωμένος στις απόψεις σου,δεν
εχεις κανένα πρόβλημα.πότε συμφωνείς και πότε διαφωνείς και τέλος.
Σε καταλαβαίνω στο θέμα των <<υποκριτών>> συνομιλητών,αλλά μη
δίνεις σημασία,αρκεί που τους διακρίνεις!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Αμ έλα που δεν είναι πάντα εφικτό αυτό! Γιατί υπάρχουν κάποιοι που κάνουν προπαγάνδα και κάποιοι που παρασύρονται απ' την προπαγάνδα και την διαιωνίζουν. Πώς μπορείς να ξέρεις ποιος ανήκεις στους μεν και ποιος στους δε; Υπάρχουν ενδείξεις. Όμως μπορείς να είσαι 100% σίγουρος; Μάλλον όχι. Πάρε τον Γιάννη τον Ψεύτη για παράδειγμα. Από την αρχή της κουβέντας μας κατάλαβα ότι πάει να δημιουργήσει εμφύλιο. "Η εισχώρηση του χριστιανισμού στον αρχαίο πολιτισμό ήταν φύσει ή παραφύσει??" με ρώτησε στη πρώτη του κιόλας απάντηση στα γραπτά μου. Ερώτηση άσχετη με το θέμα και συνηθής πηγή διαμαχών. Αυτό όμως, δεν είναι παρα μια ένδειξη για το ποιες πιθανόν να είναι οι προθέσεις του άλλου. Μπορείς να είσαι ποτέ 100% σίγουρος; Δεν μπορείς. Και δεν μπορείς γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουνε "Εγώ". Και όταν αντιμετωπίζω τελικά κάτι τέτοιους τύπους και γινόμαστε μαλλιά κουβάρια, στο τέλος κοιτάω τα γράπτα μου και τα γραπτά του άλλου, και αναρωτιέμαι ποιος τελικά ήταν ο δίκαιος και ποιος ο άδικος. Αυτό όχι γιατί θεωρώ ότι δεν έχω δίκαιο, αλλά επειδή είτε έχω δίκαιο είτε όχι, αυτό το δίκαιο συνοδεύτεται από μπόλικο Εγώ. Άσε που στα πολλά λόγια μπορείς εύκολα να χάσεις το δίκαιο σου. Συνεπώς καλύτερα να αποφεύγεις τελείως τέτοιες καταστάσεις και να λες λίγα πράγματα και καλά.
Σε καταλαβαίνω στο θέμα των <<υποκριτών>> συνομιλητών,αλλά μη
δίνεις σημασία,[size=3]αρκεί που τους διακρίνεις![size=3]
http://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A
Timendi causa est nescire...

και παλι, σημερα επανερχομαστε στο καλο καιρο, αν και γενικοτερα ειναι το κλιμα "βαρυ", μετα τα γεγονοτα των προηγουμενων ημερων...
Δυστυχως, γιναμε ομηροι στην ιδια μας την χωρα...
απο την μια οι "ανικανοι" πολιτικοι... που κραζουν νεα εξωφρενικα μετρα, και η αντιπολιτευση να ταζει (κυριως) στην πλουσια ταξη, καταπατητες και καταχραστες πολλα και διαφορα...ΑΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στα προ του 2009...
τους ακροδεξιους να κηνυγουν να σφαξουν τους μεταναστες,
τους ακροαριστερους να βομβαρδιζουν, να καινε και να χτυπανε στο ονομα της αναρχιας
τους κακους μεταναστες, να μας καταληστευουν και ενιοτε να μας τραυματιζουν ή και σκοτωνουν....

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ