- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 1 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:biglarry
Που είστε ωρέ ΛΗΣΤΑΡΧΟI; Δεν είχαμε χθες μάζωξη για να κάνουμε ένα πλιάτσικο στη γύρω περιοχή ωρέ κλεφτόπουλα; Ή εγώ πήγα αργά (μόλις είχε βγει ο ήλιος στις 12:00) ή λήσταρχοι ξύπνησαν από το ξημέρωμα! Ετοιμάζω ξανά εξόρμηση μεσοβδόμαδα με συγκεκριμένη γωνία του Ήλιου!!!
σορυ φιλε αλλα εγω δουλευα πλακωμενος χθες.
ριξε προταση για μεσοβδομαδα - ελπιζω η γωνια να ειναι αμβλεια.
quote:stavros_p
σόρρυ για το rant, αλλά μήπως με γράφετε...ελαφρώς?
φιλε Σταυρο, εγω δεν ξερω για να σου απαντησω.
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΗΝΑ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΟΨΗ,ΚΑΠΩΣ ΑΓΡΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΔΕΟΣ,ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ;
ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΝΑΙ,Η ΠΕΝΤΕΛΗ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ.
ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΙΔΕΑ ΜΟΥ,Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΟΨΗ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.
ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΙΔΙ,ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΕΚΑΝΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΟΡΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΩΧ ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΛΕΩ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
quote:
ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΙΔΙ,ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΕΚΑΝΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΟΡΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΩΧ ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΔΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΛΕΩ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ!
Αμα καθόσουν να σε τσίμπαγε το φίδι, θα ήταν ακόμα πιο καλό σημάδι.
Για 'ολη την ανθρωπότητα.
Ένας βλάκας λιγότερος ....
αλλα ποτε τα φιδια δε δαγκωνουν αυτους που πρεπει
ηλιθια ζωα![]()
![]()
![]()

ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ.
"Ότι αξίζει, πονάει (λερώνει) και είναι δύσκολο"
quote:
ΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΕ ΒΡΙΛ,ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΚΟΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΣΟ!
Δεν κακοπαίρνω κανέναν !
Μια αλήθεια είπα ...
Πάντως, αντέδρασες σωστά και το έπιασες το νόημα, ΟΠΩΣ ακριβώς το εννοούσα.
Εύγε!
Άξιος !
Άσχετα, αλλά με προβλημάτισες.
Έχω πάει πάνω από 100 φορές εκεί, χειμώνα-καλοκαίρι, ξέρω οτι πρέπει να προσέχουμε που πατάμε, αλλά φίδι εγώ μέχρι τώρα δεν έχω δεί !
Δυστηχως δεν εχει τυχει να παω στην Πεντελη ακομα, αφου με τοσα που εχουν ακουστει κατα καιρους οι πιο πολλοι "τρομαζουν" στην ιδεα να ανεβουν και μενω συνεχεια με τον ενθουσιασμο. Εχω διαβασει τα περισσοτερα μηνυματα σας αλλα εχω μια απορια (μπορει να φανει λιγο χαζη οποτε σορρυ)
Χθες ειχα μια συζητηση με κατι παιδια για το συγκεκριμενο θεμα και αρχησαν να μου λενε πως μεσα στην σπηλια υπαρχει ενα σημειο (σαν πορτα απ οτι καταλαβα) που ειναι κλειδωμενο. Ισχυριστηκαν πως πισω απο αυτο κρυβετε ενας υπογειος "δρομος" που οδηγουσε σε διαφορα μερη στην Αθηνα. Επειδη διαφωνουσαμε για πολυ ωρα μηπως ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο αφου μου φανηκε πολυ περιεργο να υπαρχει κατι τετοιο και να μην εχει "παραβιαστει" ακομα απο αυτους που χρησιμοποιουν τετοια πραγματα για να κερδισουν χρηματα κι ας ειναι η "περιουσια" που μας εχουν αφησει οι προγονοι μας.
Ευχαριστω και ελπιζω να μην χαλασα το θεμα σας,
Φιλικα
Νικολ
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
quote:
Χθες ειχα μια συζητηση με κατι παιδια για το συγκεκριμενο θεμα και αρχησαν να μου λενε πως μεσα στην σπηλια υπαρχει ενα σημειο (σαν πορτα απ οτι καταλαβα) που ειναι κλειδωμενο. Ισχυριστηκαν πως πισω απο αυτο κρυβετε ενας υπογειος "δρομος" που οδηγουσε σε διαφορα μερη στην Αθηνα.
Άσχετο !
Η "Πόρτα" είναι έξω από τη σπηλιά, είναι κλειδωμένη, είναι τμήμα ενός έργου που λέγεται οτι είναι "στρατιωτικές" κατασκευές, και από πίσω της δεν οδηγεί ΠΟΥΘΕΝΑ. Έχω και τα σχετικά αποδεικτικά ...
Μόνο και μόνο από το γεγονώς οτι σου είπαν ΜΕΣΑ, σημαίνει οτι έίναι ΜΟΥΦΑ.
quote:
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
χε χε,
ΕΓΩ ... φυσικά !
ο κακός Βρίλ
quote:Άσχετο !
Η "Πόρτα" είναι έξω από τη σπηλιά, είναι κλειδωμένη, είναι τμήμα ενός έργου που λέγεται οτι είναι "στρατιωτικές" κατασκευές, και από πίσω της δεν οδηγεί ΠΟΥΘΕΝΑ. Έχω και τα σχετικά αποδεικτικά ...
Μόνο και μόνο από το γεγονώς οτι σου είπαν ΜΕΣΑ, σημαίνει οτι έίναι ΜΟΥΦΑ.
Ευχαριστω για την πληροφορια, κι εμενα μου φανηκε καπως περιεργο ολο αυτο...Οταν λες "αποδεικτικα" εννοεις πως εχεις μπει μεσα?
Ελπιζω το "ασχετο" θεμα μου να μην σας ταραξε πολυ παντως...
quote:
χε χε,ΕΓΩ ... φυσικά !
ο κακός Βρίλ
Χμμμ οχι οχι πιστεψε με δεν θελεις...σαν οριτζιναλ ποιζον ειμαι εντελως κακιστρο οταν μου "κολανε". Ομως δεν χρειαζετε να δειξουμε ποιος ειναι πιο κακος αφου ειπα οτι σ αυτο το φορουμ θα ειμαι ευγενικη με οτι κι αν ακουσω...ασε που αμα με τσαντισεις πολυ θα πεσει μαλλιοτραβιγμα![]()
![]()
Η κακια Ποιζον
quote:
Ομως δεν χρειαζετε να δειξουμε ποιος ειναι πιο κακος αφου ειπα οτι σ αυτο το φορουμ θα ειμαι ευγενικη με οτι κι αν ακουσω...ασε που αμα με τσαντισεις πολυ θα πεσει μαλλιοτραβιγμαΗ κακια Ποιζον
Πάντα έλεγα οτι "άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται"
Έμαθα να φοβάμαι αυτούς, που κάνουν τους μεγάλους σταυρούς !
Λοιπόν, και εδώ αποδικνύεται (όποιος έχει μάτια βλέπει), οτι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα σκουπίδια είναι αυτά που παρουσιάζονται ... καλοί, ευγενικοί και ευαίσθητοι !!!
Οπότε, εγώ προτιμώ τους κακούς, και ας μην το καταλαβαίνετε οι εσείς με τα πολλά .... "φώτα"
Φώτα, φωτάκια, πυγκολαμπίδες...
Edited by - Vril on 07/07/2005 17:18:27
quote:
Λοιπόν, και εδώ αποδικνύεται (όποιος έχει μάτια βλέπει), οτι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα σκουπίδια είναι αυτά που παρουσιάζονται ... καλοί, ευγενικοί και ευαίσθητοι !!!Οπότε, εγώ προτιμώ τους κακούς, και ας μην το καταλαβαίνετε οι εσείς με τα πολλά .... "φώτα"
Απ οτι φαινεται θα διαφωνησω μαζι σου, αφου κατα την γνωμη μου τα "σκουπιδια" ειναι αυτοι που το παιζουν κακοι ενω στην πραγματικοτητα ειναι απλα κατι τρομαγμενα ανθρωπακια που θελουν να τραβηξουν ολη την προσοχη πανω τους πιστευοντας πως ετσι θα αποκτησουν "δυναμη". Οσο για τους καλους και τις ευγενειες, ποτε δεν εβλαψαν κανεναν αρκει να ξερεις ποτε ειναι η καταληλη στιγμη να τα χρησημοποιησεις. Αλλωστε με λιγη ευγενια μπορεις να "κερδισεις" ολους τους "εχθρους" σου. Κι ας ακουγετε..."υπουλο"!
Νικολ.
quote:
Πάντως, αντέδρασες σωστά και το έπιασες το νόημα, ΟΠΩΣ ακριβώς το εννοούσα.
Εύγε!
Άξιος !
ΦΙΛΕ ΒΡΙΛ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ,ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΑΛΛΙΩΣ!
ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ.ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΩ ΑΚΟΜΑ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΑΥΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
quote:
ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΑΛΛΙΩΣ!
Το "κλικ" θα ήταν, ΑΝ καθόσουν να σε τσιμπήσει. Και εγώ μίλησα "για έναν βλάκα λιγότερο"
Το φοβερό είναι, οτι το "έπιασες" ακριβώς !
Οπότε, πρέπει να βρεθούμε...
Αλήθεια, τι φίδι ήταν ?
ΚΑι εγώ είδα έναν σκορπιό προχθές στην Πεντέλη, αλλά ήταν "μπάμπη" ακόμα. Μόλις 2 πόντους...
Αλλά καλά να είναι εκεί που είναι, δεν θέλω περισσότερες "γνωριμίες"
quote:ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ.ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΩ ΑΚΟΜΑ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΑΥΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
φιλτατε, για τα φιδια θα απευθυνθεις στον υπευθυνο πρακτορα Της Υπηρεσιας, στον JBG.
ο πρακτωρ βριλ ειναι υπευθυνος επι των τεχνολογικων θεματων.
.
θα εμπιστευοσουν εμενα να σου βαλω ηλεκτρικο πινακα σε νοσοκομειο? ![]()
οχι φυσικα!
ετσι αν θες να φτιαξεις κηπο δεν θα επιστευθεις τον κακιστο βριλη. ![]()
και προπαντως μην του μιλας για φιδια!!!
μιλα του για αρουραιους με διπλη πιτα καλυτερα... ![]()
.
.
.
καλως ηρθες στο τοπικ και στο φορουμ PurePoison! ![]()
αν επιτρεπεται πιο ακριβως Poison αντιπροσωπευεις?
.
.
quote:
Το "κλικ" θα ήταν, ΑΝ καθόσουν να σε τσιμπήσει
ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΘΙΣΑ ΑΚΙΝΗΤΟΣ...
quote:
Οπότε, πρέπει να βρεθούμε...
ΜΕΣΑ...
quote:
Αλήθεια, τι φίδι ήταν ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΦΙΔΙΑ
quote:
jbg:
καλως ηρθες στο τοπικ και στο φορουμ PurePoison!
αν επιτρεπεται πιο ακριβως Poison αντιπροσωπευεις?.
Μάλλον το Poison του αρώματος της καλέ μου Jonnie... ![]()
Και σεις Dior αγαπητή?
Τουλάχιστον εγώ αυτόν τον ευωδιαστό ... συνειρμό εντόπισα, ενδεχομένως να σφάλλω.
Καλως ορίσες και από μένα, PurePoison.
Brie Boy σωστο συνειρμο εκανες, κι εγω Dior αγαπητε μου.
jbg: Ελπιζω να σου λυθηκε η απορια:)
Καλη συνεχεια
Νικολ.