- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.( Λόγοι-Αιτίες ) Νο 2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Να συνεδριάζει σε απαρτία, κάτω από τον έναστρο ουρανό.
Τότε θα πετάξω από πάνω της και δεν θα πέσω με αλεξίπτωτο ιμάντα, αλλά ελεύθερη πτώση.Και θα ανοίξω μόνο το εφεδρικό στα 300 μέτρα.Το MP5 θα ξερνάει φωτιά κι ατσάλι με τετραπλή γεμιστήρα, από τα 200 μέτρα.
οσοι γλυτώσουν...χαλάλι τους!!!
Τι να κάνω?Μου τέλειωσαν τα χάπια και ήταν και γενόσημα.Και δεν έχω μία να πάρω άλλα.
Εχω σαλτάρει λέμε!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ακούω πάντως, πως τα παιδιά στη γειτονιά μου θα βγουν για μπύρες.Νικόμαχε, καταντάς πιό γραφικός κι από τα Ζαγοροχώρια.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Ακου μικρέ...
Εχεις δύο επιλογές.Μια που θα πεθάνεις από καρκίνο, μια από καρδιά.
Σαν τον Τσίπρα.Δύο επιλογές με ένα κοινό αποτέλεσμα.
Κάνε πάταγο, να το χαρείς τουλάχιστον.
Ο Αγιος Πέτρος πάντως, μου δήλωσε ορθά κοφτά, να μην πατήσω το πόδι μου κατά παράδεισο μεριά!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
να έρθει ο αντί
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το έχω πει σε όλους τους τόνους..
Είναι προφανές ότι όλοι κατάλαβαν, ότι το να υπογράγεις μνημόνια, είναι ο εύκολος δρόμος και μένει και και ατιμώρητος.
Τώρα το εμπέδωσε και ο Συριζα..
Κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για όσους καταστράφηκαν από αυτά.
Για να μη συζητήσουμε για αυτούς που αυτοκτόνησαν και χαρακτηριστούμε και γραφικοί,ε?
Πόσο μάλλον για την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.Όχι για μας.Εμείς ,πάει στο διάολο.Το αξίζουμε κιόλας.
Αλλά άντε να πει ο κάθε καραγκιόζης στο παιδί του, ότι όχι μόνο θα χρωστάει από γεννησιμιού, καμμιά πενηνταριά χιλιάρικα ,αλλά δεν θα έχει και χώρα.Θα έχει μόνο χρέος και περιοχή κατοικίας.
Τα πολιτικά του δικαιώματα πήγαν κι αυτά στο διάολο.Με υπευθυνότητα όμως ε?
Βέβαια υπήρχε και κέρδος. Βέβαια. Αμ πως.Να ποιο:
Κάποιοι χέστηδες δεν θα ανησυχούν μήπως χάσουν μέρος του μπαγιόκου τους, ή της σύνταξής τους.Ξέρετε από αυτήν που οι περισσότεροι κάτω των 40 δεν θα πάρουν ΠΟΤΕ.Αλλά ποιος τους γαμεί αυτούς μωρέ.Οι υπόλοιποι να είναι καλά και εντός ευρώ πάσει θυσία.Των άλλων ε?(τη θυσία ντε..)
Αλλά έτσι λέμε την κλανίλα πια.Στάση υπευθυνότητας.
Απέναντι στα κεκτημένα του καθενός ξεχωριστά.
Τι σημασία έχει που οι μισοί καταστηματάρχες τα κλείσανε τα μπουρδέλα τους....
Οι άλλοι μισοί παλεύουν να τα κρατήσουν-έτσι νομίζουν- κάνοντας χ τους προηγούμενους.
Το κλασσικό παιχνίδι των χέστηδων.Δεν πειράζει που καίγεται το σπίτι του διπλανού.Το δικό μου δεν καίγεται ακόμα.Και δεν καταλαβαίνει πόσο λίγο θα διαρκέσει το ΑΚΟΜΑ, ο τριμάλακας προσκυνημένος.
Θα γράψω κάτι και μακάρι να βγω ψεύτης.
Αν περάσει αυτή η συμφωνία-μνημόνιο(που έτσι φαίνεται) η επόμενη φάση θα μας βρει χωρίς ευρώ και χωρίς χώρα.
Καληνύχτα Ελλάδα.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Παρεμπιπτόντως, κανείς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί. Ο δε Σποκ, έχει οικογενειακές υποχρεώσεις στην Αίγινα...
1,5+1,5=3 φορές μαλάκες?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Και αυτοί που δεν ψήφισαν πως αισθάνονται?
1,5+1,5=3 φορές μαλάκες?
Δικαιωμένοι?