ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί κολλάνε τα forum?? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Γιατί κολλάνε τα forum?? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

profil50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
12/10/2006, 18:32:37
Eγω ριχνω πολλα... μεχρι και το πληκτρολογιο εχω σπασει απο τα νευρα μου...και εχω και DSL 1,024 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΑ !!! Αρα δεν φταιει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ο SERVER !!!

...and the Predators will prevail...

Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo

profilΜέλος
12/10/2006, 18:48:45
Eγώ είπα για το πιθανό πρόβλημα των πολλών νεκρών λογαριασμών άν φταίει και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί, αλλά απάντηση δέν πήρα απο συντονιστή. Οπότε φίλε Drillgr έχεις δίκιο

Αγαπητοί PREDATOR, Marte δέν φταίνε τα πληκτρολόγια και οι υπολογιστές, η σελίδα του forum του Esoterica φταίει. Άν δέν θέλει αυτή να ανοίξει ότι και άν θέλετε να κάνετε εσείς άσκοπα θα στενοχωρηθείτε.

MarteΜέλος
12/10/2006, 19:34:00
Εγώ έχω DSL 768

Τώρα σε περίπτωση που αργεί πάρα πολύ (σύνηθες φαινόμενο) και τα μπινελίκια μετατρέπονται σε κλοτσιές στο τάουερ (οχι οτι φταίει αυτό αλλά κάποιος πρέπει να την πληρώσει στην τελική) το εσωτέρικα καλύπτει μέρος των εξόδων για την αγορά νέου pc

Ήρθα από το φως και τους θεούς,και να με,εξόριστος,αποκομμένος μακριά τους...
12/10/2006, 20:38:31
XEXEXE...

Εγω να δειτε τι κλοτσιες εχω ριξει...ΕΣΠΑΣΑ ΚΑ ΙΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ...

Τεμεναδες κανω στην σελιδα για να μπει...

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...Τα αλλα site-φορουμ, γιατι δεν αντιμετωπιζουν προβλημα?

MarteΜέλος
12/10/2006, 20:52:58
Σε άλλα φορουμ δεν γίνετε και αυτός ο χαμός απο μήνυματα βλέπεις..
Ε, όπως και να το κάνουμε το esoterica είναι και διάσημο!(για τα δεδομένα του πάντα..)

PREDATOR έχεις msg

Ήρθα από το φως και τους θεούς,και να με,εξόριστος,αποκομμένος μακριά τους...

Edited by - Marte on 12/10/2006 20:55:13

papamixailΝέο Μέλος
12/10/2006, 22:50:08
krokovril :)
13/10/2006, 04:23:45
profil:
quote:
Γι'αυτό προτείνω στους κυρίους συντονιστές να διαγράφουν τον λογαριασμό μετά απο κάποιο διάστημα νεκρής παρουσίας το καλύτερο θα ήταν ένας χρόνος ώστε να μήν είναι παραφορτωμένο το forum με σκουπίδια. Αλλά δέν έχουν ψάξει καλά την δουλειά τους και εγώ θα ήμουνα ο τελευταίος αρμόδιος να την δείξω.

Ο αριθμός των μελών δε σχετίζεται με την ταχύτητα των forums, παρά μόνο όταν επιχειρεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία της αναζήτησης.
Πάντως, δε νομίζω πως θα ήταν σωστό, ούτε να διαγράφεται, αλλά και ούτε να απενεργοποιείται ένας λογαριασμός που είναι για κάποιο χρόνο ανενεργός. Πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει κάποιο μεγάλο διάλειμμα στη συμμετοχή τους και μετά ξαναμπαίνουν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε για τον καθένα τι ακριβώς συμβαίνει.

Ευχαριστούμε ωστόσο για την διάθεση για προσφορά βοήθειας (ειλικρινά)
Ένα ρεκτιφιέ και μία προσαρμογή νέων αεροτομών και τούρμπο στη τζάγκουαρ θα το χρειαστούμε!! (αυτό ήταν αστείο )

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

profilΜέλος
14/10/2006, 18:30:55
Eρώτηση προς Amalia : Εντάξει άν ο αριθμός των νεκρών λογαριασμών δέν παίζει ρόλο στην ταχύτητα δέν επιμένω.
Αλλά μήπως στην αργοπορία παίζει ρόλο και ο πολύ μεγάλος αριθμός νεκρών θεμάτων που έχουν ανοιχτεί αχρησιμοποίητα εδώ και χρόνια, όπως και οι πολλές μεγάλες εικόνες?
Γιατί και πολλά μέλη βάζουν μεγάλες εικόνες στην ψηφιακή τους υπογραφή απο την στιγμή που το Esoterica δέν έχει την δυνατότητα του Avatar του χρήστη. Επίσης και η μορφή των θεμάτων είναι τέτοια ωστε να μπαίνουν συνέχεια μεγάλες εικόνες.
17/10/2006, 12:51:17
Αγαπητέ φίλε profil γράφεις:
quote:
Εντάξει άν ο αριθμός των νεκρών λογαριασμών δέν παίζει ρόλο στην ταχύτητα δέν επιμένω.
Αλλά μήπως στην αργοπορία παίζει ρόλο και ο πολύ μεγάλος αριθμός νεκρών θεμάτων που έχουν ανοιχτεί αχρησιμοποίητα εδώ και χρόνια, όπως και οι πολλές μεγάλες εικόνες?
Γιατί και πολλά μέλη βάζουν μεγάλες εικόνες στην ψηφιακή τους υπογραφή απο την στιγμή που το Esoterica δέν έχει την δυνατότητα του Avatar του χρήστη. Επίσης και η μορφή των θεμάτων είναι τέτοια ωστε να μπαίνουν συνέχεια μεγάλες εικόνες.

Όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν η μειωμένη ταχύτητα στην εφαρμογή διαχείρισης του forum οφείλεται σε τεχνικούς λόγους (εξοπλισμός). Για την αντιμετώπιση του προβλήματος αρχικά έγινε μία προσπάθεια σε επίπεδο εφαρμογών λογισμικού που αφορούσε την παραμετροποίηση της εφαρμογής καθώς και των συνεργαζόμενων με αυτή (πχ RDBMS). Στο πλαίσιο αυτό εξαντλήθηκαν όλες οι δυνατότητες που προσφέρουν οι υφιστάμενες εφαρμογές. Αλλά όπως φαίνεται (βάσει της επισκεψιμότητας στο Esoterica) και σωστά παρατηρείς, αυτό δεν είναι αρκετό, οπότε έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την αναβάθμιση του εξοπλισμού.
Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση μετάβασης στη νέα κατάσταση η οποία σίγουρα θα συνεισφέρει και στην αύξηση της ταχύτητας του forum. Θα πρέπει πάντως να γίνει γνωστό ότι η διαδικασία αυτή δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται, αφού στόχος είναι η υλοποίηση ενός νέου περιβάλλοντος (με χρήση νέων εφαρμογών). Έχουν καθοριστεί τα βήματα της μετάβασης στο νέο περιβάλλον και αυτό το χρονικό διάστημα εκτελούμε κάποιες αρχικές δοκιμές για να διαπιστώσουμε την ποιότητα μετάβασης στο νέο σύστημα (εξοπλισμός και εφαρμογές).
Απαντώντας τώρα στα ερωτήματά σου θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ο αριθμός των ανενεργών θεμάτων δεν επιδρά στην ταχύτητα του forum, παρά μόνο σε περίπτωση που εκτελείται η διαδικασία της αναζήτησης όπου και η αναζήτηση πρέπει να γίνει σε όλα τα θέματα (ενεργά και ανενεργά). Επίσης, οι ψηφιακές φωτογραφίες και εικόνες επειδή δεν φιλοξενούνται από το Esoterica δεν επιδρούν στην ταχύτητα του "ανοίγματος" της σελίδας. Δηλαδή η σελίδα θα ανοίξει κανονικά (όταν ανοίξει) και θα καθυστερήσει η εμφάνιση της φωτογραφίας. Αυτό εξαρτάται από τις δυνατότητες αυτού που την φιλοξενεί.
Εάν έχεις κάποια άλλη ερώτηση ή θέλεις κάποια διευκρίνηση, ευχαρίστως να σε βοηθήσω.
Φιλικά
--Je^3--
17/10/2006, 15:53:32
Παντως, το κολπακι που μας παρεθεσε το μελος Admin, στις 10.03.2006 Ειναι πολυ καλο και εξυπηρετικοτατο!!! Αυτην την στιγμη δεν αντιμετωπιζω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και αναμονη τουλαχιστο ενος λεπτου!!! Ουαο...ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ

profilΜέλος
25/10/2006, 11:47:27
Θα πρότεινα σε όλα τα καταταλαιπωρημένα μέλη να μήν μπαίνουν ποτέ στο Esoterica μέσω της κεντρικής σελίδας, αλλά να σώσουν στον υπολογιστή τους τις επιμέρους θεματολογικές σελίδες.
Δέν λέω αργεί και εδώ, αλλά δέν κάνει τόσες ώρες
Μέχρι να μας κάνουν την χάρη να βρεθεί κάποια λύση.
TantalinkaΝέο Μέλος
13/12/2010, 17:36:48
quote:

Θα σας πω οτι μπορειτε να καταλαβετε από το περίπλοκο αυτό θέμα.

-Η γνωση και η σοφία του κόσμου δεν αυξάνεται με την πάροδο των χρόνων.

-Για μερικούς ανθρώπους τα πράγματα είναι καλύτερα.

-Για πολλούς ανθρώπους τα πράγματα είναι χειρότερα.

-Οι άνθρωποι δεν βελτιώνονται λόγω της τεχνολογίας.

Σχεδόν όλα όσα σας λέω τα γνωρίζετε ήδη αλλά η ελπίδα σας κάνει να μην τα πιστεύετε.

http://diaktinisi.blogspot.com/

Καλως τον Obi-One-Kenobi. Χαίρομαι πολύ που διαβάζω μέσα σε forum μία οντότητα από τόσο μακριά. Μια απορία όμως , από ΟΛΗ την ιστορία και τις χρονολογικές περιόδους το στραβοχυμένο 2010 διάλεξες ?

περίεργο ολίγον τι αν μου επιτρέπετε...

13/12/2010, 17:45:38
quote:
το στραβοχυμένο 2010 διάλεξες ?

αυτο ισχυει για την πενταετια 2005 - 2010... οχι μονο για το 2010... δεν μας δειχνει πως εμεις να το "υπερπηδησουμε" και να παμε σε ενα καλυτερο ετος (προφανως το 2025, οταν θα ληξει και το μνημονιο)

TantalinkaΝέο Μέλος
13/12/2010, 18:04:34
quote:

quote:
το στραβοχυμένο 2010 διάλεξες ?

αυτο ισχυει για την πενταετια 2005 - 2010... οχι μονο για το 2010... δεν μας δειχνει πως εμεις να το "υπερπηδησουμε" και να παμε σε ενα καλυτερο ετος (προφανως το 2025, οταν θα ληξει και το μνημονιο)

έστω, και πάλι η πενταετία που διάλεξε αλλά και γενικά η χρονολογική περίοδος αυτή μου φαίνεται ατυχής επιλογή.

13/12/2010, 18:07:11
τελος παντων.... οπως προειπα να μας δωσει τον "τροπο" να την σκαπουλαρουμε ολοι μας απο εδω...

NotirkΜέλος
13/12/2010, 21:41:44
[quote]
Οι πρόγονοι μας και οι απόγονοι μας έχουν ίδιο DNA. Είναι φυσικός νόμος δεν είναι μεταφυσικό.

-------------------------------------------------------------
Φιλε odys,δυο κρισιμες ερωτησεις:
ΑΑ.-Η διαισθηση,τι θεση εχει σε σχεση με τισ αισθησεις,εκεινη τη
μακρυνη εποχη;

ΒΒ.-Ο Μητσοτακης ζει ακομη ;

14/12/2010, 00:45:45
Κι ο Μητσοτάκης ζει , κι ο Μ. Αλέξανδρος ζει και βασιλεύει !

chessΜέλος
16/12/2010, 22:21:27
quote:

Μακάρι να μην έκαναν και τη Ηeineken πιο ελαφριά...

Φλέγον ζήτημα! Φλέγον! Αν την χαλάσουν κι'αλλο, μας βλέπω διαστημικές καλόγριες, να πίνουμε σοουμάδα απο διαγαλαξιακά αμύγδαλα εν έτει 2089..

16/12/2010, 22:26:09
Αμστελ κορίτσι μου, αμστελ... αλλά πολύ περισσότερο Budweiser
17/12/2010, 04:01:16
quote:
Notirk

Φιλε odys,δυο κρισιμες ερωτησεις:
[...]
ΒΒ.-Ο Μητσοτακης ζει ακομη ;

Καλόοοο!
Ναι, ναι, πες μας odys03, ζει ο Μητσοτάκης;
Ή είναι μύθος η υπόθεση περί πιθανής αθανασίας των ανθρώπων;