ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνικά Portals ...ανακάλυψα έναν Θησαυρό! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Ελληνικά Portals ...ανακάλυψα έναν Θησαυρό! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

adda8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
addaΝέο Μέλος
26/08/2004, 20:07:09
Ολοι οι μεγάλοι έχουν και από ένα portal... όταν όμως ένα site ακούγεται όλο και πιό πολύ, και είναι hot link και μάλιστα κάνει πιο καλή δουλειά από ότι οι γνωστοί
οργανισμοί, τότε αν μη τι άλλο , αξίζει την προσοχή μας και την υποστήριξη όλων μας για να μεγαλώσει. Ο λόγος για το άγνωστο portal www.agnostos.gr που εδώ και λίγο καιρό δίνει ρέστα αισθητικής και πολλά απ τα κείμενα του είναι σαφώς καλύτερα και με πιο σύγχρονη γλώσσα από αυτά που φιλοξενούν τα άλλα portals στην Ελλάδα...

Eδώ και καιρό ότι καλύτερο έχω δει...http://www.agnostos.gr

αυτά..

26/08/2004, 20:17:29
Νομίζω οτι υπερβάλλεις λίγο.
Ριξε μια ματιά και δω: http://www.startpage.gr/
Είναι μια λίστα με πολλά αξιόλογα Ελληνικά και ξένα Portals & Vortals

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
addaΝέο Μέλος
26/08/2004, 21:15:57
Κοίτα , όλα αυτά τα site που προτείνει η σελιδα που έχεις link , τα ξερουμε , τα έχουμε φάει στη μάπα , και όσο και να ναι, τα περισσότερα απ αυτά είναι απρόσωπα. διαβασε μερικά κείμενα στο www.agnostos.gr , και θα καταλάβεις ότι δεν είναι σαν τα άλλα, ότι δεν είναι μεγάλος απρόσωπος οργανισμός , και τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να τα λένε έξω απ τα δόντια. αυτό νομίζω ότι φτάνει και δεν νομίζω ότι έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα ...

φιλικά,
προς 1900

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 03:17:25
Ε ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΛΙΝΚ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΙΤΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!
WWW.PHYSICS4U.GR

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

27/08/2004, 12:08:26
Θα μου επιτρέψεις να σου πω αγαπητ-ή/έ(;) adda ότι βρίσκω την πρώτη σου συμμετοχή στα Forums με αυτά τα 2 μηνύματα να έχει κάπως "διαφημιστική" χροιά...

Ελπίζω να συμμετάσχεις στις Συζητήσεις μας κανονικά από εδώ και πέρα, καθώς για να έχεις εγγραφεί σε αυτές θα πρέπει να υποθέσω ότι σε ενδιαφέρει η ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA. Εύχομαι δημιουργική συμμετοχή λοιπόν πάνω απ'όλα!

Περαιτέρω, το Θέμα αυτό δεν έχει ανοιχτεί στον κατάλληλο χώρο, οπότε μεταφέρεται στο Forum "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet"(από το Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.).

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

addaΝέο Μέλος
27/08/2004, 17:49:21
Gia tο forum toy esoterica, ematha meso mias filis,pou einai melos sto site sas , den ksero to nickname pou xrhsimopiei ( den rotane tetoia paragmata ! ) kai ontos einai katapliktiko. oso gia to link pou sas edosa, to edosa, gia na deite kai eseis ena site pou nomizo oti aksizei ton kopo...kai tipota parapano.

thanks, ... adda

CYBERMASTERΜέλος
27/08/2004, 18:50:26
Ε ΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΛΙΝΚ ΟΧΙ ΕΣΥ...!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

addaΝέο Μέλος
30/08/2004, 22:14:07
PARAKALO...CYBERMASTER... an kai den katalava an ironevesai (?)