- Η τυραννία των μεγάλων αριθμών, ως ένδεια διάνοιας. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΦΘΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ;
ΠΑΡΑΘΕΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΟΜΙΚΣ.....
ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ
MELETHTHS
quote:
ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΦΘΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ;
ΠΑΡΑΘΕΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΟΜΙΚΣ.....ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ
MELETHTHS
Να,θεωρω ότι ο Αντίχριστος είναι ηδη γεννημενος από το 1982,και ότι σε ηλικια ίδια με αυτή του Χριστου,τα 33 του δηλαδή ετη,θα εμφανιστεί!Αυτο μας κανει 1982+33=2015!Συνεπως,μαζι με τον Αντίχριστο θα εχουμε και την εμφάνιση των 2 προφητών!
ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1982!
ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1982 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ.
MELETHTHS
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΗ:
Προσέξτε τώρα αυτα που θα πω,γιατί αποτελούν αλληλουχία:Ξεκινάμε!
Το γιαπωνέζικο συγκρότημα Loudness έβγαλε κατα σειρά τους παρακάτω δίσκους:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Birthday_Eve
Ο πρώτος απο τους 3,βγήκε στις 21 Νοεμβρίου του 1981,με τίτλο ”Birthday’s Eve” και στο εξώφυλλο έχει ένα μωρό μέσα στον πλακούντα,αγέννητο ακόμα.Birthday’s Eve σημαίνει ”Παραμονή Γέννησης”!
http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_Soldier
Ο δεύτερος κατα σειρά δίσκος,βγήκε στις 21 Ιουλίου του 1982,8 μήνες μετά τον πρώτο,με τίτλο ”Devil’s Soldier”.Στο εξώφυλλο έχει το μωρό του προηγούμενου δίσκου,να σπάει τον πλακούντα,δηλαδή να γεννιέται,και ένας ”στρατιώτης” του διαβόλου να ξεπροβάλλει….
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Law_of_Devil%27s_Land
Ο τρίτος και τελευταίος δίσκος που μας ενδιαφέρει εδώ,βγήκε στις 21 Ιανουαρίου του 1983,με τίτλο ”The Law of Devil’s Land” και έχει εξώφυλλο ένα παιδάκι να κάθεται πάνω σε έναν θρόνο!
Η επεξήγηση όλου αυτού,για κάποιον που δεν φοράει παρωπίδες και δεν είναι φουλ κακοπροαίρετος,είναι κατα σειρα:
1)”Παραμονή γέννησης του Αντιχρίστου” στον Νοέμβριο του 1981
2)Ο ”Στρατιώτης του Διαβόλου”,ο Αντίχριστος δηλαδή,γεννιέται 8 μήνες μετά,και το καλοκαίρι του 1982
3)”Ο Νόμος της Διαβολικής Γης”,με τον Αντίχριστο να κάθεται πάνω στον θρόνο του και να επιβάλλει το κακό στην Γη!
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Born_Again … bath_album)
Το πασίγνωστο άλμπουμ των Black Sabbath,”Born again” με εξώφυλλο ένα μωρό-διάβολο που βγήκε τον Αυγουστο του 1983.Συνδιάζοντας τα δύο συγκροτήματα,δεν μπορεί πάρα κάποιος να είναι πολύ κακοπροαίρετος για να μην παραδεχθεί οτι όντως ο Αντίχριστος γεννήθηκε τότε,και αυτή την γνώση την είχανε οι δημιουργοί αυτών των εξωφύλλων!
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΡΙΤΗ:
O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
”Προς το τέλος του έτους 1982,ο π.Βησσαρίων ανέφερε,πως του παρουσιάστηκε ένα πρωινό του Αυγούστου η Παναγία και τον ενημέρωσε ότι ο Αντίχριστος γεννήθηκε το 1982 και δεν θ’αργήσει ν’αναλάβει δράση…”(Όσιος Γέροντας Βησσαρίων)
Ρώτησαν κάποτε τον Όσιο Γέροντα Βησσαρίωνα,πότε γεννήθηκε ο Αντίχριστος και εκείνος απάντησε με βεβαιότητα τα ανωτέρω.Στο Κεφάλαιον αυτό παραθέτουμε αυτούσιο ένα τμήμα του Βιβλίου ”Ο Γέρων Βησσαρίων και η θαυμαστή πορεία του” που κυκλοφόρησε το 2008 απο τις ”Εκδόσεις Σταμούλη”
Όπως θα διαπιστώσετε κατωτέρω ”ιδίοις όμμασι” ο Γέρων Βησσαρίων,του οποίου το σκήνωμα βρέθηκε στις ημέρες μας άφθαρτο,ευωδιάζον και αναλλοίωτο,ομολογεί και λέγει ξεκάθαρα σε κάποια πνευματικοπαίδια του,που ζουν μέχρι και σήμερα,οτι ο Αντίχριστος γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1982.
Εαν δε υποθέσουμε,ότι με την γέννηση του Αντιχρίστου,ό Όσιος Γέρων Βησσαρίων εννοούσε προφανώς την σύλληψη,αφου σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση με το που συλλαμβάνεται κάποιος είναι σαν να έχει ”γεννηθεί” κιόλας,τότε οδηγούμαστε και πάλι στο έτος 1983 που λέγει η ταπεινότης μου απο το 2006 οτι γεννήθηκε ο Αντίχριστος.
Ούτως ή άλλως όμως,είτε το έτος 1982 πούμε οτι γεννήθηκε,είτε το 1983 είναι ένα και το αυτό και δεν αλλάζει απολύτως τίποτε,αφού η ουσία είναι οτι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ,τι το 1982,τι το 1983!Ας δούμε λοιπόν το κείμενο αυτό που επαναλαμβάνουμε είναι ΑΥΤΟΥΣΙΟ,και το μεταφέρουμε όπως ακριβώς έχει γραφεί,χωρίς να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κάτι:
Ο ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
”Προς το τέλος του έτους 1982 ο π.Βησσαρίων ανέφερε στον Λεωνίδα Ζέρβα,ότι ήδη ο Αντίχριστος γεννήθηκε και δεν θ’αργήσει ν’αναλάβει δράση.
-Παιδί μου,έρχονται δύσκολες μέρες με τέρατα και σημεία απο τις αντίχριστες δυνάμεις,εσείς όμως να κρατήσετε γερά την πίστη σας,την Ορθοδοξία,μη σας παρασύρουν…
Αργότερα ανέφερε στον Αναστάσιο Λύτρα ότι κατα το διάστημα αυτό ”Η Ελλάδα θα πάθει κάποιο κακό,κάποια ζημιά,όταν έρθουν και συμπέσουν δύο άνοιξες μαζί την ίδια χρονιά”
Το 1989 ο ίδιος (Α.Λύτρας) αγόρασε κάποιο βιβλίο με προφητείες σχετικά με τον Αντίχριστον κι άλλες παρόμοιες.Το έδειξε στο Μόναστήρι του Γέροντα να πει την γνώμη του.
-Μην φοβάσαι,τον καθησυχάζει,δώσε το βιβλίο και σε άλλον να ενημερωθεί,μην ανησυχείς,δεν μας αφήνει η Παναγία.
Την άλλη μέρα το πρωί που ταξίδευαν για την Λαμία του ξανάλέει.
-Παιδί μου,την νύχτα παρουσιάστηκε τρείς φορές η Παναγία στον ύπνο μου και μου είπε και τις τρείς ”Μή φοβάστε”
Κάποτε προέβη σε μια άλλη σημαντική αποκάλυψη.Την πρωτοάκουσα στα μέσα Αυγούστου 1982 ώς εξής:
Επισκέφτηκα τη Μονή Αγάθωνος να τον συναντήσω,αλλά έλειπε έκτακτα εκείνη την ημέρα για κάτι επείγον.Με παίρνει παράμερα ένας γνωστός μου λαικός,που χρόνια διέμενε εκεί και μου λέει μ’έξαψη.
-Ξέρεις,ο Αντίχριστος γεννήθηκε.
-Άντε,γιατί το λες;
-Ναι,γεννήθηκε τώρα στις 9 Αυγούστου,που έγινε μια σύνοδος πλανητών.
-Και πως το ξέρεις αν είναι σωστό;
-Το είπε ο Παππούλης!(Πάντα έτσι τον αποκαλούσε τον π.Βησσαρίωνα).Του το αποκάλυψε ο Θεός.
-Και σε ποιούς το είπε;
-Σε μας εδώ στο Μοναστήρι και να το πούμε σε πολύ κοντινούς του Μοναστηριού όπως εσύ.Παραέξω να μη βγεί,καταλαβαίνεις.εντολή του.
-Είναι σίγουρο αυτό;Αληθεύει;
-Αφού σου λέω το είπε ο Παππούλης,του το αποκάλυψε ο Θεός,ρώτα τον όταν τον δεις.
Το επιβεβαίωσα σύντομα,πως του παρουσιάστηκε ένα πρωινό του Αυγούστου 1982 η Παναγία και τον ενημέρωσε κι απ’όσους το έμαθαν επακριβώς,ίσως μόνον οι δυό μας να ζούμε ακόμη.
Τον Απρίλη του 1990 τον ρωτώ:
-Πάτερ Βησσαρίων,πότε άραγε θα ξεκινήσουν επίσημα αυτά που λένε και γράφουν για τον Αντίχριστο και το 666;
Κι απάντησε χωρίς δισταγμό.
-Σε δεκαπέντε χρόνια!
Κι ενώ πρόσεξε οτι αμφέβαλα,πώς το ξέρει τάχα με τόση σιγουριά,επανέλαβε μ’έμφαση.
-Σε δεκαπέντε χρόνια θ’αρχίσουν αυτά.
Πολλά δυσάρεστα και λυπηρά έρχονται στην ανθρωπότητα.Η γη,η ατμόσφαιρα,η θάλασσα,τα νερά και οι τροφές θα μολυνθούν και θα επιπέσει πείνα,δίψα και πόλεμος που θα επιφέρει θανάτους,αρρώστιες και καταστροφές.
Εκείνος,όμως,που προετοιμάζεται και ζει σύμφωνα με τις επιταγές και τη διδασκαλία της Ορθοδοξίας και δεν δεχθεί το σφράγισμα 666,ο Χριστός κι η Παναγία θα τον προστατεύσουν και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα,τόνιζε με βεβαιότητα ο π.Βησσαρίων”
”Είναι άραγε τυχαίο και αυτό,οτι 15 χρόνια ακριβώς,μετά απο την συζήτηση αυτή,γράφτηκε το βιβλίο της ταπεινότητός μου ”Ο Αντίχριστος Ήλθεν 1983-2013” και διαδόθηκε σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον”;
(βιβλίο:2018,Η Δευτέρα Παρουσια-Το τέλος του κόσμου,σελ 237-240)
ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ 3 ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ [ 585 π.Χ.] ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015 μ.Χ.
[ 1335 + 1260 + 3,5 ] = 2598,5 ΕΤΗ
585 - 1 π.Χ. = 584 ΕΤΗ
1 π.Χ. - 1 μ.Χ = 1 ΕΤΟΣ [ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΣ ΜΗΔΕΝ ]
2 μ.Χ. - 2014,5 = 2013,5 ΕΤΗ
--------------------------------
2598,5 ΕΤΗ
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;
ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ [ 6ος ΑΓΓΕΛΟΣ ]
ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΥΡΙΑ - ΙΡΑΚ - ΙΣΡΑΗΛ - ΙΡΑΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟ
ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ.[ ΡΩΣΙΑ - ΚΙΝΑ - Β. ΚΟΡΕΑ ]
ΑΠΩΛΕΙΕΣ 2ΔΙΣ [ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΓΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ]
Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΕΥΘΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ. [ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ]
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΩΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ
ΑΡΧΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ,
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ,
ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ
ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΤΗ
ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ.
ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΗΣΗ Η ΓΗ , ΟΙ ΝΕΦΕΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ
η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
MELETHTHS
συμφωνα με την δικη μου κατανοηση,ο τριτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινησει Ιουνιο-Ιουλιο του 2015!Μιλαμε για την 5η σαλπιγγα,η οποία θα κρατησει 5 μηνες!Αμεσως μετα την ληξη αυτης της περιοδου των 5 μηνων,θα ερθει η 6η σαλπιγγα και ο θανατος του 1/3 των ανθρωπων,καθως και τα 200 εκατομμύρια στρατεύματα (Κινεζων;)που θα διαβουν τον Ευφρατη ποταμο!
Ο πολεμος για μενα ληγει τον Δεκεμβριο του 2015,με την επεμβαση ενός τυπου που θα ερθει από το πουθενα και θα δωσει τερμα στην αιματοχυσία και τον θρηνο και τον οδυρμό,δηλαδη του ιδιου του Αντιχρίστου!Μετα από εκει,εχουμε καιρο να τα λέμε,κατσε πρωτα να συμβουν τα παραπάνω και βλέπουμε.....

MELETHTHS

MELETHTHS