- Η τυραννία των μεγάλων αριθμών, ως ένδεια διάνοιας. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αν και συνεχίζεις να κάνεις σαν να μην καταλαβαίνεις, στη μακροσκελέστερη των τελευταίων μου αναρτήσεων, σου έδωσα την άδεια να δημοσιεύσεις οτι θέλεις.
Επίσης, ανέπτυξα συγκεκριμένες αιτιάσεις, για τις οποίες συνεχίζεις να σφυρίζεις αδιάφορα. Δικαίωμά σου φυσικά.
quote:
Osmosis
NIKOMAXOΣ
Είσαι αρκετά έξυπνος τελικά, μάλλον κάτι μυρίστηκες!
Με υποψίες και υπόνοιες δεν καταδικάστηκε ποτέ κανείς.
Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον DSM, ας είναι!
Βλέπω πως αποπειράσαι κάποιου τύπου σύγκρισης της νοημοσύνης του Νικόμαχου και της δικής μου. Το συμπέρασμά σου δεν με στεναχωρεί. Θα συμφωνήσω κιόλας.
Ωστόσο, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω το νόημα της γενικότερης παρέμβασής σου στο συγκεκριμένο topic, του οποίου άλλωστε είμαι και θεματοθέτης.
Εκτός, και οι δυνατότητες ή η διάθεσή σου, περιορίζονται σε αυτές του ακροβολιστή. Και εν τοιαύτη περιπτώσει, αν θεωρείς πως σε αυτό το ρόλο είσαι πιο αποδοτικός, πολύ θα ήθελα να σε δω και σε αυτόν του θεματοθέτη. Σε ανοικτό πεδίο, χωρίς τις αντιδεοντολογικές πλάτες τρίτων. Είτε αυτές ανήκουν στον, για το forum αόρατο κύριο Φουνταλή*, είτε σε οποιονδήποτε άλλον που δεν στηρίζεται στα δικά σου πόδια.
* Δεν έχω κανένα θέμα με τον κύριο Φουνταλή. Η όποια αστοχία, βαραίνει αποκλειστικά εσένα Osmosis, και τον τρόπο που επιλέγεις να δομείς την παρουσία σου στο forum.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
-‘’Κάλλιο περισκόπιο και τορπίλα’’.
quote:
-Μόλις έπιασα λιμάνι. Ήλπιζα εν τω μεταξύ να έχω χάσει τέτοια επεισόδια.
-‘’Κάλλιο περισκόπιο και τορπίλα’’.
Σε ποιό λιμάνι κάπτεν?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Belem , Αμαζόνιος , αγκυροβόλιο μέσα στο ποτάμι, σε 10 μέρες δίπλα και σε άλλες τρείς Ελλάδα.
Πω-πώ κάπτεν,μακρυά απο τους δρόμους.Κάτσε μέσα στο καράβι.
Είδικά αν είσαι στο Μπέλεμ του περού.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Νικόμαχε....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ!!!
quote:
Στο Βelem της Βραζιλίας είμαι.
Νικόμαχε....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ!!!
Το ξέρω ότι δεν είσαι κάπτεν.Τιμής ένεκεν ο τίτλος.
Απ'όσο ξέρω το Μπέλεμ της Βραζιλίας είναι απο τις 10 πιο πεικίνδυνες πόλεις του κόσμου.Να είσαι καλά.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
-Μόλις έπιασα λιμάνι. Ήλπιζα εν τω μεταξύ να έχω χάσει τέτοια επεισόδια.
Καλώς να μας έρθεις,προς Ελλάδα μεριά.
Κι άμα σε στεναχώρεσα με το ως άνω κλωτσοσκούφι,συχώρα με.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
------------------------------
Νικόμαχε....
... μια απάντηση μου , που καθυστέρησε ‘’λόγω καιρού’’.
-Της Αγνωσίας φορέας είναι το Σύμπαν , άρα και ο Άνθρωπος.
-Της κακίας φορέας είναι επίσης το Σύμπαν , άρα και ο Άνθρωπος.
-Αγνωσία είναι το κενό που το σύμπαν οφείλει να προσπαθεί να γεμίσει με γνώση.
-Κακία είναι το κενό που προσπαθεί το Σύμπαν να γεμίσει με το καλό.
-Το κενό ουσιαστικά είναι ένα : η Αγνωσία , δηλαδή η έλλειψη γνώσης , ή πιο σωστά η έλλειψη ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ.
-Η αυτογνωσία είναι η αιτία ύπαρξης τόσο του Σύμπαντος όσο και του Ανθρώπου.
-Σκέψεις μη επεξεργασμένες , κάτι σαν ‘’ τσίγκλισμα’’!!!
![]()
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
MELETHTHS
Edited by - MELETHTHS on 12/10/2014 21:31:28
Τι θέλει να πη ο ποιητής????
*
ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ , ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.
Α) ΤΙΣ 1335 ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ[585π.Χ.] ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΔΑΙΟΥΣ[ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 586 π.Χ.],ΚΑΙ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 751μ.Χ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΕΘΝΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕ Ο ΑΠΟΡΡΙΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΙΣΡΑΗΛ !
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 1260 ΕΤΗ ΠΟΥ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΙΣΡΑΗΛ [ ΟΙ 2 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ] ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΙΩΓΜΟ.
Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3,5 ΕΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ.
Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΘΡΟΙΣΗ ΤΩΝ 3 ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΜΑΣ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015 !
1335 + 1260 + 3,5 = ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ 1260 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕ ΝΕΟ ΘΕΜΑ!
MELETHTHS

ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ
ΣΕ ΑΥΤΑ.
ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ ΜΟΝΟ ΕΙΚΟΝΕΣ!
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ
MELETHTHS
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΙΚΣ ΑΛΛΑ ΤΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
MELETHTHS
οι 2 προφήτες εμφανίζονται τον Δεκεμβριο του 2015,οχι το καλοκαιρι!Εχεις δικιο στο έτος,αλλα όχι στον μηνα!