ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
protergatisΝέο Μέλος
27/08/2004, 23:11:13
tha ithela na enimeroso olous.o Giolvas ypirkse,o anthropos autos itan mia idiofiia to kseroun oloi.poios tha mporouse na pei to antitheto.tora sto thema E an yparxoun kala tha itan na dosoun ena trantaxto (optiko)simadi gia na sopasoun oloi.euxomai na deixtoun kai feroun piso "TO ARXAIO ELLINIKO PNEUMA"

protergatisΝέο Μέλος
27/08/2004, 23:36:25
grafo gia deuteri fora simera dioti diabasa mia stili apo ena melos kai thelo na apantiso.oson afora giati den boithisan oi E me tous tourkous anaferete enas lampros epistimon,distixos me ena biblio giati den briskete en zwh.ola auta ta legomena tis theoreies peri 2011,EL,E exoun sxesei meto sumpan tos planites kei ton mitriko asteri twn ellinon "SIRIOS".opos gramateis kai farisaioi stavrwsan ton xristo etsi kai emeis theloume staurwsei auton(E) otan tha feroun piso auto pou mas aniki tha pistepsoume!mipos tha einai arga?
THELOUN TIN ELLADA MAS EKEI POU HTAN!kante kai eseis kati giauto.

PS.distixos einai asximes epoxes gia tous filous tou bibliou,den mporei na pisteutei se ena biblio giati kata tin gnomi mou,uparxei mia terastia propaganda piso apo ola auta.SYNELLINES min psaronete ston ebraiko loby oi EPSILON yparxoun.

GothicΜέλος
28/08/2004, 00:40:09
Τελικά έχει σημασία ποιός είναι αρχαιότερος ή τί έχουμε να πάρουμε και να μάθουμε από τον κάθε λαό;
Το να κοκορεύομαι ότι οι πρόγονοί μου είναι οι πρώτοι, οι σοφότεροι και ακόμα-ακόμα Θεοί,δεν νομίζω ότι μου προσφέρει τίποτε, απλώς καταναλόνω το χρόνο μου σε ανούσιες διαμάχες αντί να προσπαθώ να τους μοιάσω.

Κορμοράνε εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το σκεπτικό το Τζανκ95 είναι το σκεπτικό του σωστού μελετητή που δεν χάβει εύκολα ότι του λένε έτσι επειδή του το είπαν.
Εξάλλου νομίζω ότι αυτός είναι και ο ορθός επιστημονικός τρόπος σκέψης και όποιος έχει τελειώσει κάποιο πανεπιστήμιο το γνωρίζει καλά αυτό.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όποια λεξη από όποια γλώσσα του κόσμου και να πάρουμε,αν την τραβήξουμε από τα μαλλιά θα μοιάζει ελληνική.
Ας σταματήσει πιά αυτή ατεκμηρίωτη χλαμυδόπλικτη μπουρδολαγνία.
Junk95 και keeper of the secret υποκλίνομαι

Υ.Γ. Μήπως "Ε" σημαίνει "Ευρύπρωκτος" κάπου το έχω διαβάσει αυτό...........

ΝεοπτολεμοςΝέο Μέλος
29/08/2004, 18:25:47
Εμενα η γνωμη μου ειναι ισως να υπαρχει η ομαδα εψιλον και καποια ομαδα που θελει να περσει την ελληνικη παιδεια στον κοσμο.Βεβαια εγω πιστευω οτι εμεις σαν νεοελληνες πρεπει να δουλεψουμε και να κανουμε οτι καλυτερο για την πατριδα μας κα για τουσ εαυτους μας.Η Ελλαδα οπως και να το κανουμε εχει μπει σε μια τροχια αναπτυξης.Τωρα αν ερθει ποτε καμια ομοδα που θα θελει να βοηθησει προς ωφελος της πατριδα μας καλως δεχουμενη .Τι να πω πραγματικα αν υπαρχει καμια ομαδα μαλλον θα εμφανιστει συντομα αλλιως να σωπασουν και να ασχοληθουν με κατι αλλο και να μας αφησουν εμας τους νοελληνες να βρουμε την θεση μας στον κοσμο.Αυτα απο την μακρινη Αυστραλια.

ΥΓ.Ακομα και εδω υπαρχουν φημες για καποια ομαδα που σχετιζεται με την εψιλον

gsaintΝέο Μέλος
29/08/2004, 18:27:31
kalispera se olous.ego distixos h eutixos den eixa diavasei pote mou ena vivlio kai prin apo 10meres arxisa na diavazo to proto mou.Auto to vivlio einai to ainigma tis omada E.to vivlio me ekane na anazitiso kai plirofories mesa sto net opou kai odigithika se auto to site.to esoterica mou dieurine kialo to endiaferon gia to anexigito genika kai to gia ti ginete giro mas kai ektos apo auto euxaristo kai olous esas pou grafete sto forum kai athela h thelimena me exete kanei na apoxtiso ena endiaferon pou me gemizei poli kai eilikrina mou elipe tosa xronia.Episis den xero na xirizomai toso kala tin glosa mas opos oi pio poloi edo mesa.
Sto thema mas tora kai signomi an sas kourasa.sxetika me tin omada E kai ta liga pou exo diavasei pisteuo oti kata vathos oloi mas eimaste omada e oi ellines iposinidita kai as min to gnorizoume.apla iparxoun kapoio pou exoun piasei pragmatika to noima kai asxolountai perisotero me apotelesma na einai pio eidikeumenoi.Me liga logia pisteuo stis theories tis kai stous skopouos tis,giati episis pisteuo oti kapoia mera tha erthei h ellada ekei pou tis axizei.euxaristo.

PhysicManΝέο Μέλος
29/08/2004, 23:15:53

Παιδιά καλησπέρα σας.
Είμαι και εγώ νέος σε αυτό το site. Έχω διαβάσει αρκετά από τα βιβλία που κυκλοφορούν για την ομάδα αυτή. Πολύ θα μου άρεσε αν όντως υπάρχει μια τέτοια ομάδα. Συμφωνώ και εγώ νμε τον προηγούμενο φίλο ότι Ε είμαστε όλοι όσοι είμαστε,νιώθουμε Έλληνες. Μπορεί όμως κάποιοι να είναι όντως λίγο πιο μυημένοι...οκ. Αλλά με τα θέματα γύρω απο τις τεχνολογίες τι γίνεται?? Κοίταζα τα προηγούμενα μηνύματα και είδα ότι υπάρχουν φίλοι που γνωρίζουν αρκετά πράγματα και θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν γύρω απο αυτά.

Ευχαριστω

cristos56Νέο Μέλος
04/09/2004, 12:30:15
Η ΛΕΞΕΙΣ ΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ UFO ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΕ ΠΛΑΣΤΗ?

Σου απαντο γιατι σε Σεβομαι, ασχετος αν σημφονο, η διαφονο μαζι σου.

KoutsouroΝέο Μέλος
04/09/2004, 17:50:35
-------------------------------------------------------------------------
Η ΛΕΞΕΙΣ ΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ UFO ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΕ ΠΛΑΣΤΗ?

Σου απαντο γιατι σε Σεβομαι, ασχετος αν σημφονο, η διαφονο μαζι σου.
-------------------------------------------------------------------------

ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΦΙΑ ΤΑ ΟΥΦΟ!

CormoranosΝέο Μέλος
07/09/2004, 09:54:45
den tha asxolitho allo mazi sou.
afto pou thelo na sou po einai oti stin dekaetia tou 70' pou les ki esi o kousto piastike stin santorini na (rixni) sti thalassa amforis.
oloi aftoi pou irthan sti xora mas kai erxonte kai tha erxonte kai psaxnoun gia arxaia ,opos kai to elliniko vathiskafos pou orgoni tis thalasses mas kai skanari ta panta sto vitho, kanenas ap' olous aftous den to kanei gia tin psixi tis manas tou.
i E iparxei. oso gia to giati den dixnei simadia kai pou einai kai ti kanei den exei erthei akoma i ora na drasei.

ΕΡΡΩΣΟ !

07/09/2004, 11:38:50
Φίλε Cormorane απ όσο θυμάμαι εμείς καλέσαμε τον Κουστώ να ψάξει κάποιες περιοχές όπου γνωρίζαμε ότι υπήρχαν αρχαία ναυάγια. Δεν ήταν μόνος του, ούτε έκανε του κεφαλιού του. Οπότε αν χάθηκαν κάποιοι αμφορείς ή άλλα αντικείμενα καλύτερα να τα αναζητήσουμε στα υπόγεια του αρχαιολογικού μουσείου, εκεί που είχαν καταχωνιάσει και τον υπολογιστή των αντικυθήρων για δεκαετίες...

Τώρα σχετικά με τους Εψιλον, τους 100 τους 1000 και πάει λέγοντας, καλό είναι να ελέγχουμε ποιοί τα λένε αυτά τα πράγματα κι αν μας γεμίζουν το μάτι ως σοβαροί ερευνητές και ως σοβαροί άνθρωποι.

Ο σωστός ερευνητής όταν "αποκαλύπτει" κάτι, πχ την ύπαρξη της ομάδας Εψιλον, δίνει και κάποια στοιχεία που να στηρίζουν αυτή την αποκάλυψη.
Στοιχεία που μπορεί Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΑ.
Ποιά στοιχεία, λοιπόν, σας έχουν πείσει ότι όντως υπάρχει η ομάδα Εψιλον ή η 100 ή δεν ξέρω και γω ποιά άλλη φύτρωσε τελευταία;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-