- Πως θα αντιδρουσατε αν ολα ηταν ψεματα...? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
θες να το αναπτυξεις λιγο αυτο???
Ο.Κ.
Κάτσε αναπαυτικά στην καρέκλα σπθ και απόλαυσε ....

Το βάθος του βάραθρου είναι περίπου 70-100 μέτρα.
Εμείς κατεβήκαμε από ένα σημείο, όπυ το κάθετο ύψος του ήταν "μόνο" 55 μέτρα. Είναι αδύνατο να ανέβει ή να κατέβει κάποιος χωρίς σχοινί. Δεν έχει πατήματα, το τοίχωμα είναι υγρό, γλιστράει και έχει πολλούς πάγους, που δεν λειώνουν ποτέ. Είμαι σίγουρος οτι ούτε ζώο το ανεβαίνει. Παρόλα αυτά φιλοξενεί ζωή, υπάρχουν και φυτά και ζωάκια που ζούν εκεί.
Το συγκεκριμένο το ανέφερα σαν παράδειγμα, για να σου δείξω δυο απομονωμένα οικοσυστήματα που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους.
είναι φιλοσοφική η τοποθέτηση και όχι του στύλ "κοίτα να δείς τι κάνω".
Χμ... το σκέφτομαι πολύ... με απασχολεί. Είναι όμως κάτι που δεν μπορώ να το «ταιριάξω» αλλιώς στο μυαλό μου. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις. Με την ύπαρξη του Θεού μου, είναι όλα πιο τακτοποιημένα στο μυαλό μου, έτσι όπως τα έχω σκεφτεί. Αν όμως αποδεδειγμένα δεν υπήρχε... ε, τότε «συγνώμη κάναμε λάθος»!
2. αν τελικα ημασταν μονοι μας σε ολο το συμπαν
Νομίζω ότι θα ήταν ιδιαίτερα απογοητευτικό. Δηλαδή ολόκληρο σύμπαν και «δημιουργήθηκε» μόνο για να "υποδεχτεί" εμας?! Απογοητευτικότατο...
3. αν δεν υπαρχει μεταθανατια ζωη
Χμ... αυτό νομίζω ότι θα ήταν το δυσκολότερο για «χώνεψη» σε ότι αφορά εμένα... Τουλάχιστον θα μαθαίναμε επιτέλους τι γίνεται... πως γίνεται όλη η «διαδικασία»... αν υπάρχει ψυχή, αν ναι τι γίνεται μετά... χάνεται... διαλύεται... ?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Μου φτανει οτι βλεπω καιδεν εχω δει πανω στην γη.
Το να απορριψω την μεταθανατια ζωη ,που ουτως η αλλως κανεις δεν γυρισε για να μας πει, θα με φοβιζε αλλα παλι κατι καλο θα ευρισκα και σε αυτη την ζωη.
Αλλα η ανυπαρξια Θεου δεν αντεχεται.Θελω να πιστευω σε κατι καθαρο και διαρκες ,κατι που να καταξιωνει την υπαρξη του ανθρωπου .
Ολα ξεκινουν απο τον φοβο της μοναξιας, δεν μπορω να φανταστω τιποτα χειροτερο απο το να ειμαι μονος μου σε αυτον τον "παλιοπλανητη" οπως δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου να τελειωνει ετσι απλα και μετα τιποτα...ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!!
quote:
(Οι φωτογραφιες που εβαλε ο vril καταπληκτικες ζηλευω!)
Ξέρεις κάτι φίλε μου, και εγώ πιστεύω οτι εκεί είναι το ζουμί ...
Και όπως λέει και ο φίλος μου ο Χείρων, άστους κολλημένους καιο τους ηλίθιους να λένε ότι τους κατέβει.
Απ το πολύ το ψάξε-ψάξε, έχουν βρεί το δέντρο και έχουν χάσει το δάσος...
Όσο για το άν ζηλέυεις, αν είσαι γεροδεμένος και αθλητικός τύπος σαν και ΕΜΕΝΑ (α-χα-χα-χα-χα-χααααα), δεν χάνεις τίποτα να έρθεις μαι μέρα να σε ΚΡΕΜΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ...
... για να πάρεις μια μικρή γεύση το πώς είναι !
και για να γυρίσουμε στο θέμα, δες τι έγραψα πιο πάνω
---------------------------------------------------------------
Ερώτηση
Πως θα αντιδρουσατε αν ολα ηταν ψεματα...?
Απάντηση
Υστερικά
Αιτιολογία
-------------------------------------------------------------------
Όπως βλέπεις, στην ιδέα και μόνο οτι δεν υπάρχει ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ "μετά", ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ δήλωσαν "χαμένοι". Τσάμπα και άδικα ζούνε -λένε !
Και η ερώτησή μου είναι: ζούνε ????
Εσύ τι λές ???
Edited by - Vril on 14/06/2005 12:10:30
Όποιος προσαρμόζεται συνεχίζει να υπάρχει όποιος δεν προσαρμόζεται εκλείπει, αυτό διδάσκει η φύση.
Και Vril άσε μας ήσυχους που θα μας πεις ότι η αγριελιά δεν χορεύει ζεμπέκικο και εγώ τι έβλεπα στον "Άρχοντα των Δακτυλιδιών", καλά μου Χόμπιτ αυτός ο κακός πάει να μας παρασύρει, εμείς όμως θα σώσουμε την Γκόνταρ.
quote:
[quote]
(Οι φωτογραφιες που εβαλε ο vril καταπληκτικες ζηλευω!)
Ξέρεις κάτι φίλε μου, και εγώ πιστεύω οτι εκεί είναι το ζουμί ...
Και όπως λέει και ο φίλος μου ο Χείρων, άστους κολλημένους καιο τους ηλίθιους να λένε ότι τους κατέβει.
Απ το πολύ το ψάξε-ψάξε, έχουν βρεί το δέντρο και έχουν χάσει το δάσος...
Όσο για το άν ζηλέυεις, αν είσαι γεροδεμένος και αθλητικός τύπος σαν και ΕΜΕΝΑ (α-χα-χα-χα-χα-χααααα), δεν χάνεις τίποτα να έρθεις μαι μέρα να σε ΚΡΕΜΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ...
... για να πάρεις μια μικρή γεύση το πώς είναι !
και για να γυρίσουμε στο θέμα, δες τι έγραψα πιο πάνω
---------------------------------------------------------------
Ερώτηση
Πως θα αντιδρουσατε αν ολα ηταν ψεματα...?
Απάντηση
Υστερικά
Αιτιολογία
-------------------------------------------------------------------
Όπως βλέπεις, στην ιδέα και μόνο οτι δεν υπάρχει ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ "μετά", ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ δήλωσαν "χαμένοι". Τσάμπα και άδικα ζούνε -λένε !
Και η ερώτησή μου είναι: ζούνε ????
Εσύ τι λές ???
Φιλε vril αν εξαιρεσης το γεγονος οτι ειμαι 33 χρονων και νιωθω 80..
Η ιδεα μιας τετοιας εμπειριας μου φαινεται εξαιρετικη, απο μικρος ειχα μια ταση να παρω τα βουνα και να σκαρφαλωσω στο "everest"...Πες οτι ειναι προσωπικο ψωνιο, αναζητηση? δεν εχω ιδεα.Οπως και να εχει σε ευχαριστω για την προσκληση. Στην ερωτηση σου τωρα "αν ζουνε?"
Ναι μαλλον δεν ζουνε το τραγικο βεβαια ειναι οτι μαλλον ανηκω και εγω μεσα σε αυτους, η τουλαχιστον δεν κανω κατι για να το αλλαξω .Anyway επειδη σε λιγο θα αρχισω να ψυχαναλυομαι και δεν μου φταιει κανεις σε τιποτα να ακουει τις βαρετες αναζητησεις ενος "κοκκου" σε αυτη την τεραστια αμμουδια που μας εχουν βαλει(Ναι ημουν καλος στην εκθεση!) θα κλεισω λεγοντας οτι τελικα νομιζω οτι σε καποια πραγματα τις απαντησεις τις νιωθεις ετσι απλα χωρις εξηγηση, και ισως οταν "κρεμιεσαι" οπως λες και εσυ σε ενα τοσο υπεροχο σκηνικο νιωθεις περισσοτερο και ειναι ομορφα, πολυ ομορφα!
Θα είχαμε όλοι εκ νέου τη δυνατότητα να αυτοπροσδιοριστούμε.
Όσο για τα όσα ειπώθηκαν για το θεό,
θεούς να θέλουμε που κάνουν το θαύμα τους ακούραστα εκατομύρια χρόνια τώρα.
Ο ήλιος,
η θάλασσα,
το ποτάμι,
το βουνό,
η τελειότητα της φύσης,
δεν είναι ένα θαύμα που καθημερινά ζούμε?
Δεν έχει αρχίσει να αντιδρά στις "αμαρτίες" μας που τη βαραίνουν?
Γιατί ο θεός πρέπει να είναι κάτι άλλο από την υπέρτατη δύναμη που ήδη γνωρίζουμε?
Η ματαθανάτια ζωή γιατί νά είναι απαραίτητα όσα εδώ δεν τολμούμε να κάνουμε?
Προτιμώ να πιστεύω ότι θα πεθάνω και τέλος.
Αυτό με κάνει να θέλω να ζήσω τώρα.
Αν ξέρω ότι έχω μόνο μια ευκαιρία θα ζορίσω τον εαυτό μου να τα καταφέρω τώρα.
Οι δε εξωγήινοι,
όσο έχουν επηρρεάσει τη ζωή μας ως τώρα,
θα συνεχίζουν να την επηρρεάζουν
(αν βέβαια δεν καταγόμαστε από την Ανδρομέδα,
όπως λέει ο Φουράκης!χοχοχο)
Αν όλα αυτά ήταν ψέμματα,
φτου ξελευθερία!
Φιλικά Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
http://www.purplemoon.com/Stickers/gnome-mushrooms.jpg