- Βλέπει κανείς σας, κάτι στην φωτογραφία?? (Φιγούρα σε εκκλησία) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
acherontasΝέο Μέλος
Oxi file mou, den exei kati apenanti apo to tzami.
Exw paei paleotera arketes fores, alla den fenete tipota!!
Exw paei paleotera arketes fores, alla den fenete tipota!!
toxotisΜέλος
Γειά σας φίλοι μου,
μπήκα κι εγω από περιέργεια να δω τι υπάρχει στη φωτο και να σας πω την αλήθεια άλλο μου έκανε εντύπωση:
Σε ολόκληρη τη φωτογραφία το συγκρυμμένο παράθυρο ξεχωρίζει αφύσικα θα έλεγα τόσο με το χρώμα όσο και με τη διαφορά κοντράστ σε σχέση με την υπόλοιπη φωτογραφία.
Και θα τολμίσω να πω πως η φωτογραφία είναι πειραγμένη και το παράθυρο μάλλον δεν ανείκει καν στην εκκλησία...
Σε μια απλή μεγέθυνση αν προσέξει κανείς το ξύλινο πλαίσιο του παραθύρου:
a) στη δεξιά του πλευρά, και στην κάτω δεξιά γωνία του περνά ημιδιάφανα πάνω από την πέτρα και την αφήνει να φαίνεται. εγώ ξέρω πως το ξύλο δεν έχει τέτοιες ιδιότητες...
β) στην κάτω πλευρά αριστερά, περνά και πάνω από το τζάμι...
γ) στο μεσαίο ξύλινο κομμάτι που χωρίζει το παράθυρο στα δύο, το ξύλο στην αριστερή πλευρά μοιάζει σαν σπασμένο και επαναλαμβάνεται πάνω στο τζάμι πιο ψηλά
δ) ακόμη και τα ίδια τα χρώματα στο τζάμι μοιάζουν περίεργα και σαν να μην ταιριάζουν οι αποχρώσεις και οι σκιές τους με το χώρο στον οποίο βρίσκονται, λογικά θα έπρεπε να είναι πιο σκούρο και να δείχνει αντανακλάσεις και γυαλάδες, ενω αυτό μοιάζει να αφήνει να φανεί το περιεχόμενο του χώρου, πράγμα "αφύσικο"
...αλλά με λίγο Photoshop όλα γίνονται...
Με λίγα λόγια, και λόγω επαγγέλματος, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως
κάποιος ίσως επίτηδες έβαλε αυτό το παράθυρο εκεί για να αφήσει κάποιους να "βλέπουν" κάτι...
μπήκα κι εγω από περιέργεια να δω τι υπάρχει στη φωτο και να σας πω την αλήθεια άλλο μου έκανε εντύπωση:
Σε ολόκληρη τη φωτογραφία το συγκρυμμένο παράθυρο ξεχωρίζει αφύσικα θα έλεγα τόσο με το χρώμα όσο και με τη διαφορά κοντράστ σε σχέση με την υπόλοιπη φωτογραφία.
Και θα τολμίσω να πω πως η φωτογραφία είναι πειραγμένη και το παράθυρο μάλλον δεν ανείκει καν στην εκκλησία...
Σε μια απλή μεγέθυνση αν προσέξει κανείς το ξύλινο πλαίσιο του παραθύρου:
a) στη δεξιά του πλευρά, και στην κάτω δεξιά γωνία του περνά ημιδιάφανα πάνω από την πέτρα και την αφήνει να φαίνεται. εγώ ξέρω πως το ξύλο δεν έχει τέτοιες ιδιότητες...
β) στην κάτω πλευρά αριστερά, περνά και πάνω από το τζάμι...
γ) στο μεσαίο ξύλινο κομμάτι που χωρίζει το παράθυρο στα δύο, το ξύλο στην αριστερή πλευρά μοιάζει σαν σπασμένο και επαναλαμβάνεται πάνω στο τζάμι πιο ψηλά
δ) ακόμη και τα ίδια τα χρώματα στο τζάμι μοιάζουν περίεργα και σαν να μην ταιριάζουν οι αποχρώσεις και οι σκιές τους με το χώρο στον οποίο βρίσκονται, λογικά θα έπρεπε να είναι πιο σκούρο και να δείχνει αντανακλάσεις και γυαλάδες, ενω αυτό μοιάζει να αφήνει να φανεί το περιεχόμενο του χώρου, πράγμα "αφύσικο"
...αλλά με λίγο Photoshop όλα γίνονται...
Με λίγα λόγια, και λόγω επαγγέλματος, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως
κάποιος ίσως επίτηδες έβαλε αυτό το παράθυρο εκεί για να αφήσει κάποιους να "βλέπουν" κάτι...
Το μόνο που δεν ξέρω είναι γιατί μπήκαν στον κόπο να κάνουν κάτι τέτοιο....
Φιλικά Τοξότης
Edited by - toxotis on 24/09/2005 20:30:00
Mantis ReligiosusΜέλος
Φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι πειραγμενο.Καποιος εβαψε κοκκινο το περιγραμμα και σχεδιασε σκιες σε καποιον Photo Editor.
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
toxotisΜέλος
Kαι η τεχνολογία στην υπηρεσία "θαυμάτων"! lol
acherontasΝέο Μέλος
Στο http://www.paramythia-online.gr/gallery/album02 υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες απο την συγκεκριμένη εκκλησία. Ρίξτε μια μάτια οσοι κατέχετε από φωτο, μπας και βγάλετε κάποιο πιο ασφαλές συμπέρασμα. Παντός έχω ρωτήσει με μαιλ και τον φωτογράφο (στο σιτε του) αλλά δεν έχω πάρει απάντηση.
lancelotΜέλος
Apla MOUFA!
Mantis ReligiosusΜέλος
Οταν παιζετε με το φοτοσοπ τουλαχιστον καντε το ομορφα.Μαθετε επιτελους να χρησιμοποιειτε σωστα τους layerς
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
toxotisΜέλος
Στη διεύθυνση που δίνει ο αχέρωντας υπάρχει κοτινή φωτογραφία του εν λόγω παραθύρου, χωρίς χιόνια στην κεραμοσκεπή ακριβώς από κάτω,
και είναι τραβηγμένη ακριβώς από μπροστά .
και είναι τραβηγμένη ακριβώς από μπροστά .
Υποθέτω πως στην φωτο που συζητούσαμε οι λευκές ανταναλάσεις μάλλον είναι από τα χιόνια.
Πάντως στην 2η φωτο που είδα δεν φαίνεται καμία απολύτως "μορφή"
απλά κάποια εσωτερικά κάγκελα...
toxotisΜέλος
Αναφέρομαι στην φώτο 11 από 30