ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βλέπει κανείς σας, κάτι στην φωτογραφία?? (Φιγούρα σε εκκλησία) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Βλέπει κανείς σας, κάτι στην φωτογραφία?? (Φιγούρα σε εκκλησία) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

acherontas29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
acherontasΝέο Μέλος
05/09/2005, 15:35:22
Βλέπει κάνεις σας, κάτι στην φωτογραφία??
http://www.paramythia-online.gr/gallery/album02/ph_impanagias001
Ρίξτε μια μάτια στο παράθυρο πάνω δεξιά. Εκεί φαίνεται να σχηματίζεται μια φιγούρα. Η συγκεκριμένη εκκλησία είναι αφιερωμένη στην Παναγία της Παραμυθιάς (στα αρχαιοελληνικά σημαίνει παρηγορήτισσα)και χτίστηκε τον 14ο αιώνα.
Αν έχει κάποιος κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και μπορεί να την μεγεθύνει, ας το κάνει για να δούμε τι είναι αυτή η φιγούρα (αν είναι κάτι).

Edited by - acherontas on 05/09/2005 15:36:53

morpheausΜέλος
05/09/2005, 15:51:08
Καλησπέρα πραγματικά υπάρχει κάτι ]
μοιάζει κάπως με την Παναγία αλλα όταν την μεγενθύνεις αρκετά μοιάζει και με τον Χριστό.
Αλλα όταν πλέον είσαι αρκετά κοντά φαίνεται σαν Αγιογραφία και όχι σαν μία παρουσία.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος

acherontasΝέο Μέλος
05/09/2005, 17:12:24
An ontos exei aftes tis morfes, tote tha prepei na to doume pio sovara...
Pantos thn sigekrimenh eklisia thn exw dei apo konta arketes fores zontana kai den iparxei kamia agiografia eite sto parathiro eite konta pou na fenete.
Sthn phtografia http://www.paramythia-online.gr/gallery/album02/ph_panag2 mporeite na deite to idio parathiro se ali photografia, alla afti thn fora den fenete tipota.
MercuryΜέλος
05/09/2005, 17:55:25

Ορίστε μια μεγένθυνση. Εγώ πάντως δεν βλέπω καμμιά μορφή.Κάτι υπαρχει πίσω από το παράθυρο αλλά είναι απροσδιόριστο.

orionboyΝέο Μέλος
06/09/2005, 03:13:58
Καλησπέρα σας!

Μπήκα και γώ στο πειρασμό να ανοίξω τη φώτο για να δώ καλύτερα όλη τη φωτογραφία και να κοιτάξω μήπως μπορέσω να καταλάβω "τί βλέπω" εγώ στο παράθυρο αυτό. Πιθανόν να είναι παράθυρο που δεν το χρησιμοποιούν πλέον και να είναι βαμμένο, με τη μπογιά να έχει φύγει σε κάποια σημεία.... ίσως κουρτίνα .... δε ξέρω..

Όμως όπως συχνά μου συμβαίνει, εκεί που υπάρχουν επιφάνειες ανάγλυφες και πολύπλοκες για το μάτι, το βλέμμα μου καρφώθηκε σχεδόν αμέσως σε ένα άλλο σημείο της εν λόγω φωτογραφίας.
Έχει πολύ ενδιαφέρον τελικά πως το ανθρώπινο μάτι "ανακαλύπτει" και "πλάθει" ανθρώπινες μορφές (είτε υπάρχουν είτε όχι!!!) ...

06/09/2005, 09:02:42
Εγώ, βρέ παιδιά, δε μπορώ να δώ τίποτα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

morpheausΜέλος
06/09/2005, 13:31:53
Dying_Incubus
Είσαι ένας άπιστος γι'αυτο δεν μπορείς να δείς και γι'αυτό τον λόγο θα καείς στο πυρ το εξότερων
Αστειέυομαι
Κανείς δεν σκέφτεται την περίπτωσει να είναι κρεμασμένη κάποια κουρτίνα και πίσω απο την κουρτίνα να υπάρχει κάποια υπαρκτή παρουσία

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος

06/09/2005, 13:47:59
Είμαι άπιστος, το ξέρω και μου αρέσει!
Όσο για το σενάριο που είπες, μου φαίνεται πολύ ευλογοφανές και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

neggyΝέο Μέλος
06/09/2005, 13:51:23
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά είναι απλώς δύο μαγκούρες που κρέμονται.

(επεξεργασία με μεγέθυνση 10 φορές και φίλτρα sharpen/color levels/contrast MONO)

morpheausΜέλος
06/09/2005, 14:00:22
Και με αυτήν την μεγένθυση μπορώ να διακρίνω και τα τσαλακώμα τα της κουρτίνας
kranio_h_zeugari

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλοντος

morpheausΜέλος
06/09/2005, 14:11:01

acherontasΝέο Μέλος
06/09/2005, 15:26:50
Eiste asteria...
Sas efxaristw poli gia thn voithia. Omologw pws me eixe apasxolisei arketa h photo. Vasika gia thn sigekrimenh eklisia exoun akoustei kata kairous diafora... Figoures pou emfanizonte, diaforoi ixoi klp... Pithanwn na min isxiei tipota apo afta kai na prokiptoun epidi h eklisia einai kai nekrotafio (opote to mialo tou anthropou dimiourgei diafora).
morpheausΜέλος
06/09/2005, 16:23:57
χμμμμ....
Αυτό μάλλον έπρεπε να το πείς απο την αρχή.......

astral-projectΜέλος
06/09/2005, 16:44:54
αλλο ο ανοιχτοματης αλλο ο αυγουλοματης.

παπαζογλου.

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

MercuryΜέλος
06/09/2005, 18:36:47
H εκκλησία είναι και νεκροταφείο?...τελικά μου φαίνεται ότι κάτι βλέπω...μπρρρ...μια εφιαλτική φιγούρα έρχεται προς το μέρος μου

Βρε Dying με κοψοχόλιασες πάλι με αυτή τη φωτογραφία...

astral-projectΜέλος
06/09/2005, 19:34:24
εγω παλι τωρα που το ξανακοιταω στην μεγενθυση, σαν διαολακος ειναι προφιλ, με μουστακι, κερατακια (2), με τα χερια του μεσα στα μανικια και.... χοντρουλης.

......μπου!......

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

07/09/2005, 13:39:03
quote:
Βρε Dying με κοψοχόλιασες πάλι με αυτή τη φωτογραφία...

Την έχουν πατήσει αρκετοί με την αγαπημένη μου!

AnnalizΝέο Μέλος
07/09/2005, 17:46:31
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Orionboy! Με το που είδα τη φωτογραφία το μάτι μου κατευθείαν έπεσε στην πέτρα και στην μορφή που μοιάζει με τον Χριστό και όχι στο παράθυρο!! φιλάκια
morpheausΜέλος
08/09/2005, 14:21:25
Οκ ρε παιδια αυτά είναι πετρώμα τα που τα εφτιαξαν άνθρωποι είναι κάτι που το έφτιαξαν εκείνοι γιατι το ήθελαν δεν έιναι πετρώματα που δημιουργήθηκαν απο μόνα τους,

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

3ADAΜέλος
22/09/2005, 10:34:36
ΜΗΠΩΣ... ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΘΡΕΥΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ? ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΑΔΙ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ?) Η΄ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ?

ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ?