ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

satyros30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
chrisostseskaΝέο Μέλος
17/10/2006, 16:46:48
τις περισσότερες.τελευταία δεν γραφόταν και τίποτα σοβαρό βέβαια.
το τοι γράφτηκαν 50 σελίδες δεν λέει τίποτα.Μάλλον έχουν πάψει οι περισσότεροι να ασχολούνται με την πεντέλη γενικώς.
θα ανέβαζα καμία φωτογραφία από αυτες τις μερες με την ομίχλη στην κορυφή αλλά δεν ξέρω πως γίνεται...
satyrosΜέλος
17/10/2006, 19:59:23
Το οτι δεν γραφουν τιποτα καινουριο στο φορουμ δεν σημαινει οτι επαψαν και ολοι να ασχολουνται. Δεν σημαινει οτι το βουνο εχει αδειασει απο επισκεπτες, και ουτε οτι επαψαν να συμβαινουν παραξενα γεγονοτα (φυσικά και οχι παραφυσικα, απλα ισως ακατανοητα). Αλλωστε να ξερεις οτι μερικες φορες καποιες εμπειριες που σου εμφανιζονται ως προσωπικες - σαν ενα προσωπικο δωρο καπως- δεν τις μοιραζεσαι ευκολα ουτε με τους κοντινους σου, ποσο μαλλον σε ενα φορουμ..

Οσο για ομορφες φωτογραφιες, απο αυτες υπαρχουν ενα σωρο... Παρε μια να εχεις δωρο απο μενα! Απο τη μερα με το ληστοτσιμπουσι στους Ασωματους πριν δυο βδομάδες....

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ

18/10/2006, 03:53:24

quote:

A. Kircher

Παιδιά, συγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος αλλά μιας και ο jonniebegood (και πολύ καλά έκανε) μου είπε να βγώ να συναντήσω την φύση δείτε και τα ωραία που έχω εδώ. Μπορεί να μην έχουμε βουνά και σπηλιές αλλά έχουμε κροκοδειλέους κάργα.

βουνα δεν εχετε αλλά απο αγρια φυση σκιζετε μεγαλε!

quote:

chrisostseska

επαψε η πεντελη να ειναι βουνο μυστηριων?

stanfromgreece

Φίλε μου, δεν έπαψε η Πεντέλη να είναι βουνό μυστηρίων... απλά μετά από σχεδόν 50 σελίδες στο φόρουμ... τί άλλο νέο να γραφτεί?
Αν κάποιος συμφορουμίτης έχει μια νέα εμπειρία να μοιραστεί μαζί μας να είσαι σίγουρος πως αυτή θα γραφτεί...
Αλήθεια... τις διάβασες όλες αυτές τις σελίδες?

κατι νεο υπαρχει παντα παιδια

quote:

chrisostseska

τις περισσότερες.τελευταία δεν γραφόταν και τίποτα σοβαρό βέβαια.
το τοι γράφτηκαν 50 σελίδες δεν λέει τίποτα.Μάλλον έχουν πάψει οι περισσότεροι να ασχολούνται με την πεντέλη γενικώς.
θα ανέβαζα καμία φωτογραφία από αυτες τις μερες με την ομίχλη στην κορυφή αλλά δεν ξέρω πως γίνεται...

φιλτατε, ολοκληρο βιβλιο με στοιχεια παρουσιασα - γι αυτα εχεις κατι να πεις?

αν δεν σε καλυπτουν, υπαρχει και αποσπασμα απο το δευτερο βιβλιο μου περι του τι απεγινε η περιβοητη κουκλα της σπηλιας

ελπιζω να σου λυνω καποιες αποριες και να σου δημιουργω προβληματισμους...

http://www.johnniebegood.gr/book/book2koukla.htm

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Ntavelis666Μέλος
23/10/2006, 10:28:43
«Ανάμεσα στο χώρο και το χρόνο, εκεί που συνορεύουν οι δίνες του αγνώστου με την ξεθωριασμένη πραγματικότητα, υπάρχουν τόποι μαγικοί, χώροι όπου ο άνθρωπος δεν κατόρθωσε ακόμα να στήσει το θρόνο του ορθολογισμού.
Η κατανόησή τους είναι τόσο μαγική, ώστε οι τροβαδούροι του μυστηρίου τους ερωτεύονται και τραγουδούν για χάρη τους τις μελωδίες των αιώνων. Αυτές οι μελωδίες φαντάζουν σαν να γεννήθηκαν μέσα από τα σπλάχνα του Ερέβους και από λόγια που έψαλαν οι ίδιοι οι θεοί.
Ο άνθρωπος μπορεί να βάζει κερί στ’ αυτιά του, ως νέος Οδυσσέας, ώστε να μην ακούει το κάλεσμα των άστρων, όμως κάποιοι τολμηροί κοίταξαν την αλήθεια κατάματα.
Τραγούδησαν τις μελωδίες που ηχούν από την μαγική φλογέρα του Πανός, χόρεψαν ανάμεσα στα ουρλιαχτά της Τρίμορφης Εκάτης, ξεστόμισαν τους χρησμούς της Μήδειας και άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας.
Όταν τελείωσε αυτό το μαγικό πανηγύρι, ξεδίψασαν με το ποτό της ελευθερίας που τους κερνούσε ο λήσταρχος Νταβέλης στα λημέρια του…Ξέρω ότι άρχισε η σκέψη σας να στροβιλίζεται γύρω από το χώρο της Πεντέλης, προσπαθώντας και εσείς να ακούσετε τα κρυφά μυστικά που ψιθυρίζει ο διαβολικός ληστής, σε όλους όσους πίνουν το ποτό του. Άλλωστε, ο σκοπός αυτού του μαγικού πάζλ των σκέψεών μου, είναι να σας οδηγήσει στα κρυφά νοήματα του αινιγματικού πεντελικού χώρου, μέσω της νοητικής δίνης, που θα αποτελέσει την εσωτερική προσωπική σας Πύλη στο χώρο.
Έτσι, όταν κάπου παρακάτω θα σας δείξω κατάματα το πρόσωπο της Πεντέλης, δεν θα πετρώσετε, όπως εκείνοι οι άτυχοι που διψούσαν για το μυστήριο και έτυχε να αντικρίσουν το πρόσωπο της Μέδουσας.
Τώρα, το αν θα ανοίξετε μέσα από αυτή την περιήγηση, είσοδο προς την άβυσσο ή τα άστρα, είναι κάτι που πραγματικά εξαρτάται από εσάς». (Περιοδικό «Mystery», τ. 8)

Δεν ξέρω για’ σας παιδιά, εγώ πάντως ανατρίχιασα! Δεν ξαναπατάω το πόδι μου εκεί πάνω! Να’ ναι καλά ο ανωτέρω «ερευνητής» που μας έδειξε το πρόσωπο της Πεντέλης κατάματα!!! Μπορεί βέβαια να πετρώσαμε, αλλά μάθαμε επιτέλους την αλήθεια!
Ξύπνα Γκαντάρα!

ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

Ntavelis666Μέλος
23/10/2006, 10:30:42
«Ανάμεσα στο χώρο και το χρόνο, εκεί που συνορεύουν οι δίνες του αγνώστου με την ξεθωριασμένη πραγματικότητα, υπάρχουν τόποι μαγικοί, χώροι όπου ο άνθρωπος δεν κατόρθωσε ακόμα να στήσει το θρόνο του ορθολογισμού.
Η κατανόησή τους είναι τόσο μαγική, ώστε οι τροβαδούροι του μυστηρίου τους ερωτεύονται και τραγουδούν για χάρη τους τις μελωδίες των αιώνων. Αυτές οι μελωδίες φαντάζουν σαν να γεννήθηκαν μέσα από τα σπλάχνα του Ερέβους και από λόγια που έψαλαν οι ίδιοι οι θεοί.
Ο άνθρωπος μπορεί να βάζει κερί στ’ αυτιά του, ως νέος Οδυσσέας, ώστε να μην ακούει το κάλεσμα των άστρων, όμως κάποιοι τολμηροί κοίταξαν την αλήθεια κατάματα.
Τραγούδησαν τις μελωδίες που ηχούν από την μαγική φλογέρα του Πανός, χόρεψαν ανάμεσα στα ουρλιαχτά της Τρίμορφης Εκάτης, ξεστόμισαν τους χρησμούς της Μήδειας και άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας.
Όταν τελείωσε αυτό το μαγικό πανηγύρι, ξεδίψασαν με το ποτό της ελευθερίας που τους κερνούσε ο λήσταρχος Νταβέλης στα λημέρια του…Ξέρω ότι άρχισε η σκέψη σας να στροβιλίζεται γύρω από το χώρο της Πεντέλης, προσπαθώντας και εσείς να ακούσετε τα κρυφά μυστικά που ψιθυρίζει ο διαβολικός ληστής, σε όλους όσους πίνουν το ποτό του. Άλλωστε, ο σκοπός αυτού του μαγικού πάζλ των σκέψεών μου, είναι να σας οδηγήσει στα κρυφά νοήματα του αινιγματικού πεντελικού χώρου, μέσω της νοητικής δίνης, που θα αποτελέσει την εσωτερική προσωπική σας Πύλη στο χώρο.
Έτσι, όταν κάπου παρακάτω θα σας δείξω κατάματα το πρόσωπο της Πεντέλης, δεν θα πετρώσετε, όπως εκείνοι οι άτυχοι που διψούσαν για το μυστήριο και έτυχε να αντικρίσουν το πρόσωπο της Μέδουσας.
Τώρα, το αν θα ανοίξετε μέσα από αυτή την περιήγηση, είσοδο προς την άβυσσο ή τα άστρα, είναι κάτι που πραγματικά εξαρτάται από εσάς». (Περιοδικό «Mystery», τ. 8)

Δεν ξέρω για’ σας παιδιά, εγώ πάντως ανατρίχιασα! Δεν ξαναπατάω το πόδι μου εκεί πάνω! Να’ ναι καλά ο ανωτέρω «ερευνητής» που μας έδειξε το πρόσωπο της Πεντέλης κατάματα!!! Μπορεί βέβαια να πετρώσαμε, αλλά μάθαμε επιτέλους την αλήθεια!
Ξύπνα Γκαντάρα!

ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ

stanfromgreeceΜέλος
23/10/2006, 10:49:51
Τί έγραψε ο ποιητής!!!
ανατρίχιασα...
μπρρρρρρ!!!
νοητική δίνη... πύλες στον χώρο...
ούτε εισαγωγή για εκπομπή του Χαρδαβέλλα να ήταν...
24/10/2006, 16:55:17

quote:

αγνωστος ποιητης (ευγενης χορηγεια απο Νταβελης11880)

προσωπικα ακουω τους τροβαδουρους να φωναζουν απο τα σπλαχνα του ερεβους ακατατανοητα στους κοινους θνητους μπινελικια, οπως "γαμω το καραμπινερ μου γαμω" ή "δεν φτανω να την βγαλω την πουτανα την λανιερα"

και ναι, οι Ελληνες Θεοι εριχναν και μπινελικια

quote:

όμως κάποιοι τολμηροί κοίταξαν την αλήθεια κατάματα.

ποιοι καλε?

quote:

Όταν τελείωσε αυτό το μαγικό πανηγύρι, ξεδίψασαν με το ποτό της ελευθερίας που τους κερνούσε ο λήσταρχος Νταβέλης στα λημέρια του…

δηλαδη πηραν τα βουνα και εγιναν ληστες???

εμας εννοει ρε Νταβελη που παιρνουμε τα βουνα, κλεβουμε σκουπιδια και πλακωνομαστε στα κρασια στα λημερια μας (ασωματοι πχ)

μας πηραν χαμπαρι

quote:

το εδειξε τελικα "καπου παρακατω", "καταματα", το προσωπο της Πεντελης?

πετρωσε κανεις στον καναπε του?

quote:

Ntavelis11880

Δεν ξέρω για’ σας παιδιά, εγώ πάντως ανατρίχιασα!

αναπουπουλιασα!!!

quote:

Δεν ξαναπατάω το πόδι μου εκεί πάνω!

ουτε εγω Νταβελη μου

πως την γλυτωσαμε στο τσακ, ε?

quote:

Να’ ναι καλά ο ανωτέρω «ερευνητής» που μας έδειξε το πρόσωπο της Πεντέλης κατάματα!!!

ναναι καλα, ναναι ο ανθρωπος!

αλλά το προσωπο της Πεντελης εγω δεν τοδα - πρεπει να χωσω χρημα για το δω?

quote:

Μπορεί βέβαια να πετρώσαμε, αλλά μάθαμε επιτέλους την αλήθεια!
Ξύπνα Γκαντάρα!

πεστην ρε Νταβελη την αληθεια εσυ που την διαβασες ολη την αποκαλυψη του ποιητη

εχει ρυτιδες το προσωπο της?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

dim.karΜέλος
24/10/2006, 18:17:57
Σπέρα!!!

quote:

πεστην ρε Νταβελη την αληθεια εσυ που την διαβασες ολη την αποκαλυψη του ποιητη

εχει ρυτιδες το προσωπο της?

Αν αναφέρεστε στη Δούκισσα, τα 'χε τα χρονάκια της η σέξυ γιαγιά!!!

Δημήτρης

25/10/2006, 01:00:55
quote:
προσωπικα ακουω τους τροβαδουρους να φωναζουν απο τα σπλαχνα του ερεβους ακατατανοητα στους κοινους θνητους μπινελικια, οπως "γαμω το καραμπινερ μου γαμω" ή "δεν φτανω να την βγαλω την πουτανα την λανιερα"

και ναι, οι Ελληνες Θεοι εριχναν και μπινελικια

Καλά, από μπινελίκια άλλο τίποτα!

Ειδικά αν έχει ξελυθεί και το "σουτιέν" από το κρολ
και σε σφίγγει και η ζώνη στα μπούτια!

Αλλά οι κοινοί θνητοί που βρίσκονταν στην επιφάνεια το γλίτωσαν
τελικά το βρωμόξυλο....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

ΒρίλΜέλος
25/10/2006, 11:21:33
quote:

Αλλά οι κοινοί θνητοί που βρίσκονταν στην επιφάνεια το γλίτωσαν
τελικά το βρωμόξυλο....

Οι κοινοί θνητοί έπρεπε να σου είχαν βάλει ένα ρεσώ κάτω από το σχοινί και να σου πούνε "έχεις πέντε λεπτά στη διάθεσή σου!"

Από την άλλη, γιατί να γλιτώσουν το βρωμόξυλο οι της επιφανείας ? Δε σε βοήθησαν όπως θα έπρεπε ?

Ας άκουγες τους εκπαιδευτές σου και δεν θα πάθαινες τίποτα. Εξάλλου, εγώ ξέρω τουλάχιστον έναν, έναν τυπά εκεί με ένα μούσι, που από το πρώτο μάθημα στον πύργο έλεγε ξανά και ξανα "μη τη σφίγγετε τη ζώνη, να είναι χαλαρά, να περνάνε τα δάκτυλα της παλάμης μέσα από τα ζωνάρια". Ο ... παθώς... μαθώς !

Άρε "Οδυσσέα", με το βουλοκέρι σου...

Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης