- The "Phenomenon" of Greece - ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
141166
141166
141166
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ....ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΩ ΤΟ ΔΟΡΥ ΜΟΥ
ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΝ ΑΔΗ![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
H plaka einai oti oi perissoteroi Tourkoi pisteyoun tis %&^$ies pou diabasate s ayto to site...
Den kindyneyoyme apo to Islam alla apo ton Kemalismo.
As xtisoume loipon "nosokomeia" ( xwris proswpiko) kai "sxoleia" ( xwris daskalous) kai as afhsoume ton Ellhna Aeroporo na paizei th zwh tou korwna grammata 24 wres to 24wro, proaspizontas kati paliomoditikes kai banal ennoies opws h Patrida kai o orkos toy...
Ton Sialma ton 8ymatai kaneis...?
Edited by - Phantom II on 12/03/2004 03:38:35
Ο λαος που μονο μαυρες σελιδες εχει γραψει στην παγκοσμια ιστορια.
Ο λαος που ευθυνετε για τις μεγαλυτερες γενοκτονιες.
Ο λαος που εχει το μεγαλυτερο ποσοστο αγγραματων.
Ο λαος που ακομα ζουν σαν νομαδες.
Ο λαος που παντα επερνε το μερος των χαμενων.
Ο λαος που εχει σαν εμβληματα του κλεμενα συμβολα απο ολους τους αλλους λαους.
Ο λαος που εχει σαν συμμαχους ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
Ο λαος που κατα 98% δεν εχει βγει ΠΟΤΕ του εξω απο την χωρα του.
Ο λαος που συμφωνα με τους νομους, απογεορευετε να μιλησει ξενη γλωσσα.
Ο λαος που ΑΚΟΜΑ δεν ξερει τι σημαινει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ο λαος που ΠΟΤΕ δεν ειχε καλες σχεσεις με τους γειτονες του (ρωσσια, Ελλαδα, κουρδοι, ιρακ).
....
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
Τι να μας πουν οι αχρηστοι?
Μην νομιζετε οτι αυτα που λενε τα πιστευουν μονο οι πολιτικοι τους. Ο μεσος τουρκος πιστευει αυτα που αναγραφοντε στο αρχικο μηνυμα.
Και κατι σωστο που υπαρχει γραμμενο σε ολους τους στρατωνες "ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ - ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΕΚΡΟΣ".
Και ναι, οταν αναφερομαστε σε τουρκους, ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία

Αλλα δεν πειραζει θα δουνε την ευρωπαικη ενωση απο το πλοιο που θα φευγει και δεν εχουν και τιποτα να φανε.
Και να θυμαστε οτι το μονο που εχουμε εμεις να φοβομαστε ειναι ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.
ΠΛΑΤΩΝ
DIMSOT
Όσο για το προτελευταίο: μακάρι! Τί άλλο να πω...
Αγαπώ όλο τον κόσμο... που λέει και το τραγούδι, αλλά υπάρχουν και όρια!
(Αγαπητέ dimsot, είδαμε και το εικονίδιο της ψηφιακής υπογραφής σου επιτέλους!)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Δεν είναι όλοι οι Τούρκοι το ίδιο όπως δεν είναι και όλοι οι Έλληνες ίδιοι... και οι πολιτικοί κάνουν απλά πολύ καλά την δουλειά τους!!
Καλά κάνουμε να γνωρίζουμε για το τί γίνεται γύρω μας.. αλλά όλα αυτά είναι προπαγάνδες.. πολιτικές... ας μην τυφλωνόμαστε!!!
Έχω γνωρίσει Τούρκο ο οποίος αποδείχτηκε πολύ καλός φίλος και ένας καθωσπρέπει άνθρωπος... με τις απόψεις του και τις γνώσεις του απέναντι στα λάθη της πολιτικής της χώρας τους!!!
Ο εχθρός δεν είναι ο Τούρκος αλλά ο φανατισμός... ας μην τα βάζουμε λοιπόν όλα στο ίδιο σακί..
Μην γινόμαστε απόλυτοι.. όταν κάποτε είχα γνωρίσει μία Αγγλίδα, εκείνη μου είπε πως είχε την εντύπωση πως οι Ελληνίδες φορούσαν <<φερετζέδες>>... φανταστείτε τί γνώμη επικρατεί γενικά... ας μην υποπέφτουμε και εμείς στα ίδια λάθη...
Δεν υπάρχει πολέμιος του ρατσισμού που να είναι ρατσιστής με του Τούρκους, έστω και αν είναι η μοναδική διάκριση που κάνει...
Ευχαριστώ... πάντα με φιλική διάθεση..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Επισης οταν οι τουρκοι μιλανε με καλα λογια για κατι Ελληνικο το κανουν μονο οταν αναφεροντε στα "παλια χρονια" και ξερεις γιατι? Επειδη μας θεωρουν μη απογονους των τοτε Ελληνων αλλα μπασταρδους. Εδω που ειμαι υπαρχουν αρκετοι τουρκοι, ενας απο αυτους με βοηθησε μαλιστα και ας ηξερε οτι ειμαι Ελληνας... Εχω ακομα ενα φιλο που ειναι τουρκο-κυπριος, μιλαμε ταχτικα αλλα αποφευγουμε να μπουμε σε θεματα "εθνοτητων" και παρεμφερη επειδη καταληγουμε (στην καλυτερη περιπτωση) σε λογομαχια...
Αυτα που λενε, τα πιστευει η πλειοψηφια των τουρκων και αυτη ειναι η αληθεια.
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία