- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Μιας και δεν φάνηκε κανείς ως τώρα στο θέμα εδώ κι ώρες, να υποθέσω ότι κάποιοι αρνήθηκαν να αποχωριστούν το κρεβάτι τους;
πριν απο τις "9 παρα..." μαλλον δυσκολα θα μπορουσε καποιος να φανει....
αλλα απο χθες το βραδυ? τι εγινε? λουφαξαμε?

Εδώ ο ήλιος είναι με τα δόντια όπως συνήθως και πάντα παγώνεις καθώς βγαίνεις έζω το πρωί.
quote:
Μιας και δεν φάνηκε κανείς ως τώρα στο θέμα εδώ κι ώρες, να υποθέσω ότι κάποιοι αρνήθηκαν να αποχωριστούν το κρεβάτι τους;
Αυτό μου συμβαίνει συχνά
Μπορεί το ρολόι να χτυπίσει στις 6 αλλά εγώ να σηκωθώ μετά από κανένα μισάωρο.
Love wothout genelove is like an important question without answer.
quote:
Isolde -Αυτό μου συμβαίνει συχνά Μπορεί το ρολόι να χτυπίσει στις 6 αλλά εγώ να σηκωθώ μετά από κανένα μισάωρο.
Μια από τα ίδια…![]()
Με την μόνη διάφορα ότι το ρολόι το βάζω πάντα να χτυπάει μίση ώρα πιο νωρίς (05:45), ώστε να χουζουρεύω λίγο…
.
Βέβαια αυτό έχει και την άσχημη πλευρά του .
Ορισμένες φορές με παίρνει ο ύπνος και μετά τρέχω και δεν προλαβαίνω… ![]()

Αγαπητή μου Isolde, ευτυχώς εδώ στην Αθήνα έχουμε ήλιο μεν αλλά χωρίς δόντια δε, αφού η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου. ![]()
Πάντως αυτό που έγραψες εχθές:
quote:
Αυτό μου συμβαίνει συχνάΜπορεί το ρολόι να χτυπίσει στις 6 αλλά εγώ να σηκωθώ μετά από κανένα μισάωρο.
Μου συνέβη σήμερα! ![]()
Έπρεπε να σηκωθώ στις 06:00 και ξύπνησα τελικά στις 06:30 οπότε μετά έγινα Κεντέρης για να προλάβω να είμαι στην ώρα μου στο γραφείο. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Ωραία μέρα πάλι σήμερα, τελικά με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένοι, έχει κακό καιρό λέμε δεν έχω όρεξη με τέτοιο καιρό να σηκωθώ από το κρεβάτι να πάω στη δουλειά, έχει καλό καιρό λέμε κοίτα τι ωραίος καιρός γιατί να πρέπει να πάω στη δουλειά αφού είναι καιρός για εκδρομή...Τελικά όμως ότι καιρό και να χει στη δουλειά πάμε, ίσα για να γκρινιάξουμε και να βγάλουμε το άχτι μας δηλαδή...Γκρρρρρρρ φεύγω, γιατί αν κάτσω και άλλο, βλέπω να χτυπάει το κουδούνι για μέσα και γω να είμαι ακόμα στο πληκτρολόγιο

quote:
elo- Ορισμένες φορές με παίρνει ο ύπνος και μετά τρέχω και δεν προλαβαίνω…
Κι εδώ τα ίδια, πολλές φορές κνδυνεύω να χάσω το τρένο!
quote:
Dying Incubus - Έπρεπε να σηκωθώ στις 06:00 και ξύπνησα τελικά στις 06:30 οπότε μετά έγινα Κεντέρης για να προλάβω να είμαι στην ώρα μου στο γραφείο.
Εγώ πάλη ξύπνισα στις 6.20 σήμερα.
Το καλήτερο είναι να είσαι επίμων και να συκωθείς όταν ακούς το ρολόι αλλά...
quote:
Keraynos - Ωραία μέρα πάλι σήμερα, τελικά με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένοι, έχει κακό καιρό λέμε δεν έχω όρεξη με τέτοιο καιρό να σηκωθώ από το κρεβάτι να πάω στη δουλειά, έχει καλό καιρό λέμε κοίτα τι ωραίος καιρός γιατί να πρέπει να πάω στη δουλειά αφού είναι καιρός για εκδρομή...
Εμ, με τίποτα δεν είναι ευχαριστυμένος ο άνθρωπος...
quote:
Keraynos - Τελικά όμως ότι καιρό και να χει στη δουλειά πάμε,
Ή στο σχολείο ![]()
Love wothout genelove is like an important question without answer.
quote:
Keraynos - Τελικά όμως ότι καιρό και να χει στη δουλειά πάμε,
Εγώ που έχω μαγαζί λέω βρέξει χιονίσει ο Στράτος θα ανοίξει .
quote:Εγώ πάλι λέω, γιατί να πρεπει να δουλεύουμε;;;;;;;;;
Εγώ που έχω μαγαζί λέω βρέξει χιονίσει ο Στράτος θα ανοίξει

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Εμείς ολη μέρα ισα ισα για να ζούμε ευπρεπώς και αυτοί μας δουλεύουν όλη
Μέρα και παίρνουν ολο το ψητό .