- Η μαγεία των πόλεων... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εντελώς συμπτωματικά χθες το βράδυ, σε συζήτηση που είχαμε με κάποιο άλλο μέλος του forum, αλλά και με κάποιους άλλους γνώστες του φαινομένου, μας έδειξαν πολλές φωτογραφίες από καπάκια με διάφορα σύμβολα.
Πραγματικά η ποικιλία είναι πολύ μεγάλη. Το πρόβλημα είναι τελικά αυτά τα καπάκια είναι σύμβολα προφύλαξης για τον άνθρωπο (άρα δεν πρέπει να τα μετακινούμε), είναι εχθρικά προς τον άνθρωπο (άρα δεν πρέπει να τα παίρνουμε στο σπίτι μας) ή είναι κάτι άλλο;
Πάντως ο οποιοσδήποτε κάνει μία βόλτα θα βρει αρκετά. Ενα τελευταίο φαινόμενο πάνω σε αυτό είναι και το ότι πολλά πλέον καπάκια είναι τριμένα μάλλον με σβουράκι, στο σημείο που θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο σύμβολο ή η ονομασία της εταιρίας κοινωνικής ωφελείας που ανήκει. Απλά βγείτε μία βόλτα και παρατηρείστε.
Να κάνω και μία πρόταση;
Θέλετε να βγάζουμε φωτογραφίες τα καπάκια με τα παράξενα σύμβολα και να τα καταχωρούμε στο forum, φτιάχνοντας μία βάση δεδομένων;
Ισως τότε καταλάβουν όλοι για τι πράγμα μιλάμε, αλλά να κάνουμε και μία συστηματική έρευνα για το φαινόμενο, έρευνα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει από ένα άτομο...αλλά πολύ πιο εύκολο να γίνει από πολλά άτομα.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μία φωτ.μηχανή (κατά προτίμηση ψηφιακή ή και κανονική αν υπάρχει κάποιο scanner) ή και κινητό τηλ. με φωτ.μηχανή και βέβαια όρεξη για έρευνα...τι λέτε;

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Έχω δεί σε μια κεντρική λεωφόρο μια σειρά από καπάκια με τον περικυκλωμένο δίσκο (=ο ήλιος;), το καθένα στην βάση μιας σιδερένιας φωτιστικής κολόνας (καλύπτουν, προφανώς, τα φρεάτια με τις ηλεκτρικές συνδέσεις).
Αλλά αυτή η σύμπτωση: φωτιστικά και καπάκια με τον "ήλιο", ε..., είναι "πολύ συμπτωματική"!
Και μάλιστα μπήκαν πρόσφατα, (καινούργιος κι ο δρόμος), και δεν μπορώ να καταλάβω: δώσαν ειδική εντολή στούς εργάτες του συνεργείου; αυτά εδώ κι όχι εκεί; μπήκαν "τυχαία" τόσο εύστοχα; δύσκολο να πιστέψω τό ο,τιδήποτε...
απλά αποφάσισα να εμφανίσω την αληθινή μου περιβολή
Ποιός δρόμος είναι αυτός που αναφέρεις;
Η φωτιστική κολόνα πως είναι; Πόσες λάμπες έχει και αν έχεις παρατηρήσει το χρώμα τους το βράδυ όταν είναι αναμένες
Πιστεύεις στις συμπτώσεις; Εγώ προσωπικά όχι...

WILLIAM BLAKE
Στ΄αριστερό πεζοδρόμιο, μια σειρά φωτιστικά (νεοκλασσίκ, με δυό στρογγυλές λάμπες το καθένα) και τα περισσότερα (όχι όμως όλα) έχουν αυτό το καπάκι.
Στο δεξί πεζοδρόμιο, πάλι μια σειρά απ΄αυτά τα καπάκια - με μεγαλύτερη συνοχή η γραμμή, αλλά χωρίς φωτιστικά!
Στο κέντρο του δρόμου υπάρχει εγκιβωτισμένο τ΄αρχαίο ρέμμα ( χάρτης του υπάρχει στο μετρό).
Αλλά και γύρω απ΄την πλατεία, άλλες κολόνες (με πυραμιδοειδές φωτιστικό) με το καπάκι
Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις - αλλά δεν βλέπω και πώς θα μπορούσε να γίνει εσκεμμένα, με σχέδιο... και πού πάει το πράμμα...
Το μετρό, πάντως, άλλαξε την "αρχιτεκτονική" τών δρόμων κι οι κάτοικοι ακολουθούν άλλες διαδρομές για να πάνε σπίτια τους - όχι τις συντομότερες!
Επειδή κ΄εγώ αυτό κάνω - έτυχε να παρατηρήσω πως, εκεί που "τέλειωναν" τα καπάκια, έστριβα απότομα (ενώ θα μπορούσα να συνεχίσω, καλύτερα, ευθεία) -
δεν έχω παρατηρήσει κάτι πιο περίεργο κι αλλοιώτικο - αλλά δεν το ψάχνω το θέμα κι όλας.
Μια, όλως τυχαία, παρατήρηση μού βεβαίωσε (σε προσωπικό επίπεδο) το ζήτημα.
Παιδιά... ειλικρινά εξαιρετικό θέμα!
Δεν ξέρω αν μου έχει συμβεί κάτι και δεν το θυμάμαι (θα το σκεφτώ όμως) απλά ήθελα να πω ότι πλέον, μετά από τόση τροφή που μου δώσατε, θα προσπαθήσω να δίνω σημασία στα πάντα!
Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να "μοιραστούμε" και άλλα περιστατικά.
* Irene *
~ Love is the only truth ~
ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΕΧΕΙ "ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ" ΑΠ' ΑΥΤΟΝ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΣΤΑΘΜΕΣ, ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΘΥΡΠΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ Η "ΜΑΓΕΙΑ" ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΕ ΤΟ "ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ" ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΞΑΝΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΣ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΧΝΑ: ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΦΟΥΡΝΟΣ, ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΙΟΥ ΚΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΣΤΡΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑΝ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.
-----------------------------------------------------------
Και όλοι οι δρόμοι
όλα τα βήματα
να οδηγούνε σε 'σένα
κι εγώ διψασμένος
σε μονοπάτια απάτητα.
Λυκαυγές ![]()
Συμφωνώ μαζί σου ότι η κλινική παρατήρηση=εμπειρία...είναι η πλέον σημαντική...
ως συνέχεια όμως χρειάζεται και η θεωρία, όχι για να ικανοποιήσουμε το ΒΟΥΛΙΜΙΚΟ ΕΓΩ μας...αλλά για να βρούμε ίσως κάποιους μηχανισμούς, που θα βοηθήσουν στην μετάλαξη της όλης διαδικασίας...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ...
Η ώθηση που θα δοθεί από το παραπάνω θα είναι πολύ μεγάλη.
Για το ενδιαφέρον πείραμα που περιγράφεις, θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση
Αναφέρεις
quote:
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ
Με τον όρο "λειτουργική", αναφέρεσαι στην μικρότερη διαδρομή ή στην ποιο ξεκούραστη διαδρομή ανεξαρτήτως απόστασης και μορφοδιάταξης (ανηφόρες, κατηφόρες δηλαδή);

WILLIAM BLAKE
Edited by - old tiger on 15/04/2003 20:01:21
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ. ΑΠΛΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΛΗΘΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ "ΔΩΘΕΙ" ΩΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ Η ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ, Η ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΡΘΗ ΓΩΝΙΑ. Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΑΘΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΡΘΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!
ΥΓ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
------------------------------------------------------
Και όμως κινείται.
Λυκαυγές![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Avallon ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ) ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΗ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΗ.
(ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟ)
ΣΥΜΦΟΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ TIGER.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ terpandros ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΤΗΡΙΑ.
ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΦΙΛΕ ΚΑΚΑΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ???
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗ .....
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΝΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΛΟΙΠΟΝ,ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΝΟΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ)
ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΔΙΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΩΝ(ΒΛΕΠΕ "ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ" ΚΑΙ "ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΑΝ ΣΚΙΑ"(ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΟΥ))ΠΕΡ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΣΤΟΑΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ(ΕΑΝ ΟΧΙ ΔΙΚΤΥΟ).ΜΕ ΛΙΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΜΑΣΟΝ",ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
ΤΕΛΟΣ,Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 361 ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.
ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟΩΝ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ?