- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Πάντως προσωπικά τα πάω αρκετά καλά έως άριστα με τα λιοντάρια που με περιβάλουν , και είναι πολλά , κάνουν αυτό που τους λέω ακόμα και όταν φωνάζουν .Ο κακός λύκος
Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω - αφού τα πας άριστα με τα λιονταρια, ποιό είναι το πρόβλημά σου με τα ζώδια της φωτιάς και μας κακολογείς συνέχεια?? Κοίτα, έχω ωροσκόπο λέων, 2 φωτιές δηλαδή και πολλούς πλανήτες στη φωτιά, οπότε καταλαβαίνεις ότι το έχω πάρει πολύ προσωπικά !!!
Τι σου φταίμε δηλαδή??? άντε μην σε κάψω στο τέλος (ψητός κάβουρας, ξέρεις τι ωραίος που είναι??? πεντανόστιμος μεζές!!) ![]()
![]()
![]()
Ετοιμάσου Γρηγόρη για καλό φαγοπότι!!!!! ![]()
![]()
![]()
Μαρία
Μπράβο σου πάντως που επέλεξες να μασάς παρά να μιλάς .
Ζόνγκ δε ψάχνω διότι το βλέπω καθημερινός στον καθρέφτη μου .
Μαρία απλά δεν είμαι συνηθισμένος κάβουρας , δε φοβάμαι λοιπόν τη φωτιά και δεν έχω τίποτα εναντίον κανενός .
Απλά μ αρέσει να αντιδράτε .
Όσο για το αν θα τα καταφέρετε να με ψήσετε και να με φάτε ..... “make my day” ![]()
Mara Mara που εξαφανίστηκες και δεν ξοφλάς χρωστούμενα ;;;;
Χμμμ !
Θα επιβληθούν κυρώσεις μου φαίνεται ….. ![]()
Ο κακός λύκος
....λες να εχει "κοριους" το σπιτι;;;;;)
το κακο ειναι οτι ολοι εκτος του καρκινου εχουν το ιδιο προβλημα....
προβλημα με τη σφαιρικη αποψη....
(ναι...ο ιχθυς κανει αντανακλαση /μα αν ταρακουνισεις το νερο..
παυει το "!ειμαι ιδιο με το φεγγαρακι!!!!")
απο το milkyway(καρκινος-σεληνη) κατεβαινουν οι ψυχες των ανθρωπων....στη γη...
απο το milkyway(αιγοκερω-κρονος) ξαναφευγουν...
οτι + να λετε τ'ακουω....."βερεσε"
ειναι θεμα επιγνωσης....καλοι μου ανθρωποι.....
η φωτια θα πει "μιλας εγωιστικα"(!REALLY;)
ο αερας θα φυγει!(ΤRΥ ΜΕ!)
η γη θα προσπαθησει να επιβληθει(αντε καλα/αν δε σε ποτισω..καηκες!)
στο νερο/αλλα +στο εμβρυο.....
"the trick is to keep breathing....."
αντε γειαααα.........(((*_*)))
NAI!!!!
ο Μ.Αλεξανδρος ειναι καρκινος του τριτου δεκαημερου/
κατα το δυτικο ωροσκοπιο αντιστοιχει στην επιρροη του καρκινου-λεοντα
ΟΜΩΣ
στο βεδικο* ωροσκοπιο ειναι καρκινος.
(αυτος το μετεφερε στην Ελλαδα...το σεληνιακο(βεδικο)ωροσκοπιο και το ηλιακο στην Ινδια...
Λετε να μην γραφονταν στην ιστορια το ζωδιο του;;;;;;
(μαλιστα πεθανε την ημερα των γενεθλιων μου...)
ΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!...ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΑΧΕΣ...
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ
Y.Γ.AΠΟΣΤΟΛΕ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ!
CONTINUE....-...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΣΗ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ...-

Πολύ ωραία το έθεσες και αν κατάλαβα καλά εμμέσως πλην σαφώς όλοι κάπου έχουν το δικό τους κενό, το οποίο αρνούνται να παραδεχτούν, καλύπτοντάς το περίτεχνα.
Δεν πειράζει όμως το πάθος με το οποίο ο καθένας υποστηρίζει το δικό του ζώδιο είναι φοβερό! Συνεχίστε….
quote:
Τώρα όσο αφορά τα καβαλήματα και τα πηδήματα ( βλ. bungee jumping ) δε μου επιτρέπετε να εκφέρω γνώμη .
Ο κακός λύκος
Αυτό δεν το κατάλαβα..... ???? υποννοείς κάτι συγκεκριμένο?
εκτός αν εννοείς ότι είστε ήσυχα παιδιά και δεν είστε για τόσο extreme καταστάσεις!!!! ΟΚ, αυτό το ξέρουμε, μόνο οι φωτιές έχουν το θάρρος και το παθος για τέτοιου είδους ασχολίες.........![]()
quote:
το κακο ειναι οτι ολοι εκτος του καρκινου εχουν το ιδιο προβλημα....
προβλημα με τη σφαιρικη αποψη....
Aυτό το προνόμιο το έχουν τα ψαράκια, στα οποία εμπεριέχωνται τα χαρακτηριστικά απο όλα τα ζώδια...πάλι αδιάβαστη? Αύριο με τον κηδεμόνα σου...
'
quote:
Xplain...
'
quote:
οτι + να λετε τ'ακουω....."βερεσε"
ειναι θεμα επιγνωσης....καλοι μου ανθρωποι.....
η φωτια θα πει "μιλας εγωιστικα"(!REALLY;)
Μόλις λίγο πιο πάνω (1η γραμμή) "μίλησε" ο ωροσκόπος σου!
Θα μου απαντήσεις..."(!REALLY;)"
'
quote:
NAI!!!!
ο Μ.Αλεξανδρος ειναι καρκινος του τριτου δεκαημερου/
κατα το δυτικο ωροσκοπιο αντιστοιχει στην επιρροη του καρκινου-λεοντα
Μήπως έχω μύτη? Μήπως έπεσα διάνα?
Όσο για βεδδικά κ.λ.π...δεν έχω στοιχεία επ' αυτού.
'
quote:
Y.Γ.AΠΟΣΤΟΛΕ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ!
CONTINUE....-...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΣΗ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ...-
Γνωρίζετε βεβαίως βεβαίως οτι οι Τοξότες μπορούν να τα βάλουν με 10 αν χρειαστεί...φωνάξτε λοιπόν άλλους 7...
'
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
quote:
..Στη δράση βρίσκεται όλη η ποίηση των στιγμών.
Οι γενναίοι δε μπορεί παρά να είναι ζώδια της φωτιάς...αυτοί που είναι ικανοί να τα ρισκάρουν όλα...αν και καθίμενος μιλάω ορθώς Avallonaki?!
Risk is my middle name...![]()
quote:
Αντίθετα τα ζώδια της φωτιάς παίρνουν φόρα και όποιον πάρει ο χάρος
Nα δεις ποιος μου το'λεγε χθες βράδυ αυτό...![]()
![]()
![]()

Από τη μία δηλώνεις και διαφημίζεις τις γνώσεις σου για την αστρολογία και από την άλλη δηλώνεις άγνοια .
quote:
Aυτό το προνόμιο το έχουν τα ψαράκια, στα οποία εμπεριέχωνται τα χαρακτηριστικά απο όλα τα ζώδια...πάλι αδιάβαστη? Αύριο με τον κηδεμόνα σου...
quote:
quote:
Xplain...
quote:
Μήπως έχω μύτη? Μήπως έπεσα διάνα? ...XEXE!...μόνο κάποιος με φωτιά και δή Λέοντας, μπορεί να ηγηθεί τέτοιας αυτοκρατορίας...
Όσο για βεδδικά κ.λ.π...δεν έχω στοιχεία επ' αυτού.
Πρόσεχε λίγο βρε παιδί μου πρόσεχε …….
Και μιας και τα ξέρεις τόσο καλά τα πράγματα , που ότι και να σου πουν εσύ θα λες πως ο Μέγας Αλέξανδρος π.χ. ήταν λέοντας γιατί αυτό σε βολεύει , μήπως εγώ που είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Αιγόκερω και Αφροδίτη στο Λέοντα είμαι και εγώ Λέων ;;;;;;;
Ο κακός λύκος
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΜΗ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΗ ΗΛΙΟ. (ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΖΩΔΙΩΝ).
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΙΟ ΥΣΧΗΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ! ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΦΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ..... ΤΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ...........
Από την άλλη μιλάει η ΑΤΜΑ αλλά δεν την ακούει κανείς .
Ο κακός λύκος