ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dom130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LeοnidasΝέο Μέλος
10/08/2011, 22:04:54
Καλησπέρα.

Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό το συγκεκριμένο topic χωρίς να έχω θελήσει μέχρι σήμερα να παρέμβω.
Οφείλω να ομολογήσω ότι μέχρι πριν λίγες μέρες συμφωνούσα σε πολύ μεγάλο ποσοστό με όσα έχει πει ο Macedon. Ωστόσο με τα τελευταία γεγονότα οι απόψεις μου έχουν αλλάξει αρκετά και τώρα πια νομίζω ότι ίσως ο πόλεμος να είναι πολύ πιο κοντά απ'ότι φανταζόμαστε. Θα ήθελα να ρωτήσω τον Macedon αν έχει αλλάξει καθόλου απόψεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Φιλικά,
Λεωνίδας

VitrasΜέλος
10/08/2011, 22:55:52
Τιποτα δεν θα γινει...

Και αν γινει κατι, θα γινει απλως ενα θερμο επεισοδιο για 1-2 μερες και θα ξεχαστει...

ΔΕΝ συμφερει να παει σε πολεμο η Τουρκια γιατι εχει πολλαπλα μετωπα...

ΔΕΝ ευχομαι να γινει κατι...

VitrasΜέλος
10/08/2011, 22:55:57
Τιποτα δεν θα γινει...

Και αν γινει κατι, θα γινει απλως ενα θερμο επεισοδιο για 1-2 μερες και θα ξεχαστει...

VitrasΜέλος
10/08/2011, 22:56:00
Τιποτα δεν θα γινει...

VitrasΜέλος
10/08/2011, 22:56:04
Τιποτα δεν θα γινει...

dom1Μέλος
10/08/2011, 23:59:21
και γιατί λές 4-5 φορές τίποτα δεν θα γίνει?

Το θερμό και αμέσως ρωσσοτουρκικός.

Περίμενε λίγο καιρό και θα το δείς.

Αυτοί θα αντιδράσουν πρίν την 1 οκτόμβρη.

Spawn13Μέλος
11/08/2011, 00:24:09
VITRA ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ''ΧΡΥΣΟ'' ΜΑΣ??
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ!

gzmΝέο Μέλος
11/08/2011, 02:59:06
Κάποιος ο οποίος παρακολουθεί τα παγκόσμια γεγονότα αυτή την στιγμή βλέπει να υπάρχουν ταυτόχρονα πολλές κρίσεις.. οικονομική κρίση, κοινωνική κρίση.

Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο τρόπο για να εκτονωθεί όλη αυτή η ένταση που υπάρχει στον πλανήτη. Παρατηρώντας ταυτόχρονα και την ιστορία, μπορούμε εύκολα να δούμε ότι τέτοιου είδους κρίσεις ακολουθόνταν απο πολέμους. Η κατάσταση δεν εκτονώνεται αλλοιώς.

Προσωπικά βλέπω κάτι πολύ μεγαλύτερο απο ένα μικρό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αλλά μάλλον όλα θα ξεκινήσουν απο την περιοχή μας αφού όπως διαμορφώνεται το σκηνηκό όλους αυτούς τους μήνες φαίνεται πως όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Τα περισσότερα κράτη στον κόσμο βρίσκονται σε αρκετά δυσμενή θέση αφού απο την μια έχουν τους διαμαρτυρόμενους πολίτες οι οποίοι έχουν αφυπνηστεί, ενώ απο την άλλη δέχονται τον οικονομικο πόλεμο των τοκογλύφων και των αγορών. Και τι δεν θα έδινε το κατεστημένο για να απ'εμπλακεί απο αυτή την κατάσταση διατηρώντας τα σκήπτρα του.. Έτσι, μετά απο ένα μεγάλο πόλεμο θα μπορέσουν ευκολότερα να επιβάλουν την ΝΤΠ και την παγκόσμια κυβέρνηση σύμφωνα με το σχέδιο. Ο θεσμός του "κράτους" έτσι όπως το γνωρίσαμε μέχρι σήμερα μάλλον βρίσκεται στα τελευταία του αφού θα περιοριστούν οι ευθύνες του, και ο κρατικός μηχανισμός αλλά και η οικονομική του πολιτική θα ελέγχεται απόλυτα απο την παγκόσμια κυβέρνηση έτσι ώστε να επικρατεί παντού σταθερότητα.

Όσο για το χρονικό περιθόριο.. την 1/10 η αμερικανοισραηλινή εταιρία θα βρίσκεται στα νότια της κύπρου για γεώτρηση ενώ η τουρκία ήδη τρίζει έντονα τα δόντια της. Απο την άλλη, η Ελλας έχει αρχίσει τις διεργασίες λαμβάνοντας υπόψη το διεθνές δίκαιο. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν οι τούρκοι να μείνουν απλοί παρατηρητές; Μάλλον 0.

11/08/2011, 04:38:23
Leonidas

quote:
Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό το συγκεκριμένο topic χωρίς να έχω θελήσει μέχρι σήμερα να παρέμβω.

Εγώ το παρακολουθώ 7 χρόνια φίλε μου

quote:
Θα ήθελα να ρωτήσω τον Macedon αν έχει αλλάξει καθόλου απόψεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ούτε στο ελάχιστο. Θα δεις και μόνος σου ότι όλα αυτά είναι μπαρούφες

macedon

11/08/2011, 06:25:42
quote:

Leonidas

quote:

Εγώ το παρακολουθώ 7 χρόνια φίλε μου

quote:
Θα ήθελα να ρωτήσω τον Macedon αν έχει αλλάξει καθόλου απόψεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ούτε στο ελάχιστο. Θα δεις και μόνος σου ότι όλα αυτά είναι μπαρούφες

macedon

Μακεδον εννοείς ότι τα δημοσιεύματα είναι ψευδή ή ότι αληθεύουν αλλα εν τέλη Δεν θα γίνει κανενας πόλεμος, κανένα θερμό επεισόδιο και θα λυθούν τα θέματα με αλλο τροπο , "πολιτισμένο " ας πούμε;

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ