- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
παρακολουθώ αυτό το θέμα και ειλικρινά, πρώτη φορά βλέπω τόσα πολλά μηνύματα γραμμένα χωρίς να λένε τίποτα. Έχουν καταχωρηθεί 10 σελίδες μηνυμάτων και οι 9 περιέχουν αντιπαραθέσεις. Αφού αναλάβατε να προωθήσετε, είτε κατόπιν συνεννοήσεως είτε αυτοβούλους, τις απόψεις, τις γνώσεις και τις προθέσεις του ΑΣΑΝΑ, θα έπρεπε να έχετε μια πολύ σοβαρή και μετρημένη παρουσία. Όσο προκλητικοί και αν είναι οι συνομιλητές σας. Κάνατε το σφάλμα και παρασυρθήκατε σε στείρες αντιπαραθέσεις με αποτέλεσμα να βλάπτεται πλέον αυτό που θέλετε να προωθήσετε. Αν δεν έχετε κάτι να πείτε, τότε η σιωπή είναι χρυσός. Βασικά και μόνο που αναφέρατε κάποιες, πως να το πω τώρα, έρευνες του ΑΣΑΝΑ, θα έπρεπε να δώσετε μια μικρή περίληψη τους για να μπορέσει να γίνει συζήτηση επάνω στα θέματα αυτά. Εσείς δεν το κάνατε αυτό και ήταν φυσικό επόμενο να εξελιχθεί το θέμα όπως εξελίχθηκε. Διαβάζοντας δε τα τελευταία σας μηνύματα πιστεύω ότι έχετε χάσει το μέτρο. Η άποψη μου είναι ότι κάνετε κακό στην εικόνα του ΑΣΑΝΑ. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να βγάλετε κάποια στοιχεία προς τα έξω ή να κλείσει το θέμα εδώ. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν προσπαθώ να υποστηρίξω κανέναν, απλά λέω την γνώμη μου. Πρώτος έχω πει ότι δεν συμφωνώ με τις απόψεις που εκφράζει το ΑΣΑΝΑ, όμως έχει δικαίωμα να τις λέει και να κρίνεται από αυτές και όχι από την κακή συμπεριφορά κάποιων μελών του.
---------------------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

quote:
Αν τη βρίσκεις νομίζοντας ότι είσαι ο νταβάς του φόρουμ, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Να μια ωραια ιδεα...αντι για ασανα, ονομαστε το institute of research "DAVAS"
, και αμα "γουσταρετε" καντε το και για τις γυναικες και ονομαστε το "TSATSA".
και οι συνεργάτες του,θα επιστρέψουν μετά τις 15 Αυγούστου...
Κι αυτό το σάιτ,πολύ αργεί..........
ΦΙΛΙΚΑ
Αλλο ενα απολυτος απαραδεκτο topic απο πλευρας εξελιξης της συζητησης.
Η κλασικη περιπτωση που συμβαινει στο Esoterica, ανοιγει ενα θεμα που καποιος/οι θελουν να πουν κατι (οτι και να ειναι αυτο) και αρχιζει η σφαγη.
Και μετα θελετε να βγαλετε ολοι εδω συμπερασματα και να κανετε και κουβεντα... Μονο συζητηση δεν γινεται ομως. Ο ενας "την λεει" στον αλλο και φαυλος κυκλος...
Αυτοι που απαντανε με μονο λογο να ριξουν λαδι για να φουντωσει φωτια, γιατι απαντανε??? ...δεν καταλαβαινω...
Νομιζω οτι μυαλο για κρινετε αυτα που παραθετουν στο topic καποιοι εχετε... ή οχι???
Και μπουρδες να ειναι αυτα που γραφουν, πρεπει να ποσταρετε και να τους κανετε μανουρα???
Ετσι περιμενετε να παει μπροστα το Forum???
...open minds are better minds!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΟΧΙ ΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.....
ΦΙΛΟΙ Nortrin ΚΑΙ Hermes ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Alastis ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ....
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ..
ΦΙΛΕ Rhein ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ Η ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ????????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Το ανακοινώνω από τώρα για να ενημερωθούν όλοι.
Είναι ευκαιρία να σας λυθούν όλες οι απορίες με τον πιο άμεσο τρόπο.
Όποιος θέλει να έρθει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ή ένα e-mail (nortrin@yahoo.gr) για να του πω ακριβώς ώρα και μέρος.
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Edited by - Nortrin on 23/08/2005 12:37:36
Φιλικα
Εγώ είμαι εδώ...
εις αναμονήν απάντησης λοιπόν...
Με αγωνία,
Avallon