- ANAΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ (Σχετικά με το Ιράκ) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Edited by - Wolffaced on 20/03/2003 00:03:43
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
καλά που μου το θύμησες, γιατί πρέπει να βγω τώρα να τα σβήσω...
Μαααα...τελευταία στιγμή το λες κι εσύ βρε παιδάκι μου;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""
at the end of your life you will find the truth

Για μια φορά ας φανεί χρήσιμη η "φωτομόλυνση"!
Ειρωνία: Η φωτό είναι από το επίσημο site της.... ΝΑ*Α!!
Φανήκαμε παιδιά,φανήκαμε,το θέμα είναι αν μας είδανε αυτοί που πρέπει...![]()
![]()
![]()
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ΜIA ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΣΤΑ ΔΙΨΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ, ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΕΤΡΛΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟYΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ;
ΦΙΛΙΚΑ
ARCHON
Δίκιο έχει ο φίλος Archon παιδιά...
Και έγω άναψα τα φώτα του σπιτιού μου την ημέρα εκείνη πριν την έναρξη του πολέμου ( αν υποθέσουμε ότι ο πόλεμος είχε κάποτε τελειώσει για να ξανα ξεκινήσει ..) αλλά πρέπει να κατανοούμε τι κάνουμε και ΓΙΑΤΙ το κάνουμε, αντιδρώντας στην στείρα μαζοποίηση.
Σε αυτό να προσθέσω, με λύπη μου, ότι οι αντιπολεμικές πορείες έχουν γίνει της μόδας...διότι δεν μπορεί κάποιος να φωνάζει στις 12 το πρωί ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και το βράδυ στο club με τους φίλους και τις φίλες του, αφού έχει πιεί 1-2 ποτηράκια να γελάει με τα δακρυγόνα που έφαγε και με τους μπάτσους που τον κυνηγούσαν....
( παρένθεση, τουλάχιστον η μόδα αυτή των πορειών είναι καλύτερη από την περσινή μόδα του Big Brother...)
**Take It or Leave It**
Πάλι καλά που δε "ξύπνησε" και η ΕΥΔΑΠ την επόμενη μέρα και δεν ανακοίνωσε να αφήσουμε όλοι τις βρύσες ανοιχτές!
Αν θέλετε να ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ πραγματικά σκεφτήτε κάποιους άλλους τρόπους. Πιο άμεσους ίσως.
Τελειώνω με μια ευχή: "Η θλίψη και η συμπόνοια που κατακλήζει όλο τον κόσμο αυτές τις μέρες να μετατραπεί σε πράξεις αγάπης, φροντίδας και αφοσίωσης από όλους μας."
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
anapste ta fota kai bgite ekso gimnoi!!!
giati an den sas soun apo ton doriforo olo kai kapios perastikos tha sas dei....
lol
at the end of your life you will find the truth
quote:
Ασήμαντες ενέργειες από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν αλλά όχι τόσο ώστε να χαλάσουν τη βολή τους.
Μπορεί όντως να ήταν μια σήμαντη ενέργεια, όμως η θέα των σπιτιών της Αθήνας, και άλλων πόλεων με τα φώτα αναμένα με συγκίνησαν. Έδειξαν κάτι, μια σύμπνοια και μία αλληλεγγύη που καιρό είχα να δω. Τα αυτοκίνητα που πέρναγαν από τους δρόμους και έβλεπαν τα σπίτια φωταγωγημένα κατάλαβαν ότι κάτι συνέβαινε. Όλη οι Έλληνες ενώθηκαν σε κάτι.
Σκεφτείτε την εικόνα σε μία μικρή επαρχιακή πόλη (όπου ζω) και ενώ όλα τα βράδια μετά τα μεσάνυχτα επικρατεί σκοτάδι παντού, ένα και μόνο βράδυ η πολιτεία πλημμυρισμένη στο ΦΩΣ!...