- Το μίνι φουστάκι και η παρέλαση - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δε χορταίνω να σε διαβάζω.

ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΓΚΑΘΙ ΚΙ ΑΠ' ΑΓΚΑΘΙ ΡΟΔΟ...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 27/03/2004 00:47:06
quote:
Η ΦΡΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ -ΡΕ ΓΜΤ :)-ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ...ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ....
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ...
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ...
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ SHOPPING THERAPY...
TI ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ...
ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΑ...;;;
ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΤΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΧΛΑΜΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Ολόσωμο καλύτερα,διότι αυτά που δε φαίνονται,είναι και τα καλύτερα.
θα το σκισω στα δεξια
στον Παναγο να αρεσω
να του κοψω τη λαλια...
Τι παρελαση μου λες....
πασαρελα θα το κανω
το Παναγο να ερεθισω
και την Πεμπτη να το ¨κανω¨!!!
Ο Μιαουλης και Καναρης???
Τι κλαμπακια ειναι αυτα??
Πειτε μου καλε που ειναι,
κι αν ¨βαρανε¨ δυνατα?
Αχ, τον Κωστοπουλο θα δειρω
που μας τα κρυβε καιρο
τον Παναγο μου θα παρω
εκει περα να την ¨βρω¨
¨Απασα φύσις βέλτιων γίγνεται παιδειαν προσλαβούσα την προσήκουσαν¨
(Καθε ανθρωπος γινεται καλυτερος , αν λαβη την αρμοζουσαν μόρφωσιν).
Αριστοτελης
Φιλικα......Κανένας.
Edited by - Σανενακ on 27/03/2004 15:59:52
Ναι στις στρατιωτικες και ας κοστιζουν(λιγοτερο απο μια καμπανια του ΟΠΑΠ γαι τον τζογο),στις μαθητικες παρελασεις μονο εθελοντικα.
ΠΟΤΕ δεν στήθηκα όρθια και να παρακολουθήσω παρέλαση...
ΑΝΙΑ σε όλο της το μεγαλείο...
ΟΜΩΣ
Οταν εγώ έκανα παρέλαση (αν και προσπαθούσα να το αποφύγω δεν μπορούσα λόγω ύψους και εμφάνισης...) δεν βάδιζα σα μαστουρωμένο πρεζόνι αλλά περπατούσα στητά και με ζωντάνια όχι σα μαραμένο μαρούλι...
Οταν παρακολούθησα 2-3 φορές παρέλαση στην τηλεόραση αυτή ήταν στρατιωτική ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!
Πως να το κάνουμε ρε παιδιά δηλαδή? Είναι το ίδιο να ενημερωνόμαστε που πάνε τα λεφτουδάκια μας και που οδεύουμε τεχνολογικά και το ίδιο να καθόμαστε σαν ηλίθιοι να κοιτάμε μαθητική παρέλαση? Πότε είδατε μαθητική παρέλαση και νοιώσατε έπαρση? Τουλάχιστον η στρατιωτική παρέλαση ξυπνάει κάποια έντονα συναισθήματα...
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ?
Να κάνουμε οφθαλμόλουτρα?![]()
Να δούμε τι ωραία που βαδίζουν και συγχρονίζονται οι μαθητές?
Να γελάσουμε με το ενδυματολογικό γούστο του εκάστοτε διευθυντή σχολείου?...![]()
Ιδανική ένδυση για τη μαθητική παρέλαση (που κατά τη γνώμη μου πρέπει να καταργηθεί) είναι η τοπική ενδυμασία ή η φούστα σε ύψος σανέλ πάνω στο γόνατο ή λίγο πιο πάνω και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ παντελόνι στα κορίτσια...
Κατ'εμέ ο μόνος λόγος για να γίνεται η μαθητική παρέλαση είναι για να θαυμάζουμε τις τοπικές ενδυμασίες και αν αυτό δεν υπάρχει συγνώμη αλλά εμένα δε μου λέει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Κακό είναι?
quote:
Ιδανική ένδυση για τη μαθητική παρέλαση (που κατά τη γνώμη μου πρέπει να καταργηθεί) είναι η τοπική ενδυμασία ή η φούστα σε ύψος σανέλ πάνω στο γόνατο ή λίγο πιο πάνω και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ παντελόνι στα κορίτσια...
Κατ'εμέ ο μόνος λόγος για να γίνεται η μαθητική παρέλαση είναι για να θαυμάζουμε τις τοπικές ενδυμασίες και αν αυτό δεν υπάρχει συγνώμη αλλά εμένα δε μου λέει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
ΥΨΟΣ ΦΟΥΣΤΑΣ CHANEL....=ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ---ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ + ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΕΡΟ.../ΣΚΕΨΟΥ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΡΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ...:(
ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ (ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ...)ΑΒΑΛΟΝ..ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ-IN A WAY- ΕΜΕΝΑ...:
quote:
ΠΟΤΕ δεν υπήρξα θιασώτης των παρελάσεων...
ΠΟΤΕ δεν στήθηκα όρθια και να παρακολουθήσω παρέλαση...
ΑΝΙΑ σε όλο της το μεγαλείο...ΟΜΩΣ
Οταν εγώ έκανα παρέλαση (αν και προσπαθούσα να το αποφύγω δεν μπορούσα λόγω ύψους και εμφάνισης...) δεν βάδιζα σα****** αλλά περπατούσα στητά και με ζωντάνια όχι σα *******...Οταν παρακολούθησα 2-3 φορές παρέλαση στην τηλεόραση αυτή ήταν στρατιωτική ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!
Πότε είδατε μαθητική παρέλαση και νοιώσατε έπαρση? Τουλάχιστον η στρατιωτική παρέλαση ξυπνάει κάποια έντονα συναισθήματα...
![]()
![]()
![]()

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/03/2004 22:07:29
ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΟΠΟΙΗΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗΣ. Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ; ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΓΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΑΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΚΟΜΕΝΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘ. ΔΙΑΚΟ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ "ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΠΛΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ Ή ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΛΥΘΕΡΑ ΝΑ ΔΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΜΑΣ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ARCHON

quote:
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘ. ΔΙΑΚΟ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,