ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

galadriel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/11/2005, 16:55:13
Να καλωσορίσω τα νέα μέλη και να τα παρακαλέσω να γράφουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όχι greeklish.

Ευχαριστώ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
19/11/2005, 19:21:23
KYRIE GRETEL/SYNTONISTHS , ME SYGXOREIS PARA POLY ALLA EXO PEI POLLES FORES NOMIZO PANE 4 XRONIA SE AYTO TO SITE OTI DEN MPORO MESO TOY PANEPISTIMIOY NA XRHSHMOPOIHSW ELLINIKOY XARAKTHRES. AN PHGENE TO NEA MELH SE MENA NOMIZO POS DEN EXEI SHMASIA O ARITHMOS MINIMATON GIATI APO OTI 8YMAMAI OTAN FTIAXTHKE TO FORUM DEN HSOYN ESY YPARKTOS. 8YMAMAI TON KELSO,AVANTAR NEA MELH AKOMA, THN AMALIA, ATMA OS NEA MELH PROTOARXISAN KAI AYTOI,KAI ALOYS!!!. ESENA DEN SE 8YMAMAI EKTOS KE AN ALLAKSES ONOMA KATA THN POREIA....

DEN EIRWNEVOMAI...APLA DEN MPORO NA ZHTW SHGNWMH KA8E FORA POY GRAFW.AN DEIS TA PERISSOTERA MYNHMATA MOY ARXIZW ME ENA SYGNOMH GIA TOYS LATINIKOYS XARAKTHRES.

FILIKA....AGAPA GIA NA MHN MISEIS!!!!

Leonardo

AngusΜέλος
20/11/2005, 09:56:47
Γειά σας!Διάβασα όλα οσα έχετε γραψει και σας ευχαριστω πάρα πολυ γιατι απόκτησα μια πιο σφαιρική γνώση σε όσα συζητούνται εδω.Τα είχα ψιλομπερδέψει λιγο όλα αλλα τωρα τα τακτοποίησα στο μυαλό μου.Και πάλι σας ευχαριστώ.

Ευχομαι Φως,Αγαπη,Ζωη...

UnseenΜέλος
21/11/2005, 09:21:21
Καλή υπέροχη μέρα σε όλους

Αγαπητέ Skies tou fegariou

Θα συμφωνήσω με τον/την Beauty in Chaos ότι πολλά θέματα στη ζωή μας είναι θέμα ερμηνείας και επιλογής. Αν το σκεφτείς λίγο, θα δεις ότι αντικειμενική πραγματικότητα ουσιαστικά δεν υπάρχει.

Αυτό που αποκαλούμε "πραγματικότητα" δεν είναι παρά ένα σύνολο συμβάσεων, κάποιων συλλογικών και κάποιων εντελώς ατομικών, σε σημείο μάλιστα που οι "πραγματικότητες" δύο διαφορετικών ανθρώπων να είναι παντελώς ασυμβίβαστες. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν υπάρχει ενιαία ερμηνεία και συμφωνία ούτε καν για ένα και μόνο συμβάν. Ακόμη και για μισό ποτήρι νερό, η ερμηνεία διαφέρει (αν είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο). ΕΣΥ επιλέγεις τι ερμηνεία θέλεις να δώσεις στον κόσμο σου.

Θα σου πω ένα παράδειγμα. Επί χρόνια έβλεπα μικρές λάμψεις, χρωματιστές, στις άκρες του οπτικού μου πεδίου. Πίστευα ότι οφείλονται σε αστιγματισμό, όμως ρώτησα κάποια στιγμή (αυτό στα 19 μου περίπου) τον οφθαλμίατρό μου και μου είπε ότι ο αστιγματισμός προκαλεί μικρά σκοτεινά σημεία στο οπτικό πεδίο, σαν μυγούλες και σε καμία περίπτωση φωτεινές λάμψεις. Εξάλλου με μέτρησε και διαπιστώσαμε ότι δεν έχω αστιγματισμό. Έπειτα πρόσεξα ότι έβλεπα τις λάμψεις αυτές κάθε φορά που κοίταζα αφηρημένα και δεν συγκέντρωνα το βλέμμα μου κάπου.

Θα μπορούσα να είχα περάσει όλη μου τη ζωή πιστεύοντας αν όχι ότι έχω αστιγματισμό, τότε απλά σηκώνοντας αδιάφορα τους ώμους μου κάθε φορά που έβλεπα τέτοιες λάμψεις. Επέλεξα να μην τις αγνοήσω. Και πίστεψέ με ήταν πολύ δύσκολη επιλογή γιατί με έβαλε αυτόματα στο περιθώριο.

Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο πέρα από αυτό: αν δεν πιστεύεις αυτό που δεν μπορείς να δεις, τότε προσπάθησε να δεις για να πιστέψεις. Μπορείς.

Αγάπη και φως,
Unseen

******* By Art we live *******

UnseenΜέλος
21/11/2005, 09:31:31
Αγαπητέ/-ή Beauty in Chaos,

Καλώς ήρθες, σε ευχαριστώ για την κατάθεση της άποψής σου.

Αγαπητέ Angus,

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου. Ελπίζω να σου απαντήσει σύντομα η galadriel γι' αυτή την εμπειρία που είχες. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να μείνεις στην συντροφιά μας και να μας πεις πώς επικοινωνείς...

Όσο γι' αυτό που ρωτάς, δεν έχω ξανακούσει τον όρο "αιθερική όραση" και δεν ξέρω αν παραπέμπει σε μια από τις αισθήσεις του αιθερικού σώματος ή αν αφορά το αιθερικό επίπεδο ειδικά ή είναι πιο σφαιρικός όρος. Ξέρω ότι όποιος μπορεί να βλέπει αύρες, μπορεί να βλέπει και νεράιδες, τουλάχιστον στη συμπυκνωμένη τους μορφή.

Αγάπη και φως,
Unseen

UnseenΜέλος
21/11/2005, 09:49:16
Και τώρα ήρθε η ώρα να σας πω πώς πήγε η συνάντηση με την Όλγα (τη συγγραφέα του "Ξωτικού").

Ήταν πραγματικά μια πολύ καλή συνάντηση και νομίζω είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς για πρώτη φορά με έναν άνθρωπο και να διαπιστώσεις τόσα πολλά κοινά.

Το κάπως λυπηρό για μένα είναι ότι τα ξωτικά και οι νεράιδες δεν είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, εμπίπτουν στη σφαίρα των ευρύτερων (και πολλαπλών ενδιαφερόντων της). Το πολύ ευχάριστο είναι ότι ήταν πολύ ανοικτός άνθρωπος και δήλωσε ότι θέλει (και σίγουρα μπορεί) να με βοηθήσει στην έρευνά μου.

Το ευχάριστο για όλους είναι ότι θα προσπαθήσει να επανεκδώσει το βιβλίο της από άλλον εκδοτικό οίκο.

Και τώρα πες μου καλέ μου Skies tou Fegariou πώς γίνεται να ήρθε στη συνάντηση ξέροντας σημαντικά πράγματα για μένα που δεν με είχε δει ποτέ πριν στη ζωή της; Μου είπε ότι ρώτησε για μένα ένα gnome, μια νεράιδα της γης, προτού έρθει στη συνάντηση...

Αγάπη και φως,
Unseen

UnseenΜέλος
21/11/2005, 10:45:26
Συγχωρήστε μου την πολυλογία, αλλά έχω και πολλές μέρες να γράψω...

Σχετικά με πράγματα που έχουμε συζητήσει: η Όλγα συμφωνεί με την galadriel ότι τα ξωτικά είναι η πρώτη φυλή και πρόγονοι των ανθρώπων. Βεβαίως η Όλγα μιλούσε για τις κατά Ησίοδο γνωστές φυλές ή γένη (χρυσό, αργυρό, χάλκινο, σιδηρούν κλπ).

Όσο για κάτι άλλο που είχε ρωτήσει η 3ADA παλιότερα, η Όλγα γνωρίζει περίπτωση γυναίκας που της πήραν οι νεράιδες τη φωνή και η αλήθεια είναι ότι εγώ η ίδια μόνο μία φορά έχω μιλήσει δυνατά σε ξωτικό, τις άλλες φορές επικοινώνησα τηλεπαθητικά. Μολονότι είναι βέβαιο πως όπως υπάρχει ο θετικός πόλος, έτσι υπάρχει και ο αρνητικός, μάλλον έχω επιλέξει να επικεντρώνομαι στον πρώτο και μέχρι στιγμής δεν με έχει επισκεφθεί ο δεύτερος ποτέ!

Αγάπη και φως,
Unseen

UnseenΜέλος
21/11/2005, 10:46:26
Συγχωρήστε μου την πολυλογία, αλλά έχω και πολλές μέρες να γράψω...

Σχετικά με πράγματα που έχουμε συζητήσει: η Όλγα συμφωνεί με την galadriel ότι τα ξωτικά είναι η πρώτη φυλή και πρόγονοι των ανθρώπων. Βεβαίως η Όλγα μιλούσε για τις κατά Ησίοδο γνωστές φυλές ή γένη (χρυσό, αργυρό, χάλκινο, σιδηρούν κλπ).

Όσο για κάτι άλλο που είχε ρωτήσει η 3ADA παλιότερα, η Όλγα γνωρίζει περίπτωση γυναίκας που της πήραν οι νεράιδες τη φωνή και η αλήθεια είναι ότι εγώ η ίδια μόνο μία φορά έχω μιλήσει δυνατά σε ξωτικό, τις άλλες φορές επικοινώνησα τηλεπαθητικά. Μολονότι είναι βέβαιο πως όπως υπάρχει ο θετικός πόλος, έτσι υπάρχει και ο αρνητικός, μάλλον έχω επιλέξει να επικεντρώνομαι στον πρώτο και μέχρι στιγμής δεν με έχει επισκεφθεί ο δεύτερος ποτέ!

Αγάπη και φως,
Unseen

21/11/2005, 14:07:51
Καλησπέρα,

quote:

Αγαπητή Galadriel εκεί που διάβαζα ενα μήνυμα που έστειλες ξαφνικα ειδα το πρόσωπο σου αν και δεν σε ξέρω καθόλου και το δικό μου να πλησιάζουμε πολύ ο ένας τον άλλο..Και τότε μια περίεργη εικόνα..Εσύ ντυμένη στα γκρί με κόκκινωπα,ισια μαλλιά και πολύ περίεργα μάτια,διαπεραστικά.Και εγώ στεκόμουν στον αέρα..Δεν είχα πόδια αλλα πατούσα σε ένα σύννεφο αέρα..Και συνέβησαν και άλλα που δεν μπορώ να περιγράψω..

λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αγαπητέ/ή αλλά εκείνη την ώρα προσπαθούσα να βρω ένα συνδυασμό φαρμάκων που θα έκανε να υποχωρήσει ο εξαιρετικά έντονος πονοκέφαλος που είχα, οπότε το βλέπω μάλλον απίθανο να είχα την οποιαδήποτε "επαφή" με τον οποιονδήποτε..

ομολογώ πως η περιγραφή που έκανες δεν απέχει πολύ απ' την πραγματική μου εικόνα αν και στα μάτια είμαι κάπως έτσι :

ή μάλλον έτσι:

....

quote:

Οσον αφορα τα όσα συζητάτε πιστεύω και εγω στα ξωτικά και στις νεράιδες..Βασικά η περίπτωση μου ειναι παρόμοια με της galadriel αλλα αφορα συγκεκριμένα πλασματα.Αυτα του αέρα.Τις γνωστές συλφίδες.Είχα και εγώ εμπειρίες με νεράιδες..Και μπορώ με καποιον τροπο να επικοίνωνησω..Δεν ξέρω πως βρήκα το θάρρος να μιλήσω εδω..Ειμαι πολυ διστακτικός και αυτο λογω του οτι βλεπω τον κόσμο να γεμίζει σκοτάδι..Αλήθεια μήπως ξέρετε κατα πόσο η αιθερική όραση συνδέεται με την όραση της αύρας?Μπορείς μεσω της αιθερικής όρασης να δείς την αυρα??

παρόμοια με τι ακριβώς είναι η εμπειρία σου δηλαδή?

διστακτικός καλά κάνεις και είσαι.... και κυρίως με τις ίδιες σου τις εμπειρίες πρέπει να είσαι τόσο διστακτικός όσο και κριτικός... αν θέλουμε να δούμε έναν αόρατο κόσμο, πρέπει πρώτα απ' όλα τα πόδια μας να πατάνε γερά στη γη και τα μάτια μας να βλέπουν καθαρά τον ορατό..

αυτά και καλώς ήλθες στις συζητήσεις μας...

G.

bitch and bites

21/11/2005, 14:17:01
Καλησπέρα,

quote:

DEN 8ELO NA APOGOITEYSO KANENA....

δεν απογοητευόμαστε εύκολα, έχουμε συνείδηση του πόσο εύκολα κανείς
μπορεί να δυσανασχετήσει με όσα γράφουμε και πιστεύουμε
και έχουμε συνηθίσει στην αμφισβήτηση...

quote:
INE PROSOPIKI MOU APOPSI.DEN IPARXUN NERAIDES.I MALLON KALITERA DEN IPARXI KATI POU DEN MPORUME NA DUME.

αχμ... να υποθέσω δηλαδή ότι επειδή δεν βλέπουμε τον ηλεκτρισμό ή την βαρύτητα (αλλά μόνο τα αποτελέσματα τους) δεν υπάρχουν?

quote:
ZOUME SE ENA KOSMO POU GIA TO KALO MAS DEN BORUME NA DUME KAPIA PRAGMATA.

το οποίο καλό αγαπητέ/ή πως ορίζεται?

quote:
KALITERA LIPON NA IMASTE PROSGIOMENOI STON DIKO MAS EKSODOTIKO KOSMO KE NA AFISUME TA AGNOSTA.TOULAXISTON PROS TO PARON

σ'αυτό συμφωνώ αρκετά.... όπως είπα και παραπάνω καλό είναι να είμαστε απόλυτα προσγειωμένοι για να έχουν αποτέλεσμα οι "αναζητήσεις" μας....

quote:

FILIKA....AGAPA GIA NA MIN MISIS!

...παρομοίως....

G.

bitch and bites

Edited by - galadriel on 21/11/2005 14:18:32