- Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ευχαριστώ
Ο κακός λύκος
quote:
Μα ... αφού είμαι μάγος..
Κι εγώ ο Μέγας Ναπολέων.
quote:
Μπορείς να το ξανασκεφτείς... και να απαντήσεις.. αλλά οπως αρμόζει σε κάποιον που θέλει να εξομαλύνει την κατάσταση... αφού ομως πρώτα ξεθυμώσεις...
Θα προτιμήσω την κουρτίνα 2. Δε σου ζήτησα να εξομαλύνεις καμμία κατάσταση, που ούτως ή άλλως δεν είσαι σε θέση να μπορείς να το κάνεις.
quote:
Μάλιστα... εγώ ομως οταν κάνω μια δουλειά την κάνω σωστά...
Τώρα .. με θεωρείς ``αυτόκλητο`` πάλι με υποτιμάς..
Μα γιατί... συνηθίζεις να υποτιμάς τους αλλους...
Κανένας δεν θεωρείται αυτόκλητος εδώ ... τα φόρουμς δεν θεωρούνται ιδιόκτητα ούτε και οι συζητήσεις απο την στιγμή που γίνονται δήμοσια..ή κάνω λάθος...
Στο δικό σου λεξικό η λέξη "αυτόκλητος" είναι υποτιμητικό επίθετο;
Αν κρίνω από τις εντυπώσεις που προσπαθείς να δημιουργήσεις για το επίθετο "αυτόκλητος", καταλαβαίνω πώς εξάγεις τα συμπεράσματά σου για το τί συνηθίζω και τί όχι.
Εν πάσει περιπτώσει, δικαίωμά σου να έχεις την όποια άποψη και δικαίωμά μου να μην την αποδέχομαι.
Σου επαναλαμβάνω, ότι όταν η κοπελιά έθιγε υπολήψεις με τη συμπεριφορά της, δε σε είδα να κόπτεσαι.
Επίσης, σου τονίζω ότι ουδέποτε της ζήτησα να φύγει είτε εντός του Φόρουμ, είτε εκτός και ουδέποτε ούτε καν την εξώθησα να πράξει κάτι τέτοιο. Από κει και πέρα, σεβαστές οι όποιες πραγματικές επιλογές της και αυτό θα το έλεγα για όποιο μέλος και αν επρόκειτο.
Βλέπεις, κατά την άποψή μου, πέρα από τις εκφράσεις συμπάθειας όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ παραβίαση των ατομικών ελευθεριών του καθενός και προσπαθώ να τα αποφεύγω.
Εσύ λοιπόν, μπορεί αυτό να το μεταφράζεις "εχθρικότητα", γιατί έτσι νομίζεις.
Σεβαστό, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα απαραίτητα.
Επί τω προκειμένω τώρα: Στο παρόν τόπικ, αλλά και σε άλλα, επανειλημμένα έχει αναφερθεί σε ανακρίβειες τις οποίες αρνείται να τεκμηριώσει, επιμένει και μόλις στριμώχνεται και δεν έχει επιχειρήματα, στρέφει τα βέλη της επί προσωπικού.
Ακριβώς επειδή όλοι μας εδώ βρισκόμαστε για να μάθουμε και θέλουμε να μάθουμε σωστά, θεωρώ υποχρέωσή μου όταν γνωρίζω κάτι να το καταθέτω όπως πρέπει, με στοιχεία, όπως φαντάζομαι ότι κάνεις κι εσύ και όλα τα μέλη. Δεν έπραξα τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο στην περίπτωσή της. Αν κάποιοι δεν το αντέχουν και θέλουν να μην έχουν αντίλογο, μάλλον όπως λες κι εσύ, θα 'πρεπε πραγματικά να σκεφτούν γιατί βρίσκονται σε ένα δημόσιο Φόρουμ.
Αλήθεια, έχεις διαβάσει το τόπικ στο οποίο συμμετέχεις;
quote:
Θα πώ την αλήθεια.. χωρίς ψέματα...
Εχω πάρει ενα email απο την avallon ... πρίν απο καιρό .. απλά μου είπε οτι θέλει να φύγει... δεν είναι κακό .. ούτε μου κλάφτηκε οτι μου κατηγόρησε κανέναν.... απλά εγώ είμαι αυτός που δεν θέλει να αποχωρούν παλιά μέλη απο τα φορουμ... το ιδιο ακριβώς έκανα με τον RAMOGLOU και το ιδιο θα κάνω και με εσένα οταν χρειαστεί...
Δέχομαι αξιωματικά ότι λες αλήθεια μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Αν μου επιτρέπετε να παρέμβω θα ήθελα να πω, πως αυτή η κουβέντα μπορεί να γίνει στο θέμα που έχει ανοίξει το προς αποχώρηση μέλος, ούτως ώστε να μην αλλάζουμε την πορεία αυτού του θέματος.Ευχαριστώ
![]()
Ο κακός λύκος
Είναι σωστή κατ΄εμέ η άποψη του Ramoglou.
Θα σε παρακαλούσα allzzaro, αν είναι να συνεχίσουμε επί προσωπικού, να μου απαντήσεις στο άλλο τόπικ και θα φροντίσω να ανταποκριθώ.

Edited by - Zadok on 26/08/2004 16:13:11
quote:
Κι εγώ ο Μέγας Ναπολέων.
Συνεχίζεις να με υποτιμάς.. και μάλιστα εμπαίζεις με την ιδιότητά μου..
quote:
Δε σου ζήτησα να εξομαλύνεις καμμία κατάσταση, που ούτως ή άλλως δεν είσαι σε θέση να μπορείς να το κάνεις.
Γιατί έπρεπε να σε ρωτήσω..??? ή έπρεπε να πάρω την αδεια σου.. ??
Το αν είμαι σε θέση να το κάνω ή οχι δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ γιατί είσαι η πλέον αναρμόδια..
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να τελειώνουμε εδώ γιατί το παραλήρημα σου με αφορμή τα προσωπικά σου με την avallon δεν με ενδιαφέρουν...
quote:
Θα σε παρακαλούσα allzzaro, αν είναι να συνεχίσουμε επί προσωπικού, να μου απαντήσεις στο άλλο τόπικ και θα φροντίσω να ανταποκριθώ.
Καλώς πάμε να συνεχίσουμε στο τόπικ της avallon ...
αν και δεν εχω να πώ περισσότερα επι του θέματος...
Edited by - allzzaro on 26/08/2004 16:46:58
quote:
Γιατί έπρεπε να σε ρωτήσω..??? ή έπρεπε να πάρω την αδεια σου.. ??
Το αν είμαι σε θέση να το κάνω ή οχι δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ γιατί είσαι η πλέον αναρμόδια..
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να τελειώνουμε εδώ γιατί το παραλήρημα σου με αφορμή τα προσωπικά σου με την avallon δεν με ενδιαφέρουν...
quote:
allzzaro
Πλήρες ΜέλοςGreece
1050 Μηνύματα Posted - 25/08/2004 : 13:43:42
Aυτά νομίζω οτι είναι προσωπικά σας και καλό θα είναι να μην γράφονται στα φόρουμ...Εγω θα ήθελα να παρέμβω στη διαμάχη αυτή .. αν και δεν μου πέφτει λόγος... και να σας υπενθυμίσω οτι η κατανόηση, και ο σεβασμός στην γνώμη των αλλων, καθώς και η ταύτιση των απόψεων δεν αρκεί ούτε τεκμηριώνει μία φιλία...
![]()
Οκ! Καλύφθηκα.

Edited by - Zadok on 26/08/2004 23:24:27
Για ένα πράγμα είχες δίκιο Ράμογλου... είναι τελικά Θήλυ η Ελενίτσα(ΑΦΜΑ)...![]()
Δε μας είπε όμως ο αγαπητός Κέλσος πως πήγε η συνάντησή του.
Άντίθετα ρώτησε:
quote:
Αγαπητή Αβαλλον...
Πολύ θα ήθελα να μάθω το ΓΙΑΤΙ με αποκαλείς ΨΕΥΤΗ...
Μα γιατί φυσικά διαστρέβλωσες για μια ακόμη φορά την αλήθεια λέγοντας ότι με ενδιαφέρει ο αριθμός μηνυμάτων ενώ όπως σου ΑΠΕΔΕΙΞΑ υπάρχουν τουλάχιστον 3 τόπικ όπου λέω ακριβώς το αντίθετο...
Μάλιστα είχα δηλώσει όπως είδες ότι ο καλύτερος τρόπος εξυγνίασης του esoterica είναι να σβηστεί ο αριθμός μηνυμάτων και να ξεκινήσουμε από την αρχή... καθώς και το να καταργηθούν οι βαθμίδες που χωρίζουν τα μέλη ανάλογα με τον αριθμό μηνυμάτων...
Βαρέθηκα ... κρίμα τελικά γιατί δεν είσαι καλός πρεσβευτής αυτού του αντιπροσωπεύεις...(βλ.Ο.Υ.Κ...)
"Η τιμή τιμή δεν έχει και χαράς τον που την έχει"...![]()
![]()
![]()

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΡΑΜΑ !
Ο κακός λύκος
quote:Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΡΑΜΑ !
![]()
Ο κακός λύκος
Σεβαστέ ράμογλου.
Δεν μπορώ να το πιστέψω!
Και σε ρόλους Παξινού θα σε δούμε;
Πως καταντάει ο άνθρωπος ρε γαμ@τ@.
Μα ναι, και κάπου αλλου σε είδα σε ρόλο Κατίνας...
Μα δεν θα το αντέξουμε, (το πάνελ δεν μπορώ να ξέρω βέβαια τι ζητά) αλλά αμαν πια!
Σε αγαπάμε, σε αγαπάμε, μόνο την Κατίνα μην μας ξανακάνεις..
![]()

Χαχαχαχαχαχαχα ! Καλό !!!!!!!!!!!
Ο κακός λύκος
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ