ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ - ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ - ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ReDragon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/11/2005, 13:15:25
quote:
nst: Η διαίσθηση είναι 'οπως αναφέρεται πολύ σημαντική αλλά.... Όταν κάνει λάθος τι σημαίνει; Ότι έχουμε εμείς λάθος διαίσθηση ή ότι το άλλο άτομο κρατάει να το πω λαικά <<πισινές>>.
Σε αυτό το σημείο πιστεύω οτι ο γενικότερος τρόπος συμπεριφοράς του σε συνδιασμό πάντα με τη διαίσθηση μπορεί να μας δείξει κάποια πράγματα (αλλά το πως δεν το γνωρίζω και αυτο θέλω να μάθω αν γίνεται).

Η διαίσθηση δεν κάνει λάθος. Το λάθος το κάνουμε εμείς όταν αρνούμαστε να την υπακούσουμε επειδή μας θαμπώνουν τα συναισθήματα.
Παρατήρησε και θα δείς. Η προ- κατάληψη είναι ακριβώς αυτά τα οποία νώθουμε ή θέλουμε να νιώσουμε και δεν μας αφήνουν να πιστέψουμε την φωνή μας.

quote:
Για να καταλάβεις αν ενας άνθρωπος του αντίθετου φύλλου ειναι δεκτικός προς εσένα ξεκίνα να τον κοντράρεις σε διάφορα θέματα. Αν υπάρχει και απο την πλευρά του ανταπόδοση αυτό το θεωρεί μια πολλή καλή αρχή. Ποιά είναι η άποψη σας;

Προσωπικά στην αρχή ταυτίζομαι με το συνοδοιπόρο και δεν αντιδρώ.
Μετα όμως ....
Οπότε η μέθοδος δεν μου φαίνεται σωστή.

Φιλικά

18/11/2005, 14:22:33
Χρειάζονται και οι υγιείς κόντρες.
Αλλά μέχρι ένα σημείο.
Ας φροντίσουμε όσο γίνεται να λάμπουμε σαν προσωπικότητες μεταδίδοντας λίγη από την ταπεινή φλογίτσα μας εκεί που επιθυμούμε κι αγαπάμε.

Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

Beauty in ChaosΝέο Μέλος
21/11/2005, 22:45:43
Πειτε με τρελαρα αλλα εγω βλεπω,η μαλλον αντιλαμβανομαι μια ροη γυρω απο το ατομο.
Το ονομαζω σπλουτς.
Μοιαζει με νερο, μονο πολυ διαφανες και αναλογα με τον τροπο που ρεει, την καθαροτητα, και αλλες παραμετρους που δυστυχως δεν μπορω να ορισω, κρινω καποια ατομα. Και λεω καποια γιατι δεν μπορω να τη δω ηθελημενα,παρα μου ερχεται σε ανυποπτες στιγμες
Συγγνωμη για την αοριστια...
Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα στην περιγραφη.

Beauty in Chaos
Α,με την ευκαιρια αυτη να ξεκαθαρισω οτι ειμαι γενους θηλυκου

There may be order in Order,but Harmony exists only in Chaos

22/11/2005, 19:20:28
ΕΥΣΤΟΧΟ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ...

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

ReDragonΜέλος
29/11/2005, 14:15:55
Τι σημαίνει όταν ένας άνθρωπος είναι κατηγορηματικός - απόλυτος σε ενα θέμα ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι δεν είναι εγωιστής?
Αλλάζει η συμπεριφορά ενός ανθρώπου; Τι βοηθάει σε αυτό;

Καλή Συνέχεια

NO RULES IN THE GAME

01/12/2005, 16:48:58
΄Ακαμπτες ιδέες φίλε μου:
Μμμ!!!΄Οχι ότι καλύτερο. Δεν εκτιμώ πολύ τον εγωισμό, αν και χρειάζεται κάτι φορές. Ανάλογα ποιόν έχεις απέναντί σου. Πόσο τον υπολογίζεις. Τι σχέση είναι...
Στις σχέσεις ψυχής δεν νομίζω ότι χωρούν οι εγωιστικές τάσεις.
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ
ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

01/12/2005, 18:00:55
quote:
Τι σημαίνει όταν ένας άνθρωπος είναι κατηγορηματικός - απόλυτος σε ενα θέμα ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι δεν είναι εγωιστής?

Εγώ νομίζω οτι όσο περισσότερο γνώστης πραγμάτων είναι ένας άνθρωπος τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεται οτι τα πάντα είναι ρευστά και αλλάζουν. Ακόμα και όροι και θεωρήματα της φυσικής ανατρέπονται όπως και πολλά κάθετα ιατρικά δεδομένα.
Οπότε η απολυτότητα σε ένα θέμα δείχνει ακαμψία σκέψεως.

Εγωίσμός είναι το υπέρμετρο ενδιαφέρον για το εγώ μας χωρίς όμως να μας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων.

Μπορεί να είναι κάποιος εγωιστής χωρίς να είναι ισχυρογνώμων ή'' ξεροκάφαλος''. Τώρα το αλάθητο δεν το έχει κανείς για μένα.

Η συμπεριφορά μας μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με τις βιωματικές εμπειρίες που αποκτάμε και την επεξεργασία που κάνουμε σε αυτές.
Πιστεύω δηλαδή οτι όταν έχουμε δεί πολλές εκφάνσεις του ιδίου πράγματος μπορεί να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης του με την διαφορετική αντίληψη που έχουμε μετά.
Ισως όμως να ξαναγυρίσουμε και στα ίδια ...

Για την ώρα αυτά πιστεύω

φιλικά

01/12/2005, 18:52:20
quote:

Καλή Συνέχεια

NO RULES IN THE GAME

Αν προσεγγίσεις με θετικότητα έναν άνθρωπο, και συζητήσεις καλόγνωμα σίγουρα θα σε καταλάβει. Νομίζω ότι οι ανοιχτοί ορίζοντες στην συζήτηση και η κατανόηση μπορεί να πετύχουν τα πάντα.
Το αν αλλάζει η συμπεριφορά δεν το πιστεύω ότι μπορεί να επιτευχθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό, ωστόσο μπορείς να διατηρήσεις την επαφή σε υψηλό επίπεδο αγγίζοντας τα θέλω του άλλου τρυφερά, και προβάλλοντας θαρρετά και τα δικά σου.
Να σου κάνω μιά ερώτηση και εγώ τώρα:
Πιστεύεις ότι το να δείχνεις αδυναμία σε κάποιον -υπερβολική- είναι λάθος;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝST ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ...

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 01/12/2005 18:53:05

01/12/2005, 22:47:05
quote:
Πιστεύεις ότι το να δείχνεις αδυναμία σε κάποιον -υπερβολική- είναι λάθος;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ;

Δεν νομίζω οτι υπάρχει λάθος και σωστό σε αυτό το ζήτημα αλλά κατάλληλες και μη κατάλληλες στιγμές.
Τώρα οτι είναι σε υπερβολικό βαθμό είναι κάπως...
Ομως η περιγραφή με παραπέμπει σε εξάρτηση και έκεί έχω ενστάσεις.
Στα συναισθήματα μας μάλλον είναι δύσκολο να είμαστε συγκρατημένοι
[ δική μου άποψη] στην εκδήλωση τους όμως μπορούμε να συγκρατηθούμε.

φιλικά

02/12/2005, 12:07:59
ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΛΥ...

=))=II=((=

03/12/2005, 10:31:19
Αγαπητέ Re Dragon παρακολουθώ το θέμα γιατί πάντα με ενδιαφέρει να μαθαίνω για τις συμπεριφορές ατόμων. Όμως δεν βλέπω κάπου τα δικά σου συμπεράσματα παρά μόνο ερωτήσεις, είναι σαν να φτιάχνεις το δικό μας ψυχολογικό προφίλ , γιατί δεν λες και εσύ κάτι για όσα έχεις αντιληφθεί από την μέχρι τώρα εμπειρία σου?

Όταν κάνεις μόνο ερωτήσεις δεν μπορεί να γίνει συζήτηση ή να πω τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να κάνω συζήτηση και πραγματικά θα ήθελα να συμμετέχω. Δεν ξέρω βέβαια και πάρα πολλά να πω αλλά θα με βοηθούσε η παράθεση και των δικών σου συμπερασμάτων ως θεματοθέτη.

Μου αρέσει η ψηφιακή σου υπογραφή "NO RULES IN THE GAME", αλλά ανατρέπει αμέσως όλα τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε!!!(I'm joking )