- Πώς να εισάγω εικόνα? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Υποθέτω πως θα αναφέρεσαι στη δική σου απάντηση σε αυτό το δικό μου μήνυμα;
Αν μπορείς σε παρακαλώ, ξαναστείλε το μήνυμα(από τη διεύθυνση που έχεις δηλωμένη στο Προφίλ σου) γιατί υπήρξαν κάποια προβλήματα αυτές τις δύο ημέρες με τους mail-servers και κάποια μηνύματα γύρισαν πίσω στους αποστολείς τους...
Νομίζω ότι τώρα πλέον το πρόβλημα έχει λυθεί, οπότε θα λάβω κανονικά το μήνυμά σου!
Μας συγχωρείς για οποιαδήποτε ταλαιπωρία. ![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Ευχαριστώ
Πάντα τέτοια
Το όνομά μας είναι σαν ένα σύμβολο. Μπορεί να ερμηνευθεί με πάνω από έναν τρόπους.
Συνηθίζουμε να το παρουσιάζουμε με την ξενική του ονομασία για να μπορεί να παραπέμπει και στην ηλεκτρονική του διεύθυνση, δηλαδή Esoterica.gr ή πιο απλά Esoterica.
Επειδή όμως κάποιου κάπως κάποτε μας διάβασε "εσωτερικά", από τότε έχει υπερσκελίσει την ξενική ονομασία μας.
Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και Eso-teri-ca. Δηλαδή το εσωτερικό μας ταίρι-ψυχή που στην Αίγυπτο ονομάζεται Ka![]()
Κάποιος Ελληνοκεντρικός μπορεί να μας δει ως E-soteri(c)a. Δηλαδή ως Ομάδα Ε που θα φέρει την soteria (σωτηρία). Το c είναι από το copyrighted (δικαίωμα δημιουργού), δηλαδή μας έδωσε το δικαίωμα ο... Δημιουργός ![]()
Η φαντασία μου μέχρι εκεί πάει. Ίσως κάποιος φίλος μπορεί να βρει και άλλες μεταφυσικές ερμηνείες της ονομασίας μας.
Τέλος (πλέον χωρίς πλάκα) αν θέλεις να χρησιμοποιείς ελληνική ονομασία καλύτερα να χρησιμοποιείς το εσωτερικά παρά το εσοτερικά γιατί το πρώτο είναι πιο σωστό και εννοιολογικά και ορθογραφικά. Αν θέλεις να χρησιμοποιείς την αγγλική ονομασία καλύτερα να χρησιμοποιείς το Esoterica.gr
Φιλικά

Αν μου επιτρέπεται (λόγω του κάπως αδόκιμου του όρου): Εισάγεις τον νεο-συμβολισμό στο ESOTERICA.gr! (ή να πω "νεο-απο-συμβολισμό";;) ![]()
![]()
Θα ήθελα να προσθέσω πάντως εδώ κάποιες πληροφορίες για τις εικόνες στα μηνύματα.
Διαβάστε οπωσδήποτε και τα μεταγενέστερα(από το παρόν) θέματα, όπου γίνονται περαιτέρω διευκρινίσεις για την Εισαγωγή Εικόνων στα μηνύματα και την όλη διαδικασία:
Για την εισαγωγή εικόνων στα Μηνύματα των Forums !
Για την Αποστολή e-mails στον Admin !!!
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
euxaristo gia tin apantisi(kodiko) sto e-mail me tin photo
ala nomizo pos kati den pige kala, na loipon merikes seires gia na
exeis mia idea.
Γεια σας,
Για Ξ»Ο�Ξ³ΞΏΟ…Ο‚ ασφάλειας ΞΊΞ±ΞΉ ΞΞ³ΞΊΟ…Ο�Ξ·Ο‚ διαπίστωσης της ταυτΟ�τητας των Ξ�ΞµΞ»Ο�Ξ½ ακολουθοΟ�ΞΌΞµ κάποιους συγκεκΟ�ΞΉΞΌΞΞ½ΞΏΟ…Ο‚ ΞΊΞ±Ξ½Ο�Ξ½ΞµΟ‚ Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± Ο€Ο�αγματοποιήσουμε αιτήματα των Ξ�ΞµΞ»Ο�Ξ½ των Forums του ESOTERICA.gr
Δεν είναι το κατάλληλο topic, αλλά έστω: Πώς μπορώ, λοιπόν, να διαγράψω μηνύματά μου που έφυγαν ανολοκλήρωτα γιατί ο δαίμων της τεχνολογίας (έξω από δω και μακριά) παρενέβη άκαιρα;
Ευχαριστώ
Φίλε Reoγια να διαγράψεις κάποιο μήνυμά σου,κάνε login στο forum και πάτα το εικονίδιο
Δικαίωμα διαγραφής μηνυμάτων έχουν επίσης οι Συντονιστές και οι Διαχειριστές όμως μόνο όταν αυτό κριθεί απαραίτητο!
Αν έχεις κάποια άλλη δυσκολία,βάλε post ξανά!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"