ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πώς να εισάγω εικόνα? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Πώς να εισάγω εικόνα? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

amalia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
catΜέλος
01/03/2003, 19:39:41
Τα κατάφερα τα κατάφερα !!!!!!!!!!!!!!!!!11

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

GlorfindelΜέλος
02/03/2003, 22:24:24
ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ forums@esoterica.gr ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΔΥΟ POSTMASTER UNDELIVERABLE E MAIL!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩ;;;;;;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

03/03/2003, 02:18:12
Αγαπητέ Glorfindel, έχω λάβει 4 e-mail μηνύματα σου, το τελευταίο την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Σου απάντησα χτες, Κυριακή.

Υποθέτω πως θα αναφέρεσαι στη δική σου απάντηση σε αυτό το δικό μου μήνυμα;

Αν μπορείς σε παρακαλώ, ξαναστείλε το μήνυμα(από τη διεύθυνση που έχεις δηλωμένη στο Προφίλ σου) γιατί υπήρξαν κάποια προβλήματα αυτές τις δύο ημέρες με τους mail-servers και κάποια μηνύματα γύρισαν πίσω στους αποστολείς τους...

Νομίζω ότι τώρα πλέον το πρόβλημα έχει λυθεί, οπότε θα λάβω κανονικά το μήνυμά σου!

Μας συγχωρείς για οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

ReoΜέλος
03/03/2003, 15:54:28
Κύριε Admin μας, όπως και να λέγεστε εσείς δεν με πειράζει, αλλά επειδή είμαι Ν (νέο μέλος) και δεν κατέχω ακόμα πολλά, πείτε μου σας παρακαλώ (ή κάποιος άλλος) το σάιτ πώς λέγεται; Εσοτέρικα ή Εσωτερικά;
Ευχαριστώ
Πάντα τέτοια

thothΙδρυτικό Μέλος
03/03/2003, 16:47:59
Γεια σου Reo.

Το όνομά μας είναι σαν ένα σύμβολο. Μπορεί να ερμηνευθεί με πάνω από έναν τρόπους.

Συνηθίζουμε να το παρουσιάζουμε με την ξενική του ονομασία για να μπορεί να παραπέμπει και στην ηλεκτρονική του διεύθυνση, δηλαδή Esoterica.gr ή πιο απλά Esoterica.

Επειδή όμως κάποιου κάπως κάποτε μας διάβασε "εσωτερικά", από τότε έχει υπερσκελίσει την ξενική ονομασία μας.

Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και Eso-teri-ca. Δηλαδή το εσωτερικό μας ταίρι-ψυχή που στην Αίγυπτο ονομάζεται Ka

Κάποιος Ελληνοκεντρικός μπορεί να μας δει ως E-soteri(c)a. Δηλαδή ως Ομάδα Ε που θα φέρει την soteria (σωτηρία). Το c είναι από το copyrighted (δικαίωμα δημιουργού), δηλαδή μας έδωσε το δικαίωμα ο... Δημιουργός

Η φαντασία μου μέχρι εκεί πάει. Ίσως κάποιος φίλος μπορεί να βρει και άλλες μεταφυσικές ερμηνείες της ονομασίας μας.

Τέλος (πλέον χωρίς πλάκα) αν θέλεις να χρησιμοποιείς ελληνική ονομασία καλύτερα να χρησιμοποιείς το εσωτερικά παρά το εσοτερικά γιατί το πρώτο είναι πιο σωστό και εννοιολογικά και ορθογραφικά. Αν θέλεις να χρησιμοποιείς την αγγλική ονομασία καλύτερα να χρησιμοποιείς το Esoterica.gr

Φιλικά

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ReoΜέλος
03/03/2003, 23:23:31
Thoth, εντυπωσιακές οι ερμηνείες. Ευχαριστώ. :)
04/03/2003, 12:58:42
Όντως καταπληκτικό φίλε thoth!!

Αν μου επιτρέπεται (λόγω του κάπως αδόκιμου του όρου): Εισάγεις τον νεο-συμβολισμό στο ESOTERICA.gr! (ή να πω "νεο-απο-συμβολισμό";;)

Θα ήθελα να προσθέσω πάντως εδώ κάποιες πληροφορίες για τις εικόνες στα μηνύματα.

Διαβάστε οπωσδήποτε και τα μεταγενέστερα(από το παρόν) θέματα, όπου γίνονται περαιτέρω διευκρινίσεις για την Εισαγωγή Εικόνων στα μηνύματα και την όλη διαδικασία:

Για την εισαγωγή εικόνων στα Μηνύματα των Forums !

Για την Αποστολή e-mails στον Admin !!!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

GalaxyΜέλος
06/03/2003, 13:40:51
Agapite Admin,
euxaristo gia tin apantisi(kodiko) sto e-mail me tin photo
ala nomizo pos kati den pige kala, na loipon merikes seires gia na
exeis mia idea.

Γεια σας,

Για λ�γους ασφάλειας και έγκυ�ης διαπίστωσης της ταυτ�τητας των �ελ�ν ακολουθο�με κάποιους συγκεκ�ιμένους καν�νες για να π�αγματοποιήσουμε αιτήματα των �ελ�ν των Forums του ESOTERICA.gr

ReoΜέλος
09/03/2003, 18:33:33
Mέσ' στα forums περπατώ, Administrator είσαι εδώ; (ή όποιος άλλος καλός άνθρωπος)
Δεν είναι το κατάλληλο topic, αλλά έστω: Πώς μπορώ, λοιπόν, να διαγράψω μηνύματά μου που έφυγαν ανολοκλήρωτα γιατί ο δαίμων της τεχνολογίας (έξω από δω και μακριά) παρενέβη άκαιρα;
Ευχαριστώ

Darkangel_78Μέλος
09/03/2003, 22:01:11
Καλησπέρα και από μένα!
Φίλε Reoγια να διαγράψεις κάποιο μήνυμά σου,κάνε login στο forum και πάτα το εικονίδιο πάνω από το δικό σου μήνυμα.
Δικαίωμα διαγραφής μηνυμάτων έχουν επίσης οι Συντονιστές και οι Διαχειριστές όμως μόνο όταν αυτό κριθεί απαραίτητο!
Αν έχεις κάποια άλλη δυσκολία,βάλε post ξανά!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"