ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
09/12/2005, 02:20:03
Moρφέα ευχαριστώ για την άμεση σου απάντηση!

quote:
Είναι ίσως λίγο ανατρεπτικά αυτά που γράφω παραπάνω αλλά νομίζω οτι θα μας παρηγορούσε οτι ακόμα και οι ίδιοι οι γιατροί σήμερα συστήνουν πολές φορές στις μητέρες να αφήνουν τα παιδιά να κάνουν τον κύκλο της ίωσης

Ετσι είναι... με τη μόνη διαφορά όταν λένε να αφήσουμε την ίωση να κάνει τον κύκλο της εννοούν ότι καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε ΜΟΝΟ αντιπυρετικά και όχι άλλα φάρμακα ή αντιβίωση.

Θα ήθελα να ρωτήσω για τη χρήση των ασπίδων πόση ώρα απαιτείται?
Είναι ανάλογα με την ικανότητα του καθενός στον οραματισμό?
Το ίδιο ισχύει και για την γείωση? Η πρέπει να διαρκέσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα?

Να προσθέσω τέλος ότι αντίθετα με τις γάτες που μας δείχνουν τα σημεία με την αρνητική ενέργεια τα σκυλιά πηγαίνουν και ξαπλώνουν όπου η θετική ενέργεια ρέει ομαλά και άφθονη...
Αν δεν κάνω λάθος ένας ακόμη τρόπος καθαρίσματος του σπιτιού είναι να υπάρχουν φυτά και κατοικίδια σε αυτό μιας και έχουν την δυνατότητα να απορροφούν τις αρνητικές ενέργειες...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
UnseenΜέλος
09/12/2005, 10:35:23
Καλημέρα πολύ καλημέρα σε όλους

Avallon
περαστικά και στο δικό σου μικράκι

Μορφέα
Σύμφωνοι για την πεντάκτινη ασπίδα, αλλά γιατί εγώ ξέρω εντελώς διαφορετικά την εξάκτινη ασπίδα ή ασπίδα του εξάκτινου αστέρα;

Θα δοκιμάσω όμως αυτήν που προτείνεις γιατί και μόνο που διάβασα την περιγραφή της ανίχνευσα μια δόνηση που έχω βιώσει σε συγκεκριμένες οικολογίες και συνθήκες...

Η εκδοχή της εξάκτινης ασπίδας που εγώ ξέρω:

Οραματιζόμαστε ότι στεκόμαστε στο κέντρο ενός εξάκτινου αστέρα τον οποίο σχεδιάζουμε νοερά στο έδαφος. Από το στήθος μας (το 4ο ενεργειακό κέντρο) ανθίζει ένα τριαντάφυλλο ή ένας κρίνος και αυτό το άνθος ακτινοβολεί βιολετί φως που απλώνεται σε όλο τον χώρο που ορίζει ο αστέρας, γύρω μας και πάνω από το κεφάλι και κάτω από τα πόδια μας. Και τότε λέμε τρεις φορές μια φράση που αποδεικνύει την καλή μας πρόθεση, π.χ. "όλα εκπορεύονται από την αγάπη και στην αγάπη επιστρέφουν" ή "φως και αγάπη στο σύμπαν" ή απλά κάνουμε σκέψεις αγάπης. Αν θέλουμε να μετακινηθούμε σκεφτόμαστε ότι μετακινείται μαζί μας ολόκληρη η ασπίδα.

Η ασπίδα αυτή είναι πολύ χρήσιμη όταν έχουμε να κάνουμε με εξαγριωμένα ζώα ή όταν θέλουμε να μπούμε με ασφάλεια σε έναν νεραϊδότοπο ή σε παρόμοιας δόνησης πύλη. Μπορεί κανείς να τη χρησιμοποιήσει στιγμιαία ως τρόπο ανταπόδοσης και όχι ως ασπίδα π.χ. σε ένα δάσος εκπέμποντας αγάπη για όλα τα πλάσματα που το κατοικούν και το συναποτελούν, ευχαριστώντας έμπρακτα για την αναζωογόνηση που λαμβάνει από το δάσος.

Μορφέα ξανά
Πώς είναι δυνατό να βλάψουν τα σύμβολα του ρέικι; Ο μόνος τρόπος να βλάψουν είναι αν κάποιος τα στείλει εν αγνοία του αποδέκτη και τότε να τον βλάψουν επειδή αυτός μπορεί ξαφνικά να νιώσει τόση πολλή ενέργεια που να μην ξέρει τι να την κάνει και να αναγκαστεί να την εκτονώσει π.χ. με κάποιο θυμικό ξέσπασμα. Αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορούν να βλάψουν τα σύμβολα. Όπως κάθε εργαλείο, η χρήση του είναι που κάνει τη διαφορά.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

******* By Art we live *******

09/12/2005, 13:48:08
quote:
Θα προτιμουσα ... καθε εναν λιθο να ειναι χωριστα απο τον αλλον !!! οχι μονο σε διαφορετικο ειδος λιθου αλλα ιδιων μεταξυ τους...

Καθε λιθος μπορει να χρειαστει πολλες φορες την εβδομαδα ...να καθαριστει ...εξαρταται που τον εχουμε ...( επανω μας η οχι ) ...

Δεν πρεπει να τους βλεπει κανενας και περισσοτερο να τους αγγιζει ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!!

Θα ήθελα λίγες διευκρινήσεις εδώ...(σας τό'πα ότι είμαι άσχετη)
Δεν έχω ιδέα απ'αυτά όμως μου έκαναν ένα κρύσταλλο στο σχήμα καρδιάς και τον έχω κρεμάσει μπροστά στη μπαλκονόπορτά μου στο σαλόνι όπου το παράθυρο είναι ανατολικομεσημβρινό και όλη μέρα έχει ήλιο.
Θεωρείται ότι πρέπει να το βγάζω και να το καθαρίζω?
Επίσης έχω 2 κρυστάλλους έναν λευκό και έναν ροζ σε απόσταση περίπου 50 εκ. από την οθόνη (όχι το κομπιούτερ μου, το κουτί είναι πιο μακριά). Τις έχω τοποθετημένες παρεούλα διπλα δίπλα(νομίζω ότι ταιριάζουν) στο πρεβάζι του παραθύρου μου.
Πρέπει να καθαρίζονται και αυτές?
Πρέπει μήπως να τις χωρίσω?
Οταν λέτε ότι δεν πρέπει να τις βλέπει ΚΑΝΕΝΑΣ εννοείται αυτούς τους κρυστάλλους που χρησιμοποιούνται για θεραπεία ή γενικότερα όλους - ακόμα και τους δικούς μου?

09/12/2005, 21:54:28
Καλησπέρα παιδιά.
Μορφέα κοίταξα πολύ προσεκτικά τις ασπίδες και τσάκωσα την ατασθαλία σου, τι να κάνω όταν πιάνομαι με ένα θέμα το ξεσκονίζω. Δεν έχεις να πεις όμως, προειδοποίησα, «έτσι και σου σπάσω τα νεύρα σφύρα».

Avallon όντως είναι υποκειμενικό το μακριά. Θα έλεγα σε άλλο χώρο από τέτοιες συσκευές, αλλά ξέρω ότι κάποιες φορές είναι και αδύνατον. Τα 50cm που αναφέρεις είναι πολύ κοντά, εγώ τους έχω σε απόσταση 5m από την τηλεόραση. Ναι θέλουν καθάρισμα οι κρύσταλλοι που έχεις. Τους χρησιμοποιείς μόνο ως διακοσμητικά ή τους αγόρασες και για άλλο λόγο?
Αυτό που είπε ο Γιάννης, να μην τους πιάνουν είναι σωστό. Οι κρύσταλλοι από μόνοι τους είναι γοητευτικοί, μόλις τους δει κάποιος θέλει να τους αγγίξει, λόγω της απορροφητικότητά τους επιβαρύνονται από τα συνεχή αγγίγματα. Καλό είναι να μην αφήνουμε να τους πειράζουν, δεν είναι παιχνίδια αλλά σύντροφοι, βοηθοί, καθοδηγητές στην όποια πνευματική εργασία θέλουμε να κάνουμε. Πρέπει να τους σεβόμαστε και να τους αγαπάμε. Δεν ξέρω μάλλον ακούγονται λίγο περίεργα αυτά που λέω.
Δεν χρειάζεται να τους χωρίσεις. Σχετικά με αυτό που ανέφερε ο Γιάννης να μην τους βλέπουν, δεν ξέρω ίσως να έχει δίκιο. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ γιατί εκεί που τους έχω ούτως ή άλλως δεν τους βλέπουν.

10/12/2005, 07:31:37
Πυραμίδα σε ευχαριστώ για την απάντηση...

quote:
Τους χρησιμοποιείς μόνο ως διακοσμητικά ή τους αγόρασες και για άλλο λόγο?

Για διακοσμητικό τους έχω αλλά και για να διαχέουν φως στο σπίτι.
Καμμιά φορά όταν είμαι στα κάτω μου αγγίζω ΜΟΝΟ την "παρέα" του πρεβαζιού, τους παίρνω στο χέρι και νομίζω ότι παίρνω δύναμη(αυτούς μπορώ εύκολα να τους μεταφέρω κάπου μακριά από την οθόνη του υπολογιστή και τα μάτια των άλλων...)
Μάλιστα έχω προσέξει και πως μεταβάλλονται τα νερά τους σα να είναι κάτι ζωντανό...

Τον άλλον στο σαλόνι δεν τον αγγίζει κανένας αλλά είναι πολύ δύσκολο να τον μεταφέρω αλλού... Τι πρόβλημα λες να του δημιουργεί η τηλεόραση? Οσο για να μην τον βλέπουν ... νομίζω ότι θα παρεξηγηθεί ο σύντροφος που μου το έκανε δώρο του Αγ.Βαλεντίνου.
Είναι βλέπεις μια πανέμορφη SWAROWSKI κρυστάλλινη καρδιά στο μέγεθος μανταρινιού και στη μέση (εξωτερικά) έχει μια μικρή κόκκινη καρδούλα περίπου 1.5 εκ. Είναι κρίμα να την κρύψω δε νομίζεις?

ΜορφέαςΜέλος
11/12/2005, 03:37:12
Καλησπέρα σας...

Αγαπητή μου Άβαλλον...

quote:
Ετσι είναι... με τη μόνη διαφορά όταν λένε να αφήσουμε την ίωση να κάνει τον κύκλο της εννοούν ότι καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε ΜΟΝΟ αντιπυρετικά και όχι άλλα φάρμακα ή αντιβίωση.

Κι αυτό μια αρχή είναι, αν και ήδη κάποιοι ιατροί δεν προτείνουν κανένα είδος φαρμακευτικής αντιμετώπισης στον πυρετό. Που θα πάει όμως...

quote:
Θα ήθελα να ρωτήσω για τη χρήση των ασπίδων πόση ώρα απαιτείται?
Είναι ανάλογα με την ικανότητα του καθενός στον οραματισμό?
Το ίδιο ισχύει και για την γείωση? Η πρέπει να διαρκέσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα?

Η διάρκεια εξαρτάται ουσιαστικά από αυτόν που το οραματίζεται. Είναι φυσικό στην αρχή που βάζεις μια προστασία να απαιτεί αρκετή ώρα. Όσο καιρό την κάνεις όμως, τόσο πιο εύκολα και πιο γρήγορα γίνεται. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι να είμαστε σίγουροι οτι την έχουμε οραματιστεί και έχουμε σκεφτεί και τις τυχός λεπτομέρειες της.

quote:
Να προσθέσω τέλος ότι αντίθετα με τις γάτες που μας δείχνουν τα σημεία με την αρνητική ενέργεια τα σκυλιά πηγαίνουν και ξαπλώνουν όπου η θετική ενέργεια ρέει ομαλά και άφθονη...
Αν δεν κάνω λάθος ένας ακόμη τρόπος καθαρίσματος του σπιτιού είναι να υπάρχουν φυτά και κατοικίδια σε αυτό μιας και έχουν την δυνατότητα να απορροφούν τις αρνητικές ενέργειες...

Πάρα πολύ σωστά, συμφωνώ και επαυξάνω!

Αγαπημένη μου Ανσίν...

quote:
Μορφέα
Σύμφωνοι για την πεντάκτινη ασπίδα, αλλά γιατί εγώ ξέρω εντελώς διαφορετικά την εξάκτινη ασπίδα ή ασπίδα του εξάκτινου αστέρα;

Γιατί αγαπημένη μου ακόμα και οι ίδιες ασπίδες έχουν διαφορετική εφαρμογή σε διαφορετικά σώματα.
Η εκδοχή σου επικεντρώνεται κυρίως στον τέταρτο ενεργειακό τροχό και έτσι στο επίπεδο της αγάπης και άρα και στο συναισθηματικό σώμα.
Η δικιά μου εκδοχή αναφέρεται στην ένωση της διπολικότητας και άρα στην ουδετερότητα της ενέργειας.

Η δικιά σου εκδοχή βέβαια είναι σαφώς πιο ασφαλής διότι είναι πολωμένη ασπίδα, ενώ αυτή πυ περιέγραψα εγώ είναι άπολη και έτσι ανοιχτή.

Αλλά τελικά κι αν το δεις έτσι, κι αν το δεις κι αλλιώς, τελικά πάντα το συμπέρασμα είναι ίδιο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη.

quote:
Πώς είναι δυνατό να βλάψουν τα σύμβολα του ρέικι; Ο μόνος τρόπος να βλάψουν είναι αν κάποιος τα στείλει εν αγνοία του αποδέκτη και τότε να τον βλάψουν επειδή αυτός μπορεί ξαφνικά να νιώσει τόση πολλή ενέργεια που να μην ξέρει τι να την κάνει και να αναγκαστεί να την εκτονώσει π.χ. με κάποιο θυμικό ξέσπασμα. Αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορούν να βλάψουν τα σύμβολα

ουσιαστικά, ετκός από το cho ku rei που είναι ασφαλές πολωμένο σύμβολο, όλα τα υπόλοιπα σύμβολα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά βούληση διότι είναι πολλαπλασιαστικά ενέργειας... οποιασδήποτε ενέργειας.

quote:
Όπως κάθε εργαλείο, η χρήση του είναι που κάνει τη διαφορά.

Σίγουρα, αλλά υπάρχουν εργαλεία τα οποία θα ήταν τόσο καταστροφικά αν αφηνονταν ελεύθερα, που εξ αρχής πολώνονται θετικά από το αιτιατό ακόμα σώμα για να μην υπάρξει κίνδυνος. Η οποιαδήποτε λάθος προσπάθεια χρήση τους οδηγεί σε άμεση καταστροφή.

Και ξανά Άβαλλον

Όσον αφορά τους Κρυστάλλους, ούτε εγώ είχα ακούσει ποτέ να το να μην τους βλέπει κανείς, αλλά ούτως ή άλλως αν κατάλαβα καλά ο Αριες το ανέφερε αυτό κατά την διάρκεια του καθαρισμού.

Όσον αφορά για τον κρύσταλλο Σβαρόφσκι, δεν έχει καμια μεγάλη αξία ούτως ή άλλως, και πόσο μάλλον αν τον έχουν τρυπήσει και του έχουν βάλει καρδούλες κ.λ.π. δεν έχει καμία ενεργειακή αξία παρά μόνο συναισθηματική και αισθητική.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

11/12/2005, 09:48:12
quote:
Όσον αφορά για τον κρύσταλλο Σβαρόφσκι, δεν έχει καμια μεγάλη αξία ούτως ή άλλως, και πόσο μάλλον αν τον έχουν τρυπήσει και του έχουν βάλει καρδούλες κ.λ.π. δεν έχει καμία ενεργειακή αξία παρά μόνο συναισθηματική και αισθητική.

Σε ευχαριστώ Μορφέα!
Με έβγαλες από τον κόπο να τον ξεκρεμάσω και να τον καθαρίσω...
Θα καθαρίσω λοιπόν μόνο τους άλλους δυο τους ακατέργαστους.
Να'σαι καλά

UnseenΜέλος
12/12/2005, 11:08:06
Καλημέρα σε όλους

Αγαπημένε μου Μορφέα,
Ακόμα και το πολύ φως μπορεί να κάψει. Αυτό θέλω να σου πω για όσα γράφεις για το ρέικι. Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να τα πούμε κι από κοντά.

Με αγάπη,
Unseen

ΜορφέαςΜέλος
13/12/2005, 12:36:06
Καλημέρα σας...

Καλή μου Ανσίν συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες...

Να βρεθούμε με το καλό μετά τις γιορτές ή κατά την διάρκεια των εορτών που θα έχουμε και λίγη ελεύθερη ώρα.
Θα χαρώ πολύ να το κανονίσουμε!

aries0Μέλος
14/12/2005, 10:51:06
Καλημερα σε ολους

Ειδα οτι που εγραψε η Unseen για συναντηση με τον Μορφεα...

Μου ηρθε λοιπον η ιδεα " αν θελετε και βολευει " να κανονησουμε μια συναντηση οσοι τουλαχιστον ειμαστε απο εδω κοντα.. να γνωριστουμε μεταξυ μας .....ΤΙ ΛΕΤΕ ????

Τωρα ... Μορφεα ευχαριστω για την απαντηση σου ...απο την εικονα σου παρακινουμενος εψαξα μεσα απο τον δορυφορο και βρηκα το αγαλμα αυτο.

Η αληθεια ειναι οτι παιδευτηκα πολυ μεχρι να το εντοπισω ...ειναι δυσκολο απο ψηλα να το εντοπισεις...πλησιασα αρκετα αλλα απο την σκια του καταλαβα οτι ειναι τεραστιο...

Avallon γεια σου...

Οσο αφορα τους λιθους ...ειναι κατι που χρειαζεται " παντα κατ΄εμενα "
μια ιδιαιτερη προσοχη στον χειρισμο τους...

Οταν εχεις εναν λιθο ..μονο και μονο για διακοσμητικο ....τοτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα...

Αν ομως θελεις να χρησιμοποιησεις τις ιδοτητες τους τοτε ειναι αναγκαιο να γινει με " αποκρυφιστικο τροπο "

Και εξηγω...και ο καθαρισμος αλλα και μετα πρεπει να ειναι μακρυα απο βλεματα και χερια ξενων....

Ειδικα αν ειναι ενας λιθος που τον εχουμε προορισει για μας τοτε ειναι απαγορευτικο για ολους ...ακομα και τους οικιου μας...

Αν ειναι ενας λιθος που θα χησιμοποιηθει σαν γενικο ...του χωρου ...του σπιτιου τοτε μπορει να το βλεπουν και αλλοι ...αλλα παντα του οικιου χωρου και οχι ξενοι...

Ουτε βεβαια να τον επιδεικνυουμε σε αλλα ατομα...

Κατι αλλο ...ΕΝΑΣ λιθος οταν φορτιστει μπορει να " εκπεμπει" την ιδιοτητα του ακομη σε αποσταση 50 μετρων...

Κατι λοιπον που σημαινει οτι εχοντας τον στο σπιτι καλυπτει ολο τον χωρο..

Αν τωρα χρησιμοποισουμε για μας ...επανω μας καλυτερα ειναι να ακουμπανε στο δερμα ...αν δεν γινεται αυτο ...τοτε καπου σε οποιο σημειο μας βολευει.

Τα Swarovski (ετσι γραφεται) ειναι μολυβδουχοι κρυσταλλοι περιπου 24 - 26 % και ειναι τεχνικοι...

Δεν εχουν καμμια ιδιοτητα !!!!! απλα ειναι ομορφοι ....( εχω δουλεψει τα Swarovski μια πενταετια ...εφιαχνα κοσμηματα )

λοιπον ....χαρηκα και παλι ...που σας ειδα ....

Sunrise zero

ΜορφέαςΜέλος
15/12/2005, 01:17:12
Καλησπέρα σας

Φίλε Αριες

quote:
Μου ηρθε λοιπον η ιδεα " αν θελετε και βολευει " να κανονησουμε μια συναντηση οσοι τουλαχιστον ειμαστε απο εδω κοντα.. να γνωριστουμε μεταξυ μας .....ΤΙ ΛΕΤΕ ????

Πολύ καλή η ιδέα σου, απλά να είμαστε αυτή η παρέα εδώ, για να πούμε και κάτι, να μην χάσουμε όλη την ώρα γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον...

Χαίρομαι που βρήκες την εικόνα, είναι πραγματικά εντυπωσιακή...

Λοιπόν σήμερα είχα μια πολύ ωραία εμπειρία...

Πήγαινα κάπου με μία φίλη μου και όπως πάρκαρε λόγω του ότι ήταν μικρή η θέση, ακούμπησε στο πίσω αμάξι το οποίο αμέσως χτύπησε συναγερμό. Οπότε λοιπόν έξαλλη βγαίνει επιτόπου μία νεαρή κοπέλα και αρχίζει να φωνάζει και να ουρλιάζει με εντυπωσιακό τρόπο. Εμείς είμαστε και οι δύο ταραγμένοι ακούγωντας την να φωνάζει καθαυτόν τον τρόπο και η φίλοι μου αυτό που κατόρθωσε να πει μέσα στην αμηχανία της ήταν "συγνώμη για το χτύπημα... αν έπαθε οτιδήποτε θα σου κάνω δήλωση"
Λες λοιπόν και της είπε καλά να πάθεις εκείνη άρχισε να φωνάζει ακόμα περισσότερο και να χτυπάει μία το αμάξι της μία το δικό μας και να φωνάζει στην φίλη μου.
Αφού λοιπόν κατάλαβα οτι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα αποφάσισα να της στείλω πολύ φως για να ηρεμήσει. Στέλνοντάς της λοιπόν αυτό το φως, σταμάτησε να φωνάζει και ξαφνικά απευθύνθηκε σε μένα και άρχισε να με βρίζει με τους πιο χυδαίους τρόπους. Εκεί λοιπόν συνειδητοποίησα οτι είναι κάτω από την επιρροή μιας πολύ αρνητικής ενέργειας και αποφάσισα να της στείλω υπερβολική ποσότητα φωτός και με το χέρι μου της έκανα και johrei διακριτικά.
Ενώ φώναζε λοιπόν επί μισή ώρα και είχε βγει όλη η γειτονιά έξω να δει τι είχε συμβεί, μετά από δύο λεπτά που της έστελνα αυτήν την τεράστια ποσότητα φωτός, ξέσπασε σε κλάματα. Ακούμπησε στο καπό και άρχισε να κλαίει με οδύνες και να μου ζητάει συγνώμη... Βέβαια ανησύχησα μήπως είχε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και πάθει κάποια κρίση οπότε την οδήγησα μέχρι το σπίτι της που ήταν εκεί δίπλα και μπήκε μέσα κλαίγοντας...

Ενθουσιάστηκα πολύ από την αμεσότητα της επίδρασης του φωτός...

15/12/2005, 09:39:43
Καλημέρα, καταπληκτικό Μορφέα με ευχαρίστησε πολύ το περιστατικό που ανέφερες. Είναι κρίμα να βλέπεις ανθρώπους σε τέτοια κατάσταση, είναι όμως θαυμάσιο και να βλέπεις πως ενεργεί η αγάπη και το φως πάνω τους.
Φαντάσου πόσο δυστυχισμένη θα είναι αυτή η κοπέλα.

Όντως η ιδέα του Γιάννη είναι εξαιρετική, ελπίζω να βρούμε κάποιο κοινό χρόνο ελεύθερο.

UnseenΜέλος
15/12/2005, 09:46:32
Καλημέρα πολύ καλημέρα

Νομίζω πως οι τελευταίες μέρες έχουν μια μικρή δόση τρέλλας και πανικού. Ξεκινώντας από την Τρίτη και μέχρι χθες τουλάχιστον έτυχε να παρατηρήσω ή να εμπλακώ σε διάφορες καταστάσεις σαν το περιστατικό που περιγράφεις Μορφέα...

Και για περιστατικά σαν το δικό σου που αφορούν δικούς μας ανθρώπους σπεύδω κι εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά είμαι πλέον εξαιρετικά διστακτική να αναμιχθώ (έστω και στέλνοντας φως) σε ο,τιδήποτε άλλο "τρελλό" βλέπω γύρω. Και μόνο θλίβομαι που διαπιστώνω ξανά και ξανά ότι ο κόσμος που ζούμε γλιστρά όλο και βαθύτερα στον πόνο, τη δυστυχία και την παράνοια...

Ο κόσμος που έχω στο νου μου, ο οποίος πιστεύω και πάντα θα πιστεύω ότι είναι 100% εφικτός, ένας κόσμος φυσικός, αρμονικός και πλήρης αγάπης, μοιάζει με ουτοπία όταν τον συγκρίνεις με αυτό που υπάρχει γύρω. Πώς μου ζητάς Μορφέα μου να πιστέψω ότι αυτή η εκτροχιασμένη ανθρώπινη συμπεριφορά είναι θείο θέλημα καλέ μου; Μου είναι αδύνατον, ειλικρινά.

Μέσα σε αυτό που ζούμε το μόνο που μπορώ να δω είναι ότι ο ήλιος ανατέλλει και θα ανατέλλει κάθε μέρα για μένα και για όλους τους άλλους, είτε το αξίζουμε με τις πράξεις μας είτε όχι, ότι τα άστρα θα φωτίζουν το δρόμο όλων μας, ότι το νερό θα μας ξεδιψά και ο αέρας θα μας χαρίζει την πνοή και μέσα σε αυτά μπορώ να δω και να αναγνωρίσω το πρόσωπο του Θεού... και να προσπαθήσω, ειλικρινά να προσπαθήσω να αναπαράγω στη ζωή μου αυτόν τον τρόπο της φύσης, του άκτιστου που λέγαμε αλλού...

Σχετικά με τη συνάντηση, βεβαίως, είμαι θετική να συναντηθούμε όσοι από εδώ μπορούμε αλλά εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να είμαστε πολλοί γιατί τότε η συνάντηση δεν θα έχει νόημα.

Γιάννη, ευελπιστώ ότι δεν θα φάμε τα μουστάκια μας, σου έχω πει ήδη κατ' ιδίαν ότι διαφωνούμε ριζικά σε πολλά σημεία, θα ήταν όμως ενδιαφέρον να τα πούμε από κοντά.

Με αγάπη,
Unseen

UnseenΜέλος
15/12/2005, 09:50:16
Βρε ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΦΑΙΡΑ πού είσαι παιδί μου;

Unseen

aries0Μέλος
15/12/2005, 10:25:42

_____________________________________________________________________-
Γιάννη, ευελπιστώ ότι δεν θα φάμε τα μουστάκια μας, σου έχω πει ήδη κατ' ιδίαν ότι διαφωνούμε ριζικά σε πολλά σημεία, θα ήταν όμως ενδιαφέρον να τα πούμε από κοντά.

Unseen γεια σου !!! γεια και σε ολους....!!!

Αληθεια που ειναι η Καλλιοπη ???? θα στειλω τωρα κιολας ενα mail...

Γιατι κοπελα μου να φαμε τα μουστακια μας ??? Ετσι και αλλοιως και εγω το ξυριζω ...και εσυ δεν εχεις...οποτε απο εκει γλυτωσαμε....

Ελα πες που διαφωνεις ???? τη αλλη γνωμη - γνωση εχεις...αλλα θελω να μου την εξηγησεις...σε παρακαλω...

Που διαφωνουμε ????

λοιπον θα περιμενω νεα σου....

Αυτα ..τωρα παω να στειλω μηνυμα καλυτερα στο κινητο παρα mail..

Sunrise zero

galazia_sfairaΜέλος
15/12/2005, 10:35:20
EΔΩ ΕΔΩ!!!!!!!!!
την αγαπη μου, την καλημερα μου
δεν την άντεξα βρε καλη μου την Αθηνα,μαζευα μαζευα εντω πεταξύ ολο καλουδια ψυχικά, και στο τέλος....τεζα η δικια σου.Ενα άσχημο "κρυωμα "με ταλαιπωρησε μεν αλλά μου "έμαθε ..."

Πυραμίδα μου ευχαριστω καλη μου για το ότι μου εντόπισες τον σταυρο στην ασπιδα της πυραμίδας,εχεις δίκιο.

Γιάννη....

Μορφέααααααααααααααα

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

galazia_sfairaΜέλος
15/12/2005, 10:43:03
Eδω γερή δυνατή εισπραττοντας την αγάπη σας,τι αλλο να θελω καλε.Ειμαι ενας ευτυχισμενος άνθρωπος!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
15/12/2005, 11:14:12
Γιάννη,
Θα τα πούμε από κοντά.

Γαλάζια σφαίρα, Καλλιόπη μου καλή,
Με ανησύχησες! Άσε που άμα δεν δω μήνυμά σου δεν μπορώ καθόλου!

Πυραμίδα,
Πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω.

Μορφέααααααααααααα
(δεν θέλω κάτι, κάνω συμπαράσταση στην Καλλιόπη!)

Με πολλή αγάπη,
Unseen

ΜορφέαςΜέλος
15/12/2005, 15:36:59
να μαιιιιιιιιι!!!

άκουσα τις φωνές, είδα φως και μπήκα... χαίρομαι που είστε όλοι καλά...

Αχ βρε Ανσίν... αχ αχ αχ... θα τα πούμε από κοντά καλύτερα

Λοιπόν... όσο για την συνάντηση προτείνω ο καθένας να προτείνει τις ημερομηνίες που θα έχει χρόνο στην διάθεσή του για να το κανονίσουμε εγκαίρως.

Εγώ λοιπόν έχω χρόνο κατά την διάρκεια όλων των εορτών και μπορώ οποιαδήποτε ημερομηνία αρκεί να μην είναι παραμονή, ανήμερα και μία μέρα μετά από Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Περιμένω τις δικές σας προτάσεις για να το κανονίσουμε...

Λυπάμαι μόνο που η Γαλάζια Σφαίρα δεν θα είναι μαζί μας.

Αχ βρε γαλάζια σφαίρα... τι μας κάνεις...

15/12/2005, 23:55:46
Εδώ είμαι και εγώ. Περιμένω ημερομηνίες...