- ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Το απόσπασμα θα στο έδινα αλλά από τη στιγμή που το θεωρείς ψεύτικο τι να το κάνεις;
και εγω εχω αποδηξεις οτι εγραψε τον εξολοθρευτη αλλα αφου δεν με πιστευεις δεν στις δινω
quote:
Είπα εγώ ότι ο Θεόφραστος έγραψε βιβλίο με τίτλο "Ηθικά"; Εργα ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ έγραψε. Τώρα αν σε αυτά έγραψε για τον Αλέξανδρο δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έγραψε κάτι για τον Αλέξανδρο.
ειπες οτι στα εργα του περι ηθικης εγραψε για τις σεξουαλικες προτημισεις του αλεκου
τωρα μας λες δεν ξερω
quote:
Η διαφωνία σου τώρα που είναι; Αμφιβάλεις ότι ο Θεόφραστος έγραψε για ιστιορία; Αμφιβάλεις ότι έγραψε για τον Αλέξανδρο; Θεωρείς ψεύτη τον Αθήναιο;
απο οσο ξερω δεν εγραψε για ιστορια
αμφιβαλω,αν εφερνες το αποσπασμα τοτε θα μιλαγαμε σε αλλη βαση
εξαλου απο την πρωτη μου απαντηση ειπα οτι δεν με νοιαζε ιαν ηταν η οχι αλλα οτι λενε το λενε χωρις αποδηξεις
ο αθηναιος δεν ειναι ψευτης για αλλη μια φορα το εργο του εχει να κανει με μια φανταστικη συζητηση σε ενα φανταστικο συμποσιο
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
απο οσο ξερω δεν εγραψε για ιστορια
Και ο Πλούταρχος ψευτης (27 φορές μάλιστα), και ο Αθήναιος, και εγώ κανένας άλλος;
quote:
ο αθηναιος δεν ειναι ψευτης για αλλη μια φορα το εργο του εχει να κανει με μια φανταστικη συζητηση σε ενα φανταστικο συμποσιο
Και ο Πλάτωνας στος Νόμους έγραψε μια φανταστική συζήτηση μεταξύ φανταστικών προσώπων, στα σκουπήδια και οι Νόμοι. Ο Αθηναιος ανέφερε ένα ψεύτικο απόσπασμα αλλά δεν είναι ψεύτης.
Επειδή όμως όλα τα νικάει ο άνθρωπος εκτώς από την παράνοια παύω να διαφώνω μαζί σου. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα λέει ο λαός. Πετάς στα σκουπήδια τους δειπνοσοφιστές, δικαίωμα σου, δημοκρατία έχουμε. Δεν θα σπάσω άλλο το κεφάλι μου για να σε πείσω για τα αυτονόητα.
Για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά να ψάξει θα καταθέσω ότι σχετικό λέει ο Αθήναιος.
Κατ'αρχας το έργο "Δειπνοσοφιστές" είναι ένας θυσαυρός για την αρχαιολογία, ένας ποταμός πληροφοριών για την αρχαιότητα. Το θέμα είναι ένα φανταστικό συμπόσιο στο οποίο συζητάνε για διάφορα θέματα όπως το φαγητό, η λογοτεχνία, το σεξ αναφέροντας πάνω από 700 συγγραφείς και 2500 έργα.
Για τη σεξουαλικότητα του Αλέξανδρου λέει τα εξίς:
Και ο Ιερόνυμος λέει στις επιστολές του ότι ο Θεόφραστες έλεγε πως ο Αλέξανδρος δεν ήταν τόσο άντρας των γυναικών. Έτσι όταν η Ολυμπιαδα του έστειλε την Καλιξένη, μια πανέμορφη θεσσαλή εταίρα, γισ ερωμένη (όλα αυτά με τη συγκατάθεση του Φιλίπου γιατί ανησυχούσαν ότι ήταν ανίκανος για αυτό) ήταν συνεχώς αναγκασμένη να του λέει η ίδια να κάνει τα καθήκοντα του με αυτήν (την εταίρα). (βιβλίο 10)
Ο βασιλιάς Αλέξανδρος ήταν τρελά αφοσιωμένος στα αγόρια. Ο Δικαίαρχος στο έργο "Πάνω στη θυσία στο Ίλιον" λέει πως ήταν τόσο ερωτευμένος με τον ευνούχο Βαγόα που, σε κοινή θέα από όλο το θέατρο, έσκιψε από πάνω του,τον χάιδεψε τρυφερά και όταν το ακροατήριο άρχισε να χειροκροτεί και να φωνάζει αυτός προθυμότατα ξαναέκιψε πάνω από τον Βαγόα και τον φίλησε.
I am no human now
because I choose to know..
quote:
Και ο Πλάτωνας στος Νόμους έγραψε μια φανταστική συζήτηση μεταξύ φανταστικών προσώπων, στα σκουπήδια και οι Νόμοι. Ο Αθηναιος ανέφερε ένα ψεύτικο απόσπασμα αλλά δεν είναι ψεύτης.
ποιος ειπε να παει στα σκουπιδια το εργο του αθηναιου
ειπα απο την αρχη και το ξαναλεω το εργο του ειναι ενα φανταστικο συμποσιο με φανταστικους καλεσμενουςκατι αναλογο με τα εργα που βλεπουμε εκτος και αν πιστευεις οτι στον τιτανικο εχουν γινει ολες οι ιστοριες που εχουν γυριστει κατα καιρους
quote:
Επειδή όμως όλα τα νικάει ο άνθρωπος εκτώς από την παράνοια παύω να διαφώνω μαζί σου. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα λέει ο λαός. Πετάς στα σκουπήδια τους δειπνοσοφιστές, δικαίωμα σου, δημοκρατία έχουμε. Δεν θα σπάσω άλλο το κεφάλι μου για να σε πείσω για τα αυτονόητα.
παρανοικος γιατι λεω οτι το εργο του ηταν ενα φανταστικο συμποσιο
που ηταν
και που λεω οτι πρεπει να βρουμε στοιχεια απο ατομα που εγραψαν την εποχη του αλεκου
οκ ενας
quote:
Κατ'αρχας το έργο "Δειπνοσοφιστές" είναι ένας θυσαυρός για την αρχαιολογία, ένας ποταμός πληροφοριών για την αρχαιότητα. Το θέμα είναι ένα φανταστικό συμπόσιο στο οποίο συζητάνε για διάφορα θέματα όπως το φαγητό, η λογοτεχνία, το σεξ αναφέροντας πάνω από 700 συγγραφείς και 2500 έργα.
καλα δεν το πιστευω ηταν φανταστικο συμποσιο;;;
απιστευτο
εισαι παρανοικος που πετας στα σκουπιδια το εργο του αθηναιου
quote:
Και ο Ιερόνυμος λέει στις επιστολές του ότι ο Θεόφραστες έλεγε πως ο Αλέξανδρος
μαλιστα και ο α λεει οτι ο β εγραψε πως ο γ ειχε πει για τον αλεκο
ε ενταξει τωρα φανηκε ολη η αληθεια ετσι ειναι τα πραγματα
μια ερωτηση γιατι δεν γραφεις ολη την συζητηση γυρω απο αυτο το κοματι
δηλαδη πως ξεκινα η συζητηση και που καταλιγει
γιατι λογικα εγινε μια συζητηση και αυτο ηταν μια αναφορα
τι ειπαν οι αλλοι που το ακουσαν;
αντε επιτελους αρχιζουμε να βλεπουμε στοιχεια
αν ειχαν δωθει απο την αρχη δεν θα ειχαμε γραψει 3 σελιδες με τις αποψεις μας αλλα θα καθομασταν και θα επεξεργαζομασταν τα στοιχεια
Επί της ουσίας τα αποσπάσματα είναι μέρη μεγάλων μονολόγων. Το πρώτο απόσπασμα είναι μέρος μιας αναφοράς στον Αλέξανδρο και το Φίλιππο ενώ το δεύτερο είναι μέρος μιας μεγάλης αναφοράς στην ομοφυλοφιλία και την παιδεραστία.
I am no human now
επανερχομαι
γνωρισα απο πολυ κοντα τους απογονους των "κατακτημενων" λαων και τον λατρευουν - οποτε το "σφαγεας" παρακαλω κοψτε το πριν επισκεφθειτε την Ασια για να καταλαβετε
πριν μιλησετε για τα σεξουαλικα ηθη των αρχαιων Ελληνων θα επρεπε να τα κατανοησετε - οπως και την θρησκευτικη τους αντιληψη, γιατι τα ταμπου τα επιβαλλει η θρησκεια συνηθως
οσον αφορα τα της κρεβατοκαμαρας των αλλων τεκταινομενα εμπιπτουν στις ενασχολησεις των ατομων που ονομαζουμε χαϊδευτικα "κατινες" ![]()
μετα τον Αλεξανδρο ηρθε η σειρα του βιρτσουαλ ηρωα μου, του μπομπ σφουγγαρακη - τον αποκαλουν ομοφυλλοφιλο!!!... ![]()

quote:
E μην το διαβάζεις αν δεν σου αρέσει, διάβασε τα βιβλία του Γεωργιάδη και άσε με εμένα να διαβάζω ψεύτες. Πάντως παρανοϊκό σε λέω γιατί ακόμα και με τα όσα εγκωμιαστικά λέει ο Πλούταρχος για το ιστορικό έργο του Θεόφραστου επιμένεις ότι δεν έγραψε για ιστορία! Δεν βλέπω λόγο να συνεχίσουμε το ίδιο βιολί, καταντάει κουραστικό. Κατέθεσα τα στοιχεία μου, είπες τις ενστάσεις σου, τέλος.
ποιος ειναι ο γεωργιαδης;;
για να τελιωνουμε ο θεοφραστος εγραψε για
Το έργο του Θεόφραστου ήταν ιδαίτερα πλούσιο καθώς εκτιμάται πως έγραψε συνολικά περίπου 240 έργα τα οποία πραγματεύονται ένα πλήθος θεμάτων γύρω από την ηθική, τη λογική, τη ρητορική, την ιστορία των επιστημών ή την μεταφυσική και κυρίως τη βοτανική και τη ζωολογία.
quote:
Επί της ουσίας τα αποσπάσματα είναι μέρη μεγάλων μονολόγων. Το πρώτο απόσπασμα είναι μέρος μιας αναφοράς στον Αλέξανδρο και το Φίλιππο ενώ το δεύτερο είναι μέρος μιας μεγάλης αναφοράς στην ομοφυλοφιλία και την παιδεραστία.
δεν βλεπω τον λογο να μην τα δωσεις ετσι θα δουμε τι ακριβως λενε και που καταλιγουν
quote:
μετα τον Αλεξανδρο ηρθε η σειρα του βιρτσουαλ ηρωα μου, του μπομπ σφουγγαρακη - τον αποκαλουν ομοφυλλοφιλο!!!...
το ειχα πει και στην αρχη οποιος εχει γραφτει στην ιστορια <<ειναι>> ομο.
τωρα επιασαν και τους βιρτσουαλ
τα ιδια εχουν πει και για τον μπακς μπανυ
(και εγω πολυ τον παω τον μπομ σφουγκαρακη τεραγονοπαντελονιξ)
quote:gigenis
το ειχα πει και στην αρχη οποιος εχει γραφτει στην ιστορια <<ειναι>> ομο
τα ιδια εχουν πει και για τον μπακς μπανυ
(και εγω πολυ τον παω τον μπομ σφουγκαρακη τεραγονοπαντελονιξ)
εχεις δικιο φιλτατε.
και εκτος απο τον μπαγκς μπανυ παραλιγο να βαλουν καποτε φυλακη τον ντοναλντ ντακ για επιδειξια επειδη δεν φορουσε παντελονι (γεγονος!)
οπότε ελεγα οτι ο μπομπ θα τη γλυτωνε αφου φοραει παντελονι και οχι το βρακι του πανω απ το καλτσον του (οπως συνηθιζεται στους σουπερ ηρωες
)
κι επι τη ευκαιρια ας δωσω μια σημαντικη πληροφορια σ αυτους που ενδιαφερονται για τα της κρεβατοκαμαρας των άλλων: φημες φερουν τον Κολοκοτρωνη (που κυκλοφορουσε παντα με γυναικες κλεφτες γυρω του) να εχει στριμωξει μεθυσμενος ενα γιουσουφακι στην τροπολιτσά
![]()
λετε ναταν αμφι? ![]()
ή εντος εκτος και επι τα αυτα? ![]()

quote:
κι επι τη ευκαιρια ας δωσω μια σημαντικη πληροφορια σ αυτους που ενδιαφερονται για τα της κρεβατοκαμαρας των άλλων: φημες φερουν τον Κολοκοτρωνη (που κυκλοφορουσε παντα με γυναικες κλεφτες γυρω του) να εχει στριμωξει μεθυσμενος ενα γιουσουφακι στην τροπολιτσά
λετε ναταν αμφι?ή εντος εκτος και επι τα αυτα?
απο το ονομα και μονο καταλαβενεις τι ηταν
quote:quote:
λετε ναταν αμφι?ή εντος εκτος και επι τα αυτα?
απο το ονομα και μονο καταλαβενεις τι ητανΚανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
"Ο θεόφραστος ήταν ο μεγαλύτερος λάτρης της ιστορίας."27 φορές επικαλείται τον Θεόφραστο ο Πλούταρχος στις βιογραφίες του, αναφέρει μάλιστα και ένα ιστορικο βιβλίο του που δεν έχει διασωθεί.
quote:
Στην πορεία μου στα forum έχω καταρήψει αρκετές φορές τα επιχειρήματα κάποιων συζητητών μου. Η συνηθισμένη αντίδραση ήταν να το ρίχνουν στην πλάκα αντί να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος.
http://digicoll.library.wisc.edu/Literature/subcollections/DeipnoSubAbout.shtml
I am no human now
μια αναφορα για το ποιος ηταν ο αθηναιος λεει
και;;
I am no human now
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ, ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ [ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑ ΑΛΛΑ ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ] ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΙΝΔΑΛΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ , ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ .
ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ''ΚΟΛΛΗΣΕΙ'' ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΙΝΔΑΛΜΑ , ΚΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Η ΑΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ [ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ] ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΗΡΩΑ
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ , ΟΙ ''ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ'' ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΜΕΝΟ [ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ] ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΗΡΩΑ , ΚΙ ΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ [ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΘΟΥΝ - ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ-]
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ,
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΣ;
ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ .... ΑΛΛΑΧ, ΕΝΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΓΙΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Η ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ .... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΥΘΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΛΑΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Η ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ [ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ]
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΧ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ , ΙΣΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΝΑ ... ΞΑΝΑΦΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ... ΕΝΩΣΕΙ , ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΤΙΣ...ΙΝΔΙΕΣ [ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΠΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ]. ΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ... ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ..ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ