ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

NASAROYTAKI30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/02/2011, 23:57:51
Λέω ΑΝ ΜΑΛΩΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ... Άντε τώρα....

Ο χρόνος είναι αισθητός όπως αισθητά είναι και άλλα ανύπαρκτα πράγματα για εμάς. Το επιχείρημα ότι αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο(με τι αισθητήριο;) άρα υπάρχει το θεωρώ ευτελές, καθώς αυτό που αντολαμβανόμαστε δεν είναι ο χρόνος, κατα τη γνώμη μου, (και με τι αισθητήριο άλλωστε;) αλλά μεταβολές που αφορούν τον φωτισμό, τον καιρό, την σωματική-διανοητική κούραση, έτσι αντιλαμβανόμαστε τον "χρόνο".

NASAROYTAKIΜέλος
06/02/2011, 23:58:17
εγω λεω τον πονο μου και εσεις κοροιδευετε!!!! δεν ξαναλεω τιποτα αλλη φορα.ΤΕΡΜΑ!!!!

NASAROYTAKIΜέλος
06/02/2011, 23:59:28
quote:

Λέω ΑΝ ΜΑΛΩΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ... Άντε τώρα....

και εγω λεω οτι ισως το κανεις σε οποιους δεν συμπαθεις.... αντε τωρα...

07/02/2011, 00:00:04
quote:
τραβωντας το απο τα μαλλια ισως να μπορουμε να παμε ενα
ταξιδακι καποτε πισω.Λεω,ισως..
Μπροστα ειναι παντελως αδυνατον,λογω της μη προβλεψιμοτητας
των κβαντοσωματιδιων.

Άρα -και πάλι- δε μιλάμε για χρόνο, αλλά για χώρο, και καταλήγουμε πάλι ότι ο "χρόνος" είναι ανύπαρκτος.
Άρα ο "χρόνος" είναι και αυτός "χώρος" και όχι "χρόνος"
NASAROYTAKIΜέλος
07/02/2011, 00:00:34
quote:

Ο χρόνος είναι αισθητός όπως αισθητά είναι και άλλα ανύπαρκτα πράγματα για εμάς. Το επιχείρημα ότι αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο(με τι αισθητήριο;) άρα υπάρχει το θεωρώ ευτελές, καθώς αυτό που αντολαμβανόμαστε δεν είναι ο χρόνος, κατα τη γνώμη μου, (και με τι αισθητήριο άλλωστε;) αλλά μεταβολές που αφορούν τον φωτισμό, τον καιρό, την σωματική-διανοητική κούραση, έτσι αντιλαμβανόμαστε τον "χρόνο".

ο χρονος γινεται αντιλιπτος συνηθως/παντα απο την κινηση.

NASAROYTAKIΜέλος
07/02/2011, 00:01:41
quote:

Άρα -και πάλι- δε μιλάμε για χρόνο, αλλά για χώρο, και καταλήγουμε πάλι ότι ο "χρόνος" είναι ανύπαρκτος.
Άρα ο "χρόνος" είναι και αυτός "χώρος" και όχι "χρόνος"

αναδιπλωση του χωρου σου λεει τιποτε;;;

07/02/2011, 00:02:21
quote:
δεν ειπα οτι μαλωνετε ποιος ξερει τι. απλως οτι σημερα εκνευρισες πολλους + εμενα, δεν ξερω ισως το κανεις σε οποιους δεν συμπαθεις...
Το κάνω σε όλους ανεξαιρέτος. Θυμήσου ότι είμαι κατα του ρατσισμού
Θέλω να πω, δε με πειράζει και αν έχεις τρίχες στο στήθος. Είναι Οκ απο μένα δε θα σε κρίνω για αυτό.
07/02/2011, 00:03:53
Νασα

Γιατι θυμωνεις με τον γιατρο?

Δεν ειναι κακο παιδι.
Το εχει δηλωσει αλλωστε οτι,του αρεσει να πειραζει
και να αντιμετωπιζει με καποιοες δοσεις εξυπνου
ειρωνικου χιουμορ,φιλους συνδικτυους.
Δεν νομιζω να θυμωνει κανεις μαζι του.

Να σου πω τι του ειπα καποτε.

Τον παρομοιωσα με ενα φορτηγο που κουβαλαει τρυπες
και εγω ενα σαραβαλακιν που ακολουθει.Αυτος καθε λιγο
σταματα τραβαει το ανατρεπομενο και ριχνει τρυπες για
να πεσω μεσα.Εγω κανω ελιγμους και τις αποφευγω.
Καποια στιγμη,θα την κανω την γκαφα μου,σε καποιο θεμα
και θα πεσω.Μπορει και οχι.
Η διαδρομη,που λεει κι ο τρελαντωνης εχει πλακα!!!

Και να ξερεις οτι και ειναι κυριος και φιλοτιμος.
Τουλαχιστον ηλεκτρονικα,που τον γνωριζω.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

NASAROYTAKIΜέλος
07/02/2011, 00:04:26
quote:

Θέλω να πω, δε με πειράζει και αν έχεις τρίχες στο στήθος. Είναι Οκ απο μένα δε θα σε κρίνω για αυτό.

σου ειπα δεν ειμαι ΠΙΘΗΚΟΣ!!!
και εμενα μου φανηκε οτι το κανεις σε οποιους δεν συμπαθεις...αλλα αφου εσυ το λες...

UHURUΜέλος
07/02/2011, 00:06:05
Άντε να πω και γω κάτι

Ξέρουμε ότι κάθε κίνηση στον χώρο συνοδεύεται από εκείνο το οποίο αποκαλούμε κίνηση στον χρόνο.Και σε όλες τις περιπτώσεις είτε μιλάμε για κίνηση η απουσία κίνησης, έχουμε κατα νου μια ιδέα εκείνου που ήταν πριν, αυτό που είναι τώρα και εκείνο που θα ακολουθήσει μετά! Με άλλα λόγια έχουμε κατά νου την ιδέα του χρόνου.

Η ιδέα της κίνησης κάθε είδους, καθώς και η ιδέα της απουσίας κίνησης, είναι αξεδιάλυτα δεμένες με τον χρόνο.

ο χρόνος είναι η τέταρτη διάσταση του χώρου. Και πιστεύω πως ο χρόνος και ο χώρος είναι υποκειμενικές μορφές της αντιλιπτικότητάς μας!

Ο χρόνος ειναι το πιο φοβερό και δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

no religion superior of truth