- ΞΩΤΙΚΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
thothΙδρυτικό Μέλος
Το να πλησιάσεις ένα ξωτικό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Διαβάστε μέσα από τα άρθρα του Esoterica κάποιες συμβουλές που μας έδωσε ένας φίλος μας."ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Πώς να πλησιάσετε ένα "Στοιχειό"
http://www.esoterica.gr/articles/occult/astoixeio/astoixeio.htm

GlorfindelΜέλος
thoth ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Η ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ site!
ΛΙΛΙΘ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ!
ΛΙΛΙΘ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
αγαπητε Glorfindel
δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες γιατί όταν είχα πάει σε αυτά τα νησάκια -γιά ένα summer camp- είχα αναλάβει τη ζωγραφική αποτύπωση των νησιών. μετά που έφυγα, μάλλον ξεχάστηκα με άλλες ασχολίες και δεν προσπάθησα να ζητήσω αντίγραφα. έχω όμως πολλά σκίτσα -ασπρόμαυρα- που έκανα στα νησιά που αν μη τι άλλο δείχνουν την ατμόσφαιρα, που είναι πολύ μεταφυσική. αν θές μπορώ να σου στείλω στο email σου -στο forum δυσκολεύομαι να καταλάβω τη διαδικασία αποστολής εικόνας. αν θες, μπορείς να τις στείλεις εσύ μετά στο forum.
δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες γιατί όταν είχα πάει σε αυτά τα νησάκια -γιά ένα summer camp- είχα αναλάβει τη ζωγραφική αποτύπωση των νησιών. μετά που έφυγα, μάλλον ξεχάστηκα με άλλες ασχολίες και δεν προσπάθησα να ζητήσω αντίγραφα. έχω όμως πολλά σκίτσα -ασπρόμαυρα- που έκανα στα νησιά που αν μη τι άλλο δείχνουν την ατμόσφαιρα, που είναι πολύ μεταφυσική. αν θές μπορώ να σου στείλω στο email σου -στο forum δυσκολεύομαι να καταλάβω τη διαδικασία αποστολής εικόνας. αν θες, μπορείς να τις στείλεις εσύ μετά στο forum.
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
έπίσης το νησάκι που είχαμε τη βάση μας σαν ομάδα και είναι το μεγαλύτερο του συμπλέγματος λέγεται Claire Island, απέναντι στο λιμάνι Westport, οπότε με αυτό το keyword μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες στο internet -ίσως και από τη μελέτη μας, αν τη δημοσιεύσανε στο internet.
http://westport.mayo-ireland.ie/MOS2.htm
επίσης κάτι άλλο που έχω να συμφωνήσω και εγώ είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη που νιώθεις περισσότερο την παρουσία τέτοιων πλασμάτων. λέγεται ότι τα ξωτικά αγαπούν τα νερά και το πράσινο.
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
Edited by - λίλιθ on 26/02/2003 14:35:05
indigo_boyΜέλος
quote:
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ!
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΑ ΞΩΤΙΚΑ....ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ.ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΜΑ!
ΦΙΛΙΚΑ
Υ.Γ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ..... ![]()
...[Εκείνος που μπόρεσε να ανοίξει τα μάτια του στη Ζωή, την αντιλαμβάνεται παντού.]....
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 03/03/2003 12:08:43
Never-bΝέο Μέλος
Χαιρετώ την παρέα και συγχαίρω την επιλογή του θέματος.
Προσωπικά είχα κάποιες εμπειρίες με φυσικά στοιχεία αλλά όχι τόσο οπτικά όσο εγκεφαλικά.σε κανα δυό φίλους μου που ανέφερα τα γεγονότα με ονομάσαν αλαφροίσκιωτο ελπίζω να μην παραξηγηθώ και από τους διαδικτυακούς φίλους μας.
Η πρώτη και πιο σημαντική ήταν πριν δύο καλοκαίρια όπου είχα πάει σε ένα κάμπινγκ με δύο φίλους μου. Το βράδυ και ενώ οι άλλοι κοιμόντουσαν εγώ σηκώθηκα για να ικανοποιήσω τις βιολογικές μου ανάγκες. Βγαίνοντας από την σκηνή παρατήρησα κίνηση μέσα στο δάσος που εκτεινόταν πίσω μας. Τρομοκρατήθηκα οφείλω να ομολογήσω γιατί διαπίστωσα πως κανένας από τους φίλους μου δεν ήταν εκτός σκηνής.Παρόλαυτά κινήθηκα προς το μέρος όπου είχα παρατηρήση την κίνηση χωρίς όμως να πλησιάσω πολύ. Τότε παρατήρησα κάτι γύρω στο ένα με ενάμησι μέτρο να στέκεται ακίνητο. Δεν μπρούσα να διακρίνω χαρακτηριστικά. Ψιλοθόλωσα (αναφορικά δεν είχα κάνει χρήση καμίας ουσίας...) αλλά τότε άκουσα και το ορκίζομαι πως άκουσα μια φωνή μέσα στο μυαλό μου να λέει πλησίασε. Έκανα ένα βήμα μπροστά αρκετά φοβισμένος αλλά ένιωθα, δεν ξέρω γιατί, και μια συγκίνηση να με διακατέχει. Το πλάσμα κινήθηκε προς το μέρος μου και εγώ πήγα προς τα πίσω. Τότε εξαφανίστηκε,και εγώ κοκκαλωμένος προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αν αυτό που συνέβη ήταν αλήθεια.
Προσωπικά είχα κάποιες εμπειρίες με φυσικά στοιχεία αλλά όχι τόσο οπτικά όσο εγκεφαλικά.σε κανα δυό φίλους μου που ανέφερα τα γεγονότα με ονομάσαν αλαφροίσκιωτο ελπίζω να μην παραξηγηθώ και από τους διαδικτυακούς φίλους μας.
Η πρώτη και πιο σημαντική ήταν πριν δύο καλοκαίρια όπου είχα πάει σε ένα κάμπινγκ με δύο φίλους μου. Το βράδυ και ενώ οι άλλοι κοιμόντουσαν εγώ σηκώθηκα για να ικανοποιήσω τις βιολογικές μου ανάγκες. Βγαίνοντας από την σκηνή παρατήρησα κίνηση μέσα στο δάσος που εκτεινόταν πίσω μας. Τρομοκρατήθηκα οφείλω να ομολογήσω γιατί διαπίστωσα πως κανένας από τους φίλους μου δεν ήταν εκτός σκηνής.Παρόλαυτά κινήθηκα προς το μέρος όπου είχα παρατηρήση την κίνηση χωρίς όμως να πλησιάσω πολύ. Τότε παρατήρησα κάτι γύρω στο ένα με ενάμησι μέτρο να στέκεται ακίνητο. Δεν μπρούσα να διακρίνω χαρακτηριστικά. Ψιλοθόλωσα (αναφορικά δεν είχα κάνει χρήση καμίας ουσίας...) αλλά τότε άκουσα και το ορκίζομαι πως άκουσα μια φωνή μέσα στο μυαλό μου να λέει πλησίασε. Έκανα ένα βήμα μπροστά αρκετά φοβισμένος αλλά ένιωθα, δεν ξέρω γιατί, και μια συγκίνηση να με διακατέχει. Το πλάσμα κινήθηκε προς το μέρος μου και εγώ πήγα προς τα πίσω. Τότε εξαφανίστηκε,και εγώ κοκκαλωμένος προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αν αυτό που συνέβη ήταν αλήθεια.
ΠΑΝ-ΧΘΩΝ
Γ.Μ.
Never-bΝέο Μέλος
Η άλλη εμπειρία μου ήταν στο σπίτι μου, πριν από κανένα μήνα.
Γενικότερα νιώθω συχνά την παρουσία κάποιου μέσα στο σπίτι αν και μένω μόνος. Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου όταν ένιωσα πάλι κάποιον να με κοιτάζει επίμονα. δεν έδωσα σημασία γιατί αυτό είχε ξανασυμβεί. Τότε έπεσε πίσω μου ένα φύλλο χαρτί, από το δεύτερο κρεβάτι που βρίσκεται ψηλότερα από αυτό που καθόμουν(πάνω από το μπάνιο, σαν δώμα).Γύρισα και είδα το χαρτί να πέφτει και τότε πέρασε κάτι από δίπλα μου(ένιωσα τον αέρα αλλά δεν το είδα). Προσπάθησα να μιλήσω και τότε γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα και ένιωθα λες και κύμματα ενέργειας διαπερνούσαν το σώμα μου.Όταν κατάφερα να σηκωθώ και να ανάψω το φως δεν είδα τίποτα. Το παράξενο ήταν πως δε φοβήθηκα καθόλου εκείνη τη στιγμή που έγινε το συμβάν.
Μου χουν συμβει και άλλα παράξενα αλλά αυτά ήταν τα πιο αξιοσημείωτα...

Γενικότερα νιώθω συχνά την παρουσία κάποιου μέσα στο σπίτι αν και μένω μόνος. Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου όταν ένιωσα πάλι κάποιον να με κοιτάζει επίμονα. δεν έδωσα σημασία γιατί αυτό είχε ξανασυμβεί. Τότε έπεσε πίσω μου ένα φύλλο χαρτί, από το δεύτερο κρεβάτι που βρίσκεται ψηλότερα από αυτό που καθόμουν(πάνω από το μπάνιο, σαν δώμα).Γύρισα και είδα το χαρτί να πέφτει και τότε πέρασε κάτι από δίπλα μου(ένιωσα τον αέρα αλλά δεν το είδα). Προσπάθησα να μιλήσω και τότε γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα και ένιωθα λες και κύμματα ενέργειας διαπερνούσαν το σώμα μου.Όταν κατάφερα να σηκωθώ και να ανάψω το φως δεν είδα τίποτα. Το παράξενο ήταν πως δε φοβήθηκα καθόλου εκείνη τη στιγμή που έγινε το συμβάν.
Μου χουν συμβει και άλλα παράξενα αλλά αυτά ήταν τα πιο αξιοσημείωτα...
ΠΑΝ-ΧΘΩΝ
Γ.Μ.
GlorfindelΜέλος
indigo boy ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΜΑ,ΕΤΣΙ ΒΡΙΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
never b ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ,ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ!ΛΙΛΙΘ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Ε ΜΑΙL ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ATTACH ΠOY BRIΣΚΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ E MAIL!
never b ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ,ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ!ΛΙΛΙΘ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Ε ΜΑΙL ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ATTACH ΠOY BRIΣΚΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ E MAIL!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
GlorfindelΜέλος
never b ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΕΣΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ.ΘΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΑΛΦΡΟΙΣΚΙΩΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΜ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
indigo_boyΜέλος
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΟΡΦΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ.......
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..........
ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ NEVER-B ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΞΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ......
ΦΙΛΙΚΑ
ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ.......
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..........
ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ NEVER-B ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΞΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ......
ΦΙΛΙΚΑ