ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ??? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ??? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

AitheroVamon42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
12/07/2012, 17:12:24
quote:
Επειδη μου άρεσαν πολλά πραγματα που γράφατε/γραφετε και πιστευω ότι η ζωή σας διέπεται (αν το λέω σωστά) απο αυτά.

Τρομάρα μας.Προσωπικά το παλεύω nays,προσπαθώ να εφαρμόσω στην πράξη αυτό που πιστεύω οτι είναι σωστό,αλλα δεν είναι εύκολο.Ξέρεις,υπάρχουν κάποιες στιγμές διαύγειας που νιώθω οτι όλα είναι τέλεια.Οτι είμαι στον σωστό δρόμο και προχωράω καλά.Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες στιγμές,που αισθάνομαι απελπισμένος και δεν ξέρω τι να κάνω.ΟΛΟΙ μας nays μοιραζόμαστε την ιδια πραγματικότητα και πάνω κάτω το ίδιο κάρμα,σε γενικά πλαίσια πάντα.

quote:
Που και που αλλά πλεόν όταν ξυπνάω απ' αυτους μετά απο λίγα δευτερολεπτα δε θυμάμαι τιποτα.

Πάντως να σου πώ nays,οι εφιάλτες μπορεί να είναι βίαιοι και να σε τρομάζουν αλλα πολλές φορές δεν σημαίνουν κάτι το φοβερό στην πραγματικότητα.Αντιθέτως,κάποια ωραία όνειρα,π.χ. όταν τρώς κάτι γλυκό,μπορεί να σημαίνουν πίκρες στην ζωή σου.Οσες φορές έχω δεί στα όνειρά μου,οτι τρώω κάτι γλυκό, στην πραγματικότητα πάντα τρώω μια ξεγυρισμένη φάπα απο την ζωή.

Τα όνειρα μας είναι σημαντικότατα γιατί μέσω αυτών πολλές φορές(όχι πάντα) η ψυχή μας έρχεται σε επαφή με το υποσυνείδητο και προσπαθεί να μας πεί κάτι.Δώσε βάση.

Ambitious--Νέο Μέλος
30/08/2003, 11:58:20
geia sas.Polu endiaferwn to site sas.eimai apo kypro kai spoudazw 8essaloniki. apo ta 3 xronia mou,exw varikoeia.foraw akoustika. an kai stin arxi den apodexomoun to provlima mou,twra to kseperasa noiw8w kala me ton eauto mou,asxoloumai me ta koinwnika,paw kala stis spoudes mou.8a i8ela na sas parakalesw an gnwrizete kati gia egxeiriseis sta autia...Sas euxaristw polu.

andreas

Edited by - amalia on 01/10/2003 21:36:52