ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Δε φοβάμαι την τόλμη, τη ζυγίζω... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Δε φοβάμαι την τόλμη, τη ζυγίζω... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

iaira4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
iairaΜέλος
14/11/2004, 13:31:07
Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν συγγραφέας και ότι είχα γράψει ένα βιβλίο, (που υπήρχαν πολά αντίτυπα επάνω στο τραπέζι), με τον τίτλo:
" Δεν φοβάμαι την τόλμη, τη ζυγίζω".

Επειδή δίνω σημασία στα μηνύματα που μας δίνουν τα όνειρά μας, μπορεί κάποιος να μου πει, πως ακριβώς μεταφράζει αυτή τη φράση;

Φιλικά..

...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...

spiritΜέλος
14/11/2004, 16:50:39

καπως ετσι...

«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»

14/11/2004, 17:08:01
Για να μπορέσεις να είσαι πραγματικά ένας σοφός, πρέπει να μπορείς να βαδίσεις στο τεντωμένο σχοινί, που ενώνει τους δύο κόσμους: Αυτόν της καθημερινότητας και τον νοητό κόσμο των ιδεών. Για να το κάνεις αυτό, θέλει τόλμη, αλλά για να βαδίσεις στο σχοινί, πρέπει κάθε βήμα σου σωστά να το ζυγίσεις.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

lizzard_kingΜέλος
14/11/2004, 22:33:55
Tην καλησπέρα μου...
Το σίγουρο "παν μέτρον άριστον".Ίσως ένα μήνυμα για να μετριάσεις την τόλμη σου πάνω σε κάτι που σε απασχολεί...
Για πες μας όμως...Άνοιξες καθόλου το βιβλίο?Στο ρόλο του συγγραφέα στο όνειρό σου είχες στο μυαλό σου το περιεχόμενο του βιβλίου?Αν ναι,ποιο ήταν αυτό?Κι αν όχι το φαντάστηκες σίγουρα με τον ονειρικό σου εαυτό και όταν ξύπνησες επεξεργάστηκες αυτή τη φανταστική γνώμη για το περιεχόμενο,αλλά και έπλασες και μία με τον ξυπνητό σου εαυτό,ετσί?Για πες μας λίγο γι'αυτά,θα είχε ενδιαφέρον...

I'm the lizard king,I can do anything!