- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
<προτεκτορατο>....Σκληρη εκφραση μαλλον.Εννοω οτι πολλες φορες τα συμφεροντα της αμερικανικης υπερδυναμης για παραδειγμα στην περιοχη δεινουν γραμμη και υπαγορευουν καμμια φορα και εκβιαστικα την πολιτικη που ακολουθει η χωρα μας σε ορισμενα ζητηματα, η οποια ειναι σχεδον ανισχυρη να αντισταθει σ'αυτα(οντας μικρη και οικονομικα εν πολλεις εξαρτωμεν απ'αυτες χωρα).Αυτο που ειπα ειναι οτι η εξωτερικη πολιτικη της χωρας μας πρεπει να βασιζεται στην ψυχρη και πραγματιστικη πολιτικη χωρις να παρεκτρεπεται επιρεαζομενη απο διαφορου ειδους εθνικιστικες ιδεολογιες αλλα και ουτοπικες ειρηνιστικες ιδεολογιες και αποψεις οι οποιες μπορει να απεβουν ιδιαιτερα απιζημιες για την χωρα μας.Καθαρο μυαλο και ψυχραιμια χρειαζεται χωρις παρεμβολες.Η εθνικη συνειδηση και ο αγωνας για απελευθερωση δεν ειναι <επικυδυνος> και απαραδεκτος εθνικισμος.Αυτο δεν εχει σχεση με το 1821 οπως καταλαβαινεις.
quote:
Μοιάζεις σαν να γράφεις έκθεση για τους θολοκουλτουριάρηδες καθηγητές σου, γεμάτη με bombastic εκφράσεις για να σε περνάμε για σπουδαίο πρόσωπο.
Εσενα τετοιες bombastic εκφρασεις ποιος σου τις εμαθες ΛΙΑΚΟφαν? Για να με περνατε για σπουδαιο προσωπο?!!!? Ουτε εχω την αναγκη να με περνας-τε για σπουδαιο προσωπο,ΟΥΤΕ και ειμαι. Δεν ακολουθω καμμια γραμμη καποιων <καθηγητων>.Ακουω διαφορες αποψεις, και σχηματιζω τις δικες μου και τις κρατω οσο τις θεωρω σωστες<η οσο πιο σωστες γινεται).Κανενος ο λογος δεν περναει ετσι αβασανιστα,ουτε υιοθετω οτιδηποτε μου <χαιδευει> τ' αυτι...
Κράτα μας ενήμερους για την δεύτερη επίσκεψη για την οποία μας είπες.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Edited by - WWalker on 01/11/2005 20:11:04