- OSAKIS.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΑΓΑΠΗ!
ΛΟΙΠΟΝ,Ο ΣΑΚΗΣ ΗΤΑΝΕ ΚΟΥΚΛΟΣ!ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΗΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ,ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ!ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,17Η,11Η ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΜΕ!!!
ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ?ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟ DIVA?ME 5 EYRW?ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ!ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ!
ΕΓΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ,ΔΕΝ ΠΗΡΑ,ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΕΥΩ!ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Edited by - lencolas on 17/05/2004 22:33:40

Κάποιος ιεράρχης άκουσα ότι κακολόγησε το Σάκη...
lencolas, κανόνισε να του στείλεις πακέτο φωτό...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 17/05/2004 21:45:12

ΠΟΙΟΣ?

ΠΟΤΕ?

ΠΟΥ?ΠΕΣ..ΠΕΣ...

ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΕΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 17/05/2004 22:31:19
Ma kala, tetoia mizeria !!! Mogola, h Ruslana, Oyna h Ruslana, tetoia h Ruslana... kai.... THEOS O.... SAKIS !!!! Apo to telos ths eurovision, analutes, diethnologoi, katines, eidikoi kai mh eidikoi, kallitexnes kai loipoi mpoyrdologoi, prospathoyn na mas poyn giati EPREPE na nikisei o Sakis kai giati EPREPE na xasei h Ruslana !!!!!!!!!
Den mathame na xanoyme telika. Kaneis den eipe ( estw kai gia tous tupous) sugxarhthria sth Nikitria !!!
E, ayto tha pei to vasileio ths mizerias ! Enas akoma logos poy kala pou den to phrame. Alazones !!! Mia zwh !!! Ayto mas efage...
E, afoy thaumasame ton SAKIS, as thaumasoyme kai ligo th Nikitria, poy sto katw katw thw grafhw, erxetai apo mia ftwxh ( prwhn anatolikh) xwra, poy kati tetoio edwse pragmatikh xara stoys anthrwpoyw ekei gia na akoystei kai mia allh xwra thw Eyrvphw vre paidia !!!
H Eurovision einai ena paixnidi moysiko kai oxi gia "analyseis"... thw plakas !

Ante kai toy xronoy.
Edited by - Vania on 17/05/2004 22:39:38
Καλώς τονα!
lencolas, νομίζω ο άγιος Καλαβρύτων είπε ότι ήταν πρόστυχα αυτά τα πράγματα... (ή κάτι τέτοιο)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Αμα σφαξεις το αρνι σου κρατα μας και μια προβια....
quote:.
Τί έγινε ρε παιδιά; Χτύπησε ο ιός Vania
Oxi, den eimai o ios Vania... Apla den mporw na katalavw ti pathate oloi sas me th Ruslana kai genika me toys upoloipous.
Afiste tis mizeries kai xareite thn olh diorganwsh san mia giorth Eurwpaikou Tragoudiou !!! Giati auto einai !
Me to na vgazete ti xolh sas sth Nikitria kai s' osous thn psifisan kai den psifisan SAKIS ( kaka paidia...
), den diaferete me to mitropoliti pou eipe tis dikes tou arloumpes...
Mh ksexname oti h Ruslana eixe dhlwsei oti thelei na nikisei o Rouvas... Ki emeis... "Mogola h Ruslana, h varvarh, as paei apo kei poy hrthe, parea me toys Atiles ths !!!"
To ksanalew gia osous den to katalavan. H EUROVISION EINAI GIORTH. MPRAVO STO SAKI. MPRAVO STH RUSLANA !!!
Me agaph apo thn Oukrania !![]()

δεν ξέρω πόσο έχεις παρακολουθήσει τη θεματολογία του esoterica γενικά ή αν αποφάσισες να κάνεις εγγραφή για χάρη της Eurovision.
Εν πάσει περιπτώσει, στο συγκεκριμένο χώρο: "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", γράφουμε κάπως πιο χαλαρά γενικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεφεύγουμε από τα πλαίσια ενός σωστού διαλόγου.
Προσωπικά, πιστεύω ότι είχε δίκιο η Ρουσλάνα που ήθελε να κερδίσει ο Σάκης.
Για τα γούστα μου ήταν καλύτερος, τηρουμένων των αναλογιών (όπως έγραψα και πιο πάνω).
Από κει και πέρα, δεν πεθαίνουμε κιόλας...
Νομίζω ότι αν συνεχίσεις να θεωρείς ότι υπάρχει κάτι βαθύτερο πίσω απ' όλα αυτά, θα πέσεις η ίδια στην "παγίδα" της μιζέριας, απλά θα είσαι στην άλλη πλευρά...
Γνώμη μου, έτσι; Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο.
Αν μπορέσεις να γράφεις και με ελληνικούς χαρακτήρες, νομίζω ότι θα χαρούμε να σε διαβάσουμε και σε άλλα θέματα.

Apla de mou kathise kala na akouw na lene ola osa legontai gia to diagwnismo, tis summaxies, klp.
Parakolouthw to esoterica kai einai o,ti kalutero sto elliniko diaduktio !!!![]()
Gia tous ellhnikous xarakthres, xm...![]()
Tha to hthela, alla eimai ekswteriko. Tha kanw kati omws kai gi auto.
Kai kati allo, eimai antras (agaphtos)![]()
![]()
To "Vania" einai apla antriko onoma stous Rossous...
Theios Vanias , ena prama...![]()
Ta leme![]()
quote:
Sugnwmh Zadok, den hthela na thiksw kanenan.
Το καταλαβαίνω. ![]()
quote:
Gia tous ellhnikous xarakthres, xm...
Υπάρχει ειδικό τόπικ, όπου μπορείς να βρεις βοήθεια γι' αυτό (στα "Τεχνικά Θέματα").
quote:
To "Vania" einai apla antriko onoma stous Rossous...Theios Vanias , ena prama...
Ουπς! Έχεις δίκιο. Δεν το σκέφτηκα... Sorry!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΑ...
-δεν ειναι το ιδιο!
ειπαμε ειναι εδω ενα τοπικ για τον υποψηφιο της χωρας μας...και μπηκατε αλλα ψηφισατε αλλη χωρα!
σωστα,βρε! ειναι σαν να λεμε...ερχεσαι στο γραφειο του πρασινου κομματος και ζητας να δεις τον μπλε αρχηγο!...
πως γινεται παντα αυτο με τους ελληνες!..ακομη δεν το εχω καταλαβει...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!
ΝΙΚΗΣΕ Η "ΦΤΩΧΗ "ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ 'ΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΗΣ'( ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΟΡΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ..)ΣΤΟν ιδιο το ΣΑΚΗ...![]()
ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ...EΠEIΔH EINAI IKANOTEΡOΣ(;)
ΕΙΧΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ..ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ....
+ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ...ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ:)
-ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΛΛΕΩΣ: ΕΥΧΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ/ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΩΝ...+ ΛΟΙΠΩΝ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..-
Ο ΣΑΚΗΣ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ..
+ Η ΟΥΚΡΑΝΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ;
ΣΤΗΝ .. ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ...
ΙΣΩΣ +ΕΝΑ 'ΝΤΟΥΕΤΟ'...-ΤΟΠΙΚΟ-
ΕΧΜ....ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ...
-ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ-+ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ-
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΓΕΡΘΕΙ ~~ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ-
ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ,
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ,
ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΗΣΩ ΣΤΟ ΝΑΟ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟΥ
...ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΗ ΣΟΥ+
ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ!
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΒΕΒΑΙΑ
-ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
ΟΣΟΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΕΔΩ,
+ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΕΠΙΣΗΣ...:)))
-ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.-
ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ,
Ν' ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ...
ΕΧΜ..ΟΧΙ.
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .."ΓΚΑΛΟΠ";.....ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ....;
ΠΟΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ.."ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ" ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ;
-ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑ ΤΟ ΠΑΓΟΥΒΟΥΝΟ;/_
...ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΙΕΣ...
ΧΜ..ΚΑΤΙ ΣΕ ..ΠΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ;)-
+ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ..
ΑΦΟΥ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ.
ΤΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ...ΑΝΤΜΙΝ ΚΑΛΕ ΜΟΥ;![]()
...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ..ΟΛΟ + "ΘΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ"...
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ![]()

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 18/05/2004 01:37:45
1. Νομίζω πως ο Vania τον οποίο καλωσορίζω, έχει δίκαιο από μια πλευρά.
Είπε, χαρείτε την οργάνωση και αφήστε τις μιζέριες, και αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια, μιας και οι περισσότεροι από τους κοιτάζοντας και μη βλέποντες….ΘΕΛΟΥΝ και καλά την ΝΙΚΗ του ΕΙΔΩΛΟΥ…
Δυστυχώς, αυτό γίνεται παντού (και στις άλλες χώρες)….δηλαδή τα (γούστα) είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένα με ότι είμαστε εμείς ταυτισμένοι….άνθρωπος είναι.... η μουσική!
Θυμάμαι και τους υστερισμούς της αδερφής μου, με κάποια ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου….μα μετα απο χρονια... περασαν... και ναταν σαν τον Ρουβα…![]()
2. Πρέπει να δούμε όμως και την αλήθεια, πως ορισμένα κράτη που είναι κοντινότερα σαν κουλτούρα, συνήθειες /ταύτιση μουσικής…είναι ευκολότερο να ψηφίσουν αυτό που είναι πλησιέστερο στα γούστα τους!
Πιστεύω πως η ανάδειξη του νικητή με αυτό τον τρόπο, δεν είναι αντικειμενική…*... οπως και ειπατε, μιας και τα 10 κρατίδια…έχουν βάρος στην τελική αποφαση…
*(μας έδωσαν 12 οι ΑΓΓΛΟΙ!!!…γιατί αρραγές?)
3. Ιταλοί.
Αυτοί δεν παίρνουν μέρος και οι λόγοι είναι δυο! Το οργάνωσαν πριν 14 χρόνια, χάλασαν λέει 14 δις λιρεττες…και το είδαν το φεστιβαλ λίγοι, οπότε δεν το παρουσιάζουν καν στην τηλεόραση από τότε! Η αλήθεια είναι πως ΤΟΤΕ (και ως συνήθως), τα λεφτά να πήγαν στην τσέπη ορισμένων….έτσι διέγραψαν μια διεθνή εορτή, που συνηθισμένοι όπως είναι με τα ΣΑΝΡΕΜΟ, μουσικά μιλώντας, για αυτούς τα ευροτραγουδια είναι απλά μουσική κουλτούρα.
Ο άλλος λόγος, είναι γιατί τα αστέρια τους που τραγούδησαν…έπιασαν πάτο, όποτε δεν θέλησαν να ξανατραγουδήσουν. Και εδώ επικρατεί δυστυχώς ο ειδολολατρισμος…ο LUCIO DALLA, που είναι η εικόνα του ΡΟΥΒΑ… *(από την άλλη
), όταν πρωτοεμφανίστηκε….το τραγούδι του βγήκε τελευταίο! Μα και όλων των (μεγάλων) της Ιταλικής μουσικής…με πρόσφατο τον Ζucchero…Πιάσανε ΠΑΤΟ στην πρώτη εμφάνιση, *(Ο μηχανισμός ΕΙΔΟΛΩΝ που λέγαμε) άσχετα αν πούλησαν περισσότερο…και αν μέχρι σήμερα τα τραγούδια τους (εκείνα) οι ιταλοί τα γνωρίζουν σαν εθνικό ύμνο! (Τον τελευταίο… δεν τον γνωρίζουν!
)
Τέλος αν θέλετε και τη γνώμη των μουσικοφιλων ιταλών που το είδαν…είπαν σαν καλλίτερο (μουσικά) το δεύτερο….ενώ το ελληνικό, (αν δεν ήταν ο ρουβας)…ούτε στα 5 πρώτα δεν θα το έβαζαν….
4. Το τυράκι!![]()
Αγαπητή Ατμα!
Τι δεν κατάλαβες?
Θέλεις να γράψουμε η να υμνήσουμε και εμείς οι Άνδρες τον Σάκη?
Για τη Φωνή του μήπως? Τι έχει αλήθεια… το διαφορετικό?
Δεν πιστεύω να θέλετε να τον προτιμήσουμε για τα κάλλη του, (και από μια γυναίκα)…γιατί σαν τσοπάνης που είμαι
….προτιμώ ψωμάκι και νεράκι…*(τουλάχιστον το γεύομαι και είναι μέσα στη φύση μου
)
Έχετε ένα είδωλο? Το κάνατε Θεό? Δικαίωμα σας!
Μα όχι αν καποιος δεν συμφωνεί με τα γραφομενα, τα γούστα….και τις ενδείξεις (εστω και του συντονιστή του θέματος) να ζητάμε να σβηστούν και οι λίγες φωτογραφίες της φτωχής κοπέλας που έτριψε τον πισινό της!
Τι έκφραση!!!
Λες και δεν διάβασες η άκουσες….πως η ΟΥΚΡΑΝΗ έφτιαξε τους στίχους…τη Μουσική….τη Χωρογραφία….και όλα τα σκηνικα ΜΟΝΗ ΤΗΣ!
Μετά μιλάμε για δημιουργικότητα!!!![]()
Πόσο φτώχεια είναι η καυμενουλα η ουκρανιδα…που δεν κέρδισε το είδωλο μου!![]()
σκέφτηκα να το φέρω ευγενικά, μιας και ενδείκνυται….(το θέμα) πώς δημιουργούνται γενικά τα ΕΙΔΩΛΑ μέσα μας….και τι κουπί τραβάει ΑΝΔΡΑΣ και ΓΥΝΑΙΚΑ στη ζωή... γενικα με τις ΕΙΚΟΝΕΣ ….μιας και το Αχλαδοτυρο μας λεει ο ΑΝΤΜΙΝ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"...
Μάταια σας προκάλεσα….Κοινως και πλην ελάχιστων εξαιρέσεων….φέρεστε σας ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ!![]()
Με άλλα λόγια….τι Ιησούς…τι Ρουβας!
Κρατήστε λοιπόν ….τα είδωλα!
Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
Δεν ξέρετε πως λειτουργεί η Eurovision και σας κακοφαίνεται αυτό που έγινε με τους βίκιγκς ?
Τόσα χρόνια και εμείς αυτό δεν κάνουμε με την Κύπρο ?
Ότι μπάζο και αν στείλουμε στον διαγωνισμό η Κύπρος θα μας δώσει 12 βαθμούς. Αυτό δεν είναι άδικο για τους άλλους ?
Τα κραξίματα και τα γιουχαρίσματα κάθε φορά που μας δίνουν οι Κύπριοι άριστα δεν τα έχετε ακούσει ποτέ τόσα χρόνια τώρα ?
Απλά έτυχε και εμείς έχουμε μία Κύπρο, οι Ουκρανοί έχουν 5 Κύπρους...
Τι να κάνουμε ή το αποδεχόμαστε ή σταματάμε να συμμετέχουμε στον διαγωνισμό.
Για να μην θίξουμε το θεματική ιδέα του διαγωνισμού.
Εγώ θυμάμαι παλιά στον διαγωνισμό της Eurovision συμμετείχαν φολκλορ τραγούδια που αντικατόπτρίζαν την κουλτούρα του έθνους του κάθε διαγωνιζόμενου.
Σήμερα διαγωνίζεται το ποιός θα κάνει το καλύτερο show.
Άρα όσα συμβαίνουν, ορθώς συμβαίνουν.

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι τόσο μένος ενάντια στο Σάκη. Το θέμα λέγεται Σάκης, όχι γιουροβίζιον.
Εδώ κάποιες γυναίκες εκθειάζουν τα κάλλη του Σάκη και καλά κάνουν. Το όμορφο -έστω και αν δεν είναι του γούστου μου- πρέπει να λέγεται και να δείχνεται. Εσείς δεν κοιτάτε τη ρωσίδα χορεύτρια στο μπαρ;
Το πρόβλημα θα ήταν αν ο Σάκης είχε γίνει αυτοσκοπός της ζωής μας. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο όμως. Μην θεωρείτε οτι λυσάμε για τον Σάκη και θα δίναμε τα πάντα για ένα βράδυ μαζί του. Εμείς ως γυναίκες αναζητάμε πακέτο όχι μόνο εμφάνιση.
Αλλά πρέπει να σκεφτείτε οτι αφού θαυμάζουμε τους μύες του Σάκη προφανώς θα θέλαμε να τους έχετε και εσείς. Τώρα αν δεν τους έχετε δεν χάλασε και ο κόσμος...
-------------------------
...The Unerring Nereis...
quote:
Εμείς ως γυναίκες αναζητάμε πακέτο όχι μόνο εμφάνιση.
το πακέτο…όλα τα λεφτά!!!
Άντρες.... από σήμερα!!!!
SAKHS!!!….. ΤΡΕΜΕ!!!!!![]()

ΠΛΑΤΩΝΑΣάκο, αν ο Μπερλουσκόνι δεν ήταν επιχειρηματίας των media (οπότε δε θα τον ενδιέφερε τί κάνει η RAI) μπορεί και να 'ταν αλλιώς τα πράγματα.

ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΗ,ΗΡΘΕ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!
quote:
Kai kati allo, eimai antras (agaphtos)
To "Vania" einai apla antriko onoma stous Rossous...
ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ!ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ...!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ZADOK ΣΤΟ ΕΞΗΣ!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙ ΜΙΛΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ!
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΦΕΡΝΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ EUROVISION ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΠΟΛΥ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΑΡΑ Η RUSLANA-Ο ΣΑΚΗΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΣ!
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΛΑΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΟΒΑΡΑ!
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΡΩΣΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
ΠΛΑΤΩΝΑ...ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ?
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
γιατί όταν είπες
quote:
Avallon, και άλλες θηλυκές ανά το εσωτερικά!!!!ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!
είπα να σου πω ότι Κριός με Κριό δε σμίγει(μη μπλέξουμε τα κέρατά μας
ας πάει το παλιάμπελο...εεε συγνώμη το παλιοκέρατο ήθελα να πω...