- OSAKIS.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
τύφλα να χει ο DIEGO…
ΖαDok,
οι ιταλοί δεν βλέπουν από χρόνια eyrovision….όταν ακόμα ο μπερλουσκουνι… δεν είχε πολιτευθεί! Αν μιλάς για την TV τους, έχει τα χάλια… κανονίζει τα μέγιστα τον κόσμο, μα και τους ίδιους!
Λενκολας…
έτσι είναι η ψυχούλα μου…!!!
Βέβαια εξωτερικά... είμαι λίγο διαφορετικός….![]()
μικρό λεπτομέρειες!![]()
Avallon!
βρε σμίγουν πως δεν σμίγουν…μα τσουρουφλίζονται! ![]()
Έχω τέλειες αναμνήσεις από γυναίκες Κριούς…μόνο που κράτησαν….φεγγάρι!![]()
Τέλος, αν κάποια καλογριουλα…
θέλει να εμβαθύνουμε τη συζήτηση….για τα είδωλα… είμαι πλάι της!
Ας είμαστε αχλαδοτυρο…λέμε και κανα πονηρό….γιατί στα πονηρά… υπάρχει πιο εύκολα η ανταπόκριση/αντιδραση...(λόγο αρεσκείας!)
Και είναι η σπουδαιότερη διαδικασία… να γνωρίσεις, καποιο μηχανισμό πχ...πως βλέπεις το τέλειο *(Ρουβας η το παλικάρι πιο πάνω…για τις θηλυκές,)….μιας και στην ΟΜΟΡΦΙΑ…. ανταποκρινόμαστε σχεδόν όλοι!
Όταν γνωρίζεται κάτι, πως γίνεται να ερευνήσετε?
Η λέξη γνωρίζω από μόνη της, δείχνει μια κατάσταση που έχει σταματήσει κάθε ερευνά, δηλαδή δεν ερευνάτε πλέον!
Αυτό σημαίνει ΓΝΩΡΙΖΩ!
Μα στην ουσία όταν μιλάτε για είδωλο, σαν ένα ποπ σταρ η την τελειότητα που σας εμπνέει, είναι σαν να δίνεται ένα ορισμό του τέλειου *(οσακις) με αλλά λόγια… το συμπέρασμα ΣΑΣ!
ΜΑ….Υπάρχει κάποιο μέτρο για την ΟΜΟΡΦΙΑ?
Είναι η ΟΜΟΡΦΙΑ προσέγγιση σε ένα γνωστό η και φανταστικό υπόδειγμα?
Είναι αποκλειστικά κάποιου θεού *(όσο θεός και να είναι) η το αποκλειστικό (από μόνο του και από ότι γράψαμε παραπάνω)….δεν είναι ολοκληρωμένο?
Μπορεί αυτό που ονομάζουμε, εξωτερική ομορφιά, το είδωλο που εμείς προβάλουμε… να είναι όμορφο… χωρίς εσωτερική ελευθερία?
Δεν είναι η ευαισθησία ουσιώδεις για να αντιληφθούμε κάτι σαν όμορφο μα και σαν άσχημο?
Θα ήταν η ΟΜΟΡΦΙΑ λοιπόν αποφυγή του άσχημου?
Αν φτάσατε μέχρι εδώ, και βρήκατε πως ο εαυτός… αποφεύγει το άσχημο, ενω πιάνετε στο όμορφο…. τότε ερευνήστε καλύτερα, μιας και υπάρχουν άπειρες έσο καταστάσεις που ίσως δεν βιώσατε!
Η πραγματική ομορφιά δεν είναι αντίσταση, (στο άσχημο), γιατί όπου υπάρχει αντίσταση…δεν υπάρχει ευαισθησία! Αν κλίνεσαι στο εαυτό σου*(αφήνεις έξω το άσχημο)….δεν υπάρχει ελευθέρια… και δίχως αυτή…. δεν υπάρχει…ευαισθησία .
Σας μπέρδεψα καλογριουλες? ![]()
Δεν πειράζει, μπορείτε και να βρίσετε…εγώ θα τα λέω…και καλή καρδιά!
Ερευνήστε λοιπόν και σε τέτοια εδάφη…μήπως η εξωτερική ομορφιά… (για πολλούς)… είναι φυγή! (μιλάω εσωτερικά, με την έννοια όχι του εσωτεριστη, μα αυτού που θέλει να γνωρίσει τον εαυτό!)
Μήπως διώχνει τα καθημερινά μας προβλήματα… και τις συγκρούσεις μας?
Μήπως πολλοί αναζητούν μια ηρεμία…με διάφορες μορφές ερεθισμού…με ένα πιοτό, με ένα πρόσωπο, με μια ιδέα…και βαλε ότι θέλεις?
Σαν να λέμε οι διάφορες μορφές τονώσεως του καθενός…έτσι γίνεται ο νους μας…ήρεμος ?
Ο Νους αξιαγάπητες φίλες, δεν είναι μόνο η επιφανειακή δραστηριότητα στη ΖΩΗ, μα και κρυμμένες κινήσεις πολλών αιώνων…Πολλές εικόνες, εμπειρίες συσσωρευμένες στα βάθη του…που τροποποιούν η και ελέγχουν την συμπεριφορά! Χιλιάδες κομμάτια….το ένα σε αντίθεση προς το άλλο….και το βλέπουμε σε κάθε εκδήλωση της ΖΩΗΣ…κάπως έτσι αναπτύσσουμε συνεχώς… σύγκρουση…
Είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν το ΟΛΟ…μιας και ότι βλέπουν οι περισσότεροι, είναι το μερικό…να μεγαλώνει τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…για να περιλάβει τα κομμάτια του!
Το μέρος δεν μπορεί να γίνει το ΟΛΟΝ.
Το ίδιο ισχύει με την Ομορφιά…
Αυτά πάνω κάτω έλεγε και ο ΤΖΟΠΑΝΗΣ ο παππούλης…….όταν βγήκε, και γύρισε στη σπηλιά*(ΕΑΥΤΟ)
Γλυκές μου συνομιλήτριες…και αξιαγάπητη πλασμΑΤΜΑ!
Πίσω από τις ΕΙΚΟΝΕΣ…πίσω από τα ΕΙΔΩΛΑ….υπάρχει κάτι ΑΙΩΝΙΑ ΑΧΡΟΝΟ, και ΚΑΘΑΡΟ!
Αυτό ζητάει να λούσει… να αγαλλίαση το κορμάκι σας….![]()
Και φυσικά το παραπάνω δεν θα πει…πως ο Πλάτωνας δεν άρμεξε….
η δεν αρμέγει….![]()
...απλά δεν ασπάζεται τα,
Οσακις και… υπόλοιποι…
Θεοί…. και δαίμονες
Καλοί…. και κακοί…
Του χρόνου τα καμώματα…!
Ένα φιλί σε όλες…![]()
Και δυο στην Ατμουλα…. την παραπονιάρα!![]()
![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 19/05/2004 10:49:28
Ο Σάκης ήταν ο καλύτερος μακράν, της μεταλλαγμένης Ζήνα. Για το τραγούδι της Σερβίας-Μαυροβουνίου, έχω να πω ότι ήταν εξίσου καλό και πρωτοποριακό. Η Rouslana πάλι, χωρίς να ισοπεδώνω τελείως το τραγούδι, ήταν μεν καλό, αλλά όχι για την πρώτη θέση.
Εν πάσει περιπτώσει, η προσπάθεια της Ελλάδας ήταν η καλύτερη ως τώρα. Βέβαια, έχω επιφυλάξεις κατά πόσον, θα είναι ποτέ δυνατόν, μία χώρα σαν την Ελλάδα χωρίς τις συμμαχίες των Βορείων, να κερδίσει, κάποτε, την 1η θέση. Σ' αυτό το σημείο, απογοητεύομαι και δεν ξέρω,με τα υφιστάμενα δεδομένα, αν θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, που φαντάζει, ωστόσο, λίγο εκ των ουκ άνευ.
ανήσυχη7
quote:
Για το τραγούδι της Σερβίας-Μαυροβουνίου, έχω να πω ότι ήταν εξίσου καλό και πρωτοποριακό.
E όχι και πρωτοποριακό!
Μάλλον δεν τα'μαθες...
Το τραγούδι αυτό ήταν σχεδόν ίδιο με ένα άλλο από το cd BUDHA BAR και τώρα η εταιρεία τους απειλεί με μηνύσεις και ένσταση στο διαγωνισμό...
Για όλα τα άλλα που είπες όμως συμφωνώ και επαυξάνω...

Καταλαβαίνω την αγωνία σου, όπως και όλων των αρσενικών για το τι θέλουν οι γυναίκες από εσάς. Αν είστε εμφανίσιμοι καταλήγετε να φοβάστε μήπως η γυναίκα σας θέλει μόνο για αυτό, αν είστε πλούσιοι το ίδιο. Το να έχετε πλούσιο εσωτερικό κόσμο ουδόλως σας απασχολεί, γιατί και να τον έχετε ξέρετε οτι καμιά γυναίκα δεν θα ασχοληθεί με αυτόν.
Όλα όμως είναι σχετικά Πλατωνάκο.
Αν μια γυναίκα ψάχνει κάτι εφήμερο προφανώς θα προτιμήσει τον SakiS που τουλάχιστον αποτελεί ένα καλό οφθαλμόλουτρο.
Αν θέλει να εξασφαλιστεί οικονομικά θα ψάξει κάτι σε πουρέιντζερ συνήθως με λεφτά αιθήματα.
Αν θέλει μακροχρόνια σχέση γάμους παιδάκια και τα σχετικά, τότε είναι που θα κοιτάξει εσάς.
Τον μέσο Έλληνα δηλαδή, που ούτε ο Σάκης είναι, ούτε ο ΜακΛεφτάς, ούτε ο Αϊνστάιν.
Έχει όμως τις βάσεις και αν γυμναστεί, δουλέψει και διαβάσει μπορεί να πλησιάσει λίγο το όνειρο της και να την χαροποιήσει.
Αν δεν γίνει όμως, όπως προείπα δεν χάλασε και ο κόσμος. Πίστεψε με καμιά γυναίκα δεν θα ήθελε ουσιαστικά τον τέλειο άνδρα. Θα ήταν πολύ ανιαρή μια ζωή μαζί του γιατί πολύ απλά δεν θα υπήρχε εξέλιξη! Στις σχέσεις μπαίνεις για να εξελιχθείς, να πάρεις και να δώσεις. Το τέλειο δεν έχει νοστιμάδα.
Από όσο γνωρίζω πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για εσάς σχετικά με τις γυναίκες.
Επιτρέψτε μας λοιπόν να θαυμάζουμε τον Σάκη, και μπορείτε άφοβα να θαυμάζετε τη Ρουσλάνα. Και όπως κάθεστε εκεί στο γραφείο κάντε και κανέναν κοιλιακό , να βάλουμε και εμείς καμία αντικυτταριδική, να προκαλέσουμε αμφότεροι ρίγη χαράς στο αντίθετο φύλο...![]()
-------------------------
...The Unerring Nereis...
quote:
Αχ Πλατωνάκο ας μιλήσω εγώ που έχω και τον Telxina μου δεμένο.
Λασκάρισε λίγο βρε κοπέλα μου…στο εσωτερικά είμαστε, όχι στο Δαφνί!
Εκεί τους δένουν τους ανθρώπους!![]()
quote:
Καταλαβαίνω την αγωνία σου, όπως και όλων των αρσενικών για το τι θέλουν οι γυναίκες από εσάς.
Λοιπον Νemertes,
Δεν κατεβαίνω από το κρεβάτι κάθε πρωί, αν δεν σκεφτώ πρώτα… τι να θέλουν οι γυναίκες!! ![]()
Μετά θα βάλω το βοσκοπουλειον Άσμα…
Αγωνιά και λαχταρά….να σε σκέφτομαι...
Έτσι, αφού έρθω στα ίσια μου…αρχίζει η μέρα παντα με το βαθύτατο ερώτημα!
Βρε τι να θέλει τι να θέλει τι να θέλει….
(Ατμα, η απαντηση ηταν μεσα στο ποστ που εστειλες!!!!
)
quote:
Αν είστε εμφανίσιμοι καταλήγετε να φοβάστε μήπως η γυναίκα σας θέλει μόνο για αυτό, αν είστε πλούσιοι το ίδιο.
Βρε τι φοβόμουν τόσο καιρό…γι αυτό δεν πλησίαζε… ούτε θηλυκή κότα!![]()
quote:
Το να έχετε πλούσιο εσωτερικό κόσμο ουδόλως σας απασχολεί, γιατί και να τον έχετε ξέρετε οτι καμιά γυναίκα δεν θα ασχοληθεί με αυτόν.
Κοίτα να δεις αδερφέ τι πήγα να πάθω! Πιο πάνω έγραψες για πακέτο, και νόμισα εσωτερικό κόσμο!...είπα λοιπον να αρχίσω την γυμναστική!
Τελχιναααα…. τα ακούς???
Πέτα τα όλα… κάνε λεφτά…. και κοιλιακούς!!!![]()
quote:
Όλα όμως είναι σχετικά Πλατωνάκο.Αν μια γυναίκα ψάχνει κάτι εφήμερο προφανώς θα προτιμήσει τον SakiS που τουλάχιστον αποτελεί ένα καλό οφθαλμόλουτρο.
Από ότι βλέπω…ούτε κατσίκα δεν βγάζω…. στο εσωτερικά!![]()
quote:
Αν θέλει να εξασφαλιστεί οικονομικά θα ψάξει κάτι σε πουρέιντζερ συνήθως με λεφτά αιθήματα.
Έχω Κανά δυο γνωστούς…μα ξύπνησαν βρε Νemertes, το έριξαν στις ουκρανιδες…ψηλές, καμαρωτές….πολλές… και διάφορες!
quote:
Αν θέλει μακροχρόνια σχέση γάμους παιδάκια και τα σχετικά, τότε είναι που θα κοιτάξει εσάς.
Όλα καλά και Αγια γλυκεία μου! Γιατί τώρα μας βρίζεις?
quote:
Τον μέσο Έλληνα δηλαδή, που ούτε ο Σάκης είναι, ούτε ο ΜακΛεφτάς, ούτε ο Αϊνστάιν.
Α ρε… μεσο... έλληνα! Δεν κατάλαβες ακόμα…. πόσο ευγενικά θα σε πουν ...μ...μμμ...μητσο!![]()
quote:
Έχει όμως τις βάσεις και αν γυμναστεί, δουλέψει και διαβάσει μπορεί να πλησιάσει λίγο το όνειρο της και να την χαροποιήσει.
ΝΑΙ ΝΑΙ!!...Έχεις απόλυτο δίκαιο καλή μου!
quote:
Αν δεν γίνει όμως, όπως προείπα δεν χάλασε και ο κόσμος. Πίστεψε με καμιά γυναίκα δεν θα ήθελε ουσιαστικά τον τέλειο άνδρα. Θα ήταν πολύ ανιαρή μια ζωή μαζί του γιατί πολύ απλά δεν θα υπήρχε εξέλιξη! Στις σχέσεις μπαίνεις για να εξελιχθείς, να πάρεις και να δώσεις.
Εδώ υπαρχει λογικη….ίσως στο βάθος να είναι έτσι!
quote:
Το τέλειο δεν έχει νοστιμάδα.
Τι μου λες?![]()
Ξέρεις κάτι Νemertes, πριν χρόνια, στο Benares της Ινδίας, γνωρίστηκα με τον Geer…

το ίνδαλμα χιλιάδων γυναικών! Εκεί δεν είναι γνωστός, μιας και οι Ταινίες του δεν είχαν παιχτεί…έτσι κυκλοφορούσε άνετα μέσα στον κόσμο!
Μου είπε,
εδώ αισθάνομαι ελεύθερος!!!
Άμα πέφταμε σε καμία ευρωπαία η αμερικάνιδα….να τες οι φωτογραφικές μηχανές…και τα παραπάνω που έγραψες!
Έτσι αυθόρμητα, μια στιγμή…τον ερώτησα, ποια ήταν η σχέση του με το άλλο φύλλο! Θα εκπλαγείς αν σου πω….πως δεν είναι καθόλου…GAY. (Το ίδιο πιστεύω και για τον Σάκη…) Απλά η ζωή του.. μετά το Amerikan Gigolo….άλλαξε! Είχε όλες τις γυναίκες… στα πόδια του! Δεν έχει ενδιαφέρον… να κατακτήσει γυναίκα….μα ούτε είναι σε αγωνία… ώστε να γυρίσουν... ορισμένα καρδιοχτύπια πίσω!
Μου είπε μια κουβέντα….που άκουσα και από σοφό άνθρωπο!
Όλες… κάτι θέλουν από μένα!
Εμείς τι να θέλουμε... εδώ μέσα?
Σχέσεις?
Χλιαρό φαίνεται…υπάρχουν ένα σωρό φόρουμ…. για τέτοιες γνωριμίες!
Τέλος…μιας και προς τα εκεί πήγα τη συζήτηση… τα είδωλα δεν είναι άλλο από σκέψεις…που δημιουργούνται….δεν αφορούν Άνδρες η Γυναίκες….μα γενικά τον άνθρωπο!
quote:
Από όσο γνωρίζω πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για εσάς σχετικά με τις γυναίκες.Επιτρέψτε μας λοιπόν να θαυμάζουμε τον Σάκη, και μπορείτε άφοβα να θαυμάζετε τη Ρουσλάνα. Και όπως κάθεστε εκεί στο γραφείο κάντε και κανέναν κοιλιακό , να βάλουμε και εμείς καμία αντικυτταριδική, να προκαλέσουμε αμφότεροι ρίγη χαράς στο αντίθετο φύλο...
Άλλο ο θαυμασμός…άλλο τα είδωλα! Θαυμασμός στο ωραίο υπάρχει και τελειώνει εκεί!
Στο είδωλο…τρέχεις από πίσω…..και μάλιστα φωνάζεις…μιας και υπάρχει Ταύτιση!
Πολλα φιλακια!
Πλατωνικα ειναι Telxinas!!!![]()
Τώρα τα περί σεξουαλικής διαφώτισης στα είπα μπας και είχες υπαρξιακά ερωτήματα περί του ποιος είσαι και που πας.
Αφού δεν έχεις... απλά αρκέσου σε αυτό που προείπα. Τον Σάκη τον θαυμάζουμε για την κορμάρα του, αλλά ουδεμία μας τον έχει κάνει είδωλο. Μην τρελαθούμε κιολας!
-------------------------
...The Unerring Nereis...
"Οι άνδρες της ζωής μου κοιμόντουσαν με την Τζίλντα και ξυπνούσαν με τη Ρίτα"!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
1) Ο κάθε άντρας και η κάθε γυναίκα είναι αυτεξούσια άτομα και έχουν τη δυνατότητα της αυτοδιάθεσης. Άρα η επιλογή του ερωτικού συντρόφου γίνετε κάτω από τα υποκειμενικά κριτήρια του καθενός-καθεμιάς. Άρα είναι μάταιο να προσπαθείς να διαμορφώσεις ένα προφίλ το οποίο στην ουσία δεν είσαι εσύ αλλά αυτό που θα ήθελες να είσαι για να κερδίσεις την αποδοχή.
2) Όταν υποδυθείς ένα ρόλο με σκοπό να παραπλανήσεις ή να κερδίσεις τότε θα έρθει η στιγμή που η παράσταση θα λάβει τέλος. Δυστυχώς όμως εκείνη τη στιγμή ο θεατής δε θα φύγει ικανοποιημένος από την αίθουσα κρατώντας την ανάμνηση του «έργου» αλλά θα παραμείνει και εκεί θα δει «γυμνό» τον πρωταγωνιστή. Η μετέπειτα απομυθοποίηση είναι ότι τραγικότερο για μια σχέση.
3) Ο πόλεμος των φύλλων έχει ολέθρια αποτελέσματα και για τους δύο. Αυτό συμβαίνει γιατί από τη μία και οι δύο διεκδικούν την αρχηγεία. Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχει αρχηγεία αλλά κοινή πορεία, με κοινό συμφέρον και κοινές δομές. Αυτά όλα όμως δυστυχώς περνάνε απαρατήρητα μέσα από τη δίψα του καθένα μας για διάκριση και επιβολή. Η καθυπόταξη του άλλου γίνετε στόχος και ταυτόχρονα ωρολογιακή βόμβα στη σχέση.
4) Η «επανάσταση» της γυναίκας ευνούχισε τον άντρα μέσα από την κατάργηση των ρόλων, βέβαια απέφερε και δυσβάσταχτες ευθύνες στην ίδια με αποτέλεσμα την απομόνωση και την απώλεια της θηλυκότητας της.
5) Τελικό στάδιο της όλης αυτής κατάστασης είναι πως οι περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται πως δε βρίσκουν άντρες και οι άντρες δηλώνουν απερίφραστα πως βρίσκουν όπου και όπως θέλουν γυναίκες. Αυτό είναι και ο επικήδειος του ρομαντισμού , της αγάπης και της ισότιμης συμβίωσης.
Ευχαριστώ για την ανοχή σας.

Ο κακός λύκος
την αντικειμενικη αποψη περι ωραιου δεν την εχω μονο για τα αρσενικα...
( δεν το ηξερες αυτο για την ατμουλα;...:)
κι αυτο επειδη η τεχνη μου εναι να ομορφαινω 'αντικειμενικα' τις γυναικες που ομως θελουν να ομορφαινουν...
( υποκειμενικα:"φτιαξτο μονος σου"που λενε για τα επιπλα ... δηλαδη:)
δεν ειπα οτι δεν μου αρεσε η κοπελα/απλα δεν θ'ασχοληθω μ' αυτη ,δηλωσα η ερμη επειδη ειναι εκτος θεματος/δεν εχει εξαλλου καποια θεση στις αναφορες μου περα απο το γεγονος οτι νικησε και ολα καλα:0 εσυ τι νομισες επαυτου και με τσουβαλιασες στα υποκειμενικα σου σχολια;
(λοιπα σχολια ειναι σχολια που ακουσα +τοσδο απλα :μετεφερα!)
δηλαδη ειδα σε καναλι στο χαζοκουτι (..μαλιστα στις ειδησεις!) την νεαρη να τριβεται επανω στο σακη/επισης καθολου τυχαιο δεν μου κανει το γεγονος ενος σχολιου απο δημοσιγραφους..οτι οπου ο σακις..τσοπυ και η ουκρανη ...στο κατοπι!
αυτο εμενα "μου κανει φανερον" πως + ξετρελαθηκε η ουκρανη-αγνωστη σε μας μεχρι τοτε>>>τυχαρπαστη ταλαντουχα σελεμπριτι μιας χωρας που στην πατριδα μου εχει σπειρει διαζυγια σε πολλα ζευγαρια...:)))(αυτο απο αλλα επιπεδα πιο.κοινωνικα..:)!
ετσι αυτο που ειδα απλα το ειπα για να ανακεφαλαιωσω η ψυχη αφου το αφιερωμα ηταν για τον σακη.
ναι για σενα ειναι ειδωλο για μενα αντιπροσωπευει αυτο ακιρβως που αντιπορωσπευει και τιποτε αλλο.
καποτε θα λεει η εγγονη μου..(!) καλα βρε γιαγιαωραιος ο σακις...αλλα τι τραγουδι!..
οπως ελεγαν καποτε αλλα εγγονια για τον ελβις..
τι να λεει δηλαδη το ειδωλο που αναφερεις;
και ξερεις κατι πλατωνακο,μου τι δινει να με περνας για βουκολα....οταν ηδη δηλωνω πως μεγαλωσα σε βουνοκορφες..:)))
επειδη αλλο να παραδεχεσαι μετα απολαυσεως κατι/και αλλο να λες...
εχμ...εγω δε βλεπω τηλεραση(αλλα δεν ξερετε οτι αν υπαρχι κατινα τβ...ειμαι συνεχεια εκει!//'η.....να ξεφυλιζω..τα χαρτακια του ημερολογιου...και να σας δινω τη συνταγη...αλλα να μην λεγω οτι ειναι απο τη μονη...αγιου..ταδε....μοναχανα δεχομαι..πως ναι ειναι δικα μου μαγειρεματα....:....
τελος τα ασχετα καλο μου.
ο διαγωνισμος εγινε.
η ελλαδα πηρε την αναποφασιστη απο την μερια των απεναντι θεση...
τριτη κατοπιν δευτερη...ανηκε στην πρωτη βεβαιως βεβαιως...αλλα εχει χαρη που δεν θελουμε να χωριστουμε σε βορειους νοτιουςανατολικους και δυτικους....επειδη και το χατηρι των οχτρων μας θα κανουμε...και πιο αδυναμοι θα γινουμε...για ενα θεσμο που κατα τ'αλλα δεν συμπαθουμε!
τελικα πιο ειναι το συμπερασμα σου φιλοσοφε;
εγω ειπα πως ετριψε τον πισινο της;
ενω απλα εκεινη το εκανε;
η ανεφερα καπου πως δεν ειναι δημιουργικη;
αυτοειναι καλο για εκεινη εμενα δεν με επηρεαζει επειδη ειμαι επισης δημιουργικηουδεις χψογος.
εσυ γιατι χαλαστηκες;
ξερεις ποσο δημιουργικη μπορω να ειμαι; τοσο οσο και τα τοσα μηνυματα μου εδω εσω..και τα αλλα τοσα σχεδια μου..εκει εξω.
απλα εσυ δεν το ξερεις.
και δεν με αφορα αν θα το μαθεις.
ειπες ατμα παραπονιαρα;
θεωρεις οτι παραπονιεμαι ανευ λογου; απο ποτε αλλαξες αποψη/και απο ποτε ειμαι....μανιακη των ειδωλων;
χμ..
το μ_ν... σερνμει καραβι....θα ελεγε καποιος στην καθομιλουμενη....αλλα ειμαι γυναικα χωρις να εχω επιλεξει καποιον που να μην μπορεσα να εχω...και θα ηθελα να υπογραμησω σε τυχον κατινιες...οτι ο λογος της υπαρξης μου δεν ειναι τοσο..μονοδιαστατος οπως αυτων ...που θελουν αλλα δεν μπορουν..
θελουν βεβαιως βεβαιως...αλλα οχι σε οσα τους..παιρνει αλλα σε ο,τι δεν τους παιρνει.
ευχομαι να παρουν....οσακις....ο,τι χρειαζονται....και να μεινουμε κι εμεις ....εδω...οιλατρεις του ελληνικου....καλλους....στις επαλξεις μεχρι ενας ακομη..ελληναςθεος....καθηλωσει....καποια...τυχαρπαστη...αλλα οχι χωρις προσοντα/αλλα με αντικειμενικα ..πολλα και φανερα/αυτο εχει και αξια/αν επιλεγει ενας ωραιος ο,τι να ναι παυει μηπως..να ειναι τοσο ωραιος.;;)
και ωραια ειμαι λοιπον/και ωραιο επελεξα....και εξελιξη υπαρχει...αφου μπορει να ειμαι για καποιους τελεια...αλλα εγω ακομη μαθαινω.
δημιουργικοτητα;
οση θες.
και το ξερεις καλα.
σε φιλω.
τωρα ας δωσουμε κανενα ..σεμιναριο σε ....δοκιμες...
ρασοφορες..:::)))
και ας ατενισουμε τις πιθανες υστεριες -μετα ειδωλων....
απο μελλοντικα....eurovιsionsssss!
(κουκλι ο HERCULES ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΗΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ/ΑΛΛΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ...ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ..ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ "ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ"...ΠΡΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ -ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΙ-....ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ....ΜΟΝΟΚΟΤΥΛΙΔΩΝΩΝ***..:Ρ)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ..ΣΤH DIVA*
(THE REAL ONE..NOT THE KATINA ONE:)))OR!
(THEONESIZEDIVANOTHEOVERSIZEDONE)
Never Trust An Angel...
Είναι υγρό. Άλλοτε καθαρό, άλλοτε θολό. Άλλοτε ήρεμο, άλλοτε φουρτουνιασμένο. Είναι ελεύθερο. Δεν μπορείς να το πιάσεις. Δεν μπορείς να το φυλακίσεις. Γλιστράει. Στα βαθιά σιωπή. Πάνω του οι φελλοί επιπλέουν. Το πίνουμε. Το ρίχνουμε πάνω μας. Μας λυτρώνει. Δεν ζούμε χωρίς αυτό. Τι είναι;
Ο Γιώργος Τσαλίκης! Σκορπιός με ωροσκόπο Ιχθύ και σελήνη στον Καρκίνο. Δηλαδή...νερό.
ΕΧΜ...Ο ΣΑΚΙΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ..... ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ...)
ΙΔΟΥ..ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟΥ...ΕΙΔΩΛΟΥ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ(!)

-ενας θεος για την Αννα...*-
(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑΚΟ..ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΗ ..ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΟΣ..ΠΑΠΑ-ΛΑΜΠΡΟΥ;;ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ..ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ/ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ..ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ../ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..:)
*-ΒΥΣΣΗ ΕΝΝΟΩ..:Ρ/ΜΗΜΠΕΡΔΕΥΣΑΙ.../

«Οι άνδρες είναι η πιο απλή μορφή ζωής. Μονοκοτυλήδονα. Οι γυναίκες είναι πολύ πιο σύνθετες.»
ram ram...welcome 2 the battle of the..planets
...makia
___αν δειτε τωρα το "ΑΜΑΝ"/πλατωνα κι εσυ../θα καταλαβεις τι ακριβως εναι η ελλαδα οπως τη ζουμε εμεις απο κοντα:)*
*το edit..μοναχα για τα υστερογραφα με περιεχομενο:))(ακου χρειαζοντα2500 πορνες για την ολυμπιαδα../σκεψου τι επελασις ουκρανιδων θα επελθει
)
Edited by - ΑΤΜΑ on 19/05/2004 22:23:03