- Απόδοση της "αγ. γραφής" στα σύγχρονα Ελληνικά. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Είμουν φέτος στους Αγίους Τόπους στο Μοναστήρι του Αββά Γεράσιμου.Γνώρισα μια κοπέλα εκεί από Αθήνα με την οποία έκανα αρκετή παρέα όσο είμουν εκεί.Μετά το βράδυ τις Ανάστασης,έγινε τραπέζι .Είμασταν συνολικά 400-500 άτομα από Ελλάδα-Κύπρο.Εκεί που προχωρούσε λοιπόν η κοπέλα,μπροστά στον κόσμο,χάνει τις αισθήσεις της και σκάει κάτω στη κυριολεξία με τα μουτρα!Δεν έπεσα ούτε στα πλάγια ούτε σιγά σιγά.Το λιγότερο που θα μπορούσε να πάει ήταν να σπάσει τη μύτη της.Την βλέπει ο Γέροντας του Μοναστηριού,πατέρας Χρυσόστομος και δεν κάνει τίποτα!...Μετά από λίγο,σηκώνετε και πάει προς το μέρος της.Με το που την πλησιάζει στα 2-3περίπου μέτρα,η κοπέλα "ξυπνάει" και κάνει μια κίνηση σαν να θέλει να του ορμήξει και ξαναχάνει τις αισθήσεις της...Προς έκπληξη όλων ,η δεν είχε ούτε μια γρατσουνιά στο πρόσωπο της ενώ σας λέω έσκασε κάτω με τα μούτρα...!
Αργότερα ίσως σας αναφέρω ακόμη μία ιστορία με μια δαιμονησμένη,την οποία έχω και σε βιντεοκασέτα...
quote:
Προς έκπληξη όλων ,η δεν είχε ούτε μια γρατσουνιά στο πρόσωπο της ενώ σας λέω έσκασε κάτω με τα μούτρα...!
Και ?
Να φτιάξουμε καμιά καινούργια θρησκεία ? Η προστάτιδα δύναμη των απανταχού σκουντούφληδων ?
Θα τρέξουν να γίνουν οπαδοί όλοι οι αθλητές, μπόξερ, ποδοσφαιριστές και δεν ξέρω και εγώ ποιοί άλλοι.
Α, μπάη δε γουέη, για να προσέξει κάποιος όλες αυτές τις λεπτομέρεις ενώ εχει 400-500 άτομα μπροστά του, μου φαίνεται αρκετά απίθανο να έχει κάποιος "απευθείας" επαφή με το πραγματικό συμβάν.
quote:
Θα σας αναφέρω και γω λοιπόν τη δικιά μου εμπειρία .
Είμουν φέτος στους Αγίους Τόπους στο Μοναστήρι του Αββά Γεράσιμου.Γνώρισα μια κοπέλα εκεί από Αθήνα με την οποία έκανα αρκετή παρέα όσο είμουν εκεί.Μετά το βράδυ τις Ανάστασης,έγινε τραπέζι .Είμασταν συνολικά 400-500 άτομα από Ελλάδα-Κύπρο.Εκεί που προχωρούσε λοιπόν η κοπέλα,μπροστά στον κόσμο,χάνει τις αισθήσεις της και σκάει κάτω στη κυριολεξία με τα μουτρα!Δεν έπεσα ούτε στα πλάγια ούτε σιγά σιγά.Το λιγότερο που θα μπορούσε να πάει ήταν να σπάσει τη μύτη της.Την βλέπει ο Γέροντας του Μοναστηριού,πατέρας Χρυσόστομος και δεν κάνει τίποτα!...Μετά από λίγο,σηκώνετε και πάει προς το μέρος της.Με το που την πλησιάζει στα 2-3περίπου μέτρα,η κοπέλα "ξυπνάει" και κάνει μια κίνηση σαν να θέλει να του ορμήξει και ξαναχάνει τις αισθήσεις της...Προς έκπληξη όλων ,η δεν είχε ούτε μια γρατσουνιά στο πρόσωπο της ενώ σας λέω έσκασε κάτω με τα μούτρα...!
Αργότερα ίσως σας αναφέρω ακόμη μία ιστορία με μια δαιμονησμένη,την οποία έχω και σε βιντεοκασέτα...
Mετά συνήλθε?
Το σύνδρομο λέγεται υπόταση, εχω σκάσει με τη μούρη σε χωματόδρομο και δεν έπαθα ούτε γρατσουνιά, ανεβαίνοντας ελαχιστα η πίεση ψιλοσυνέρχεσαι αλλά συνήθως ξαναλυποθυμάς.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Σας δικαιολογώ....Ίσως και γω να έλεγα τα ίδια αν δεν είμουν μπροστά στο συμβάν...Η κοπέλα δεν έπεσαι σε χωμα . . Σε τσιμέντο επεσε . .Συνήθλε μετα απο λίγη ώρα. .
Χμμμ. Δεν έπεσα σε αμμο σε χωματόδρομο με χοντρό χαλίκι έπεσα

.
να πω κατι?
οταν λιποθυμα ο ανθρωπος, το μυικο συστημα χαλαρωνει ακαριαια και το σωμα αποκτα μια πλαστικοτητα η οποια το προστατευει απο την πτωση.
δεν πεφτει αλλα καταρεει.
τον ιδιο βαθμο χαλαρωσης επιδιωκει το τζουντο για να πεφτεις χωρις να χτυπας - δεν παρεμποδιζεις την πτωση, την ακολουθεις...
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
anyway,αν μπορέσω,ίσως αργότερα να ανεβάσω το βίντεο με την δαιμονησμένη..Oχι τη συγκεκτριμένη κοπέλα ..μια άλλη
Edited by - Sav on 15/06/2005 18:15:51
quote:
οκ...Και ξαφνηκά πεταγόμαστε να ορμήξουμε σε έναν άνρθωπο . . .anyway,αν μπορέσω,ίσως αργότερα να ανεβάσω το βίντεο με την δαιμονησμένη..Oχι τη συγκεκτριμένη κοπέλα ..μια άλλη
Edited by - Sav on 15/06/2005 18:15:51
Αγαπητέ μου Σαβ δεν σου όρμηξε κανένας.
Απλά διατύπωσα -από την πλευρά μου τουλάχιστον- την άποψη ότι αυτό δεν είναι απόδειξη δαιμονισμού. Η εξήγηση στην περίπτωση αυτή μπορεί να είναι απλούστατη.

quote:
τον ιδιο βαθμο χαλαρωσης επιδιωκει το τζουντο για να πεφτεις χωρις να χτυπας - δεν παρεμποδιζεις την πτωση, την ακολουθεις...
Μετά από μερικές δεκάδες χιλιάδες πτώσεις όμως...
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky