ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΧΙΡΑΜ11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΧΙΡΑΜΝέο Μέλος
10/02/2006, 23:53:18
Θά ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να γνωρίζει να μου πει. Τι συμβαίνει το μήνα Φεβρουάριο με τις ψυχές και τους νεκρούς ;
11/02/2006, 01:40:53
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΙΡΑΜ ΕΔΩ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ?????

ΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

11/02/2006, 02:30:12
Όχι ακριβώς το Φεβρουάριο - αν κατάλαβα καλά σε τι αναφέρεσαι.
Δύο φορές το χρόνο (όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο και στον Αιγώκερο - τα δύο απέναντι ζώδια) θεωρείται πως ανοίγουν κάποιες πύλες, από τις οποίες εισέρχονται και φεύγουν οι ψυχές.
Συγκεκριμένα, στον Αιγώκερο οι ψυχές φεύγουν και στον Καρκίνο μπαίνουν και περιμένουν να ξανα-ενσαρκωθούν.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

SavaothΜέλος
11/02/2006, 17:35:28
Παιδιά δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό το θέμα αλλά θέλω να πω κάτι που ίσως βοηθήσει....Στη περιοχή που μένω τις τελευταίες δύο βδομάδες έχω παρατηρήσει πάνω από 10 θανάτους στη γύρω περιοχή.Οι 3 θάνατοι δεν ήταν από φυσικά αίτια αλλά από αυτοκτονίες.Έχω μάθει από έναν γνωστό ότι στην αντίστοιχη γειτονιά του έχουν πεθάνει 6 σε τρεις βδομάδες...Κατά έναν περίεργο τρόπο οι θάνατοι έρχονται μαζικά...Δεν πιστεύω πολύ σ'αυτά απλά μου φάνηκε περίεργο..
ΧΙΡΑΜΝέο Μέλος
12/02/2006, 18:07:14
Απλά τι συμβαίνει με το ότι όλες οι θρησκείες θεωρούν το μήνα Φεβρουάριο μήνα των ψυχών και γιατί οι θάνατοι είναι περισσότεροι πάντα αυτό το μήνα και γιατί επισκέψεις ψυχών γίνονται συχνότερα αυτό το μήνα ;
ΧΙΡΑΜΝέο Μέλος
12/02/2006, 18:08:52
Απλά ήθελα να γνωρίζω γιατί όλες οι θρησκείες θεωρούν το Φεβρουάριο μήνα των νεκρών και ψυχών, γιατί στατιστικά συμβαίνουν τότε οι περισσότεροι θάνατοι και γιατί είναι πυκνότερες οι αναφορές τότε για επισκέψεις ψυχών ;
16/02/2006, 11:08:38
ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ.

ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ FEBRUARIUS ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΑ JUNO FEBURA ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ MARS ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ...
ΣΤΙΣ 14 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ -ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ-.
ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΟΜΩΣ, Ο ΜΗΝΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ FEBRUUS ΘΕΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
FEBRUUS ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΡΟΥΣΚΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΔΗ, ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΡΟΥΣΚΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ PLUTO...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

G.Μέλος
16/02/2006, 11:22:25

όπως πολύ σωστά αναφέρει η amalia, την περίοδο που ανατέλλει το ζώδιο του Αιγόκερω και του Καρκίνου, μπορούμε να πούμε πως ανοίγουν κάποιες Πύλες ...

φυσικά, όλα έχουν δύο όψεις... στην κατώτερη όψη τους ερμηνεύοντας και παρατηρώντας θα δούμε μαζικές αποχωρήσεις και γεννήσεις κατά τους μήνες αυτούς... ψυχές που εισέρχονται στο πεδίο της ύλης και άλλες που απελευθέρωνονται απ' αυτό....

στην ανώτερη όψη ερμηνείας των πραγμάτων, οι Πύλες αυτές χρησιμοποιούνται από όλους όσους είναι στο μονοπάτι της αναζήτησης για να εστιάσουν διαφορετικά... είτε προς τα μέσα και εσώτερα ή προς τα έξω και κατώτερα πεδία (αυτά της ύλης δηλαδή)... η ζωή ακολουθεί παλίρροιες ενεργειακές και σοφός είναι αυτός που μπορεί να τις ακολουθεί...

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
sereniteΜέλος
19/02/2006, 12:20:12
Aγαπητή G.,

επειδή με ενδιαφέρει να κατανοώ βαθύτερα αυτά που γράφεται και να τα ερμηνεύω σωστά και όχι παραποιημένα απο την δική μου λογική, θα ήθελα αν αυτό σου είναι εύκολο να μου εξηγούσες πως οι πύλες χρησιμοποιούνται εσώτερα και πως κατώτερα. Πως χρησιμοποιούνται διαφορετικά δηλαδή και οι μεν το στρέφουν πως ώφελος της εσωτερικής τους αναζήτησης ενω οι δε το καταναλώνουν στα πεδία της ύλης.
Δεν ξέρω αν το έγραψα κατανοητά αυτό που θέλω να πω ελπίζω ναι.

Σ΄ευχαριστώ.

G.Μέλος
19/02/2006, 21:05:30
Αγαπητή serenite,

οι Πύλες στις οποίες αναφερόμαστε λειτουργούν και με τους δύο τρόπους... δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το πνεύμα από την ύλη στο παρόν στάδιο εξέλιξης... Αντίθετα, είναι ευργετικό για όλους μας να αναγνωρίζουμε και να δεχόμαστε τις κοσμικές παλίρροιες, έτσι ώστε να λειτουργούμε καλύτερα και να αναπτυσσόμαστε περισσότερο...

στη μεν εξωτερική όψη των πραγμάτων στην ουσία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω απ' ότι ήδη κάνουμε και σκεφτόμαστε καθημερινά... Ανθρωποι γεννιούνται και πεθαίνουν και αυτό είναι μία πραγματικότητα...

στην εσωτερική όψη όμως, είναι στο χέρι μας, αν κάθε φορά θα φέρνουμε σε επίπεδο συνειδητής σκέψης την κυκλική πορεία της ζωής και θα αντιλαμβανόμαστε αυτό που έχω και στην υπογραφή μου....Πως δηλαδή για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος... Καιρός να σπέρνεις καιρός και να θερίζεις π.χ. Καιρός για ενδοσκόπηση αλλά και καιρός να κάνουμε πράξη όσα η ενδοσκόπηση μας δίδαξε...

ελπίζω να έγινα περισσότερο κατανοητή

φιλικά
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
sereniteΜέλος
19/02/2006, 23:25:27
Ναι, σ΄ευχαριστώ.
Τελικά πράγματι δεν το είχα κατανοήσει απόλυτα σωστά και τώρα με βοήθησες να το ξεμπερδέψω.