ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αποσοβήθηκε ελληνική περίπτωση δίδυμων πύργων; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αποσοβήθηκε ελληνική περίπτωση δίδυμων πύργων; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dying_Incubus7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
25/08/2005, 23:26:53
ALOS, στο είπα αυτό επειδή έχουμε ακούσει τόσα περιστατικά τις τελευταίες ημέρες...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

giwrgos_1Νέο Μέλος
26/08/2005, 00:07:51
Με την Υπήρεσια Πολιτικης Αεροποριας ομως μεχρι τωρα δεν ασχοληθηκε κανεις!!!!!
Οταν ακουω τους καρεκλοκενταυρους αυτων των υπηρεσιων να λενε οτι ειναι συνηθη διαδικασια να μην μιλανε στο αεροπλανο οταν ερχεται στο φιρ Αθηνων...!
Τοτε τι να πω??
Αν επεφτε στην Αθηνα τοτε τι θα γινοταν? Μας λειπει η σοβαροτητα νομιζω.

G.D

iliokamenos_Νέο Μέλος
26/08/2005, 03:06:50
Δόξα τω Θεώ, όλα βαίνουν καλώς, όλα πάνε κατ’ ευχήν (τίνος άραγε;)

Είναι δυό-τρία πράγματα που αξίζει να θαυμάσει κανείς σε τούτη την ιστορία και θα τα πούμε παρακάτω.
Πρώτα όμως, για να μη μεμψιμοιρούμε συνέχεια, πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα σε τούτο το καλά οργανωμένο μπουρδέλο που λέγεται Ελ-λάς.
Γιατί είναι μεν μπουρδέλο αλλά τουλάχιστον είναι άριστα οργανωμένο, από πολύ παλιά αυτό, έτσι ώστε να διαχειρίζεται πουτανιές (όταν δεν τις κάνει το ίδιο) σαν καλή τσατσά.
Το κακό για μας είναι ότι διαχειρίζεται καλά μόνο πουτανιές.
Προς στιγμήν φάνηκε ότι μπορεί να στραβώσει κάτι και να βγούνε άπλυτα στη φόρα, πράμα που θα πυροδοτούσε αλυσιδωτή αντίδραση και εκτόνωση του βόθρου αλλά τα ανακλαστικά της τσατσάς λειτούργησαν για άλλη μια φορά άψογα κι ο βόθρος δεν έσκασε.

Ας το πάρουμε αλλιώς.
Ας πούμε ότι υπάρχουν (που υπάρχουν δηλαδή) στοιχεία που αποδείχνουν ότι έγινε πουστιά.
Ας πούμε πάλι ότι εγώ έχω μερικά από αυτά. Δεν έχει σημασία τι και ποιος είμαι, ας πούμε ότι τυχαία τα έχω.
Τι πρέπει να κάνω;
Πάμε με τη γνωστή μας μέθοδο:
1. Τα κάνω βούκινο, πάω σε φυλλάδες και κανάλια και γίνομαι και φίρμα.
2. Πάω σ ενανε σαγγελέα και τα δίνω σε σιντί 40χ.
3. Κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο γιατί δεν έχω κώλο ή δε βγάζει τίποτε.
Μετά θα μου πείτε τι θα κάνατε εσείς, τώρα πρέπει εγώ.
Ας πούμε ότι παίρνω το 1.
Καλά, δε σας είχα για τόσο χαζά ρε αδέρφια. Είναι δυνατόν να έχω εγώ το σιντί, ένας σκέτος τίποτας και να μην τα έχει ένας τριαντατραγκαουνάκης;
Αμα έχω εγώ ένα τέτοιο σιντί, αυτοί έχουνε 10. Κι αμα δε τα βγάνουνε αυτοί πουχουνε το μαχαίρι και το πεπόνι στη φόρα, πως θα τα βγάλω εγώ;
Το πολύ πολύ να κάνω παρέα με κείνο το ψώνιο που έγραφε στον εαυτό του εσεμεσια και με πειράζει η υγρασία, οπότε άστο.
Πάμε στο 2.
Αντε και πήγα στον άμεμπτο λειτουργό.
Πείτε μου τώρα εσείς μια περίπτωση στα τελευταία 40 χρόνια που καταγγελία για τόσο (ή και περισσότερο) σοβαρό θέμα, με στοιχεία και δέκα ντοσιέδες, έκανε ένα βήμα πιο πέρα απ το γραφείο του εισαγγελέα.
Τελευταίο που θυμάμαι εγώ τουλάχιστον, ήτανε τότε που «λειτουργός» ήτανε ένας που μετά την ψώνισε και ήθελε να τον λένε ντε και καλά κύριο.
Οπότε τι μας μένει;
Γάτες είστε. Όπως συνήθως παίρνουμε το τρίτο.
Τουμπεκί λοιπόνε (εμείς θ αλλάξουμε τον κόσμο; Άστονε χεσμένο) αλλά επειδής έχομε και κάτι ρέστα από κουζουλάδα παιδιόθεν και κάποια αξιοπρέπεια ως συνομωσιολόγοι, κάνουμε τουμπεκί με παραλλαγές.
Δηλαδής πετάμε που και καμμιά μ@λ@κία σχετική με το συμβάν και την αφήνουμε να αιωρείται για μελλοντική χρήση.
Γιατί; Εσείς θα κάνατε άλλο;

Όπως είδαμε μέχρι τώρα, δεν ασχοληθήκαμε με λεπτομέρειες και τεχνικά θέματα για να στηρίξουμε το σενάριό μας, όχι γιατί δεν τα κατέχουμε ή δεν έχουμε στοιχεία αλλά γιατί θα μπλέκαμε σε κυκεώνα (που το θυμήθηκα!) αντιπαραθέσεων. Αμα ρίξει καμμια ματιά κανείς σε ξένα φόρουμς θα βρει μερικά με 60 και βάλε σελίδες (για τον ήλιο ναι) όπου καμμια κατοστή πιλότοι, διακόσιοι ειδικοί, πενήντα δικηγόροι, είκοσι γιατροί και κανα-δυό μικροπωλητές και επαγγελματοβιοτέχνες συζητάνε για το πώς και γιατί δε φόρεσε ο ένας τη μάσκα, γιατί το κουμπί ήτανε στο οφ κι όχι στο ον, γιατί η πόρτα δεν΄εκλεισε, γιατί ο άλλος έκλασε και πάει λέγοντας.
Όμως, μια ματιά, ακόμα και τώρα για όποιον κρατούσε αρχείο, στις επίσημες ανακοινώσεις και στα δημοσιεύματα 2-3 φυλλαδοκαναλιών, που όπως φαίνεται πήραν την εργολαβία της υπερ-παραπληροφόρησης θα δείξει ότι απ την αρχή υπήρχε σχέδιο (η οργάνωση του μπουρδέλου που λέγαμε) και όλα πάνε σύμφωνα με αυτό.
Τα στοιχεία-λεπτομέρειες είτε κατασκευάζονται είτε αποδυναμώνονται κατά περίπτωση, έτσι ώστε να ταιριάζουν στο σχέδιο.

Πιθανόν σε τούτο δω το κείμενο να διακρίνετε ένα άλλο ύφος αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από έναν εκνευρισμούλη, κοινώς ταχω πάρει, γιατί κάποια στιγμή και βλέποντας μερικές συγκυρίες είχα μια τόση δα ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα σπάσουμε αυγά.
Τελικά εκτός απ τα μούτρα μας τίποτε άλλο δε σπάει.

Ασχοληθήκαμε λοιπόν με το ζουμί της υπόθεσης και το ζουμί είναι τούτο.
1. Το πουλί έπεσε γιατί έπρεπε να πέσει (τόριξαν δλδ).
2. Λίγο μετά την απογείωση, οι πιλότοι έχασαν τον έλεγχο του πουλιού. Και τον έχασαν όχι γιατί μαστούρωσαν ή υποξειδώθηκαν κλπ αλλά γιατί τον έλεγχο τον πήραν άλλοι και μάλιστα καθόλου ευγενικά.
3. Λίγο πριν την προσαθήνωση, έγινε νέο ματς, κάτι σαν ρεβάνς ας πούμε με λίγους θεατές που είχαν αριθμημένο (κάτι 16ρηδες). Φάσεις και γκόλ απ το ματς τούτο υπάρχουν αλλά δε δημοσιεύνται γιατί κατά την άποψη της τσατσάς ουδέποτε έγινε ματς, άρα ολογραφία ήτανε η σκηνή.
4. Αμέσως με το κάρφωμα, η τσατσά θυμήθηκε το ανέκδοτο με το μικρό μαφιόζο (ξέρετε, που τα παιδιά τον κορόιδευαν και τον έλεγαν μαφιόζο, το είπε στο μπαμπά, εκείνος είπε θα το κανονίσει και ο μικρός του είπε να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα).

Μωρέ ατύχημα ήταν έτσι κι αλλιώς (πως λέμε το ατύχημα για το θρύλο είναι που έπεσε με τη ρεάλ), αλλά για ποιόν;
Σίγουρα για τους 120 που δεν ήτανε στο κόλπο αλλά τους ήρθε κόλπος.
Κι ακόμα πιο σίγουρα για τον καημένο τον τάσσο (γιατί το γράφει με 2 σ;), που έκανε πέτρα την καρδιά, ήρθε στη μαμά να κλαφτεί λίγο (άδικος κόπος γιατί τις έφαγε κιόλας) και τώρα παλεύει να μαζέψει τη σαβούρα.
Γιατί ο τάσσος είναι παλληκάρι ρε σεις, όχι απ αυτά που δεν πονάνε, γιαυτό και ποτέ μέχρι τώρα δεν είπε τη λέξη ατύχημα ή δυστύχημα. Αμα λοιπόν δείτε να πει τη λέξη, παει να πει ότι όλα έληξαν και το θέμα κλείνει οσονούπω, όσο δεν τη λέει, πάει να πει ότι το μαγειρεύουν ακόμα.

Μια πρώτη προσπάθεια να κλείσει έγινε τη δεύτερη μέρα αλλά ήταν άγαρμπη, κλώτσησαν πολλοί, θαπαιρνε πολλούς η μπάλλα και ματαιώθηκε.
Τα στοιχεία γι αυτό υπάρχουν (όχι άλλα σιντί, κασέτες έχουμε;).
Οποιος θέλει και κοτάει να πάει να ρωτήσει το κοτσάφτι τι έλεγε με το υπουργό στο χασάπικο στο Γουδί και γιατί αργήσανε οι τοξίνες.
Γιατί λέγαμε εμείς ότι έχουνε σημασία οι τοξικολογικές; Γιατί το σχέδιο ήτανε να βρει το τσολάκι μια βλάβη με καπνό, να τον φουμάρουν οι μέσα και να πέσουν ξεροί και το πλάνο αύτανδρο, να τα ρίξουν σε κανα-δυό μηχανικούς ή και σε όλη την εταιρεία, να την πετσοκόψουν και να ησυχάσουμε..
Καλή σκέψη αλλά…
Καλά, ο ένας μαλάκωνε τα στοιχεία ώστε να μπορεί να τα πλάσει όπως ήθελε και περίμενε. Ο άλλος όμως ήτανε σε πιο δύσκολη θέση.
Επρεπε να «βρούνε» πλεμόνια με τοξίνες, άντε κοτσάφτι βρέστα. Αντε και το κάνανε.
Μετά έπρεπε να φορτώσουνε σε κάποιον τη βλάβη. Στην αρχή ήτανε ο γερμανός που απ την πρώτη μέρα τον άνθρωπο τον κάνανε ρόμπα, τι χαζό, τι τρελλό, τι ηλίθιο, τι πρεζόνι τονε λέγανε...
Μάλλον σε πολλούς ήτανε καλύτερο γιατί ένας μόνος του δε μπορούσε να ρίξει ολόκληρο φσσσσμπόινγκ, ότι βλάβη και να τουκανε.
Αμα ήτανε πολλοί όμως, θαπαιρνε η μπάλλα και 5-6 υπουργάρες, έστω πρώην εκει χάμω και άλλα 5-6 μεγαλολαμόγια παραπάνω, οπότε κλωτσάνε αυτοί, τρέχει ο τάσσος στας αθήνας, τρώει τη φάπα του και ξανακατεβαίνει κύριος, και τώρα ψάχνουμε ποια εταιρεία να κλείσουμε, ποιόν φουκαρά να μπαγλαρώσουμε, να βγάλουμε έναν άχρηστο, έναν ήρωα και να ζήσουμε εμείς καλά κι οι άλλοι να πα να γ@μηθούνε, η πεπατημένη δηλαδής.
Τελικά, τα πλεμόνια βγήκαν καθαρά κατόπιν ωρίμου σκέψεως και ενδελεχών εξετάσεων, όπως και έπρεπε να είναι.
Τι σημαίνει τούτο;
Κατά πάσα πιθανότητα, για το ατύχημα (περιμένουμε τον τάσσο ε;) φταίνε μόνο τα τζυμπρόπουλα, η εταιρεία (δε πάει στο διάολο, κλείστε την, σιγά την εταιρεία θα πούνε), όλη ΥΠΑ της αδελφής χώρας που ουσιαστικά δεν υφίσταται, και με την ευκαιρία, εδώ στη μαμά πατρίδα, κάνουμε κι εμείς το κομμάτι μας (χειμώνας έρχεται, το κατράμι θα φτάσει 80 ντάλαρς πριν τα χριστούγεννα, ο κόσμος θα παγώνει), ξηλώνουμε τις δικές μας ΥΠΕΣ, το παίζουμε αδιάφθοροι και αυστηροί και ξεχειμωνιάζουμε.
Επίσης, με όλα τούτα έχουμε δείξει διαγωγή κοσμιωτάτη, δεν παίρνουμε κίτρινη κάρτα, δείχνουμε την αγάπη μας και την αφοσίωση στο θείο, παίρνουμε και έπαινο και όλα καλά.

Βέβαια έχει φαί ακόμα η ιστορία, πως λέει το ποιητί; «για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή», φαντάσου για να πέσει κιόλας.
Εχει (το τσολάκι) να δει τι θα κάνει με τα ΔΥΟ άλλα πλάνα που παίζανε στη μικρή περιοχή εκείνη την ώρα και που στα κουτιά τους γράψανε το έργο που παιζότανε μέσα όταν έφτασε ο ήλιος Κέα. Και το έργο είναι ακτάλληλο, έχει κόκκινο χ λέμε.
Δύσκολο λιγάκι αλλά άμα είναι θέμα εθνικής ασφάλειας ρε παιδί μου μπορεί και τα κουτιά να μη γράψουν, οι πιλότοι να ακούνε σκυλάδικα στο εμπιθρι εκείνη την ώρα…πολλά μπορεί «όταν η περίστασις το απαιτεί» που έλεγε κι ο μπαρμπαΔήμος.
Εχει ακόμα να δει τι θα κάνει (αν και θα το αναλάβει άλλος) με τα ντιβιντιά που τράβηξαν οι 16ρηδες (και είναι λοοοοογκ πλέι), αν δεν τοχει κανονίσει ήδη.
Εχει κι άλλα, αλλά είναι ψωμοτύρι για έναν τσόλακα.

Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν καλά τη δουλειά.

Επειδή ενδέχεται να μη μπορέσω να ξαναγράψω (τουλάχιστον σύντομα), να χαιρετήσω προσωρινά με τούτα.
Το θέμα θα κλείσει οριστικά για μας (εδώ στο ελλαδιστάν) όταν δούμε 2 πράγματα:
Α) Όπως είπαμε πιο πριν, όταν ο τάσσος πει το «ατύχημα» ατύχημα.
Β) Όταν αρχίσουν να πέφτουν κεφάλια (στην τζύμπρον φυσικά) και να ξεκατινιάζονται υψηλά ιστάμενοι και προϊστάμενοι.

Το καλό(;) με μας, όπως φαίνεται απ τα δύο αυτά κι όπως έχουμε προπεί, είναι ότι δέσαμε το γάιδαρό μας για κανα-δυό χρόνια, μπορούμε να πετάμε ήσυχοι δηλαδής.
Το κακό είναι ότι μπορεί στο τέλος να μας αρέσει (όχι το πέταγμα).

Αλοίμονο σ αυτούς που έχουνε σειρά (κι έχω μια φαγούρα στο σβέρκο…που σημαίνει ότι δε θα είναι αεροπλάνο το επόμενο σίγουρα), ο καιρός (γαρ εγγύς) θα δείξει.

Για τον Απέριττο.
Αρχηγέ, η αλήθεια είναι ήδη γνωστή σε πολλούς, σ αυτούς που μπορεί να είναι γνωστή. Είναι παράξενη γκόμενα. Δεν πρόκειται ποτέ να βγει στο φως γιατί τελευταία πάσχει από photophobia. Επειδή όμως ο κόσμος τη γουστάρει πολύ, κάνουν αυτό που κάνανε παλιά με τους βασιλιάδες. Βρίσκανε σωσίες τους και χρησιμοποιούσανε για τις δημόσιες εμφανίσεις. Ετσι, και τώρα, θα βρούνε μια μουράτη αλήθεια, τη φτιάχνουνε δλδ, θα τηνε πούνε «πόρισμα» (δεν λέει για όνομα αλλά δε βαριέσαι) και θα μας τη δείξουνε με περηφάνεια.
Μπορεί να είναι γνωστή και σε κανα-δυό άλλους άσχετους, αλλά δε μπορούνε να την κυκλοφορήσουνε γιατί τάχει με την εξουσία χρόνια τώρα.

ανήσυχη7Μέλος
26/08/2005, 11:45:36

Και μιας και έμαθα (επιτέλους) να βάζω εικόνες (εξ επι τούτου δηλαδής): Ιδού το "παστίτσιο" που "μαγειρέψαμε" και που, παρά τη "light" μπεσαμέλ, η "εικόνα" του, είναι αυτή που πρέπει να είναι...

Alea jacta est...
Ο κύβος ερρίφθη...

iliokamenos_Νέο Μέλος
26/08/2005, 14:56:29
Σήμερα δεν είχα τι να κάνω, διάολος δεν είμαι, παιδιά δεν έχω, ο καιρός γαρ εγγύς που λέει το λιακό, σφίγγουν τα πράματα, το παντελόνι με στενεύει όλο και πιό πολύ και μπορεί να πάθω τίποτε, οπότε πριν πάθω τίποτε ξαφνικό λέω να προλάβω να μου πάρω μια συνέντευξη.
Δυσκολεύτηκα λίγο γιατί έπρεπε να βρω δημοσιογράφο (φτου κακά) αλλά τελικά μ έναν καθρέφτη έγινε εύκολα η δουλειά.
Εγώ απ τη μια μεριά (Ε, καμμιά σχέση με του εψιλον έτσι;) κι απ την άλλη ο ηλιοκαμμένος (Η).
Πλάκα είχε, είπα στην αρχή να το βάλω στα ανέκδοτα αλλά μετά είπα κρίμα, άσε που η ιστορία μας εδώ είναι από άλλο ανέκδοτο.
Μετά την απομαγνητοφώνηση λοιπόνε προέκυψαν τα εξής:
Ε. Γειά
Η. Γειά.
Ε. Κατ’ αρχήν πες μας για το ψευδώνυμο, τι πα να πει;
Η. Εεεε χμμμ πάντως δεν έχει σχέση με την ηλιοθεραπεία όπως αφελώς υπέθεσες, μάλλον αυτή η ηλιοιστορία με καίει πολύ.
Ε. Καλά. Γιατί διάλεξες να πεις τις μπαρούφες σου εδώ;
Η. Κατ’ αρχήν, παλιά ήμουνα κουκουες, του εσωτερικού όμως, λάιτ δηλαδή. Μετά έλεγα να τα κρατήσω μέσα μου αυτά που είπα εδώ, στροφή στο εσωτερικό μου δλδ και κατά τέλος, αφού απέρριψα το μέσα μου γιατί θασκαγα, είπα να τα παω εκεί που είναι πολλοί βαρεμένοι και καχύποπτοι σαν εμένα μαζεμένοι. Βαρεμένοι μπορεί να είναι κι αυτοί που βαρέθηκαν να χάφτουν οτι τους σερβίρουν αλλά κι αυτοί που τους τη βάρεσε απ αυτά που βλέπουν κι ακούν ολημερίς από τιβίς.
Ε. Και γιατί να χάψουν και τα δικά σου άμα είναι έτσι;
Η. Τα δικά μου δύσκολα χάβονται, δεν είναι παστίτσιο να το κατεβάσεις μπαμ και κάτω, θέλει και τη σαλατούλα του (αποδείξεις δλδ). Κι όσο δε σερβίρουμε σαλάτα δε χάβονται. Εξ άλλου, μπορεί να τα λέμε στη νύφη για να ακούει η πεθερά (γειά σου «μαμά», το α να φέρνει προς το ο παρακαλώ να ξεχωρίζει απ τη μαμά).
Ε. Καλά. Πές μας τι ξέρεις για την υπόθεση.
Η. Καλά, σα δικαστής ρωτάς, πρόβα κάνεις; Και τι σε μέλλει εσένανε τι ξέρω.
Ε. Ε, άμα ξέρεις πράματα δεν πρέπει να τα πεις να μάθει ο κόσμος;
Η. Ο κόσμος είναι φτιαγμένος για να πάθει όχι να μάθει. Ασε που άμα μάθει μπορεί να πάθει χειρότερα. Εξ άλλου μαθαίνει όσα πρέπει.
Ε. Δεν είναι ανεύθυνο να λες μπαρούφες αναπόδεικτες για ένα σοβαρό θέμα;
Η. Τι λες τώρα. Κάποιος κάνει μια πουστιά και ζητάς να αναλάβει την ευθύνη αυτός που τον είδε για οτι είδε κι όχι αυτός που την έκανε για οτι έκανε. Τι ανεύθυνη ερώτηση...
Ε. Πότε λες να τελειώσει αυτή η ιστορία;
Η. Η ιστορία κβαντίζει. Δλδ τελείωσε μεν αλλά θα αργήσει να τελειώσει.
Ε. .............
Η. Τι κοιτά ρε; Το θέμα έκλεισε λέμε απ την πρώτη μέρα αλλά οι συνέπειες θα έρχονται για πολύ καιρό, είναι μεσομακροπρόθεσμη η επένδυση.
Ε. Δώσε ένα χιντ για το πως θα γίνει το κουκούλωμα.
Η. Ε, τα είπαμε αυτά. Προφήτης δεν είμαι αλλά αν ήμουνα τέτοιος στη θέση του τέτοιου θα...θα έφτιαχνα 5-6 βλάβες μαζί, εδώ τσινάει η κατασκευάστρια γιατί γίνεται ρόμπα και γιατί το εν λόγω πουλί είναι απ τα πιό καλοπετούμενα οπότε τις κάνω 2-3, θα έριχνα μέσα και 2-3 φουκαράδες υπάλληλους και τεχνικούς, ας βάλω κάτι παραπάνω τσάμπα είναι αυτοί, θα τσιγάριζα και 1-2 μεγάλα κεφάλια κρεμμύδι και, κυρίως, για να δέσει καλά θα πέταγα από πάνω και μια μπεσαμέλ, που λέει και η μαγείρισα, γερμανικής εισαγωγής αλλά ληγμένη, οι ληγμένες κάνουν καλύτερη δουλειά. Χωρίς μπεσαμέλ (ανθρώπινο παράγοντα τονε λένε) δε γίνεται το κοψίδι μεζεδάκια (το πουλί κομμάτια) κι άμα είναι ληγμένη ακόμα καλύτερα.
Ε. Φτάνουν αυτά;
Η. Ε, θέλει και λίγο μπαχαρικό, λίγο αλατοπίπερο αλλά απ αυτά έχουμε πράμα και σε συσκευασία των 16 και στους καταψύκτες δίπλα στο λαϊκό.
Ε. Μπερδεύτηκα.
Η. Ετσι πρέπει, να μπερδευτείς και να μη μπορείς να βγάλεις άκρη. Αλλά άμα πρόσεχες απ την αρχή θα το πέρναγες το μάθημα. Είπαμε πιο πριν οτι δεν έχουν τόση σημασία τα στοιχεία αυτά καθαυτά, σημασία έχει ας πούμε οχι το που ήτανε ο πιλότος αλλά οτι «ήτανε μπούφος», όχι τι βλάβες είχε το πουλί αλλά οτι «δε γινόταν έλεγχος», οχι τι είδαν οι αγχιαλιώτες αλλά οτι άργησαν να πάνε και γύρισαν γεμάτοι, τελικά οτι έγινε έγινε, σημασία έχει τι γίνεται τώρα, τι θα γίνει μετά δλδ.
Ε. Τι θα γίνει δλδ;
Η. Εδώ τίποτε. Αλλους να λυπάσαι (τάσσο, που είναι η γκόλφω;). Εμείς κάναμε εξετάσεις και βγήκαν καθαρές (σαν τις τοξικολογικές ας πούμε), άλλοι είναι που δε μαθαίνουν και κόβονται συνέχεια.
Ε. Τελικά πάλι λες πολλά χωρίς να λες τίποτα. Ντιβιντιά έχεις τελικά;
Η. Ωραία ερώτηση. Εχεις άλλη τέτοια;
Ε. Να το πάρω αλλιώς. Σαλάτα θα φάμε;
Η. Επίσης καλή ερώτηση.
Ε. Καλά, κλείνω γιατί νυστάζω και τελειώνει και η κασέτα.
Η. Κλείσε και κοιμήσου ήσυχος.
Ε. Θα τα ξαναπούμε;
Η. Αμα χρειαστει, πάντως όχι σύντομα, να παίρνουμε και προφυλάξεις (ντούρεξ με άρωμα, καλό είναι).
Και πάνω που είπε αυτά, έσπασε ο καθρέφτης ρε παιδιά. Γρουσουζιά λέτε;

Υ.Γ. Μελιές παίρνω, τις διαβάζω και φχαριστώ αλλά δε μπορώ να απαντήσω, τουλάχιστον προς το παρόν. Πως λέει το τσολάκι «δε μπορώ να σας απαντήσω σ αυτό...», ε κάτι τέτοιο, κόλλησα κι εγώ.
Χάρηκα που τα είπαμε. Σβήστε το λογαριασμό, δε θέλω να χρωστάω.

ALOSΜέλος
26/08/2005, 15:27:08
quote:

Επίσης, με όλα τούτα έχουμε δείξει διαγωγή κοσμιωτάτη, δεν παίρνουμε κίτρινη κάρτα, δείχνουμε την αγάπη μας και την αφοσίωση στο θείο, παίρνουμε και έπαινο και όλα καλά.

Δείξαμε καλή διαγωγή στον θείο που το ρίξαμε και ας ήταν δικό μας;
Αφού δεν αποδείξαμε οτι είχε τρομοκράτες μέσα και έτσι δεν βοηθήσαμε
τον θείο στον πολεμό του...

αυτή είναι η ερώτησή μου άν και γνωρίζω οτι μπορεί να μην απαντηθεί

26/08/2005, 16:39:44
Αγαπητέ Ηλιοκαμμένε...
θέλω ειλικρινά να σε ευχαριστήσω για το ρίσκο να γράψεις εδω... ξέρεις εσύ. Πίσω απο το χιουμοριστικό-ειρωνικό ύφος που γράφεις διακρίνω απίστευτη οργή, τέτοια που μόνο ένας άνθρωπος απο μέσα που ξέρει την αλήθεια και δεν μπορεί να την πει, μπορεί να έχει...
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την όλη κατάσταση στην χώρα, όχι μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά γενικά για ότι συμβαίνει. Αυτό που έχω να σου πω είναι (αν και καταλαβαίνω τους λόγους σου για τους οποίους δεν πρόκειται να το κάνεις), ότι θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα να μπορούσα να σε γνωρίσω απο κοντά.
Για το συγκεκριμένο περιστατικό παρότι δεν έχω καμία πρόσβαση σε υπηρεσίες κλπ. απλά διαίσθηση και στοιχειώδη λογική, μόλις λίγες ώρες αφότου έγινε ότι έγινε και άκουσα όσα άκουσα κατάλαβα ότι το πράγμα βρωμάει και ζέχνει και παει για κουκούλωμα. Γι αυτό ακριβώς και το ίδιο βράδυ έβαλα το θέμα...
Εχω μεγάλη περιέργεια να δω που θα την πάνε την δουλειά τελίκά...
Να είσαι καλά και να προσέχεις...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

Edited by - Απέριττος on 26/08/2005 16:40:57