- ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΥΧΩΣΗ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αν η καρδιά σου είναι απο γυαλί,
μην την εμπιστευτείς σε χέρια που τρέμουν.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΡΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΤΑΙΝΙΑ Ο ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΟΥ(ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ) Ο ΠΑΘΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΝΑ <<HELP>> ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ!!!
respect
Πολυ καλή απορία. Λύνεται και παρα πολύ εύκολα. Γιατί δεν ρωτάς
κάποιο θεολόγο η τον παπά της ενορίας σου ? Αυτοί σίγουρα έχουν
το κατάλληλο θεωρητικό υπόβαθρο για να σου πούν τι είναι δαιμονισμός.
Μετά πες μας και εμάς τι σου είπαν.
Αγγελος
quote:
Πολυ καλή απορία. Λύνεται και παρα πολύ εύκολα. Γιατί δεν ρωτάς
κάποιο θεολόγο η τον παπά της ενορίας σου ? Αυτοί σίγουρα έχουν
το κατάλληλο θεωρητικό υπόβαθρο για να σου πούν τι είναι δαιμονισμός.
Μετά πες μας και εμάς τι σου είπαν.
Φίλε Άγγελε με συγχωρείς πολύ, αλλά δεν νομίζω οι πατέρες να είναι ικανοί να προσφέρουν την πλέον αμερόληπτη και επιστημονική προσέγγιση πάνω στο θέμα ...
πιο παραλογο πλασμα που του αρεσουν ολων των ειδων οι παραξενιες που λεγονται θαυματα
η λογικη μας λεει ενα πραγμα υπαρχει ομως κατι στον καθενα μας περα απο την λογικη που μας κανεινα παραδεχομαστε με προθυμια τα θαυματα
μπορει να μην πιστευουμε στην ανασταση του ιησου μπορει ομως να πιστευουμε στους εξωγηινους και μπορει ακομα να μην πιστευουμε σε τιποτα απο αυτα ομως οπως και να εχει σε κατι εχουμε πιστεψει το οποιο δεν το ειδαμε με τα ματια μας
δεν υπαρχει ψεμα χωρις να υπαρχει και η αληθεια
δεν μπορει να μιλησει καποιος για πρασινα αλογα αν δεν εχει δει αλογο

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Edited by - endorama on 21/11/2003 03:10:06
Για να διωξεις αυτο το πνευμα απο μεσα σου,δεν ειναι απαραιτητος μονο ο εξορκισμος..Ο Εξορκισμος ειναι για αγριες καταστασεις..Για δαιμονες πολυ πιο επικινδυνους..
Το πνευμα μπορει να φυγει αν του δωσεις μια σαφης απαντηση..."Φυγε απο δω.Μην με ενοχλεις πια.Ζουμε σε 2 τελειως διαφορετικους κοσμους.Ασε με"...Επισης με καποια λογια απο αρχαια βιβλια..(δεν θυμαμαι τις φρασεις)...Υπαρχουν και αλλοι τροποι που δεν τους θυμαμαι(κολλησε το μυαλο μου[Β)])...
Αυτα πανω κατω....

παντως μερικοι ανθρωποι με σοβαρο προβλημα μετα τον εξορκισμο συνεχισαν μια χαρα την ζωη τους ετσι λοιπον τι αν εκανε το καλο ο ψυχιατρος ή καποιος ιερεας το αποτελεσμα μετραει σωστα?
αραγε ποσοι δαιμονισμενοι ειναι κλεισμενοι σε καποιο ιδρυμα οπου τους ποτιζουν τα χαπια με το ζορι?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Τους δινουν χαπια νομιζοντας οτι ειναι τρελλαρες..
Απ'τον τρελλο να περιμενεις την αληθεια...

Eιδικότερα όμως...
Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου ένα περιστατικό που είχα δει κάποτε όταν ήμουν γύρω στα 12. Ήμουν στην Kεφαλλονιά, στο μοναστήρι του Aγ. Γερασίμου όπου μια φορά το χρόνο μαζεύονται διάφοροι "τρελοί" κ περνάει από πάνω τους η εικόνα για να τους θεραπεύσει.
Ήταν την ώρα της λειτουργίας κ ξαφνικά ακούω ένα "σούσουρο" από πίσω κ γυρνάω το κεφάλι μου να δω. O κόσμος που στεκόταν στο πίσω μέρος της εκκλησίας άρχισε να "ανοίγει".
Όταν οι ακριβώς από πίσω μου κάναν στο πλάι, είδα να περνάει από μπροστά μου μια γυναίκα, η οποία σερνόταν στο πάτωμα.
Όταν λέω "σερνόταν" εννοώ ότι το σώμα της κινιόταν με τον ίδιο τρόπο που κινούνται τα φίδια. Eίχε τα χέρια κολλημένα στα πλευρά της κ φαινόταν να δίνει ώθηση με τους μύες της κοιλιάς της αλλά με ένα τρόπο τελείως ανορθόδοξο, σαν να μην είχε καθόλου κόκκαλα.
Όταν έφτασε μπροστά στον παπά έβγαλε μια απόκοσμη φωνή κ παρακάτω δεν ξέρω γιατί φρίκαρα κ βγήκα έξω...
Πέρα από τη γενικότερη "θεωρία" μου.. αυτό το περιστατικό έχει μείνει στην μνήμη μου...
κάνοντας "τον δικηγόρο του διαβόλου"...
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου, εάν πιστεύω στον δαιμονισμό όμως τείνω να πω ότι υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις.
Είδα πριν αρκετό καιρό κάποια εκπομπή, η οποια μέσω κρυφής κάμερας έδειχνε μία νέα κοπέλα η οποία ήταν μέσα σε μια εκκλησία, μπροστά σε έναν παπά & την κρατούσαν 3 άτομα, επειδή εκείνη αντιδρούσε πολύ βίαια στα λόγια του παπα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι κραυγές που έβγαζε... έμοιαζαν απόκοσμες.
Σε κάποια φάση ο παπάς επέμενε να την ρωτάει "ποιος σε έβαλε εκεί", πράγμα που μου έκανε πολύ εντύπωση. Μαζί με τα ουρλιαχτά της και τις περίεργες φωνές που έβγαζε η κοπέλα ακούστηκε ένα "Σοφία".
Όταν μετά από ώρα η κοπέλα επανήλθε σε μια "φυσιολογική" κατάσταση και ηρέμισε, ο παπάς την ρώτησε "Ποια είναι η Σοφία" και εκείνη απάντησε "Σοφία λένε την κουμπαρα μου. Γιατί?"
Ακόμα αναρωτιέμαι αν όλο το γεγονος ήταν αληθινό!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Ξαφνικά μπήκε μέσα στο λεωφορείο μια γυναίκα γύρω στα 35, ρακένδυτη, απεριποίητη, αχτένιστη, φαινόταν δε οτι είχε κάποιο νευρολογικό πρόβλημα (είχε τικ, έκανε περίεργους μορφασμούς, μιλούσε μόνη της κτλ.).
Αυτό που μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση όμως ήταν το γεγονός οτι εκεί που μιλούσε μόνη της, ξαφνικά σταμάταγε να μιλάει στα Ελληνικά και άρχιζε να μιλάει στα Αγγλικά εκστομίζοντας βρισιές ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΗ Αγγλική προφορά.
Δεν ξέρω αν ήταν δαιμονισμένη η όχι, πάντως αυτή η άπταιστη Αγγλική προφορά της μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση γιατί δεν έδινε την εντύπωση μορφωνένης κοπέλας, φαινόταν δε οτι μάλλον ανήκε στην φυλή των Αθιγγάνων.
Αυτά.
respect
quote:
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ! ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ!
Μήπως μπορεί κάποιος ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ να νομίζει οτι είναι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ και να συμπεριφέρεται ανάλογα ??
respect
Αυτό που είπα για τα ψυχονευρωτικά συμπτώματα ήταν γενικό.
Δεν αναφερόμουνα στην περίπτωση που περιέγραψα ...
Σε γενικές γραμμές δεν πιστεύω στους δαιμονισμούς.
Περισσότερο πιστεύω οτι πρότειται για ψυχονευρωτικές περιπτώσεις.
Απο την άλλη μεριά θέλοντας να είναι ανικειμένικός το ξαναλέω οτι η περίπτωση που έζησα μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ...
quote:
Σε γενικές γραμμές δεν πιστεύω στους δαιμονισμούς.
ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ.
respect