- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Απο το 1989 που αρχισα να ακουω rock,metal παρακολουθουσα μονο την επικαιροτητα της μουσικης.Προσπαθουσα να βρω καινουργια συγκροτηματα και κυκλοφοριες και δεν ειχα στην κατοχη μου σχεδον κανενα παλαιοτερο δισκο απο τα γνωστα συγκροτηματα.Για παραδειγμα,οταν το 1991 αγορασα το "Black Album" των Metallica,δεν ειχα καμμια προηγουμενη δουλεια τους.Αποκτουσα μονο τις καινουργιες δουλειες των συγκροτηματων,αγνοωντας το παρελθον τους.Αυτο ηταν λαθος.
Γι'αυτο και τα τελευταια 3-4 χρονια (εστω και αργα) κανω εναν αγωνα δρομου για να επανακτησω την...χαμενη γνωση.Πηρα τα 3 πρωτα albums των Β.Ο.C. , RAINBOW ,DIO δεκαετιας ογδοντα κλπ
Ενω λοιπον ημουν πληρως ενημερωμενος για τις τελευταιες κυκλοφοριες και τασεις της μουσικης μας,ξαφνικα ενοιωσα ενα κενο (τεραααστιο οπως αποδειχθηκε).Και φυσικα τωρα ειμαι σε θεση,ακουγοντας ενα συγκροτημα της δεκαετιας '90 ή 2000 να εντοπισω αμεσως τις επιρροες του.Μεγαλη υποθεση πιστευω...
Με την ευκαιρια να αναφερθω σε δυο συγκροτηματα με τα οποια εχω "κολλησει" τα τελευταια 2-3 χρονια και οποτε τους ακουω μου μεταδιδουν μια "φρεσκαδα" μεσω της μουσικης τους.System of a down-Slipknot.Με ενδιαφερει πολυ η γνωμη σας.Βεβαια ξερω....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Παντως ασχετα αν τους συμπαθειτε ή οχι θα ηθελα να ακουσω κατι απο εσας.
Φευγω για δουλεια...σας ευχαριστω.
από system of a down έχω ακούσει κάποια τραγούδια τα οποία μου άρεσαν αρκετά. Φαίνονται να έχουν ενδιαφέροντα πολιτικά μυνήματα στους στίχους τους γιαυτό και τους συμπαθώ. Τους slipknot τους ξέρω μόνο σαν όνομα, αν και είμαι σίγουρος πως τους θα τους έχω ακούσει στο ραδιόφωνο.
Πάντως αν θέλεις τίποτα προτάσεις για παλιά συγκροτήματα μην διστάσεις.
quote:
Καλή Πρωταπριλιά, φίλε μου!
Χα χα χα...καλό! Αυτό με το μετοχικό κεφάλαιο ήταν που με μπέρδεψε. Καλή ιδέα να γίνεται αναζήτηση μέσω του google. Υπάρχει πολύ υλικό που ήταν χαμένο γιατί η αναζήτηση μέσω του φόρουμ ήταν δύσκολη.
Τώρα όμως με το google πετάει.

Τέλος πάντων, επιγραμματικά:
Καλό μήνα (άργησα αλλά δε σας ξεχνάω)
Masdival: σωστόοοοος!
D_I: Η ιδέα της αναζήτησης ήταν πανηλίθια και δε θα δουλέψει ποτέ!
...πλάκα κάνω! Ελπίζω Σ/Κ να ξεκλέψω λίγο χρόνο. Αν και εκεί είναι που υποτείθεται ότι θα πήξω, αλλά για να δούμε!
Α, και κάτι που δεν έχω χρόνο να περιγράψω, αλλά ελπίζω να σας δω εκεί:
http://www.myspace.com/kabeiros " target="_blank"> http://www.myspace.com/kabeiros
Upcoming Shows:
20 Apr 2008 20:00 Στο Πολιτιστικό Πάρκο Χρυσαλίδα Κερατέα(Μεσόγεια Αττικής)
Τώρα όμως με το google πετάει.
![]()
Αναζήτηση μέσω google μπορούσε να κάνει κάποιος ούτως ή άλλως απλά έπρεπε να γνωρίζει το κόλπο.
Αν κοιτάξεις λίγο το θέμα:
Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τη λειτουργία της Αναζήτησης...
θα βρεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που είχαμε παραθέσει ο jejeje κι εγώ.
Ειδικά στο μήνυμα του, δίνονται tips για την αναζήτηση τίτλων θεμάτων μέσω του google.
Πάντως κι ο δικός μου ελεύθερος χρόνος είναι πολύ λιγότερος σε σύγκριση με παλιότερα.
Όλους μαζί μας έπιασε; ![]()
Υ.Γ. Καλό μήνα και σε σένα crucifire. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Πωπω, ποτέ δεν περίμενα ότι θα το πω ΕΓΩ αυτό, καθώς πάντα βρίσκω χρόνο να κωλοβαρέσω, αλλά λόγω εργασίας, δεν προλαβαίνω ούτε καν να ανοίξω το φόρουμ να διαβάσω τι παίζει!Τέλος πάντων, επιγραμματικά:
Καλό μήνα (άργησα αλλά δε σας ξεχνάω)
Masdival: σωστόοοοος!
D_I: Η ιδέα της αναζήτησης ήταν πανηλίθια και δε θα δουλέψει ποτέ!
...πλάκα κάνω! Ελπίζω Σ/Κ να ξεκλέψω λίγο χρόνο. Αν και εκεί είναι που υποτείθεται ότι θα πήξω, αλλά για να δούμε!
Α, και κάτι που δεν έχω χρόνο να περιγράψω, αλλά ελπίζω να σας δω εκεί:
http://www.myspace.com/kabeiros " target="_blank"> http://www.myspace.com/kabeiros
Upcoming Shows:
20 Apr 2008 20:00 Στο Πολιτιστικό Πάρκο Χρυσαλίδα Κερατέα(Μεσόγεια Αττικής)______________________________________________
ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ ...
Δεν έρχεστε στην έκθεση Οικοδομή 2008, που θα είμαι απ' το πρωϊ 16-20 Απριλίου και θα θέλω να κόψω φλέβες? Επειδή δεν θα
μπορέσω να έρθω λόγω δουλειάς όπως κατάλαβες, ελπίζω να δούμε κάπου κάποιο βιντεάκι από την εκδήλωση ώστε να δούμε τι χάσαμε.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει

quote:
Φίλε seirios12a, η έκθεση που αναφέρεις θα είναι στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού;
Ναι, γι' αυτήν την ρημαδοέκθεση μιλάω. Απίστευτη κούραση και πήξιμο χοντρό. Δεν περνάνε οι ώρες με τίποτα, είναι
ατελειώτες. Εδώ επεμβαίνει ο νόμος της σχετικότητας του χρόνου.

quote:
Ναι, γι' αυτήν την ρημαδοέκθεση μιλάω. Απίστευτη κούραση και πήξιμο χοντρό. Δεν περνάνε οι ώρες με τίποτα, είναιατελειώτες. Εδώ επεμβαίνει ο νόμος της σχετικότητας του χρόνου.
Χμμμ!
Ίσως να είμαστε πολύ κοντά εκείνες τις ημέρες! ![]()
Όσον αφορά το control, όχι.
Δεν το έχω δει.
Οι εντυπώσεις σου ποιές είναι;

quote:
Χμμμ!
Ίσως να είμαστε πολύ κοντά εκείνες τις ημέρες!
Δεν πιστεύω να είσαι σε τίποτε ανταγωνιστές![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Όσον αφορά το control, όχι.
Δεν το έχω δει.
Οι εντυπώσεις σου ποιές είναι;
Το είδα χθές, τρελλό ψυχοπλάκωμα. Ουσιαστικά αναφέρεται στην προσωπική ιστορία του Ian και όχι ουσιαστικά στους J.D.
Δηλαδή την όποια πορεία τους την βλέπεις μέσα απ' την ζωή του και την σκοπιά που έβλεπε τα πράγματα. Κάτι επίσης που δεν ήξερα, είχε
κρίσεις επιληψίας και δεδομένου ότι τότε δεν ήξεραν τα φάρμακα, του έδιναν διάφορα κοκτέϊλ πειραματικά και αυτό τον είχε τρελλάνει
και τον βασάνιζε ασταμάτητα. Ήταν γενικά και σκεπτικιστής και ουσιαστικά έδειξε πως δεν απόλαυσε τίποτα από την φήμη
του γκρουπ. Χώρισε και με την γυναίκα την οποία αγαπούσε πολύ, παρ' όλο που είχε και την γκόμενα βέβαια ο τύπος.
Γενικά πάντως χαλάστηκα, στεναχωρήθηκα θα έλεγα. Ήταν η ιστορία ενός βασανισμένου και ταλαιπωρημένου ανθρώπου που μέσα απ' την
μουσική του προσπαθούσε να ξεπεράσει τα όποια χίλια μύρια τον βασάνιζαν.
Πάντως την μουσική του μπορώ να πω , πως ακόμη και σήμερα την ακούω με μια γλυκειά μελαγχολία.