- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Θα μου το κάνεις το χατήρι,μάγκα;
Δικό σου το...τερέν!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
τότε,περιμένω να απαντήσεις κυρίως στις 5 ερωτήσεις που θα θέσει(αν τελικά το επιλέξει) ο Αίολος ή όποιος άλλος,προσπαθώντας να είναι οι απαντήσεις λακωνικές,αν όχι μονολεκτικές.
Αν δε βαριέσαι, απαντάς και στις δικές μου...
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
ΝΑΙ και στα 5.
Το θέμα δεν είναι να συμφωνήσουμε εμείς, που πρεσβεύουμε το θέμα της Πολιτείας.
Οι "διαφωνούντες" πρέπει να απαντήσουν.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ευχαριστώ για την συμφωνία ΑΛΛΑ:
Συγκεντρώσου...
Είπες ΝΑΙ στην ερώτηση 3.
Για κάποιους είμαστε εμείς οι διαφωνούντες....
Νερό στο κρασί ,λοιπόν,καλέ μου φίλε,ώστε να γίνουμε όλοι συμφωνούντες σε μια συνισταμένη.
quote:
Αίολος προς skartados
Θα φας τώρα στην μάπα μια αερολογία - μπουρδολογία που δεν λέει τίποτα κι αν δεν σου αρέσει, θα σε πουν και μαλάκα...
quote:
Αίολος
Δηλαδή να προτείνει κάποιος σε ποίο ΥΠΑΡΚΤΟ πεζοδρόμιο να περπατήσουμε, με επιχειρήματα και όχι με αρλούμπες.
Τα παραπάνω αναφέρονται προφανώς σε εμένα.
Και αναφέρονται με αφορμή τα παρακάτω.
quote:
DSM
Και θα είναι θελκτικός προς επιστροφή τους ένας εμφύλιος?
Το μόνο που μπορεί να τους θέλξει πλέον, αυτούς αλλά και άλλους, είναι να αλλάξουμε εμείς που μείναμε. Με ουσιαστικό τρόπο όμως.
Το έχουμε ξανακάνει. Η βαριά μας βιομηχανία, δεν είναι ο τουρισμός, αλλά ο Ορθός Λόγος.
quote:
DSM
Αν είναι λοιπόν να γίνουμε Ακρίτες, ας γίνουμε εδώ. Κι ας πούμε πως τα Μαρμαρένια Αλώνια, είναι οι αυλές μας.
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Άνευ λοιπών σχολίων.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Δεν κάνεις ένα κόπο να παίξεις και συ το παιχνίδι μου με τις ερωτήσεις;
Ο κανόνας είναι ένας:
Απαντάς στις υπάρχουσες πεντάδες και θέτεις την δική σου πεντάδα ερωτήσεων,προσπαθώντας να έχει πιθανότητες να τύχει συμφωνίας
(χωρίς βέβαια να βάλεις ... πετρέλαιο στο κρασί σου.Μονάχα λίγο νεράκι)
-----------------------------------------------------------------------
Κι αύριο μέρα είναι.
Καληνύχτα σε όλους
Αν τα κείμενά μου δεν είναι αρκετά, δεν έχω άλλες απαντήσεις. Κι από την άλλη, τί άλλες ερωτήσεις να απευθύνω στους συνδίκτυους, από αυτές στις οποίες απαντώ με αυτά?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Αυτό είναι αλήθεια.
Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τον άλλον σε συγκεκριμένη υφή λόγου.
Ούτε καν εγώ εσένα φίλε μου.
quote:Ολοι, ή σχεδόν όλοι. Εξαιρούνται τα παράσιτα που θα πρέπει να δουλέψουν αν περπατήσουν στο ίδιο πεζοδρόμιο.
1. Συμφωνείς ότι πρέπει να είναι πλατύ το πεζοδρόμιο και να περπατάνε πάνω του πολλοί;
quote:Φυσικά συμφωνώ. Τον εμφύλιο τον επιδιώκουν εκείνοι που δεν θέλουν το καλό μας, στηριζόμενοι στους (σχετικά) ελάχιστους πουλημένους και τους πολλούς (δυστυχώς) ηλιθίους που θα τους στηρίξουν. Παράδειγμα: Αν εκλεγόταν η ΧΑ, θα είχαμε εμφύλιο από τους "δημοκράτες" - παράσιτα που θα φυλακίζοντο ή θα σταματούσε η μάσα.
2. Συμφωνείς ότι ο εμφύλιος είναι πάντα η έσχατη κατάντια, και ιστορικά έχει φέρει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδίωκε η όποια από τις δυο πλευρές; (και πάντα αποτελέσματα που ευννοούσαν ξένα συμφέροντα,φυσικά)
quote:Οι "πλευρές" είναι τεχνητό προϊόν με σκοπό τον διχασμό. Η ιδεολογία, δηλαδή το "πιστεύω" και όχι το "γνωρίζω", δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουν.
3. Συμφωνείς ότι για να τα βρούν δυο πλευρές πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους;
αμφότερες.
Αν αντικαταστήσεις τις "πλευρές" με την τσέπη (αξιοπρεπή διαβίωση) να δεις που δεν θα υπάρχουν διαφωνίες. Εξαιρούνται οι ηλίθιοι φυσικά.
quote:Κατά τον λαόν και οι βασιλείς αυτού, είπε κάποιος παλιά και που το θύμισε και ο φίλος μου ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.
4. Συμφωνείς ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι;
quote:Εδώ τα χαλάμε! Χαχα! Ποίοι είναι οι σκεπτόμενοι; Και ποίοι θα τους αποδεχθούν; Και σε ποίους θα πρέπει ν' απευθυνθούν; Στους ηλιθίους;;; Χαααχαχα!
5. Συμφωνείς ότι οι σκεπτόμενοι έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη και είναι δικό τους βάρος-αναγκαστικά- να γεννήσουν λύση;
Οποιος βρει τον τρόπο να μετατρέψει έναν ηλίθιο σε σκεπτόμενο, θα λύσει τα προβλήματα όλου του κόσμου!

Edited by - Αίολος on 24/10/2013 12:15:43